Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beenhakker keert bij Sparta Rotterdam terug in voetballerij

Laatste update:

Leo Beenhakker keert in een actieve functie terug in de voetballerij. De 75-jarige nestor neemt tot aan de winterstop de portefeuille technische zaken over van trainer Alex Pastoor, zo meldt RTV Rijnmond. Sparta Rotterdam moet het nieuws nog bekendmaken.

Pastoor ging in de winter van 2015 aan de slag op Het Kasteel en werd niet alleen trainer, maar ook technisch directeur. Uit financieel oogpunt besloot Sparta de organisatie destijds zo compact mogelijk te houden door Pastoor een dubbelfunctie te geven, zo erkende voorzitter Rob Westerhof eens in een interview met de Volkskrant. Pastoor staat zijn directeurschap nu af, maar blijft logischerwijs wel gewoon de trainer.

Het is niet voor het eerst dat Beenhakker bij Sparta gaat werken. Hij trad in december 2013 toe tot de raad van commissarissen en kreeg de portefeuille technische zaken, maar in de zomer van 2015 legde hij die functie neer en zette hij een punt achter zijn carrière in het profvoetbal. Nu keert de geboren Rotterdammer dus alsnog terug in een officiële functie.

Een goede zet van Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om een legende terug te zien in de voetballerij, Don Leo ben je nog altijd dankbaar voor je aankopen.. 😁

18 november 2017 om 13:03

Doel je specifiek op die periode met o.a. Zlatan, Mido en Trabelsi die hij destijds haalde of ook die eerdere fases?

Mooi voor Don Leo, inderdaad een trainerslegende met zijn prachtige anekdotes. Jammer dat hij bij Feyenoord toch enigszins gebruskeerd is.

17 november 2017 om 22:45

Falcao, inderdaad! Ik gun Don Leo alles, erg jammer de situatie van zijn club.

Leuk dat Leo weer wat gaat doen, maar snap totaal niet waarom en waarom nu. Tot de winterstop is nog 5 of 6 weken. Wat gaat Beenhakker dan doen wat Pastoor er nu echt niet meer bij kan doen? Snap wel dat je de functie weer splitst, maar dan zou ik gelijk voor een langere periode gaan. Klinkt wel heel ad hoc en paniekerig op deze manier.

17 november 2017 om 19:59

Wellicht dat Beenhakker dan zes weken de tijd heeft om zich voor te bereiden op de opening van de winterse transferwindow? Beenhakker neemt natuurlijk ook wel een stukje charisma en aantrekkingskracht met zich mee.

Leuk en goede beslissing van Sparta!

Belachelijk als je nu nog met deze man aankomt zetten. Nog 6 weken tot aan de winterstop . Getuigd van weinig creativiteit binnen de directie om Don Leo weer van stal te halen.

Ongelofelijk deze meneer, hou houdt zo ontzettend veel van het spelletje dat ie op zn 75ste nog even instapt bij een club. RESPECT!

Altijd fijn als zo'n Rotterdammert terugkeert naar zijn geboortestad. Vraag me alleen af wat het nut is om voor 6 weken een samenwerking aan te gaan? Iemand die daar meer informatie over weet waarom dit maar voor 6 weken geldt en er niet is gekozen voor een samenwerking tot bijvoorbeeld minimaal de zomer van '18?

18 november 2017 om 00:16

Clubman?

18 november 2017 om 14:11

Rotterdammer bedoelde ik maat

Een leuk mens met ervaring die je in huis haalt voor Sparta.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren