Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Begeerde Vitesse-captain kan transferadvies inwinnen bij Van Wolfswinkel’

Laatste update:

Guram Kashia was vorig seizoen niet altijd zeker van een basisplek bij Vitesse, maar heeft zich onder Henk Fraser weer opgewerkt tot een vaste kracht. De aanvoerder is volgens het Georgische Sportall opgevallen in Spanje, want Real Betis heeft serieuze belangstelling voor Kashia.

/

"Het aanbod van Betis is waarschijnlijk een van de laatste kansen voor Kashia om in een topcompetitie te spelen", schrijft de Georgische bron, die eraan toevoegt dat de 29-jarige verdediger zich zou kunnen opwerken tot leider in de achterhoede bij de huidige nummer veertien van Spanje. "De verdediging van Betis is niet ondoordringbaar", vindt men.

Mocht de interesse wederzijds zijn, dan kan Kashia advies inwinnen bij ploeggenoot Ricky van Wolfswinkel. De spits speelde vorig seizoen op huurbasis zestien wedstrijden voor los Béticos, waarin hij eenmaal scoorde. Eerder dit jaar werd Kashia nog in verband gebracht met Trabzonspor, FC Midtjylland en Kairat Almaty. Het contract van de mandekker in Arnhem loopt door tot medio 2020.

Real Betis is een perfecte stap voor Guram Kashia

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Kashia was zou ik het doen. Dit is - zoals vermeld in het artikel - 1 van zijn laatste kansen om nog een keer te gaan spelen in een topcompetitie. Kashia komt over als een echte leider en kan is denk ik ook capabel genoeg om dit mee te nemen naar Spanje. Dit is echt een speler die nooit verzaakt. Wel moet gezegd worden dat zijn tomeloze inzet en zijn passie voor het spelletje zijn mindere kwaliteiten doen camoufleren. Hij komt over als een hele stabiele verdediger maar is toch wel met regelmaat te betrappen op foutjes etc. Maar ik denk dat iedereen hem deze stap gunt!

Ik denk niet dat hij nog gaat. Heeft nog wel een contract voor 4,5 jaar dacht ik, en ik denk dat hij die wel uit gaat dienen. Als hij ergens anders had willen spelen, was hij allang weggeweest, want er zijn vaker mogelijkheden geweest. Hij leert inmiddels al enige tijd de Nederlandse taal en voelt zich prima hier, zal hij dat riskeren voor de vele onzekerheden (mogelijke bankplek) bij een club als Betis? Ik gok van niet.

Ik vind Kashia een prima CV en vind eigenlijk dat hij te weinig waardering krijgt, wellicht zie ik het helemaal verkeerd maar volgens mij kan hij prima mee bij Betis.

Kashia is duidelijk bezig aan een minder seizoen. Veel minder solide, meer foutjes. Geloof dus ook niet dat Betis nu interesse in hem heeft.

Als er 1 iemand Vitesse niet verlaat dan is het Kashia wel, geloof nooit dat hij gaat

Kashia zit prima op zijn plek bij Vitesse naar mijn idee. Oogt redelijk stabiel al vind ik hem zo nu en dan toch ernstige slippertjes maken die maar net goed aflopen. Betis zou hij, afgaand op de naam en kennis van deze club, redelijk mee kunnen maar ik durf dit niet met zekerheid te zeggen omdat ik de overige centrale verdedigers niet ken. Denk überhaupt niet dat hij gaat vertrekken. Naast een lang contract is hij ook aanvoerder.

Kan Betis niet Leerdam of Ota van ons overnemen? Daar hebben we meer aan...

Overigens denk ik niet dat Kashia vertrekt Zijn contract loopt nog 3,5 jaar door en Betis zal dan flink moeten betalen, iets wat ze over het algemeen niet kunnen (en willen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren