Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bellingham schiet Real Madrid dankzij vijfde treffer in extremis langs Getafe

Laatste update:

Jude Bellingham was zaterdagmiddag andermaal zijn gewicht in goud waard voor Real Madrid. De Koninklijke leek in zijn eerste thuiswedstrijd in negentig dagen tijd direct puntenverlies te lijden, totdat Bellingham in blessuretijd de beslissende 2-1 maakte. Het was alweer de vijfde treffer in vier wedstrijden voor de Engelsman. De bezoekers kwamen door een verdedigingsfout al vroeg op voorsprong via Borja Mayoral. Vlak na rust maakte Joselu de gelijkmaker en ondanks dat Real een aantal keren zeer dicht bij de voorsprong was, leek het daarbij te blijven. Een fout van Getafe-goalie David Soria zorgde er echter voor dat Bellingham in blessuretijd kon binnentikken. Real is na vier wedstrijden in LaLiga nog altijd foutloos.

Carlo Ancelotti liet onder meer Toni Kroos en Federico Valverde op de bank beginnen, wat inhield dat het middenveld bestond uit Luka Modric, Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga en nummer 10 Bellingham. Vinícius Júnior moest wegens een dijblessure toekijken en zag zijn plek in de spits ingenomen worden door Joselu. De Spanjaard vormde een koppel met Rodrygo. Aan de kant van Getafe kwam het duel voor kersverse aanwinst Mason Greenwood nog te vroeg. Mayoral, ex-Real Madrid, moest met Juanmi Latasa voor de doelpunten zorgen. De Koninklijke speelde wegens renovatiewerkzaamheden dit seizoen alleen maar nog maar uitwedstrijden. De renovatie van het Santiago Bernabéu is aan de binnenkant inmiddels gereed, waardoor Real weer terecht kon op eigen veld.

Niet Real, maar Getafe deelde de eerste klap van de wedstrijd uit. Fran García speelde David Alaba onhandig in, waardoor de Oostenrijker niet bij de bal kon. Mayoral nam het balbezit over, omspeelde Kepa en schoof de bal kalmpjes in het doel: 0-1. Real dacht via een strafschop al snel op gelijke hoogte te kunnen komen, maar kwam bedrogen uit toen de arbiter na het zien van de beelden terugkwam op zijn beslissing. Hij constateerde dat de vermeende overtreding van Carles Aleñá op Bellingham er geen was. Real viel tegen in de eerste helft en kwam moeilijk door de muur van Getafe heen. Desondanks kwam Modric dicht bij de gelijkmaker. García plaatste een voorzet bij de eerste paal op het hoofd van de Kroaat, die zijn duikkopbal knap gekeerd zag worden door Soria. Dat was direct de grootste kans voor de thuisploeg voor rust.

Na rust kwam Real met beduidend meer bewijsdrang het veld op en dat leverde in minuut 47 al de gelijkmaker op. Djené wist niet wat hij met een voorzet van Modric aan moest, verdedigde bijzonder slordig uit en zag Joselu van dichtbij profiteren: 1-1. Real wilde doordrukken en kreeg in de persoon van invaller Kroos twee goede mogelijkheden. Allereerst schoot de Duitser keihard tegen de paal, waarna zijn rebound een prooi was voor Soria. Het zat de thuisploeg ook niet mee, want Carvajal, die eigenlijk voor wilde geven, trof eveneens de paal. Soria liet daarnaast zien uitstekend te kunnen keepen door een zeker lijkend doelpunt van Joselu te voorkomen met een katachtige reflex. In blessuretijd ging het alsnog mis voor Soria. Hij liet een schot van Lucas Vázquez los, waarna de prooi voor Bellingham was: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jude jude Jude wat een legend omg

Wie anders dan Jude Bellingham?
De beste speler van real madrid op dit moment.

2 september 2023 om 18:32

De beste speler van de La Liga zelfs. Ongelofelijk explosief ook, genieten om hem zo in actie te zien.

2 september 2023 om 19:50

De beste ter wereld zelfs.

2 september 2023 om 20:25

@yassinwest12

Hahahaha nee hoor, maar wel een van de beste dat zeker.

2 september 2023 om 21:42

Neste speler nu al? Mensen zijn echt high. Moet tenminste een jaar zo doorgaan.

3 september 2023 om 02:22

Welke sport doet Mbappe/Haaland dan?

Wat een speler is die Jude Bellingham. Zijn tackels, zijn dribbels, zijn diepgang, zijn conditie, zijn inzicht, zijn goals. Hij is zo goed, zo belangrijk. Die jongen gaat nog meer scoren als spelers als Rodrygo en Vinicius hem meer zullen aanspelen in de box, Rodrygo had vandaag bv vaak oogkleppen in de box terwijl Jude vaak vrij stond.

De 3 punten zijn binnen, dit soort wedstrijden maken je kampioen.

Overigens wil ik ook credits geven aan Ancelotti, door Kroos erin te brengen en Alaba links te zetten ging het veel beter.

Ook wil ik Joselu complimenten geven, hij speelde veel beter, kwam goed in de bal maar zijn diepgang zonder bal is ook fantastisch, anders dan Benzema, is sneller en gaat vaker diep.

Ps: Madridistas, transferperiode is voorbij lekker janken om de selectie is wel duidelijk. Lekker accepteren wat wij hebben en hopelijk als Guler, Vinicius enz terug zijn dat het beter gaat voorin.

2 september 2023 om 18:31

Ben helemaal eens met wat je schrijft! Wat vind jij oprecht van 442? Ikzelf ben geen fan en meer fan van 433.

2 september 2023 om 18:38

We kunnen 433 proberen met Arda als hij straks terug is op rechts en Rodrygo links.

2 september 2023 om 19:05

Ik hoop oprecht dan we terug schakelen naar 433. Verder Alaba links houden en Valverde moet altijd spelen. Middenveld: kroos/tchouameni, Valverde en Bellingham. Voorin Joselu/rodrygo en vini, rodrygo. Arda & Brahim mogen nog invallen.

2 september 2023 om 22:25

Ja vooral iets veranderen waarin een Jude etaleert met al 5 goals en waarin ie je constant de overwinning brengt. Ik kan je garanderen dat helemaal niet beter gaat lopen met 433. Dan heb je echt een elite link up spits nodig. Die heb je niet.

2 september 2023 om 19:02

@CMG, eens! Moet wel zeggen dat fran garcia me flink tegenvalt. Had er meer van verwacht.. wellicht een idee om überhaupt met alaba op links te spelen. De wissels waren zo belangrijk vandaag! Ancelotti wisselt eindelijk eens in de rust. Ook lucas V viel erg goed in.

2 september 2023 om 19:14

Probleem is dat Alaba liever niet meer op links speelt, heeft hij tig keren aangegeven. Ook is hij op links tegen pure snelle aanvallers niet zo geweldig.

Betreft Fran, die moet zich inderdaad snel herpakken..

2 september 2023 om 19:53

Wel erg gaaf hoe goed hij t doet. Laat gewoon zien hoe ver hij is ondertussen gewoon topklasse en dan heb je idioten die Gravenberch beter vinden..

2 september 2023 om 20:35

20 jaar en de grootste club ter wereld dragen zoals Ronaldo dat deed. Kerel is zo ontiegelijk goed gewoon in alles

2 september 2023 om 20:40

Ronaldo was echt al in zijn prime toen hij naar Real Madrid kwam. Bellingham is nog een ruwe diamant, ben echt benieuwd waar zijn plafond ligt. Als hij zich zo blijft ontwikkelen zal hij echt een serieuze concurrent zijn voor de ballon d’or de komende 10 jaar samen met Mbappe, Haaland, Vinicius etc.

Voor de poorten van de hel ziet er dus zo uit. Okay, dan weet ik dat ook weer.

2 september 2023 om 20:11

Oh ja, ik zeg het nog maar weer een keer: als Jude dit elke wedstrijd doet worden we kampioen.

Je zou bijna denken dat hij een spits is, die gast staat zo vaak op de juiste plek ook.
Gok niet dat Jude is aangetrokken om voornamelijk goals te maken dus dat is een leuke bijkomstigheid voor Real

2 september 2023 om 18:33

Zijn positionering doet mij echt denken aan die van Cristiano Ronaldo, hij loopt al mee voordat Vasqez de bal schiet, perfecte intapper en staat bijna altijd precies waar ie moet staan, wat een topper.

2 september 2023 om 18:35

Klopt: bij de goal zie je dat hij heel erg goed anticipeert op de rebound. Andere spelers staan stil en Bellingham rent alvast naar de keeper voor als die m niet klem heeft

Gelukkig toch nog 3 punten. Was erg zuur geweest als we die niet hadden gepakt met zoveel kansen. Rodrigo had echt een doelpunt verdient .. Verder echt wel heel mager de voorhoede dit seizoen. We hadden maar 1 aanvaller op de bank ( diaz ) die trouwens heel goed inviel en 2 aanvallers in het veld ( Joselu en Rodrigo ). Je laat 7 spelers gaan ( benzema , hazart , mariano , asensio , ordiozola , vallejo en ben er nog 1 vergeten ) en haalt er 2 terug. Hele krappe selectie nu ook met al die blessures Courtois, militao , ceballos , vinicius , mendy ) .

3 september 2023 om 19:32

Mariano, hazard, odriozola, vallejo, arribas of wie je dan ook vergeten bent, telde natuurlijk niet echt mee. Vulde wel een plek in de selectie maar alles wat je nu hebt gehaald telt ook daadwerkelijk mee. Neemt niet weg dat de aanval wat dun is. Hopen dat mbappe niet verlengd en iig kampioen worden en kijken of je de halve finales cl kan halen

Als er een ploeg is waar ik echt hekel aan heb is het getafe. Veder real heeft niet echt slecht gespeeld. Maar jude dames en heren hij doet het weer.

2 september 2023 om 18:28

Ik ook, getafe moet America football spelen.

2 september 2023 om 18:45

Ja ik heb de wedstrijd tegen Barcelona ook gekeken. En daar kreeg ik als real fan ook grijze haren van. Wat een schijt manier van spelen. Ze voetballen van de 90 minuten letterlijk 50 minuten en 40 minuten liggen ze op grond

Jude Bellingham die ons alweer redt! Pff ongelofelijk dat die al 5 goals heeft gemaakt als middenvelder. Staat op de juiste plek weer. En niet alleen dat maar voetballend ook zo ongelofelijk sterk. Hij kan alles: dribbelen, tacklen, verdedigen, inzicht noem maar op. Geweldige speler en hij gaat grootste dingen bereiken in Madrid!

En tja weer jezelf onnodig moeilijk gemaakt. Dit Getafe kan niks en toch geef je ze de 0-1 cadeau. Dat is precies wat ze willen. Ook ongelukkig dat je 3x het houtwerk raakt maar toch over de sleeptouw getrokken! Toch een rotploeg blijft Getafe altijd. Kijk die Bordalas weer met 5 verdedigers en 3 middenvelders, inclusief een centrale verdediger erin. Kan niet wachten tot ze een keer degraderen...



Jammer dat Getafe het niet vol kon houden, Soria geweldige partij gekeept helaas was de laatste fout een dure. Borja Mayoral ook goed gespeeld, ben benieuwd naar de partnership samen met Greenwood

2 september 2023 om 18:29

Veel partnership moet je niet verwachten. Rare club voor Greenwood, al zal hij weinig keuze hebben gehad. Veel aanvallen doet Getafe niet..

2 september 2023 om 18:44

Niet mee eens, tegen jullie misschien niet maar vorige wedstrijd tegen Alaves heel aanvallend gespeeld en 'maar' met 1-0 gewonnen hadden er meer kunnen maken. Ik snap het hetze tegen Getafe niet, vind Bordalas een slimme coach die weet hoe hij het de topteams lastig maakt. Eerst Barcelona en nu tegen jullie, misschien niet leuk als je voor de topteams bent en gewend bent dat je teams vol op de aanval spelen en 'mooi' voetbal spelen maar hoe Getafe speelt is nou eenmaal de manier hoe je wint tegen het grote geld. Voetbal is nou eenmaal een oneerlijke sport door de enorme financiele verschillen dus ik vind dat mensen niet mogen klagen als teams oneerlijk in het veld zijn. Maar goed, mijn mening ik weet dat de meesten het nuet eens zullen zijn aangezien iedereen het liefst de teams die het mooiste voetbal spelen zien winnen, en dat is prima. Ik ben meer een underdog fan.

2 september 2023 om 21:19

Je snapt de hetze tegen Getafe niet? Wat zij doen kan je echt geen slim voetbal meer noemen, wat een verschrikkelijke ploeg en dat is het al jaren. Mag hopen dat ze zsm degraderen

Helaas, helaas.... maar weer bellingham... die missen ze bij Dortmund echt wel.

die jongen is niet te stoppen, wat een aankoop voor real madrid.
dat middenveld is zo jong, dynamiek en aanvallend vermogen.
het is jammer dat ze geen topspits meer hebben, anders was dit echt de nr1 favoriet voor de CL wat mij betreft.

2 september 2023 om 18:34

Volgende zomer lekker gewoon Osimhen halen. Ben geen fan maar met een goede spits is dit team inderdaad gewoon samen met City favoriet. Nog een breedteaankoop op de flanken waardoor Diaz meer als middenvelder kan spelen na het afzwaaien van Modric en Kroos en je hebt echt een gruwelijk team.

2 september 2023 om 18:51

Volgens de moeder van Haaland willen ze niet uitsluiten in 2024 dat ze niet gaan luisteren naar andere clubs. Ik zou echt vol voor Erling gaan. Een rasechte 9. Maar goed Perez droomt van Kylian.

2 september 2023 om 22:26

Moeder? 😆

3 september 2023 om 19:38

Mbappe is toch ook wel completer en imo beter dan erling gol haaland

2 september 2023 om 18:54

Echt? Het zit toch echt geen voetbal in vind ik. En maar rennen en vliegen. Ik zie geen één uitgespeelde team aanval. Teams als city Arsenal lopen mijlenver voor op ons.

Geen enkel moment twijfel gehad dat het zou lukken vandaag. Dit Getafe verdiende helemaal niks, nog steeds zonde dat ze vorig jaar niet gedegradeerd zijn.

Real heeft goud in handen. Zoveel parels met waanzinnige potentie. Rodrygo liet vandaag maar weer eens zien over misschien wel de meeste potentie te beschikken. Wat een geweldenaar is die jongen. Als het op bepaalde moment net iets meer mee zit qua gelukjes schiet hij de hele liga aan flarden.

Bellingham is toch wel onze trotst van deze 'mislukte' transferperiode. Wat een speler, ongekend! Men moet zich bedenken dat hij dit (veel scoren en ook belangrijke doelpunten maken) op 19 jarige leeftijd in een team waar hij eigen nog op ingespeeld moet raken. Een legende in wording!

Ode aan Bellingham!

Real flikt het toch weer met de aankoop van het seizoen, speelt gewoon alsof hij al jarenlang met dit Real meetraint en daar is opgegroeit.

Heerlijk toch die rattenploeg op het laatste moment onderuit. Alle invallers waren goed voor Madrid, vooral Kroos. En toch weer Bellingham, ongelooflijk.

2 september 2023 om 18:36

Ik heb eigenlijk weinig problemen met Getafe als team. Enkel Bordelas vind ik een scheinhijlig huichelaartje en Alena is zo'n typische rat van een voetballer. Verder doen ze niets verkeerd, ze spelen gewoon naar hun middelen. Al mijn frustratie is in zo'n situatie gericht op de onbekwame droeftoeters in hun gele apenpakkies.

2 september 2023 om 18:41

@real8madrid

mee eens, over alena gesproken vind ik helemaal niks bijzonders aan zijn kwaliteiten, tis gewoon een oke voetballer die heel af en toe wat moois laat zien. Alena zei in een interview dat hij graag voor real wilde spelen toen die nog eigendom was van barca.

Jude Bellingham. Jij bent de reden waarom iedere Madridista hoop heeft dat we mee kunnen doen om de prijzen. Ik heb het al denk ik paar keer gezegd afgelopen weken. Wat een bizar, bizar goede speler is dit. Zo ongelofelijk clutch weer tegen dit vervelende Getafe. Bedankt Jude 🫶🏽.

Ondanks 4 overwinningen op rij, is het pijnlijk duidelijk dat onze aanval echt Europa League niveau is. Het is oneerlijk om Joselu in deze positie te zetten. Hij werd duidelijk gehaald als back-up spits, maar nu is hij in deze positie gegooid omdat Vinicius geblesseerd is en er is geen vervanger van Benzema gehaald. Ik respecteer wel zijn werklust, had zelfs een hattrick kunnen maken, maar dit hoort niet de situatie te zijn.

Ook pijnlijk duidelijk dat Vinicius zo hard gemist wordt. Camavinga speelt zwak de laatste tijd, waar blijft zijn rendement ook? Met Kroos in de tweede helft, ging het spel veel sneller. Rodrygo was ongelukkig.

Tegengoal was echt een fout achterin, verder had Kepa niks te doen. 1 goede redding alleen in de tweede helft.

We zullen wel zien wat voor seizoen dit gaat worden. Ik heb helaas niet veel verwachtingen van dit Real, puur door onze aanval.

2 september 2023 om 18:54

Ik vind het spel zelf echt heel dominant. Getafe heeft amper een kans gehad. Het is zo jammer dat de aanval gewoon erg zwak is met Joselu en Rodrygo. Als je nu Kane had bijvoorbeeld was het dit seizoen echt smullen geweest.

2 september 2023 om 19:30

Snap je? Vinicius - Kane - Rodrygo met Bellingham erachter. De wereld zou er dan anders uitzien. Helaas.

2 september 2023 om 22:28

Pff hou op met me man. Zo frustrerend zeg. Idd je had die Kane maar gehaald pff. Dat was gewoon top geweest. 😭 Mbappe obsessie van het bestuur is niet gezond meer man.

Modric was uitstekend en Kroos werd er op het perfecte moment en in de perfecte rol ingezet. Goede beslissingen van Carlo vandaag. Mag ook gezegd worden.

Bellingham blijft opstaan a la Mbappe/Haaland. Het is voor Real te hopen dat dit nog zo blijft totdat Vini en de andere terug zijn, anders gaat Real punten verspelen. Vond het voetballend weer erg matig. Die aanval van vandaag is toch echt armzalig voor Real? Dit is middenmoot.

Judee die het weer doet hoor!!!! Wat moeten wij blij zijn met hem zeg. Het gaan wel moeilijke weken worden hoor, want vini hebben we gewoon echt nodig. Hij is gewoon de belangrijkste speler van ons mits hij op zijn normale positie speelt. Rodrygo speelde heel erg zwak zeg. Probeerde veel te veel en het lukte gewoon niet, maar toch de 3 punten en nu gewoon doorgaan.

King Jude, who else?! Wat een beest. Zijn steekpasses zijn echt ongelooflijk, doet me serieus denken aan Messi.

Trouwens, kan Ancelotti Rodrygo de hele week alleen maar laten afronden op de training? Bij voorbaat dank.

Kroos en Modric waren imo de beste op het veld. Je ziet dat ze veel frisser zijn nu ze niet letterlijk alles spelen. Maar goed, Real mist Vinicius enorm!
En dan heb je Jude. Wat een speler zeg! Speelde opzicht niet een perfecte wedstrijd, maar hij staat op als het echt moet. Wat een aankoop! Joselu was ook meer dan prima.

Deze gozer is toch fenomenaal? Scoort elke wedstrijd. Hij kan letterlijk alles. Zou eigenlijk 250 miljoen moeten kosten joh. Wat een speler. Vind het overigens wel lelijk dat Real hun aanval zo verwaarloost. Buiten Vini en Rodrygo heb je niemand. Benzema, Asensio, Hazard en Mariano uitgezwaaid. En een opa ervoor teruggehaald. Snap dat je op Mbappe wilt wachten maar zelfs met hem erbij moet je versterkingen halen toch?

Ik merk dat ik blijkbaar lat te hoog leg als ik sommige positieve reacties lees. Het zit totaal geen teamplan en positiespel in. Iedereen rent maar en doet van alles op intuïtie. Voor de mensen die niet mee eens zijn, welke uitgespeelde kansen hebben jullie gezien of leuke combinaties tussen spelers? Zit nu toevallig Brighton te kijken op dit moment, wat een niveau verschil met Real.

2 september 2023 om 19:12

26 schoten en 12 op doel waarvan ook nog is 3 op het houtwerk. Het spel is gewoon prima hoor. Alleen je mist gewoon goeie aanvallers. Er zit echt wel potentie in zeker op het middenveld wordt de bal prima rondgespeeld. Getafe had letterlijk geen kans gehad na die goal, die je uitgerekend zelf cadeau geeft. Real speelt beter voetbal dan vorig jaar alleen had je toen Benzema...

2 september 2023 om 19:25

Dankjewel voor je reactie. Maar kijk maar terug, het zijn veel rare schoten van ver of individuele alles of niets acties. Ik mis geduld in passing, steekpass, één tweetjes. Het is veel rennen en vliegen.

2 september 2023 om 19:34

Valt echt hartstikke mee. Prima combinaties gezien zeker toen Kroos er in kwam. Genoeg kansen gehad waarbij het steeds net niet lukte. Dit is allemaal nog zonder topaanvallers. Ik vind je wel heel negatief.

2 september 2023 om 19:45

Zeker dat je geen Barca-fan bent? Er is toch echt meer dan 1 manier om voetbal en mooi voetbal te spelen. Die typische, dogmatische hollandse manier van naar voetbal kijken toch steeds.

2 september 2023 om 20:08

Dat kan ook inderdaad. Ik ben fan geworden door Redondo en Zidane. Kijk maar even op YouTube samenvatting tegen united in Manchester waar R9 hatrick scoorde. Zo veel klasse en samenspel. Nu is het allemaal op goed geluk.

2 september 2023 om 20:11

Nee absoluut niet. Hollandse manier bestaat al een tijd niet meer. Het gaat mij om goed ingestudeerd voetbal spelen. Wat is stijl van Real onder ancelotti met bal en zonder, wat doen ze als bal hebben en wat als ze niet hebben? Oprechte vraag

3 september 2023 om 00:48

Inhoudelijke antwoord zul je niet krijgen Mike, maar je hebt helemaal gelijk.

3 september 2023 om 09:59

@mike1985

Mooi om te horen dat je fan bent geworden door Redondo en Zidane - dat zijn ook 2 van mijn favoriete voetballers aller tijden, samen met R9 completeren ze de top 3.

OT: wedstrijd niet gezien helaas. Real lijkt de wedstrijden tegen de 'kleintjes' wel wat serieuzer te nemen dan afgelopen jaren. Toen leken ze alleen gemotiveerd als de CL hymne begon te spelen.

Hier van de week zat een Real Madrid "fan" nog te zeuren dat elke grote manager en club een grote aankoop gedaan heeft behalve Real. Die was volgens mij Jude even vergeten

2 september 2023 om 19:46

Je kan wel kinderachtig doen maar de Madrid aanhang heeft echt wel reden tot klagen hoor kerel. Als je dat niet inziet ligt het probleem bij jou. De hele fanbase is flink pist over de transferperiode, in Spanje staat iedereen op scherp.

2 september 2023 om 20:33

Alsof Real nog steeds niet een spits mis jezus mina haha. Gewoon terecht dat er wordt geklaagd want Benzema was 3 maanden geleden weg en daar heb je een vervanger voor nodig. Elke club heeft een fatsoenlijke spits behalve Real op het moment. En we zagen met Bayern vorig jaar duidelijk hoe belangrijk een spits is...

2 september 2023 om 21:29

Bedoel je niet een grote aanvaller? Bellingham en Fran García worden toch wel gezien als goede aankopen. Guler Turan moeten we nog zien en Brahim Diaz en Joselu is meer terug voor de opvulling.

Ik had Bellingham nog niet super vaak zien spelen eigenlijk maar wat is die gast GOED. Buiten de belangrijke doelpunten heeft hij echt alles.. techniek, inzicht, zuivere pass, fysiek, ook sterk zonder bal etc. Wow!

Wist dat hij goed was maar hij staat er sneller dan ik dacht.

ben zo blij met aankoop van jude wat een speler wat een genot om naar te kijken de wil om voor real madrid te spelen spat er van af geeft gewoon 100 procent elke duel om het uiterste uit zich zelf te halen

Normaal zou ik balen als RM een wedstrijd op die manier wint (last minute winner), maar omdat het Getafe is kan me dat helemaal geen reet schelen en vind ik het zelfs lekker voor ze!

Bellingham vind ik echt een fenomeen, niet enkel door zijn voetballende kwaliteiten maar vooral ook door zijn mentale weerbaarheid. Doe het maar eens als jonge kerel het middenveld van Real Madrid bij de hand te nemen… Ik heb er veel gezien die onder de druk bezweken. Op dit moment zie ik daar niets van terug bij Bellingham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren