Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Beoogde opvolger Pellè ziet rentree in de Eredivisie wel zitten'

Laatste update:

Feyenoord houdt rekening met een vertrek van Graziano Pellè naar Southampton en heeft onder meer Bas Dost op het oog als mogelijke vervanger. De ex-spits van Heracles Almelo en sc Heerenveen is bij VfL Wolfsburg overbodig en volgens het Algemeen Dagblad ligt een terugkeer in de Eredivisie voor de hand. Hij zou al hebben gesproken met Fred Rutten.

/

Dost zou een goed gevoel hebben overgehouden aan het onderonsje met de Feyenoord-coach, die tijdens het overleg werd geflankeerd door technisch directeur Martin van Geel. De lange spits zou dan ook niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar de Eredivisie staan. Het ligt voor de hand dat speler en club elkaar een dezer dagen opnieuw ontmoeten om te bepalen wat zij voor elkaar kunnen betekenen.

Mocht het tot een deal komen, dan kan Rutten nog niet meteen een beroep doen op de 25-jarige goalgetter. Dost is momenteel herstellende van een enkeloperatie en heeft nog een aantal weken nodig om fit te geraken. Overigens is Feyenoord volgens de berichten niet de enige club met interesse: ook zou Dost aan de slag kunnen in Engeland of bij een andere club in de Bundesliga.

Bas Dost is de perfecte vervanger van Graziano Pellè

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 juli 2014 om 16:38

Zat ik ook aan te denken, maar er zijn wel meerdere voetballers geweest, die gevoelens hebben/hadden voor andere clubs, maar gewaardeerd zijn geworden door de supporters en club.

8 juli 2014 om 19:43

Zoals Isco en Modric voor Barcelona, spelen nu bij Real

8 juli 2014 om 16:41

Hoe weet jij dat ? haha

Zal wel leuk zijn Als Dost naar Feyenoord gaat.

8 juli 2014 om 16:44

Het is algemeen bekend dat hij altijd fan is geweest van Ajax. Maar hij zei ook dat het minder is geworden nadat hij door Ajax is verneukt met die transfer. Nou ja, het was eerder het Ajax directie die zoo amateuristisch alle mensen om 11 uur s'avonds iedereen naar huis toe stuur tijdens de transferwindow...

8 juli 2014 om 16:45

Een beetje voetbalkenner weet dat..google maar even naar Bas Dost Ajaxpyama

8 juli 2014 om 16:47

Was ooit een interview, toen Ajax belangstelling voor hem had.
Dat heet je eigen glazen ingooien.
Maar goed, Immers is ook nu een gewaardeerde speler met ADO roots bij Feyenoord.
Door mij zelf altijd al gewaardeerd, ook al is hij niet altijd slim naar buieten toe geweest. .

8 juli 2014 om 16:58

Ach, de trainer van Ajax was als kind Feyenoordfan, die dingen maken toch helemaal niks uit, joh. Het zijn profs die voor geld spelen, niet voor clubliefde.

8 juli 2014 om 17:11

Frank de Boer was als jonge jongen regelmatig in de Kuip te vinden, inderdaad. Met zijn om die groot Feyenoord-fan was. Hij heeft een zwak voor de club, komt ooit wel naar buiten.

8 juli 2014 om 17:27

Hahahahaha wat een goeie grap. Mochten jullie willen. Hahahhahaha noobs echt! FdB een kakkie ja joh denk het ook. Hij was daar vast om te zien hoefeyenoord vernederd zou worden door Ajax.

8 juli 2014 om 17:36

Is algemeen bekend hoor, maar maakt toch niets uit? Hij heeft het daarna bij Ajax meer dan goed gemaakt dunkt mij.

8 juli 2014 om 17:36

Je haat zit diep he. Accepteer het nou gewoon drol. En ja, hij zal er vast als ventje hebben gezeten in de Kuip om te zien hoe Ajax won van Feyenoord. Ik snap figuren zoals jij niet helemaal. Waarom reageer je zo?

8 juli 2014 om 18:01

@ Talisman. Vergeet Dennis Bergkamp niet. Als Amsterdamse ventje was hij de rare eend in de bijt die voor Feyenoord was.

8 juli 2014 om 18:06

Kuyt was vroeger ajacied zo zie je mensen veranderen. En nee dit is niet zomaar lukraak verzonnen.

8 juli 2014 om 18:14

Precies, is toch alleen maar grappig. Ik voetbalde vroeger in de jeugd met een jongen die altijd met een Feyenoordshirt trainde met De Wolf achterop. Tegenwoordig is het al jarenlang één van de fanatiekste fans op 410, maar hij kan er zelf ook om lachen, die dingen gebeuren gewoon. Voor voetballers is dat helemaal makkelijk, het is hun werk.

8 juli 2014 om 18:22

Lekker interessant. De voetbalwereld en zijn supporters zijn zo wispelturig als de pest. Als hij er aan het eind van het seizoen 30 inlegt, plus 1 od 2 goals tegen Ajax, is die weer de held.

Ron Vlaar was ook altijd fan van Ajax, en kijk nu eens.

Dit is gewoon meer dan een prima opvolger van Pelle zijn, beetje vergelijkbaar ook, en misschien nog wel koeler voor het doel!

Beter dan dit kan Feyenoord niet doen... als ze nog een koopoptie nemen (van 5 mln ofzo) dan zou t echt top zijn. Ik denk dat deze jongen echt wel meer dan 20 goals maakt

Geen slechte speler maar ik zie liever John Guidetti komen, het duurt misschien wel een tijd voordat hij helemaal zijn oude niveau bereikt maar dat zou het zeker waard zijn want hij heeft een topmentaliteit en heeft meer met de wederopstanding van Feyenoord te maken dan menigeen denkt.

8 juli 2014 om 16:53

Dost moet ook nog fit worden. Voordat hij zijn niveau bereikt heeft zijn we ook weer een paar weken verder.

8 juli 2014 om 16:56

Ik ben het met je eens dat hij veel met de wederopstanding heeft te maken. Maar, oh oh oh, wat een risico zou Feyenoord nemen voor een speler die ruim twee jaar (vanaf april 2012) bijna niet heeft gespeeld. Niet kunnen spelen vanwege een virus en niet gespeeld omdat hij kennelijk niet aan de bak kwam bij Stoke City. Ik denk dat hier geldt dat behaalde resultaten geen garantie zijn voor de toekomst.

Niet de perfecte opvolger. Dost heeft in vergelijking met Pelle minder kracht en techniek. Kan minder goed meevoetballen, maar kan wel een bal vasthouden en maakt zijn kansem af.

8 juli 2014 om 16:55

Ik betwijfel of er wel een (haalbare) perfecte opvolger is.

8 juli 2014 om 16:59

In principe heeft Dost toch alles in zich om hem te vervangen? Hij deed het bij Heerenveen meer dan goed en zal in Duitsland echt niet minder zijn geworden.

Toen Pelle kwam had ook niemand dit durven dromen. Laten we die jongen, als hij komt, gewoon de kans geven.

8 juli 2014 om 18:30

Ik hoop dan ook van harte dat hij zijn Heerenveen niveau uit zijn tweede seizoen haalt.

8 juli 2014 om 16:56

Pelle stond eerst toch ook niet echt bekend om zijn techniek, alleen hij heeft een voordeel de ploeg was wel helemaal op hem ingesteld. Dost heeft daarintegen in de bundesliga ook al laten zien wat hij kan.

8 juli 2014 om 18:48

Minder kracht oke, maar minder techniek??? Welke techniek heeft Pelle precies? Ik durf een goed bedrag neer te leggen dat Dost betere techniek heeft dan Pelle. Hij kan perfect kaatsen, breed leggen en het heeft een prima schot. Of zie je techniek alleen dat wat Ronaldinho doet??

8 juli 2014 om 19:58

@ibraaa
Zeker weinig wedstrijden van Feyenoord gezien afgelopen jaar.
Ik denk dat hij meer techniek heeft dan menig ander speler van de eredivisie

Hij heeft het afgelopen seizoen in een periode nog niet eens zo slecht gedaan eigenlijk.

Neee! Gewoon Guidetti terughalen. Is een veel betere voetballer. Straks gaat hij nog echt naar Ajax of PSV. Dost heeft het toevallig ff goed gedaan toen hij tussen Narsingh en Assaidi mocht spelen. Dan kan zelfs Havenaar topscorer worden! Is echt niet wat we bij Feyenoord moeten willen hebben. Het beste voir Feyenoord en de fans is gewoon Guidetti terughalen

8 juli 2014 om 17:38

Ajax heeft al twee spitsen gehaald, en PSV gaat zijn salaris ook echt niet betalen hoor. Zou Guidetti ook graag zien komen, maar als Guidetti niks wil inleveren houdt het gewoon op. Je kunt die gast niet meer dan twee keer zoveel laten verdienen als de andere spelers.

Een beetje meer krediet voor Dost mag ook wel, hij zou met een beter gemiddelde als Pelle binnen komen bij Feyenoord. Veeeeel beter zelfs. En met Boetius en Schaken krijgt hij ook genoeg ballen.

Een spits als Dost is naar mijn mening het maximale wat Feyenoord kan halen, nog betere spitsen kosten gewoon veel meer.

8 juli 2014 om 23:27

Maar Feyenoord heeft geen Narsingh en Assaidi in topvorm. Ik weet niet hoeveel hij kan scoren met alleen toevoer van Boetius, want een andere goede vleugelaanvaller hebben we niet.

Dost is zeker geen slechte optie, zou goed in het spel van afgelopen jaren passen. Maar ze zullen hem toch moeten kopen, zou daarom de transfer vrije Janko niet nog beter passen? Is nog meer een type Pelle dan Dost.

De nood is blijkbaar hoog bij Dost. Eerst volop azen op een vertrek naar Ajax om enkele jaren de grote concurrent van Ajax te gaan.
Maar voor alle duidelijkheid, hij mag van mij naar Rotterdam vertrekken. Een leuke spits voroal door zijn lengte, maar een topclub lijkt me toch te hoog gegrepen.

En daarbij zal het (voor wie dan ook) lastig om de erfenis van Pellé te krijgen. Veel beter kan hij het niet gaan doen, maar dat dachten we na Guidetti-mania eigenlijk ook ...

Ron Vlaar was vroeger ook een echte Ajacied, moet kunnen dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren