Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beckenbauer: ‘Götze is kinderachtig bezig en moet volwassen worden!’

Laatste update:

Franz Beckenbauer bombardeerde Mario Götze vier jaar geleden tot de ‘Lionel Messi van Duitsland’, maar laat zich nu een stuk minder positief over de middenvelder uit. De erevoorzitter van Bayern München noemde de held van de WK-finale in Brazilië woensdagavond een ‘jeugdspeler’.

/

De 22-jarige Götze maakte in de zomer van 2013 voor 37 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Bayern, maar is tegenwoordig niet meer verzekerd van een vaste basisplaats. Er wordt gesuggereerd dat hij het niet naar zijn zin heeft in Beieren. Beckenbauer was woensdag voor het Champions League-duel tussen Bayern en Barcelona als analist aanwezig bij Sky en vindt dat Götze zich niet zo moet aanstellen.

“Het wordt tijd dat hij volwassen wordt. Dat kinderachtige gedrag van hem past niet bij een club als Bayern München”, was Beckenbauer duidelijk. Boulevardkrant BILD meldde afgelopen maandag nog dat Bayern Götze zou willen ruilen met Ilkay Gündogan, maar dat gerucht werd al gauw de kop ingedrukt door Michael Zorc: “Ik kan me dat niet voorstellen”, zei de directeur van Dortmund.

Denk jij dat Mario Götze na dit seizoen bij Bayern München vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was zoveel beter bij Dortmund met flitsende dribbels en geniepige steekpassjes in de 16 etc.

7 mei 2015 om 17:28

Komt omdat hij daar veel meer in actie kwam.. Robben en Ribery vallen bij Bayern veel meer op dan Götze..

Hij moet naar de premier league toe, naar city ofzo

7 mei 2015 om 00:02

Hoezo vind jij dat hij naar de premier league moet dan? Kun je me vertellen waarom

7 mei 2015 om 10:24

Omdat die beter is dan wat er bij City rondloopt op Silva en Aguëro na.

7 mei 2015 om 12:51

Ja ben het ermee eens.

Mario Götze is in mijn ogen nog steeds het allerbeste en grootste talent ter wereld, met recht een van de allerleukste spelers om naar te kijken!!! Het feit dat hij slecht speelt ligt eerder bij zijn manager dan bij Götze zelf.. Ik heb het idee dat alle plezier er bij hem is uit geslagen! Laat hem maar naar Engeland komen(het liefst naar Chelsea, wij kunnen hem nog wel gebruiken om ons spel op te leuken!)..

6 mei 2015 om 20:47

James Rodriguez is een klasse beter en Isco schat ik ook nog iets hoger in op het moment dan Götze en die zijn van ong dezelfde leeftijd

6 mei 2015 om 20:52

Mwah Götze vind ik veel leuker om naar te kijken, dat is tenminste als hij in vorm is! Dan vind ik hem ook véél beter! Maar goed je hebt wel gelijk, die James is nu beter in vorm. Isco daarentegen is inderdaad ook echt een weergaloos talent. Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Götze die het ook in enkele topwedstrijden al bewezen heeft, dat idee heb ik nog niet bij Isco

7 mei 2015 om 13:31

Mijn top5 onder 23
1- Neymar
2-Gotze
3-James
4-Isco
5-Lucas Moura

7 mei 2015 om 13:35

Maak van Lucas maar De Bruyne en Isco naar 5 , want ik dacht dat De Bruyne 24 was maar hij blijkt dus 23 te zijn

Misschien naar het buitenland gaan, Atletico zou mooi zijn. Arsenal misschien. Of Juventus. Zou hem denk ik goed doen.

6 mei 2015 om 21:39

Hopelijk verlaat hij Bayern zo snel mogelijk. Alle spel vreugde is weg die hij bij Bvb had , hoop op Arsenal en misschien wel Dortmund

7 mei 2015 om 01:19

Ik hoop dat Pep weg gaat bij Bayern. Hij haalt het venijn bij meerdere spelers daar weg.. Gotze is misschien wel het beste voorbeeld daarvan, het spontane, fysieke en sterke spel onder Jupp is helaas weg. Het is nu voorspelbaar een wedstrijd dood tikken, zo jammer! Het Bayern van Jupp Heynkes vond ik beter.

6 mei 2015 om 22:18

Van die clubs die opnoemt kan alleen arsenal hem betalen denk ik zo. Juve zou hem wel kunnen betalen met het geld van pogba.

Het is wie iemand die begeleiding nodih heeft, zoals Klopp dat gaf, want eigenlijk hoort iedere wedstrijd in de basis.

Tja, die gozer heeft ook vrijwel alles al gewonnen wat er te winnen valt en is pas 22. Dat is pure luxe dus verwend gedrag kan je dan verwachten.

7 mei 2015 om 16:10

Nouja, geen cl geen ek. Enkel wk beker en competitie

7 mei 2015 om 16:11

Dat is opzich vrijwel alles ja

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren