Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berbatov en co krijgen nieuwe trainer na vertrek van Meulensteen

Laatste update:

René Meulensteen is niet langer de trainer van Kerala Blasters. Diverse Indiase media melden dinsdagmiddag dat de trainer is opgestapt, terwijl andere media stellen dat de Nederlander op straat is gezet. Meulensteen was pas sinds juli actief bij de club, maar het huwelijk was geen groot succes.

In het huidige seizoen, dat in november begon, boekte Kerala Blasters slechts één zege in de eerste zeven wedstrijden. De club staat achtste van de tien ploegen en verzamelde zeven punten. Op oudejaarsdag ging Kerala Blasters met 1-3 onderuit tegen Bengaluru FC en dat was de laatste wedstrijd met Meulensteen op de bank. Vorig seizoen eindigde Kerala Blasters nog als tweede in India.

Meulensteen werkte samen met spelers als Dimitar Berbatov en Wes Brown, maar de resultaten bleven dus achter. "Ik wil de clubleiding, de technische staf, de spelers en de geweldige supporters bedanken voor deze ervaring. Ik wens ze het beste in de toekomst", zegt de voormalige assistent-trainer van Manchester United. Meulensteen was na zijn vertrek uit Manchester actief als trainer van Anzhi Makhachkala, Fulham, Maccabi Haifa en Kerala Blasters.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 januari 2018 om 17:34

Het blijkt inderdaad geen man die eindverantwoordelijke moet zijn, maar gewoon in de luwte van de hoofdtrainer zijn ding moet doen, al heeft hij nog zoveel kennis en kunde.

3 januari 2018 om 14:15

Welke kennis heeft hij dan? Hij gebruikt de coerver methode. Daar heb ik ook nog wel wat boeken van liggen... ;-)

Wat een enorm (in nederland) overschatte trainer is dit. In Manchester zette hij 8 jaar lang wat pionnen neer en liet bij Fulham zien totaal ongeschikt te zijn als trainer.
Vervolgens flopte hij daarna ook overal, Israel, Budai en nu weer in India. Onbegrijpelijk dat mensen hem nog hoog hebben zitten. Op basis waarvan dan?
Oh, ook was hij verbonden aan een project in China waar bij datzelfde project 40 trainers geen loon kregen en enorme ellende hebben overgehouden waar Rene Meulensteen en Fons van den Brande aan het roer stonden.
Weg met die gast!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren