Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica verkoopt Braziliaan en incasseert 19,2 miljoen euro

Laatste update:

Anderson Souza Conceição, kortweg Talisca, keert definitief niet terug bij Benfica. De club uit Lissabon maakt via de officiële kanalen melding van de transfer van de aanvallende middenvelder naar Guangzhou Evergrande. De club uit China huurde Talisca in eerste instantie enkel voor een half jaar, tot nieuwjaarsdag.

Voor het huren van Talisca betaalde Guangzhou een bedrag van 5,8 miljoen euro aan Benfica en men heeft de linkspoot voor een transfersom van 13,4 miljoen nu officieel overgenomen. Talisca speelde tot dusverre veertien wedstrijden voor het Guangzhou van trainer Fabio Cannavaro en daarin was hij goed voor liefst veertien doelpunten.

Talisca begon zijn carrière bij Bahia en maakte in 2014 de overstap naar Benfica. Van 2016 tot 2018 speelde hij op huurbasis voor Besiktas en afgelopen zomer vertrok de voormalig jeugdinternational naar Guangzhou, waar hij samenspeelt met onder anderen landgenoten Paulinho, Ricardo Goulart en Alan.

Een goede deal voor Benfica?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, vond hem een goeie speler. Kon denk ik nog wel hogerop

27 oktober 2018 om 02:21

Een van de betere talenten in de wereld. Al geef ik hem groot gelijk. Waarom zou je als Braziliaan zijnde in Europa willen spelen als China veel beter betaald? Met zijn talent zou hij een directe versterking zijn voor menig Europese topclub.

27 oktober 2018 om 12:17

Tuurlijk, ik snap het ook wel, maar als je echt in jezelf gelooft ga je naar europa en verdien je over de komende 10 jaar wat je daar in 5 verdient EN speel je met de groten der aarde. Maar ja er zijn geen garanties in het leven dus wie kan hem ongelijk geven dat hij voor het snelle geld kiest :/

Had hem graag in de PL zien spelen denk dat die daar met zijn kracht en lengte icm zijn techniek goed tot zijn recht zou komen

Vind deze speler toch echt best goed. Jammer dat ie niet in europa is gebleven.

En aan Besiktas vroegen ze dik 21 miljoen ofzo ????

27 oktober 2018 om 01:14

Het is inderdaad vreemd dat benfica niet naar een verlaagde transfersom wilde gaan. Nu hebben ze talisca voor 19 miljoen ofzo verkocht. Enfin ik wens hem gewoon veel succes in zijn carrière.

Dit had ik echt niet verwacht! Er waren geruchten in de zomer dat hij een half jaar verhuurd zou worden en daarna zou vertrekken naar wolverhampton. Zo te zien is dat niet waar. Talisca is zeker een goede speler en scoort erop los in China.

Incasseert 19,2 miljoen? Een gedeelte gaat sowieso naar de firma van de zaakwaarnemer.

Wat mis ik deze man bij Besiktas. Met hem in het team speelde Besiktas veel beter. Wist uit het niets te scoren. En heeft een zieke trap techniek. Het gaat je goed...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren