Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas kan midweekse zege in Europa geen goed vervolg geven

Laatste update:
/

Besiktas heeft haar eerste nederlaag van het nieuwe seizoen geleden. De ploeg van Bernd Schuster liep zaterdagavond tegen Istanbul BB tegen een verrassend verlies aan: 0-2.

De doelpunten in Istanbul vielen na rust. Iskender Alin maakte na een klein uur spelen de openingstreffer. Pas in de slotminuut viel de beslissing. Ibrahim Akin werkte de bevrijdende 0-2 voor het bezoek tegen de touwen.

Besiktas had op de eerste speeldag een 0-1 overwinning geboekt bij Bucaspor en won afgelopen week met 2-0 van HJK Helsinki in het kader van de Europa League. Komende week staat de return op de rol. Op het spel staat een plek in de groepsfase van het Europese toernooi.

Eindigt Besiktas bij de eerste drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas moest vandaag zonder Bobo gaan spelen.met Bobo scoort besiktas al moeilijk doelpunten. En nu zonder Bobo helemaal..
Ik had eigenlijk een heel klein beetje al verwacht dat dit zou gebeuren.besiktas heeft vandaag echt veel kansen verprutst.hasagic keepte vandaag best wel aardig tegen Besiktas.erhan speelde echt slecht vandaag voor Besiktas.2-0 winnen van Besiktas in hun eigen stadion is knap. Terwijl Besiktas wel echt in vorm is de laatste tijd. Iskender die speler scoort altijd tegen grote clubs! Mij complimenten voor Ibb.en een bal die tegen de hand kwam van Mehmet.. Hij kreeg slechts geel,maar het was als het goed is de laatste speler achterin..gefeliciteerd IBB fans. Jammer voor de Besiktas fans zonde...

FB fan

21 augustus 2010 om 23:42

Besiktas is heel instabiel, 2 jaar geleden toen ze kampioen werden, speelden ze heel stabiel en gediciplineerd. Dat zeg ik niet omdat ze verloren, maar der is niet echt een fundament in het elftal.

Wat me echt verbaasde was het feit dat Besiktas touschouwers na de wedstrijd Quaresma toezongen, leek net alsof ze wonnen.

Ik blijf het zeggen, Besiktas moet meer investeren in zijn jeugd, zoveel geld is er uitgegeven, echt zonde.

22 augustus 2010 om 09:42

Een goede club mag toch niet afhankelijk zijn van 1 speler, dan is er iets goed fout.

Succes kan je niet kopen he meneer yildirim demiroren =d
Prachtig om te zien hoe de spelers van Besiktas haast hebben in laaste kwartier =)

ultraslan !!

21 augustus 2010 om 22:14

''succes kan je niet kopen he meneer yildirim demiroren =d''

waar slaat dat nou weer op?

21 augustus 2010 om 22:55

Waar het op slaat?
Nou Besiktas heeft vele topper gekocht dit jaar maar zo zie je dat dat niet automatisch betekent dat je het dan goed gaat doen.

22 augustus 2010 om 05:12

die vele toppers valt ook wel mee hoor. Ze hebben een topspeler gekocht genaamd guti en een speler die een naam heeft namelijk quaresma.

de grote drie is dat jaar gewoon is instabiel en is trabzon de outsider de grootste kanshebber voor de titel aan het begin van het seizoen.

21 augustus 2010 om 22:15

Wat heeft Yildirim er mee te maken ? Hij heeft spelers zoals Quaresma en Guti naar Besiktas gehaald, is dat soms verkeerd ?

22 augustus 2010 om 03:08

Hoezo meteen afkraken? Is pas de 2e wedstrijd. Quaresma en Guti gaan nog echt wel hun waarde laten zien hoor. Het loopt nu gewoon niet helemaal lekker maar dat is normaal.

Ik heb de wedstrijd live bekeken en ik kan maar 1 ding zeggen. Istanbul BB heeft Besiktas er letterlijk uit gecounterd. De beide goals kwamen uit 2 uitbraken. Istanbul BB is denk ik wel de beste counterploeg van de Süper Lig en Abdullah Avci is een sluwe slimme coach. Die keeper Cenk mag wel wat meer ervaring op doen van mij, domme gele kaart gepakt en als ie even niet uitkeek zou het 0-3 zijn geweest. En Schuster, waarom laat je Bobo en Guti in godsnaam wissel?

22 augustus 2010 om 00:46

Ja klopt je zag het al in de eerste 20 minuten fout gaan als i.b.b slimmer had gespeeld zou het zo veel makkelijker gaan, en de speculaties rond robinho zeg ik maar 1 ding.
Als hij zou komen dan zal hij echt niet zijn best doen zoals er word beweerd wou hij een privé-jet om naar de uit clubs te gaan, dit zal toch wel enkele vraagtekens brengen bij de meeste van jullie hoop ik.

Hmm jammer voor Besiktas,
had toch wel verwacht dat ze zouden gaan winnen hoor,
maarja ik denk dat het ook nog een beetje komt door de Uefa League,
want Werder Bremen heeft ook 4-1 verloren en die hadden ook eerst Uefa League.
maar eigenlijk mag dat geen excuus zijn ze hadden deze gewoon moetten winnen.

Besiktas speelt te-aanvallend, en daarom laten ze heel veel ruimte achterin vrij... I.b.b heeft snelle spelers, ze hebben vandaag heel goed gecounterd.. verdiend 0-2 gewonnen , ibb kon het al in de 1e helft afmaken..

Besiktas heeft slecht gespeeld, we missen een scorende aanvaller, ik hoop dat er nog een aanvaller komt (waarschijnlijk Robinho)

Besiktas speelde met veel lange ballen, veel slechte pasen en de kansen die ze kregen werd slecht afgemaakt. Snel vergeten en met vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd !

Istanbul Büyüksehir Belediyesi is een goeie club, . Schuster heeft hun denk ik onderschat.
Maar je weet het tegenwoordig nooit meer in turkije Ze zijn allemaal sterk.
Jammer voor BJK fans :D

21 augustus 2010 om 22:16

Istanbul Büyüksehir Belediyesi, maakt het altyd heel lastig tegen de '3' Grote in Turkije, ik verwachte eigenlijk wel dat Besiktas punten zou laten liggen vandaag.

22 augustus 2010 om 03:10

Ja idd Besiktas heeft het er altijd moeilijk mee en Fener ook. Ieder jaar weer verliest Fener uit van hun. Ik weet niet hoelang ze al precies in 1e lig spelen maar volgens mij heeft Fener nog geen enkele keer uit gewonnen van Istanbul BB. Ze hebben haast geen toeschouwers maar doen het ieder jaar toch goed en eindigen altijd rond de 10e plek.

22 augustus 2010 om 14:31

vorig jaar waren ze de 6e

Had ik niet verwacht, misschien is Istanbul BB wel een sterke club, maar je mag toch verwachten dat Besiktas er wel van kan winnen.

vz@ hoe kan een ibb die wint zo slechte cijfers krijgen en een bjk die verliest zo goeie cijfers krijgen

On: Besiktas had ze denk ik onderschat . Een ding is zeker ook al speelt GS tegen Sekerspor moet je gewoon met je basiself beginnen nooit onderschatten .

Gs-fan

21 augustus 2010 om 22:24

de cijfers worden gegeven door VZ gebruikers, dus kan VZ zelf niks aan doen

23 augustus 2010 om 11:07

wie telt die punten op ? Sinterklaas

23 augustus 2010 om 14:10

Worden denk ik automatisch bij elkaar opgeteld en zo komt er een gemiddeld cijfer uit lijkt mij, ben zelf geen moderator dus weet het ook niet 100% zeker.

24 augustus 2010 om 11:57

dan hoef je mij niet te verbeteren als je het ook niet weet

24 augustus 2010 om 13:17

Dat is gewoon hoor, als je een beetje snugger persoon bent weet je dat gewoon.. Ben zelf geen moderator, maar dat is gewoon. En ik verbeter je niet, je vraagt het gewoon, een vraag die ook helemaal geen normaal Nederlands is.


had toch wel verwacht dat ze zouden gaan winnen
maarja ik denk dat het ook nog een beetje komt door de Uefa League, die wedstrijd hebben ze nog in de benen,
maar eigenlijk mag dat geen excuus zijn ze hadden deze match gewoon moeten winnen

21 augustus 2010 om 22:31

Heeft niks met Europa te maken. Voor de trouwe volgers komt dit niet geheel als een verassing. Istanbul BB is een team die heel goed weet wat het wel en niet kan. Ze misten zelfs de nodige spelers, maar met Abdullah Avci hebben ze een systeem. Hierdoor is het inpassen van de reserves niet een probleem. Schuster speelde net als Maradona tijdens het WK. Met 1 cvm heb je te weinig balans in het elftal waardoor BJK vaak tegen de snelle counters van IBB liep.dit resultaat is mooi om te zien voor het Turkse trainersgilde.

21 augustus 2010 om 22:33

Al met almogen we toch wel spreken van een geweldige wanprestatie vind ik

22 augustus 2010 om 00:12

Misschien een off-topic post. Maar Avci zou het zeker niet slecht doen bij Galatasaray als opvolger van Rijkaard.

22 augustus 2010 om 01:10

Ik herinner me nog dat net voor de competitie begon Sergen Yalcin dit zei:
Besiktas is een goede ploeg. Maar nu ze Guti en Quaresma en Tabata/delgado laten spelen is er alleen Ernst als Cvm. Wanneer de voorhoede zijn dag niet heeft gehad en dus niet scoren dan kan je in moeilijkheden komen.

Wat hij zei is precies uitgekomen!

22 augustus 2010 om 14:33

idd kan ik me nog herrineren als het goes is was het bij Ntvspor :D

Wat ik de laatste half uur gezien heb was Besiktas niet maar een andere ploeg , veel kansen maar geen afweking. Natuurlijk was het niet de beste opstelling van Bjk maar wat een gatenkaas achterin ongelofelijk. IBB heeft Bjk thuis eruit gecounterd , kon makkenlijk 3 of 4-0 worden.

1 ding is duidenlijk en dat is , dat Shuster de spelers nog niet goed kent want met Bobo en Guti wissel kun je toch geen wedstrijd winnen hoe kun je die 2 op de bank laten?

k heb de wedstrijd niet gekeken maar deze uitslag vind ik wel vreemd eerlijk gezegd ik had besiktas toch hoger ingeschat met al die superaankopen en het goede spel afgelopen week.

Besiktas wil trouwens robinho kopen als ze een sponser voor hem vinden als het zou lukken dan is het transfer van het jaar dat zeker ze hebben al Guti en Q7 en dan dit...

Nee hier is geen excuse voor je moet je zelf schamen .. Haal je allemaal toppers bij elkaar en dan kom je nog me zo een wanprestatie. Dit is niet goed te praten het maakt niet uit of een bobo of wat dan ook niet aanwezig is dit moet hellemaal geen gemis zijn voor bjk jullie mogen drie namen opnoemen van Istanbul BB die een miljoenen aankoop zijn met alle respect voor Istanbul BB hoor top prestatie zo zet je de talentjes maar op z'n plaats.
Dit is ze nog eens vies tegengevallen net als je denkt dat je een wereldteam hebt word je waker en realiseer je dat je tegen Istanbul BB achter de feiten aanloopt.
En als je dit ontkent of beweert dat het niet klopt wat ik zeg
Dan ben je iemand die vanuit een zwart-wit gekleurde bril alles bekijkt.

Helaas Besiktas volgende keer beter.

Forza Besiktas

Heerlijk dit zeer knap van ist bb, mijn complimenten

Jammer voor Besiktas maar ze missen wel de basiskeepers(rustu, Arikan) en twee verdedigers (sivok, Toraman) en daar heeft IBB goed gebruik van gemaakt door te counteren.

Verkeerde tactiek gedaan door Shuster.. Buitenspelval tegen een snelle en counterende ploeg als IBB is gewoon vragen om moeiijkheden.. heb de buitenspel van de tegenstander niet geteld, maar ik denk dat ze een record hebben gebroken, zovaak stonden ze buitenspel, maar 2x niet en toen was het beide keer raak..

Maargoed ik vond naast de uitslag de tribunes ook zwak vandaag, eerst bomvol achter besiktas juichen en na de 0-1 was er een stilte opeens en wedren sommige spelers uitgefloten, vooral Nihat alsof hij de enige schudlige is ofzo van deze nederlaag..
Holosko heeft veel verpest voor Nobre, 2x gingen ze naar dezelfde bal een hard schot van Guti in de 79e minuut ging maar net voorlangs en toen ging de publiek applaudiseren, en als Nihat dat had gedaan was het gelijk uitfluiten..
Jammer dat ze een zondebok uitzoeken, daarmee moeten ze stoppen!!

Maarjah IBB kan scherp uit de bocht komen in zulke wedstrijden tegen de topteams, maar ze zijn niet constant, daarom kunnen ze ook nooit meedoen met de top..
Maar IBB heeft de verliespartij van vorige week in eigen huis (0-2 tegen Kayseri) meer dan goed gemaakt..

speelde bjk zo slecht of konden ze gewoon de kansen niet afmaken ?
ik heb de wedstrijd niet gezien maar zo te zien was ibb de betere ploeg
echt ik vind het jammer voor ze hoor maar iig beter voor gs

Tja, wat moet ik zeggen ? Toen de opstelling zag voor de wedstrijd wist ik al dat dit fout kon gaan. Nihat en Holosko hebben het letterlijk verneukt, Erhan Guven is de slechtste back in de competitie, Ferrari was net zo traag als een sumo worstelaar.

Delgado naast Ernst werkt niet. Tegen een Plzen en Vikingur misschien, maar niet in de Turkse competitie. De verdediging stond nota bene op het middenveld waardoor Cenk ver uit zijn doel moest komen. Dit viel me al op in de wedstrijd tegen Helsinki maar die waren niet slim genoeg om dat te spotten.

Ferrari speelde echt dramatisch, ongelovelijk hoe kinderlijk hij zich liet uitspelen door Iskender. Ersan daartegen vond ik goed spelen, ook in de opbouw erg sterk en greep een aantal keer heel goed in achterin. Ik begrijp nu waarom Schuster zei hij liever Zapotocny heeft dan Ferrari.

Quaresma speelde erg sterk. Hij deed alles wat hij kon, maar Rizvan speelde ook heel goed. Goede rechtsback, viel vorig jaar ook al op. Was net een teek die zich had vastgebeten in Quaresma.

Ik heb toch gewoon liever Guti achter de spitsen en Necip naast Ernst. Delgado naast Ernst werkt gewoon niet. Delgado helpt Ernst amper.

Erg jammer dit, hopen dat Robinho zo snel mogelijk komt en Ibrahim Toraman en Sivok z.s.m beter worden.

Respect voor Q7 en Ersan iig.

21 augustus 2010 om 22:36

je hebt gelijk man, delgado...
wat een geweldige speler! ook al raakte hij de bal 2 keer aan ofzo, maar zijn vedette aura is goed genoeg! hij is gewoon te goed voor ons, hij moet gewoon bij real madrid spelen. ze moeten hem ook roepen voor het Argentijnse elftal, leert hij messi wel hoe je moet voetballen.

21 augustus 2010 om 22:40

Delgado speelde niet eens op zijn eigen positie. Het is Schuster die hem naast Ernst laat spelen. Liet hij Delgado achter de spitsen spelen ipv Nihat was hij veel gevaarlijker geweest.

21 augustus 2010 om 22:59

Dat Robinho gedoe mag ook een keer ophouden, eerlijk gezegd. Robinho kan gewoon bij een topclub terecht in Europa, dan zie ik hem niet bij Besiktas of wie dan ook in Turkije spelen. De geruchten moet je hierom niet geloven. De beste man gaf wel eerder aan dat hij bij de top zou willen spelen, maar als dat niet lukt gewoon terug bij Santos. Daarnaast hebben clubs als Fenerbahçe en Besiktas al eerder aangegeven via de officiële kanalen dat de transfer perikelen rond Robinho niet waar zijn, en Besiktas zelfs vaker dan Fener. Naar mijn mening zou het een grote leugen zijn mochten de onderhandelingen nu nog gebeuren, en zelfs een schade aan de imago van 't club.

On: Het is nog erg vroeg in 't seizoen. Alhoewel ik Besiktas wel zag winnen verraste de keuze van Schuster mij toen Bobo niet werd meegenomen, en dat zag ik resulteren in een verlies. Geen schande, maar het moest beter namens Besiktas.

21 augustus 2010 om 23:06

Zo simel ligt het niet. Die zelfde gast heeft ook vaker gezegd dat hij overal zou spelen waar Schuster is. Besiktas Moet wel via de officiele kanaal een bericht plaatsen, anders komen ze in de problemen. Dit hebben ze vaak genoeg gezegd. Besiktas moet altijd eerst bij de beurs melden voordat ze een overeenkomst bereiken. Als de kranten gaan schrijven dat het al klaar is riskeert Besiktas gewoon een boete. Tevens heeft Demiroren meerdere malen laten weten dat ze gewoon zoekende zijn naar een sponsor. Gisteren liet hij in een interview weten dat hij de juiste sponsor zoekt, zodra dat geregelt is word hij overgenomen.

21 augustus 2010 om 23:09

Jechtgate, ik weet niet hoe goed je alles volgt, maar Robinho komt naar Besiktas, werd net ook gezegd op Lig TV. Deze transfer is op de site ontkend, omdat Besiktas een club is die aan de beurs is gevestigd en speculaties ertoe hebben geleid dat Besiktas verplicht een uitspraak moest doen van de Turkse Afm. Maar Besiktas is rond met City en Robinho en waarschijnlijk wordt het maandag/dinsdag verklaard en dinsdag/woensdag is hij in Istanbul.

21 augustus 2010 om 23:19

Voor de Turkse competitie en Besiktas zou de transfer van Robinho prachtig zijn. Het zou de grootste en beste transfer aller tijden zijn in de geschiedenis van de Turkse competitie, maar dat alleen de sponsor hier een obstakel vormt lijkt makkelijk en weinig.

Man City zou zeker een grote transfersom krijgen, Robinho de best betaalde voetballer in Turkije, en nog extra privé spullen, want het blijft een vedette met status. Besiktas zou dit normaal gesproken niet kunnen doen, maar ik denk dat de hand van Mansimov hier z'n afdruk laat.

Een sponsor zou voor Besiktas niet al te moeilijk moeten zijn. De club heeft aardig wat naam opgebouwd en z'n status als Turkse topclub moet toch een belletje overgaan. Met dit in rekening verwacht ik hem dan wel binnenkort. Ik zal wel lachen als er een zwak excuus komt van meneer Mete Düren.

21 augustus 2010 om 22:49

zoals ik al vorige keer zei, delgado haakt gelijk af als het spel een beetje ruw wordt, terwijl tabata iets probeerde te doen toen hij erin kwam, hoe je delgado nog steeds zo beschermt vind ik wel hilarisch

delgado, erhan guven, holosko en nihat. dit zijn allemaal spelers van het niveau konyaspor, diyarbakirspor etc

21 augustus 2010 om 22:58

Tuurlijk gaat hij dat niet doen. Hij is geen controleur. Van hem kan je niet verwachten dat hij effe a lá van Bommel in gaat grijpen met een sliding. Die gast is een aanvallende middenvelder. Als je hem als een verdedigende middenvelder laat spelen en hij grijpt niet in, dan kan je hem niet verantwoordelijk stellen maar Schuster, want die jongen is het helemaal niet gewend.

Besiktas moet een onderzoek doen naar Erhan Guven. Waar was deze ‘voetballer’ toch allemaal mee bezig. Slecht spelen kan, maar wat hij deed was net opzet. Ik kan me niet voorstellen dat een speler zo slecht en zonder inzet kan spelen. Als IBB de bal had stapte Erhan Guven telkens 10 meter naar voren en vervolgens speelde IBB iedere keer de lange bal over Erhan Guven heen. En dan doet die Erhan Guven geen enkele moeite om achter zn man aan te lopen, sterker nog hij blijft stil staan en laat Ferrari het uitzoeken. Dit gebeurde niet 1 keer, maar 10 keer in de hele wedstrijd. Zowel in de eerste helft als in de tweede helft.

OMG wat heb ik me toch geergert aan deze ‘voetballer’. En Schuster maar niet wisselen. Schuster moet desnoods Necip als rechtsback opstellen of zelfs Ekrem Dag totdat Ridvan Simsek en Toraman weer terug zijn. Maar Erhan Guven moet nooit meer een Besiktas shirt aantrekken.

Genoeg over die Erhan. Dat Besiktas een spitsenprobleem heeft en moeite heeft met scoren weet iedereen. Maar wat doet Schuster, gaat ie Bobo op de tribune zetten, terwijl dat de enige speler is die een in de 16 een kans kan afmaken. Schuster is nog steeds aan het experimenteren terwijl de competitie begonnen is. Steeds andere namen in de basis en andere spelers op de tribune. Het word tijd voor duidelijkheid en een vaste 11. Verder kan Holosko wat mij betreft vertrekken, voegt helemaal niets toe aan Besiktas. Nobre moet ook weg, zoveel geld verdient ie terwijl hij een drievoud van Guiza is als het gaat om kansen missen.

Er is nog veel werk aan de winkel. Thuis niet kunnen winnen van een slecht spelende IBB die te kampen had met afwezigen is een schande. Dit besiktas leek nog steeds erg op de besiktas van Mustafa Denzili. Gemakkelijk tot de 16 komen van de tegenstander, veel kansen creëren, veel corners, maar niet kunnen scoren. En als net als vandaag een Erhan Guven in de verdediging staat en een niet fitte Ferrari dan word je in de 2e helft geklopt op de counter. Ik ben benieuwt hoe Schuster dit gaat oplossen. Want een nieuwe goede spits vinden is niet makkelijk.

Besiktas speelde echt slecht , maar als ze de kansen hadden afgemaakt konden ze nog winnen.
Besiktas heeft een brede selectie maar er zijn er teveel geblesseerd o.a zapo , ...
Ik weet niet waarom bobo niet in de basis begon, waarschijnlijk geblesseerd want bobo is de enigste speler van besiktas die een neus voor de goal heeft.
Het is echt zielig hoe de besiktas-fans omgaan met hun spelers.
Guti en quaresma mogen alles verkeerd doen, dan nog worden ze op handen gedragen.
Alsof alles door nihat, erhan, ... komt. En dit zijn dan de beste supporters van turkije?
Mijn complimenten aan I.b.b, ze hebben heel goed gespeeld, ze kunnen perfect counteren en hebben een slimme coach. Dus niet zo verassend.
Gefeliciteerd I.b.b fans

21 augustus 2010 om 22:35

Onzin. Als je net als Nihat een grote mond hebt en jaarlijks 3.5 miljoen euro verdient moet je de bal niet 10 meter over een leeg doel schieten vanaf de penaltystip. Buiten dat was hij gewoon drama.

21 augustus 2010 om 22:39

Je klaagt wel over Nihat, maar wat heeft BJK de hele 90 min kunnen laten zien?

21 augustus 2010 om 22:45

Denk is na voordat je direct op mij reageert. Als je zwakke schakels als Nihat, Holosko en Erhan in je ploeg hebt is het ook logisch dat de spel niet zo geweldig was. Nihat verdient net zo veel als Quaresma, het verschil was duidelijk. Nihat heeft helemaal niets kunnen presteren ondanks de grote bek die hij altijd heeft. Het is een teamspel, Nihat die weet daar helemaal niets van af en verprutst ook alles. Ik kan zo enkele momenten opnoemen waar hij totaal de fout in ging.

21 augustus 2010 om 22:48

De Super Toto Superlig is pas net bezig 2e speelronde en ik vind het een beetje lullig om je speler nu al aftefluiten en hem nu demotiveren is nergens voor nodig Nihat heb je het hele seizoen nodig.

21 augustus 2010 om 22:51

''als je zwakke schakels als Nihat, Holosko en Erhan in je ploeg hebt''

je bent delgado vergeten op te noemen kerel

21 augustus 2010 om 22:40

Waarom werd Ibrahim Uzulmez dan niet uitgefloten? Omdat hij werkt voor zijn geld en alles heeft gegeven. Nihat was onzichtbaar en na meer dan een jaar nog steeds niet scherp. En over Erhan Guven, zie mijn bovenstaande reactie. Quaresma werkte ook hard en maakte veel meters. En tsja invaller Guti was de enige hoop van het publiek, beetje raar om hem dan uit te fluiten terwijl hij net in het veld kwam.

Die keeper was goed van Istanbul BB. Ik vind dat Quaresma vandaag te veel ging pingelen. Hij moest meer afleggen deze wedstrijd. En wat doet Ibrahim üzülmez , ja die josti gaat pingelen op eigen helft. Verder speelde Istanbul BB echt op het randje van buitenspel (en werd vaak onterecht afgefloten).

Voor de wedstrijd had ik al een beetje het idee dat Besiktas nu een beetje in de problemen kan komen. Het gedachte kwam, omdat het de eerste serieuze tegenstanders tegen over BJK stond.

Ik had een 2-0 niet verwacht, maar max 1-1 van Bjk.. Maar dit is wel jammer, Bjk kan wel meer en heeft de hart om te scoren. Dat kon je zien in de laatste 15 minuten.
Verder vond ik Erhan Heeeeeel slecht voetballen. Ferrari moest zijn vrije plekje ieder keer dekken. vanaf het rechter kant heeft BJk geen één fatsoenlijk doelpoging kunnen creeren. De spitsen, tsja daar heeft bjk al jaren problemen mee.

Kortom Veel werk aan de bak.

Jammer voor Bjk supporters.

Schuster heeft blijkbaar Bobo en Guti bewaard voor de heenwedstrijd tegen Helsinki, wat natuurlijk dom is. Besiktas heeft immers gewoon 2-0 gewonnen, dan moet je je richten op deze wedstrijd maar Schuster dacht dat hij het wel even ging doen. Een onderschatting aan I.b.b? Waarschijnlijk. Maar het kan nog erger; een onderschatting aan de vele Turkse sub- en middenmoters. Hier moet je je vaste elf naar voren sturen, maar dat heeft Schuster niet. Hij experimenteert, of hij houdt niet van de vaste elf, want de elf die tegen Helsinki speelde was een elftal die we nooit zullen zien in Turkije.

Het is verder pas de tweede week van de competitie, dan is zo'n verlies helemaal niet erg, alhoewel ik Besiktas thuis wel zag winnen. I.b.b. zet een prima resultaat neer!

Doelpuntenmaker Iskender Alin....
De man die is vertrokken uit de jeugd van Fenerbahçe..
Ik schud m'n hoofd...

21 augustus 2010 om 22:52

Schuster denkt zeker dat HJK Helsinki een beter elftal heeft dan I.b.b.. geloof me als HJK Hesinki in In de turkse competitie speelt gaan ze zwaar ten onder..

21 augustus 2010 om 23:02

Ik zie geen andere reden voor Schuster om Bobo uit de 18 te halen. Er werd niet gesproken over een blessure, dus ik neem aan dat hij hem laat rusten voor Helsinki. Er zit vast ook een beetje onderschatting bij, want Holosko heeft een tijdje niet gespeeld, en hij begon zomaar in de basis. Een fout van Schuster, maar hij heeft genoeg tijd om het goed te maken.

Zo zie je eens te meer... met geld alleen kom je er niet.
Wederom zie je een ploeg die vooraf topfavoriet is en met allerlei 'vedetten' aantreed de mist in gaan. Zo eerder Fenerbahce tegen Young Boys en nu Besiktas in de competitie. Toch jammer dat je niet dat spelers als Quaresma met hun indivuduele kwaliteiten niet met een actie de wedstrijd open gooien.
Besiktas herpak je en word weer eens kampioen!!

Met geld alleen kom je er niet, een pijnlijke constatering die mijn club Vitesse ook nog veelvuldig zal tegenkomen.

22 augustus 2010 om 00:00

Wat lul jij nou de hele tijd?
Met geld kom je er niet?

Besiktas heeft maar 1 transfer gedaan en dat is Quaresma :S. 7,3miljoen.
De overige waren gewoon transfervrij.. jezus wat ben jij dom zeg.... ongelovelijk.

22 augustus 2010 om 00:06

De hele tijd?
Dus jij noemt aankopen als Guti, Hilbert, Gonen, Gulum geen transfers? Ook spelers waar geen transfersom voor betaald moet worden zie ik als transfers. En zeker de eerste 2 aankopen zijn het gevolg van dat Besiktas veel geld heeft en een hoog salaris + premies kon bieden.
Kan je het trouwens niet netjes houden?

22 augustus 2010 om 00:19

@08besiktas

We hebben 1 keer verloren, wat ook Barcelona wel is overkomt. Verder een nieuwe coach, nieuwe spelers, blessures etc. En dan komt tomvitesse met dit:

'Zo zie je eens te meer... met geld alleen kom je er niet.'

Gewoon negeren, zo iemand moet je niet serieus nemen en gewoon erom lachen

22 augustus 2010 om 00:59

Waarom zou je mijn mening niet serieus moeten nemen? Het is toch voor iedereen duidelijk dat de spelers Quaresma, Hilbert, Guti naar Besiktas zijn vertrokken voor:
1. Het geld
2. De zekerheid als basisspeler
3. De ambitie ( speelt jaarlijks Europees )
4. Het klimaat

Na deze transfers was ook zeker 90% dezelfde mening als mij toegedeelt, en begrijpelijk dat je als fan dit soort dingen liever niet hoort ( ik weet nu hoe jullie je voelen als dit gezegt word ) maar het is gewoon een feit. Een speler als Hilbert gaat van de Bundesliga waar hij basisspeler was van Stuttgart ( nummer 6 ) gaat naar Besiktas ( nummer 4 ) in een veel zwakkere competitie. Guti wil zijn carriere klansrijk ( als basisspeler dus !! ) afsluiten maar niet teveel inleveren.

22 augustus 2010 om 03:35

Nou van een basisplaats zijn ze niet zeker. vandaag stond Guti niet in de basis en vorige week zat Hilbert op de tribune. Quaresma is er wel zeker van lijkt het. Twee van de drie spelers wat jij opnoemt zijn transfervrij gekomen en eentje daar is een bedrag onder de 10 miljoen voor betaald. Ze krijgen denk ik toch echt niet zoveel geld, maximaal 3 miljoen voor Guti, Hilbert maximaal 2 miljoen en Quaresma gok ik op max. 4 miljoen. Je moet ze ook wel aardig wat geld geven want anders komen ze niet. Ik vindt wel dat je overdrijft het, Besiktas heeft zijn team versterkt met deze spelers. Door 1 wedstrijd te verliezen moet je ze ook niet zwart gaan maken, iedereen verliest weleens.

23 augustus 2010 om 10:09

Laat me raden, komt robinho ook voor geld?

Laat me niet lachen man, jij bent echt grappig.

Besiktas verloren, niet verwacht. Hoe speelde Quaresma?

21 augustus 2010 om 22:54

beste speler van besiktas vandaag

Istanbul B.b. bleef mikken op de counter en dat leverde resultaat op. Verder vind ik dat BJK een goed indruk heeft achtergelaten voor de komende wedstrijden.

Probleem bij Besiktas is dat ze met 2-3 man achterin blijven en verder met 7-8 blijven drukken en aanvallen. Het zou verstandig zijn om meer controlerend te spelen want zo hou je achterin dicht en daarnaast heeft BJK genoeg creatieve spelers om ook nog doelpunten te maken.

De eerste helft hadden we het al moeten beslissen, maar de bal wil er niet in, door pech of onkunde van onze spitsen. Nihat die de bal vanaf 5 meter het stadion uitschiet en Holosko die vanaf 1 meter nog naast schiet. Waarom je Bobo dan op de tribune zet is mij een raadsel, zeker als je Nobre nog laat invallen ..

Het spel was in de eerste helft aardig, veel kansen, doelpunten bleven uit. Toen kon je al zien dat Istanbul BB ging winnen. Ze hadden 2 kansen via 2 counters maar beide keren was het levensgevaarlijk. Vooral omdat onze verdediging een gatenkaas was (erhan Guven aq ..).

In de 2e helft gingen we door waar we waren gebleven, veel kansen, geen doelpunten. Dan een counter van Istanbul en hoppa, 0-1. Vanaf dat moment tot de 85e minuut waren we de controle kwijt en het verbaast me dat het slechts bij 0-2 bleef, het had zo 0-4 kunnen zijn.

21 augustus 2010 om 23:06

Waarschijnlijk wilde Bernd Suchster Bobo,.. voor de return tegen HJK Helsinki..

Lincoln66

Je doet alsof Helsinki zo slecht is.
HJK Helsinki is de grootste en de beste club uit Finland.
HJK Helsinki staat op dit moment 1ste in competitie.
En ze hebben ook de kampioen verslagen van Litouwen , CL Voorronde 2.

21 augustus 2010 om 23:14

Oke Helsinki is misschien geen slechte ploeg, maar kan je Besiktas vergelijken met Helsinki.. of laten we het zo zeggen ken je een mindere ploeg uit Turkije dan Helsinki... Waarschijnlijk heeft Schuster I.b.b niet goed geanaliseerd. En ik hoor net dat Schuster niet in trainingskamp is geweest tegen IBB + zijn assistent Tayfur Havutcu zat op de tribune weet iemand waarom?

De meeste mensen die hier reageren hebben waarschijnlijk de wedstrijd niet eens gezien. Besiktas liet zo'n beetje 5 a 6 basisspelers uit de basis (zapo, Toraman, Necip, Guti, Bobo) en dat kwam ons duur te staan. Schuster wou waarschijnlijk de reservespelers nog een laatste kans geven om duidelijk te zien welke buitenlanders er straks weg mogen. Het is jammer dat we dit moeten doen, het kost je toch 3 punten die je later nodig kan hebben.

Jechtgate, ik weet niet hoe goed je alles volgt, maar Robinho komt naar Besiktas, werd net ook gezegd op Lig TV. Deze transfer is op de site ontkend, omdat Besiktas een club is die aan de beurs is gevestigd en speculaties ertoe hebben geleid dat Besiktas verplicht een uitspraak moest doen van de Turkse Afm. Maar Besiktas is rond met City en Robinho en waarschijnlijk wordt het maandag/dinsdag verklaard en dinsdag/woensdag is hij in Istanbul.

21 augustus 2010 om 23:25

Het schijnt dat een sponsor het transferbedrag van 25 miljoen euro voor zijn rekening zal nemen. Tevens zal een deel van zijn salaris door Besiktas en een deel door deze zelfde sponsor worden betaald. Of dit allemaal klopt zullen we volgende week zien.

Wat ik ook niet snap is , je koopt top spelers als Quaresma en Guti maar je veld ziet er echt bagger uit ? Maak toch eerst je veld in orde aan het einde van het seizoen , sla dan de tranfermarkt in en als je het seizoen vroeg begint zoals Besiktas dit jaar is je veld ook klaar tegen de tijd dat je , je eerste wedstrijd moet spelen. Maargoed hopen dat het veld er wat beter uitziet de volgende keer.

21 augustus 2010 om 23:16

er was een metalica concert een week geleden ofzo heb ik gehoord
maar na deze wedstrijd wordt er iets gedaan aan het veld

dit is de 2e grootste derby in Istanbul


1e is fenerbahce - galatasaray

2e is besiktas - istanbul Bb

3e is pendikspor - zeytinburnuspor

21 augustus 2010 om 23:41

Waar heb jij het over? Istanbul BB heeft niet eens een aanhang, als je een zooitje saaie ambtenaren fans noemt dan misschien wel ja. Wat een onzin zeg.

Nou dit was al heel vroeg in het seizoen een klap in het gezicht van die ''super'' Besiktas! Al die onzin vooraf met ''wij hebben Guti en Quaresma en niemand kan ons verslaan en blablabla''. Dit bewijst maar weer eens dat de Turkse competitie niet zo makkelijk is als de Besiktas supporters dachten. En nu krijg je weer ''ja ik zag de opstelling en wist meteen dat het fout zou gaan en blablabla''. Hou op aub. Besiktas is na al die transfers nog steeds een middelmatige team...

Slecht van Besiktas. Maarja Istanbul Bld is een tegenstander waar Besiktas ieder jaar moeite mee heeft. Maar dit zegt natuurlijk nog niks. Is pas 2e wedstrijd. Mensen moeten niet meteen Besiktas of Demiroren afkraken dat je succes niet kan kopen dit dat. Dit is nog normaal, de spelers moeten nog aan de team wennen. Zodra Quaresma en Guti zich aanpassen aan de team en de team aan hun dan wordt Besiktas echt sterk.

Gefeliciteerd mijn mede Besiktas fans en Turkse voetballiefhebbers. De transfer van Robinho is zo goed als zeker een feit. Haters die een hard on krijgen van dit verlies mogen klaarkomen bij aankomst van Robinho.

21 augustus 2010 om 23:46

Meen je niet? Wat een verrijkking voor het Turkse voetbal dan.

Maar Besiktas heeft juist een scorende spits nodig, komt die ook nog? Sowieso vind ik dat Nobre wegmoet, en ze Tabata en Holosko ook te koop moeten zetten. Alle drie te licht voor het niveau waar Besiktas naar streeft, nu nog een makkelijk scorende spits erbij en Besiktas is klaar.

Even over de wedstrijd van vandaag. Ik vind het geen schande om van IBB te verliezen, iedereen weet dat Abdullah Avci zijn ploeg geweldig collectief voetbal laat spelen, iedereen heeft het moeilijk tegen hun, vooral de top drie van Turkije. Ik zag Erhan Güven vandaag zijn slechtste wedstrijd in spelen sinds zijn tijd begon als profspeler bij Besiktas. Holosko was helemaal bagger, en over Tabata wil ik het al helemaal niet hebben.

Je zag dat Besiktas een afmaker nodig had vandaag, waarom Schuster Bobó op de tribunes zette snapte ik niet, maar hij zal er vast een goede reden voor hebben. IBB terechte winnaar, en Galatasaray kan op gelijke hoogte komen met Besiktas, ik ben blij met deze uitslag.

21 augustus 2010 om 23:56

Inderdaad als Robinho komt dan moet de hele tactiek en formatie op de schop. Op welke positie moet Robinho dan spelen? We hebben een speler nodig voor in de punt van de aanval en dat is Robinho niet.

En verliezen tegen een slecht spelende IBB die ook nog is niet met de beste 11 speelde, is zeker wel schande. Ik had liever verloren van een goed spelende IBB zonder afwezigen. Maar dit was niet het geval. Het was dezelfde matige IBB die vorige week thuis met 2-0 werd verslagen door kayserispor. Kortom een grote wanprestatie van besiktas.

22 augustus 2010 om 00:35

Alles is mogelijk. Wanneer Toraman beter word zou ik zelfs Zapo en Ferrari op de bank houden en met Ersan en Toraman in de basis beginnen. Zo kan je de buitenlanders gebruiken in de aanval. Ik denk eerlijk gezegd niet dat een Ersan/toraman duo onder doet voor Zapo/ferrari. Ik ben zeer gecharmeerd door Ersan, echt een sterke speler die ook goed is in de opbouw.

Dit zou een optie zijn, je zou eventueel Necip op de bank kunnen laten, Hilbert op rechts en Robinho als schaduwspits achter Bobo.

Hakan Arikan
Ekrem Dag
Ersan Gulum
Ibrahim T
Ismail K
Guti
Ernst
Hilbert
Robinho
Quaresma
Bobo
21 augustus 2010 om 23:48

Waar heb je de bron vandaan dat Robinho zo goed aangetrokken is?

21 augustus 2010 om 23:52

Robinho zou de domste aankoop van het seizoen worden aangezien Besiktas aanvallend al genoeg buitenlandse spelers heeft. Het middenveld en dan met name de verdedigende gedeelte word gedaan door Ernst en de verdediging is helemaal een drama die niet kan opbouwen en zelfs niet kan uitverdedigen.

Hoe dan ook Robinho komt Niet naar Besiktas. Ze kunnen hem ten eerste niet betalen en hebben niet geen ruimte voor nog een buitenlander.

Dus tijd voor de Besiktas fans om wakker te worden van een nattedroom.

22 augustus 2010 om 00:04

Niet betalen?
Y. Demiroren heeft recent m-oil voor 760 miljoen opgekocht.
Hiermee heeft hij 70% aandeel, en wil hiermee met zijn eigen bedrijf sponseren.

Als je de transfer van robinho niet volgt, niet nutteloos posten.

22 augustus 2010 om 00:04

Waar wordt dit gemeld? Wat is je bron? Dat mag niet, dat moet je erbij vertellen. Je reactie is nu erg leeg, want wat jij nu zegt is hetzelfde als 'gefeliciteerd Fener-fans, C.ronaldo's transfer is zo goed als rond bij Fenerbahçe' Je begrijpt m'n punt.

Verder vind ik dit een erg grote transfer, mocht het waar zijn. Een ongekende transfer, Robinho is een geweldige spits. Kan overal voorin wel aan de slag.

22 augustus 2010 om 00:13

Jezus mensen, kijkt er niemand van jullie Ligtv ?

Werd net bevestigd op Ligtv, ook door oud bestuurslid Celalettin Kolot. Maar zoals je weet ( of misschien niet ? ) is Besiktas aan de beurs gevestigd, dus ze mogen officieel niets bekend maken voordat ze het bij de Imkb melden.

Dit verlies is te danken aan die ''grote'' Quaresma, de beste man doet precies wat Ronaldo op het WK deed. Alle ballen die hij krijgt verprutsen door of op goal te schieten of een actie te maken waarna balverlies geleden wordt en een gevaarlijk counter uit ontstaat.

21 augustus 2010 om 23:52

Jij hebt duidelijk de wedstrijd niet gezien of je bent er op uit om Quaresma te bashen.

21 augustus 2010 om 23:59

Ik heb wel de wedstrijd gezien en ik vind dat hij het spel van Besiktas niet omhoog haalt. Sterker nog hij verlaagt het niveau. In de eerste helft probeert die allerlei acties en bewegingen maar raakt de bal vervolgens kwijt aan die krullebol. En maakt er dan een overtreding op uit frustratie.

Quaresma denkt dat hij even de hele Turkse competitie kan dollen, maar dat valt hem nog vies tegen.

22 augustus 2010 om 00:03

Niet serieus te nemen. Rizvan is een goede rechtsback, tuurlijk laat hij Quaresma niet gaan ieder keer wanneer hij een rush wilt maken. Dat neemt niet weg dat Rizvan het heel moeilijk had met Quaresma, die meerdere malen een erg dreigend kwam vanaf de rechterflank. Als die rechtsback het zo makkelijk zou hebben had hij geen gele kaart gepakt vanwege overtreding op Q7.

Buiten dat zeg je dat hij op goal probeert te schieten. Logisch, hij is een vleugelspits. Maar de beste man had maar 3 pogingen op doel, waarvan 1 bij de vrije trap dus waar heb je het over ?

21 augustus 2010 om 23:54

Het probleem is BJK heeft teveel aanvallers normalite zou het geen probleem moeten zijn dat er teveel aanvallers zijn als ze maar meekomen verdedigen maar dat doet geen een aanvallende midd/spits zie bij de 2e doelpunt van IBB 9 spelers op de helft van I.b.b alleen Ferrari achter Ibrahim Akin aan, dan is de nederlaag niet te veremijden.

huh.......
of ik heb een ander wedstrijd gezien....
of jullie snappen het niet.

besiktas speelde gewoon net als de wedstrijden hiervoor. veel kansen, aanvallend enz.
alleen de enige wat schuster fout doet is dat i ook tegen IBB de offside tacktiek gebruikte.
ok,dat i tegen helsinki het gebruikt snap ik wel een beetje.
maar tegenwoordig in het voetbal wordt het amper gebruikt,omdat puur hierom.
ibb is volgens mij 10x ofzo voor buitenspel gefloten. ik zzei nog tegen me broer van dit gaat nu ooit een x fout in de wedstrijd. en dat bleek ook zo te zijn,zowel bij de 1e goal,als de 2e goal.
bij de eerste goal zag je gewoon dat de verdediging hard achter iskender moest rennen,en dat ging niet echt,waarna hij scoorde. en de 2e goal was helemaal dramatisch door bjk gedaan.

dus ik denk dat besiktas g ewoon speelde als de wedstrijden hiervoor,maar dit keer ging het fout door de buitenspel aanval.
hoop dat schuster het ook gezien heeft,en dat i het nooit meer gebruikt.

Volgens mij heeft schuster niet specifiek gezegd ' doe aan de off-side val ' dat geloof ik zelf niet.

Buitenspelval, hoe moet een C-voetballer als Erhan Guven dat nou weer begrijpen. Schuster had beter moeten weten. Verdedigers als Erhan Guven weten alleen dat je de bal gwn weg moet trappen. Hoe die ooit bij Besiktas is terecht gekomen is mij een raadsel. Vorig seizoen bij Antalya was het ook huilen met de pet op met hem. Terug naar de amateurs met hem.

tja, wat moet ik zeggen over de wedstrijd. Veel kansen voor besiktas, maar geen speler die het kan afmaken ( misschien dat het veranderd als robinho komt). en wat was ferrari slecht, voor deze wedstrijd had ik nog wel vertrouwen in hem ondanks alle negatieve nieuws over hem, maar nu dat ik hem heb zien spelen kan hij gelijk vertrekke. En die ersan gülum is een goede verdediger met potentie, beter dan ferrari. En waarom zet schuster eigenlijk zapo en bobo er niet in ipv van ferrari en nihat ofso. En wat nihat deed vond ik eigenlijk onprofesioneel. Maar dit overkomt wel elke topclub, aankomende wedstrijden zal besiktas weer op gang komen.

11 september 2010 om 12:59

ik ben egt verliefd opd emanier hoe jij tege spel van Besiktas Jimnastik Klubu opkijkt,,, het is zo fascinerend dat er nog mensen zijn die er kijk op hebben........... Proud OFF You!!!

als ze ook nou eens zo zoude spele dan zou het helemaal geweldig zijn,, die alpay is een A´ speler van BJK met egt veel potentie zou hem graag wille zien

genc
ekrem
zapo
ibo
ismail
aurelio
ernst
necip
guti
alpay
q7

Ik heb helaas maar 5 minuten van de wedstrijd kunnen bekijken... Maar in die 5 minuten zag ik iets heel opmerkelijks : Doelman van BJK die uit zijn doel komt, en vervolgens klungelig de bal verliest. I.b.b had er een uitgooi aan overgehouden. Je verwacht dat de doelman naar zijn doelgebied rent, maar wat deed hij ? Hij ging achter de bal aan, en trapte die weg. En ik ben tot conclusie gekomen dat de bal wegtrappen bijna altijd geel is, en dan nog is een gevaarlijke kans van iemand afnemen, wat in mijn ogen ook geel is, soms zelfs rood .dus dit had gewoon rood moeten zijn. ( reglementair dan )

Precies hetzelfde als met Itandje, ( Afrikaanse Keeper in Frankrijk ) Die deed exact hetzelfde, en mocht direct douchen..

Maar aan de andere kant, met Turkse scheidsrechters weet je het maar nooit.. In dat kader zijn ze namelijk zéér afwisselend.

istanbul bb vond ik echt super spelen. Echt top van ze.

IBB wint bijna altijd van de top 3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren