Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-tegenstander treurt: ‘Er zijn ploegen die veel meer talent hebben’

Laatste update:

CSKA Moskou kreeg in de eerste speelronde van de Champions League een pak op de broek van AS Roma (5-1) en de kampioen van Rusland krijgt in de tweede wedstrijd opnieuw een zware tegenstander voor de kiezen. Bayern München is in Moskou de tegenstander van de ploeg van coach Leonid Slutski. De oefenmeester rekent op een moeilijk duel.

/

“Onze tegenstanders zijn extreem getalenteerd en dat maakt het bijzonder lastig voor ons”, begint Slutski op de persconferentie voorafgaand aan het duel met de grootmacht uit Duitsland. “Het is niet leuk om te moeten erkennen dat er ploegen zijn die veel meer talent hebben en dus op een ander niveau zitten.”

“Vorig seizoen verloren we van Bayern München en Manchester City. Helaas doen we het in de uitwedstrijden nog steeds niet goed. Onze opdracht is om op de toppen van ons kunnen te spelen. Of het genoeg is? Dat weten we pas als we de wedstrijd spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou beter zijn als een club als Cska alles verliest. Hierdoor kan Ajax misschien op een gegeven moment naar pot 2 en kunnen ze straks ook echt een keer door. Dit zal erg postiieve gevolgen hebben voor het NL voetbal daar ben ik van overtuigd!

29 september 2014 om 15:43

Cska zit in pot 3, vriend. Dus Ajax heeft niks met Cska te maken.

29 september 2014 om 15:44

Helaas zat CSKA dit jaar gewoon pot 3...

29 september 2014 om 15:46

Als Psv, Twente en Feyenoord beter zouden presteren zou niet alles afhankelijk zijn van Ajax, die graag de stap maakt maar daarvoor te lichte talenten opleid

29 september 2014 om 16:02

Ja Inderdaad, Groningen, AZ, Vitesse, Zwolle was ook bar slecht.

Konden zich plaatsen voor Europees voetbal.

29 september 2014 om 16:11

AZ had zich niet geplaatst dit jaar.. maar als AZ mee doet dan halen ze altijd de knock - out.

29 september 2014 om 17:11

Klopt. AZ en Ajax zijn de enige clubs die het goed doen in Europa. Ajax presteert minder goed in de EL, maar toen hadden ze wel al punten gepakt in de CL tegen clubs als Barcelona en Manchester City, en nu weer PSG. PSV moet proberen alle wedstrijden in de groepsfase te winnen, al kunnen ze best een keer uit verliezen. Feyenoord kan ook gewoon al zijn tegenstanders verslaan, alleen Sevilla is lastig. Maar Ajax kon het ook tegen Barcelona, dus dan moet Feyenoord het ook kunnen tegen een mindere club.

29 september 2014 om 22:52

Ajax doet het helemaal niet goed in europa. Worden steeds 3e in de poule om vervolgens meteen uit de EL te worden geknikkert

Een realistische analyse van Slutsky. In deze groep valt helaas geen eer te behalen, hoe moeilijk dat ook voor mij is om te zeggen. Na die vernedering in Rome heb ik geen enkel vertrouwen meer in een goede afloop en ga ik al uit van 0 punten over 6 wedstrijden, maar wie weet kan mijn club nog verrassen.

29 september 2014 om 18:06

Koni020, natuurlijk hebben jullie geen geweldig team relatief gezien, maar als je zag hoe slecht de verdediging georganiseerd was... Met een zeer verdedigende en georganiseerde countertactiek kan je misschien elk geval gelijkspelen, maar het zag er ook gewoon als een gatenkaas uit tegen Roma. In de champions league kom je nou eenmaal clubs van een zeer hoog kaliber tegen, zeker in deze groep.

29 september 2014 om 18:37

Het probleem is dat onze verdediging, en met name ons centrum, al jaren een gatenkaas is, maar dat het bestuur nog altijd vertrouwen wil houden in Vasiliy Berezutskiy en Sergei Ignashevich. Die twee, en eigenlijk ook Akinfeev, hebben inmiddels wel behoefte aan frisse keepers die hen van enig concurrentie kunnen voorzien. Cska is een team dat graag aanvallend wil voetballen, maar ze hebben geen verdedigers die mee kunnen schuiven.

Welkom in de Champions League.. Volgend jaar niet meer inschrijven dan?

29 september 2014 om 15:50

Ja van mij ook.. dat die russische clubs maar in de aziatische CL gaan voetballen jammer genoeg is dat niet zo..

29 september 2014 om 16:13

Je weet dat Rusland voor een gedeelte in Europa ligt en dat bijna alle clubs uit de hoogste divisie uit dat Europese gedeelte komen? Ze kunnen beter de Israëlische en Kazachstaanse clubs in de Aziatische CL laten mee doen.

29 september 2014 om 16:15

En dan spelers als Hulk niet zien spelen? Zenith heeft een goeie ploeg hoor, veel leuker om in de champions league te zien lijkt me.

29 september 2014 om 17:05

@fcutrecht03 en pelie,

Niemand verplicht het jullie om naar de Oostblokteams te kijken, dus ik begrijp niet waar jullie je zo druk om maken.

29 september 2014 om 17:53

Dan vind ik het alsnog onzin om af te geven op Cska aangezien zij ook hun eigen tradities hebben. Zij kunnen er niks aan doen dat Rusland 2 uur voorloopt. Bovendien hebben zij ook nog eens een veel minder budget(60 miljoen euro) dan Bayern, City en Roma.

Je kunt nog altijd de brandalarm expres laten afgaan in het spelershotel van Bayern. OW wacht. Dit is Rusland. Dit hebben ze vannacht al gedaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren