Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas beleeft dramatische avond in Europa en is praktisch uitgeschakeld

Laatste update:

Besiktas is praktisch uitgeschakeld in de Conference League. Donderdagavond ging de Turkse formatie met 1-2 onderuit tegen FK Bodø/Glimt, waardoor overwintering een onmogelijke opgave is geworden. Met nog twee duels te gaan in Groep D genieten de Noren, die bovendien een beter onderling resultaat hebben, een voorsprong van zes punten op hekkensluiter Besiktas. Koploper Club Brugge komt later op de avond nog in actie en heeft aan een punt in de resterende drie wedstrijden genoeg om Besiktas voor te blijven.

Enkele minuten voor het rustsignaal werd de wedstrijd opengebroken door Faris Moumbagna. De centrumspits werd vanaf de rechterflank bediend door Sondre Sørli en tikte met de knie de 0-1 binnen.

In de tweede helft liep de schade verder op voor Besiktas. Ditmaal werd Moumbagna de diepte ingestuurd door Amahl Pellegrino, waarna de spits met een bekeken stiftbal zijn tweede treffer van de avond aantekende.

Na ruim een uur spelen kreeg Besiktas een uitgelezen mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken. Jackson Muleka had een fraaie dribbel in huis en plaveide al slalommend de weg voor een schot. Hoewel hij had moeten afleggen, ging Muleka voor eigen succes; hij raakte hard de lat.

De 1-2 werd in de 64ste speelminuut alsnog gevonden. Met een uitstekende sliding veroverde Ante Rebic de bal en speelde hij direct door naar Tayfur Bingöl, die zijn directe tegenstander uitkapte en vol in de kruising schoot.

In het restant van de wedstrijd gingen beide teams nog op zoek naar een treffer, maar die werd niet meer gevonden. In de blessuretijd liep Necip Uysal nog tegen een tweede gele en dus rode kaart aan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat had ik hoop in Besiktas om resultaat te behalen in deze poule. Helaas bleek het tegenovergestelde waar. Jammer, gemiste broodnodige punten...

9 november 2023 om 23:33

Hoe staat Turkije er eigenlijk voor met de rankimg.voor Europese tickets?

Ik heb er letterlijk geen woorden voor. Conference League uitgeschakeld en competitie kan je vergeten.ik hoop oprecht dat het nieuwe bestuur spelers voor een normale prijs kan verkopen, want dit team heeft een schoonmaak nodig. 90% zou niet eens in de basis staan bij SV Spakenburg. Wat een verloren seizoen.

9 november 2023 om 21:42

Ligt niet aan de spelers bro, ligt aan de organisatie en spelers halen die je nodig hebt ipv wat de managers je aanbieden

Na het eerdere bericht dat de bus een uur later bij het stadion aankwam in opdracht van de club alleen maar mooi deze uitslag. Heeft blijkbaar tegenovergesteld gewerkt.

Dit is natuurlijk een schande..

Je beste spelers zijn altijd geblesseerd, je hebt al weken geen coach en je speelt als een kip zonder kop en verliest van een ploeg, met alle respect.. geen woorden voor.

Een verloren seizoen waarbij ik hoop dat we de jonge spelers nu een kans gaan geven waardoor we in ieder geval iets goeds uit deze nadelige situatie halen..

En wacht nog langer met een coach aanstellen..

9 november 2023 om 21:10

Zegt toch genoeg als Necip en Tayfur onze beste spelers zijn.

9 november 2023 om 21:14

Is Burak Yilmaz opeens van de aardbodem verdwenen ofzo. Was toch begin oktober aangesteld als coach van BJK? Of na een maand alweer ontslagen Sergen10?

9 november 2023 om 21:21

Heeft geen papieren voor de Conference L. Zit wel op de bank maar dus geen ‘zeggenschap’ in Europese wedstrijden

9 november 2023 om 21:44

Burak is toch geen coach bro hij is net gestopt met voetballen om assistent te worden en heeft geen papieren

10 november 2023 om 01:13

Ok, thnx. Dan snap ik de stuurloze schip wel zonder kapitein. 👍

9 november 2023 om 21:48

"Je verliest van een ploeg"
Dat slaat nergens op natuurlijk, Bodø doet het de afgelopen jaren veel beter dan Besiktas. In Europa. Ze staan ook veel hoger dan Besiktas in de club ranking.

Wat een wanvertoning. Wat een onkunde. Wat een schandalige uitslag. Allemaal wegwezen… schaamteloos dit.

Inmiddels niks anders gewend bij Besiktas. Erg jammer dit, want de punten voor de coëfficiëntenlijst zijn erg belangrijk dit seizoen

Hoe kan je seizoen al voorbij zijn in november? Het is gewoon niet fijn om naar deze selectie te kijken. Het voetbal trekt letterlijk op niks. Vorig seizoen heeft Senol ons bestuur uit de shit geholpen en ze hebben hem beloond met zo een zwakke selectie! De volgende trainer die gaat komen zal ook niks bereiken met deze selectie.

10 november 2023 om 01:51

Het is net Senol die de puinhoop heeft veroorzaakt, imo. Jullie selectie is echt niet slechter dan die van Fener.

Dit is gewoon het klassieke Turkse trainerssyndroom. Overnemen van een buitenlander die de spelers wel conditioneel top heeft voorbereid, goed presteren en het jaar erna is het al veel minder omdat ze ineens op 2 fronten spelen en op zomerkamp niks anders gedaan hebben dan vreten.

Bovendien heeft Senol intern ook alles omgegooid. Ceyhun Kazanci eruitgooien en zo. Die bejaarde garde heeft echt geen respect voor sportieve structuur en hiërarchie, Terim was net hetzelfde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren