Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bertrand Traoré keert voor 18,4 miljoen euro terug in de Premier League

Laatste update:

Bertrand Traoré keert terug in de Premier League. Olympique Lyon maakt via de officiële kanalen wereldkundig dat de 25-jarige vleugelaanvaller de overstap maakt naar Aston Villa. The Villans maken een bedrag van 18,4 miljoen euro over voor Traoré, terwijl deze transfersom door bonussen nog met 2,2 miljoen euro kan oplopen en Olympique Lyon tevens een doorverkooppercentage van vijftien procent heeft bedongen.

“Ik ben heel blij met de stap naar Aston Villa, het is mooi om hier te zijn. Bij Chelsea heb ik met John Terry gespeeld, ik heb met hem gesproken”, verwijst Traoré op de officiële website van Aston Villa naar assistent-manager Terry. Traoré treft bij Aston Villa tevens Anwar El Ghazi, met wie hij samenspeelde bij Ajax. “Ik heb ook met enkele jongens gesproken met wie ik voorheen gespeeld heb, zoals Marvelous Nakamba en Anwar El Ghazi. Met Nakamba heb ik het een beetje over de club gehad. Er zijn veel dingen die me hebben doen besluiten om naar Aston Villa te komen.”

“We zijn enorm blij dat Bertrand ervoor heeft gekozen om naar Aston Villa te komen. Hij is een speler met enorm veel talent, die onze aanvallende opties vergroot”, laat manager Dean Smith weten. Traoré keert met zijn stap naar Aston Villa terug in Engeland, waar hij eerder tussen 2013 en 2017 onder contract stond. Chelsea nam de Burkinese aanvaller zeven jaar geleden over van Auxerre, maar van een doorbraak in de hoofdmacht van the Blues kwam het niet. Na zestien optredens in het eerste elftal en huurperiodes bij Vitesse en Ajax, deed Chelsea hem van de hand.

Olympique Lyon telde drie jaar geleden tien miljoen euro neer om Traoré over te nemen van Chelsea en noteert nu dus een forse winst. In dienst van de Franse club kwam de 52-voudig international van Burkina Faso tot 126 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 33 doelpunten en 17 assists. Het vertrek van Traoré zat er al aan te komen, daar Olympique Lyon vrijdag bekendmaakte dat Memphis Depay het rugnummer tien van de aanvaller had overgenomen.

Goede zet van Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rugnummer kwijt en weg is die. Lijkt mij toeval toch?

19 september 2020 om 10:40

Lijkt mij dat deze transfer al zo goed als zeker in kannen en kruiken zat toen de nieuwe nummers bekend gemaakt werden en dat Traore zijn nummer naar een ander ging.

Zal mn mattie Anwar nog spelen? Wordt krap zo, zag ook nog dat ze bezig waren met Rasicha.. wel goede speler voor Villa, toen die bij Lyon nog speelde zag ik hem wel vaak scoren

19 september 2020 om 11:49

Vroeg ik me ook al af. Denk dat het zwaar wordt voor el ghazi. Een aankoop voor 18 mil zet je niet zomaar op de bank.

19 september 2020 om 15:36

Moet het allemaal nog maar zien, traore is niet voor niets z'n basisplek kwijtgeraakt bij Lyon. In z'n eerste seizoenen ontbrak het al vaak aan rendement en was die ook redelijk slordig/nonchalant, maar toen was het nog een talent. Eigenlijk zijn al die dingen nog steeds niet verbeterd (vind hem zelfs minder geworden) en kwam die terecht op de bank te zitten. Of het moet geweldig uitpakken, maar heb er niet al te hoge verwachtingen van. En dat zo'n bedrag aan een bankzitter van Lyon (kaliber) zegt ook weer veel over het gros vd laag geklasseerde pl teams, al is dit voor hun waarschijnlijk niet veel geld.

Wat gaat de PL dit seizoen een genot worden zeg met al deze spelers! Ook Bertrand kon ik in zijn tijd bij Ajax al echt enorm van genieten!

Zin in!

19 september 2020 om 11:56

Vond het in zijn Ajax tijd echt een speler om je kapot aan te ergeren. 😅 Had er goed wedstrijden tussen zitten, maar ook zo vaak verkeerde beslissingen en passes in belangrijke fases.

19 september 2020 om 16:00

Ik was juist blij dat die weg was. Speelde vaker slecht, dan goed. En over afwerken hoef ik het helemaal niet te hebben.

Voor Engelse begrippen lijkt me dit een koopje. Speler met veel kwalitaiten. Er worden grotere bedragen neergelegd voor mindere spelers.

19 september 2020 om 11:46

Valt mee. Zo geweldig is hij niet. Het is een prima prijs, voor een prima speler. Niet meer, niets minder

Blijft jammer dat die man niet verfijnder is in de pass of afwerking want met zijn techniek en dribbel had ie nog verder kunnen zijn.

Mooi voor hem om weer in de Premier League te mogen spelen en een goede aankoop voor Villa. Ik hoop echt dat Villa het goed zal doen dit seizoen, prachtige club.

Gewoon een goede speler die Villa sterker zal maken. Watkins en Traore zijn prima aankopen voor Villa, Benrahma erbij en ik ben helemaal tevreden! #UTV

19 september 2020 om 15:37

Vind hem echt in niks beter geworden tov toen die gekocht werd en nog een talent was. Nog steeds slordig en 0 rendement. Lyon doet dit wel weer goed zeg 20 miljoen voor een bankzitter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren