Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis corrigeert: ‘Daar leek het wel een beetje op in de media’

Laatste update:

Steven Berghuis maakte zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-1) zijn basisdebuut voor Feyenoord, nadat hij tegen FC Twente en FC Groningen als invaller binnen de lijnen was gekomen. De 24-jarige huurling van Watford stond als rechtsbuiten opgesteld, de positie waarop hij zich het fijnst voelt.

/

“Het is absoluut niet zo dat ik niet aan de linkerkant wil spelen. Daar leek het een beetje op in de media, maar ik speel waar de trainer mij neerzet. Ik heb alleen gezegd dat mijn voorkeur op rechts ligt, meer niet”, aldus Berghuis in een interview met het Algemeen Dagblad .

“Een basisplaats of een bepaalde positie opeisen, is helemaal niet aan de orde”, voegt de drievoudig international van het Nederlands elftal eraan toe. Doordat Berghuis op rechts stond, stond Dirk Kuyt achter de spits, keerde Jens Toornstra terug in zijn rol als middenvelder en stond Tonny Vilhena hangend op links.

Is Steven Berghuis de beste vleugelaanvaller van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snapte de gedachte achter al deze positiewisselingen niet. Vilhena was echt een ramp, echt aan het zwemmen, het hele middenveld voelde als los zand. Je ziet wel dat Berghuis vanaf rechts of 10 meer rendament heeft dan hij waarschijnlijk op links zou hebben, maar ik begrijp echt niet waarom je 3 spelers verplaatst in plaats van 1 op een positie waar hij iets minder zou zijn.

Berghuis en Toornstra altijd in de basis en Kuyt lekker bankie, gaf een prima assist gisteren maar voor de rest was weer eens niet veel.

Zulke wedstrijden moet je winnen als je tot het einde mee wilt blijven doen maar ik zie het ze niet redden als je al ziet hoeveel moeite ze hebben met Heracles, de wedstrijd voelde als 1 zooitje, af en toe bezit maar voor de rest wisten ze de bal soms nog geen 10 seconden vast te houden. Winnen ze overtuigend een pot tegen Psv, Ajax, AZ dan geloof ik er een beetje in maar voetballend is het nog niet veel.

Kuyt moet niet banken. Kuyt is nodig om de eerste minuten door te komen zonder een (snelle) tegen goal. Daarna is het wel genoeg voor Kuyt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren