Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekijk hoe aan de ongeëvenaarde CL-reeks van Ajax een einde kwam

Laatste update:

Ajax moet volgende week winnen van Atalanta om te overwinteren in de Champions League. De Amsterdammers verloren dinsdagavond in de voorlaatste speelronde van de groepsfase onnodig met 1-0 op bezoek bij Liverpool, dat zich daardoor plaatste voor de knockout-fase. Ajax was voorafgaand aan het duel in Liverpool zeventien wedstrijden ongeslagen op vreemde bodem in de Champions League. FK Rostov, dat in augustus 2016 met 4-1 won, was tot dinsdag de laatste ploeg die Ajax in Champions League-verband met een nederlaag huiswaarts stuurde. Bekijk hieronder de samenvatting van het duel op Anfield.

Bekijk de samenvatting van Liverpool - Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja balen dat je zo moet verliezen en het had niet gehoeven. Maar ik herinner me een scenario vorig jaar waarin een gelijkspel tegen Valencia voldeed vooraf gaand aan de laatste wedstrijd (als ik het goed heb). Resultaat? Verloren en naar de Europa League.

Juist wanneer de druk om te winnen er op ligt, is Ajax vaak op z'n sterkst. Op een gelijkspel spelen kunnen we niet. Er telt maar een ding en dat is winnen. Volle kracht vooruit en we zien volgende week wel waar het schip ons heen voert. Is het Europa league, so be it, is het de volgende CL ronde, super gaaf. Ik zie kansen tegen Atalanta. We kunnen dit ❌❌❌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren