Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas grijpt naast Colombiaans international: contractnieuws uit Milaan

Laatste update:

Cristián Zapata was bij AC Milan in het bezit van een aflopende verbintenis en Besiktas, de kampioen van Turkije, zag een bruikbare transfervrije versterking. De grootmacht uit Istanbul vist echter achter het net, want via de officiële kanalen maakt AC Milan kenbaar dat Zapata zijn contract heeft verlengd.

/

De 43-voudig international van Colombia, met zijn land momenteel actief op de Copa América, heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2019. De 29-jarige mandekker is sinds 2012 actief bij AC Milan, dat hem destijds overnam van Villarreal.

Zapata is niet de enige Colombiaan die zijn contract in Milaan heeft verlengd: ook Jherson Vergara tekende bij tot medio 2019. De 22-jarige ex-jeugdinternational kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Livorno.

Cristián Zapata is een topverdediger

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, maar er is nog steeds nkoulou transfervrij (snelle verdediger waar we nood aan hebben want al onze verdedigers zijn zeer traag), we spreken ook nog met de Paraguayaan gustavo gomez (forza fener kan je iets meer info over hem geven vanwege je liefde voor de zuid-amerikaanse competities hetzelfde met de LB emmanuel mas speelt bij san lorenzo). Glik word er 5 miljoen gevraagd en daarvoor hebben we geen geld momenteel want we moeten iemand dan verkopen om transfergeld te betalen maar bij transfervrij spelers is er geen probleem. Ik hoop dat malaga snel alexis van ons overneemt, turkse club pedro en milisovic ook koopt van ons. Natuurlijk heeft senol gunes maar 1 oog op 1 verdediger en dat is serdar aziz maar bursaspor wilt te veel voor hem. Skrtel vragen ze ook te veel (die transfer gaat zeker niet door). We hebben ook nood aan een LB (dan kunnen we tosic cv maken en gebruiken als 5de cv hopelijk als marcelo blijft en 2 cv komen) en RB: lb bedimo is transfervrij, emmanuel mas word genoemd en bij de RB positie word er gezegd dat gokhan gunul gaat tekenen terwijl hij deze week zei dat hij zijn carriere wil voorzetten in europa en isla van juventus. Als boyko vertrekt moeten we gewoon gaan voor mandanda die transfervrij is (30 jaar ongeveer is goed). Ik wil ospina niet zien want maakt te veel fouten in mijn ogen en is gewoon.

10 juni 2016 om 13:06

Kamil Glik voor 5 miljoen? Was het maar zo een feest..

10 juni 2016 om 13:15

Glik is inderdaad minimaal 10 miljoen. Wanneer Engelse clubs zich zullen mengen zal dit bedrag kunnen oplopen tot 15-20 miljoen.

10 juni 2016 om 13:34

Ik had gelezen dat torino tevreden zijn met 5-6 miljoen en besiktas ermee akkoord zijn voor glik daarom heb ik 5 miljoen geschreven. Dit heb ik gelezen van natuurlijk de turkse media, als jullie iets weten vanuit de italiaanse media zou dit geweldig zijn. Wat info zou geweldig zijn.

10 juni 2016 om 14:02

Als er echt 5 miljoen werd gevraagd voor Glik, hadden we hem al lang gehaald. Torino gaat niet lager dan 8. We mogen op dit moment nog iets van 7-8 miljoen euro uitgeven aan transfers van de Uefa.

Bedimo gaat tekenen bij Marseille, Gustavo Gomez gaat waarschijnlijk naar Porto.

Jij kent de spelers van Besiktas ongetwijfeld een stuk beter dan ik maar Marcelo is absoluut niet langzaam, hij is juist heel snel.

10 juni 2016 om 12:30

Natuurlijk is marcelo redelijk snel, maar hij is niet goed genoeg voor de champions league, maar wel goed voor de turkse league. Hij wint bijna alle kopduels maar onder druk wanneer hij de bal heeft zal een barca ons afslachten. Onze cv zijn allemaal traag (alexis is klein en traag, pedro klein en traag, milisivoc lang en traag en alle 3 van hun zijn zelfs niet goed genoeg voor de turkse league. Er zit misschien alleen potentie in milosevic maar we moeten hem ook wegsturen. We hebben nood aan een heel herbouwing van de verdediging als rhodolfo niet geblesseerd was dan hadden we een zeer goede verdediging voor de league vorig seizoen en denk ik dat we eerder kampioen konden worden, dit seizoen we weten nog steeds niet of Rhodolfo terugkeert naar zijn oude vorm. We hebben nood aan 2 CV, 1 LB, 1 RB en als atiba vertrekt hebben we nog 1 cvm nodig en gokan tore vertrekt misschien feghouli transfervrij halen maar ik las dat het een zeer vervelende gast is maar nog een vleugelspeler halen want ik ben niet zeker of aras zal presteren.

10 juni 2016 om 13:49

Zo heb ik wat meer inzicht op hoe jij het bedoelde, bedankt voor je reactie! Marcelo komt inderdaad tekort voor in de CL al kan hij prima zijn man uitschakelen, alleen aan de bal is het niet goed genoeg, zoals jij ook al aangaf. Is het daarbij al zeker dat Gokan gaat vertrekken? Vond Besiktas toch een heel mooi team hebben dit jaar, gebalanceerd met veel creativiteit en eventueel nog wat op de bank om iets te forceren met Cenk Tosun. Feghouli is wel een zeer goede spelers maar ik heb ook weleens vernomen dat het niet de meest positieve jongen is om erbij te hebben. Komt er verder nog wat uit de jeugd van Besiktas? Ik denk dat vooral de Turkse top clubs daar nog veel winst mee kunnen behalen.

10 juni 2016 om 14:08

We hebben Liverpool verslagen met Pedro en Necip achterin en Serdar-Opare op de backs. Het gaat er om hoe je gepositioneerd staat en wat je tactiek is. Tegen Barca ga je het sowieso moeilijk krijgen, ook al heb je Glik en Skrtel achterin. En de kans dat je afgeslacht wordt, is ook heel groot. Dus we moeten geen transfers gaan doen omdat we het Barca moeilijk willen maken. Daarvoor hebben we sowieso het geld niet voor op dit moment.

10 juni 2016 om 14:12

Ja inderdaad ik snap niet waarom de turkse topclubs geen spelers uit onze jeugd kunnen halen. Atinc nukan kwam uit onze jeugd (toen hij 12 ofzo was) speelde maar af en toe en is verkocht voor 5-6 miljoen en is nu in de bundesliga. Maar dit seizoen hopelijk zal eslem ozturk (cm/cvm) doorbreken in de 1ste elftal en met senol gunes aan boord hebben we een trainer met oog voor de jeugd. Ook hebben we een jonge spits die in een van de bekerwedstrijden speelden waar ik onder de indruk van was maar ik weet zijn naam niet meer misschien was het hamza of furkan die weinig speeltijd zal krijgen want we krijgen sismanoglu terug van antalya waar die goede statistieken opleverde we hebben nog mustafa pektemek(die wegmoet in mijn ogen want hij heeft meer blessure gehad dan speeltijd) en natuurlijk cenk tosun. Ook word muhammed durmus (cam/cm)genoemd maar hij is fysiek een beetje zwak in mijn ogen. Er is ook een cv furkan die ik persoonlijk te klein vind en dat zijn de enige spelers waarvan ik ken die kunnen doorbreken in de 1ste elftal.

10 juni 2016 om 14:41

Ja tegen een barca gaan we het natuurlijk moeilijk hebben wie we ook in cv hebben clutch maar vorig jaar had onze verdediging het zelfs moeilijk tegen brugge (seizoen dat we na liverpool uit gingen tegen hun), sporting, lokomotif, kasimpasa en akhisar. Ja we wonnen tegen liverpool uiteindelijk maar we kwamen uit op penalty's. Ik ga ervan uit dat gokhan tore bijna uit de deur is waar we laten we zeggen 10-15 miljoen van krijgen en als we van uefa maar 8 miljoen mogen besteden hebben we een budget van 20 miljoen ofziets. Het is nu of nooit als we nu niet gaan versterken in onze verdediging krijgen we nooit meer de kans om misschien elk jaar kampioen te worden in onze eigen league ipv om de 7 jaar.! Voor mij deze transfers zijn niet alleen om in de cl oke te doen het is om onze positie in de league te verstevigen. Natuurlijk moeten we trouw blijven aan onze beleid van niemand krijgt een jaarsalaris van meer dan 2 miljoen (behalve gomez had een hoge salaris) en dat moeten we zo blijven hanteren want we moeten nog steeds schulden betalen. Ik vind dat we ook jose sosa een nieuw contract moeten geven want een paar clubs willen hem hebben (vooral in Argentinië)

Was vroeger altijd van hem gescharmeerd Zapata toen die nog bij Udinese speelde , maaar bij

Villareal was het al niet best en bij milan wat mij betreft hetzelfde. Speelt ook niet veel dus waarom ze verlengen mij een vraag zeker als je omhoog wilt

Besiktas zal zoals altijd weer zorgvuldig inkopen. Waarschijnlijk zullen ze hun hele achterhoede vernieuwen. 2 nieuws centrale verdedigers, een rechtsback en een linksback. Linksback kan dit wel eens Kolarov zijn, of een Boilesen bijvoorbeeld indien je Ä°smail als vaste linksback wilt behouden en voor concurentie wilt zorgen. Rechtsback Gokhan. Centrale verdediger wordt Glik genoemd. Ä°k denk dat je het eerder bij transfervrije Caceres kan proberen. Van den Hoorn van ajax heeft een 1-jarig contract en is ook wel een type die in de Turkse lig past. Serdar Tasci is ook transfervrij. Ben benieuwd wat Orman gaat doen, hij moet wel echt beseffen dat hij verplicht veel moet investeren in de keeper en de verdediging. Wanneer je Tore voor 15-20 miljoen verkoopt kan je daarmee leuke dingen doen. Opvolgers zijn al Frei en Ozbiliz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren