Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekersprookje Lincoln City ten einde na ruime nederlaag tegen Arsenal

Laatste update:

Arsenal heeft zonder al teveel problemen de halve finale van de FA Cup bereikt. The Gunners wonnen in eigen huis met 5-0 van sensatie Lincoln City, dat op het vijfde niveau van het Engelse voetbal uitkomt en 87 plaatsen lager staat in het Engelse voetbal. Na Manchester City is Arsenal de tweede ploeg die zich bij de laatste vier van het bekertoernooi schaart.

Door Altrincham, Oldham Athletic, Ipswich Town, Brighton & Hove Albion en Burnley uit te schakelen bereikte Lincoln City de kwartfinale van de FA Cup. Een historische prestatie, want sinds er vier profleagues zijn, bereikte er nog nooit een club van het vijfde niveau de laatste acht van de FA Cup. Verrassend mag het niet zijn dat Arsenal het betere van het spel had in het eigen Emirates Stadium. Na een kwartier spelen schoot Theo Walcott op de lat.

Olivier Giroud maakt de 2-0.

Toch had Arsenal nog makkelijk op achterstand kunnen komen tegen Lincoln City. Een inzet van Nathan Arnold werd ternauwernood gered door Petr Cech. In de blessuretijd van de eerste helft greep de thuisploeg toch de voorsprong. Na een combinatie met Kieran Gibbs schoot Walcott de openingstreffer binnen. Na rust gooiden the Gunners nog binnen het kwartier de wedstrijd in het slot. Olivier Giroud liet eerst nog een mogelijkheid liggen, maar verdubbelde na 53 minuten spelen de score.

Vijf minuten later maakte Lincoln-aanvoerder Luke Waterfall er zelf 3-0 van, nadat hij een voorzet van Gibbs achter zijn eigen doelman werkte. In het laatste kwartier waande Arsenal zich in een speeltuin. Via Alexis Sánchez en Aaron Ramsey liep de ploeg van de geplaagde manager Arsène Wenger nog uit naar 5-0.

Denk jij dat Arsenal de FA Cup gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal speelde goed, jammer dat het uiteindelijk maar bij 5-0 is gebleven.

Op dit moment verdienen gewoon een aantal spelers geen basisplaats, zoals Monreal, Giroud en Xhaka. Hier kunnen prima Gibbs, Perez en OX voor spelen (al is die nu geblesseerd, hopelijk alleen vandaag).

Verder jammer dat er geen enkele jonge speler was meegenomen (buiten Iwobi, maar die heeft al genoeg kansen gekregen). Nu maar hopen dat dit positieve gevoel kan blijven hangen, de top 4 halen is namelijk weer echt een must en een FA-cup als afscheid voor Wenger zou mooi zijn.

Wat zijn we weer goed bezig. Gaat allemaal goedkomen !! Voor de Fa Cup gaan en strijden voor het kampioenschap, want 5-0 tegen lincoln city is echt een topprestatie !!

11 maart 2017 om 20:44

Wat een kansloze reactie zeg. Winnen van lincoln is wat vandaag moest gebeuren en als je dat dan met 5-0 doet is dat gewoon prima. Dus snap niet waarom je nu gaat lopen janken over het kampioenschap zeg

11 maart 2017 om 20:53

Tja frustraties?

Sorry or ik snap het volkomen. Maargoed op de eerste tien minuten na niet in de problemen gekomen. Prima overwinning maar het seizoen is voor mij al persoonlijk klaar.

Je ziet echt aan alles dat sanchez gaat vertrekken btw.

12 maart 2017 om 00:50

Met de juiste vervanger hoef je er niet per se op achteruit te gaan. Iemand die goed is in de combinatie en overzicht heeft past beter bij de tactiek van de ploeg. Sanchez vertraagd toch regelmatig het spel doordat hij vrijwel altijd een actie wil maken. Blijft een topspeler, maar zoals ik zei denk ik dat arsenal met de juiste vervanger beter kan presteren.

12 maart 2017 om 11:07

ArsenalNac mijn reactie is terecht. kon het niet laten, leuk dat Arsenal wint maar dit seizoen is weer opgefokt en daar zitten we allemaal mee...

11 maart 2017 om 20:45

Wat een wedstrijd. Geef Wenger een contract voor 10 jaar!

Dit is gewoon het Wenger-effect. Je laat Wenger gewoon zitten 😨 in plaats van te ontslaan na 2 vette nederlagen in de CL en dan is dit het schokeffect. Masterlijk 😀.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren