Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München troeft onder meer PSV af en maakt miljoenenbedrag over’

Laatste update:

Jonah Kusi-Asare gaat de overstap maken naar Bayern München, zo lijkt het. De zestienjarige spits stond in de belangstelling van onder meer PSV, maar Der Rekordmeister gaat met het talent aan de haal. Volgens Fabrizio Romano hebben de Duitsers namelijk een akkoord bereikt met Kusi-Asares huidige werkgever, AIK Solna.

Kusi-Asare werd eerder al gelinkt aan Chelsea, maar volgens Romano trekt Bayern aan het langste eind. De huidige nummer twee van de Bundesliga maakt 'ruim vijf miljoen euro' over naar Zweden.

Ook PSV was in de markt voor het toptalent. De Eindhovenaren hikten echter tegen het forse prijskaartje aan en vissen dus achter het net.

De 1,96m lange Kusi-Asare is een Zweeds jeugdinternational met Ghanese roots die nog tot medio 2025 vastligt in Zweden.

Hij maakte in augustus 2023 zijn debuut voor de hoofdmacht van Solna, dat in de hoogste divisie van Zweden actief is. Hij kwam tot nog toe tot 62 speelminuten, verdeeld over 4 officiële duels.

Mocht Bayern Kusi-Asare daadwerkelijk inlijven, dan is hij met zijn zestien jaar logischerwijs een spits voor de toekomst. Harry Kane is momenteel de onbetwiste aanvalsleider in Beieren.

Daarnaast kan trainer Thomas Tuchel beschikken over Eric Maxim Choupo-Moting en Mathys Tel. Laatstgenoemde is pas achttien jaar en kan in de toekomst met Kusi-Asara gaan strijden om een plekje in de punt van de aanval van Bayern.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zijn interessante geruchten, we hebben nu met Luuk en Pepi (die Luuk op gegeven moment wel moet gaan vervangen) twee geweldige spitsen, maar voor de nog langere termijn moet je altijd je ogen open houden. 5 miljoen voor een 16-jarige is wel een flinke investering natuurlijk.

27 januari 2024 om 14:06

Vergeet Jason van Duiven niet. Die zie ik PSV1 ook nog wel halen. Ik hoop alleen dat hij vanavond even rustig aan doet

27 januari 2024 om 14:37

Haha of niet dan. Zou wat zijn, als hij PSV de eerste vormcrisis van dit seizoen bezorgd. Rustig aan Jason!

27 januari 2024 om 14:48

Ik vind Pepi nog niet heel erg opvallen in dit PSV, ben benieuwd of hij zijn prijskaartje ook echt gaat waar maken mocht de Jong er mee kappen.

27 januari 2024 om 14:54

Pepi heeft te weinig de kans gekregen om zichzelf überhaupt te kunnen laten zien aan het psv publiek.
Je ziet wel dat hij slim is, door de manier waarop hij vaak positie kiest ala hij invalt.
Echter is dat met Lozano een probleem die voor eigen succes gaat. (En behoorlijk tegen valt imo.)

27 januari 2024 om 15:36

Eigenlijk is dat al tijden tjiden een probleem bij PSV Depay, Bergwijn, Lozano, Bakayoko, Lang, Vertessen en Gapko allemaal buitenspelers die graag naar binnenkwamen om dan te scoren. Daar kampt Luuk ook mee, iets wat je vaak terugziet in topwedstrijden zoals CL en Feyenoord in de beker niet nauwelijks in stelling word gebracht in de competitie komen we daar meestal wel mee weg.

Pepi heeft zich inderdaad nog weinig tot niet kunnen laten zien, zoals zijn invalbeurt tegen Feyenoord loopt wel, maar heeft volgens mij geen 1 balcontact gehad. Ik had Luuk der niet uitgehaald maar Dest (met Mauro en van Aanholt in het veld kon je dat gat opvangen en dan Pepi naast Luuk je staat al achter wat heb je nog meer te verliezen, zo slim is die Bosz dus ook niet)

Maar ik heb desondanks nog steeds zo mijn twijfels over Pepi, maar tijd zal het leren. Maar goed ontopic vijf miljoen voor jongen van zestien is veel geld, maar als je hem verkoopt booven de 30 of meer verdien je makkelijk terug.
en laat hem maar de strijd aan gaan met de gebroederes Van Duijven, Uneken en Pepi en dan Luuk als Pinchitter

27 januari 2024 om 15:43

En dan hebben we Sami Bouhoudane ook nog rondlopen. Dit seizoen wat pech met blessures maar daar zit ook flink potentie in.

Als het om een "top/talent" gaat heb je altijd flinke concurrentie.

27 januari 2024 om 15:23

Ik stoor me daar ook altijd aan dat ze het hier hebben over “top”-talenten. Noem het gewoon talent VZ meeste van die jongens blijken geen top te zijn

27 januari 2024 om 16:17

16 jaar met een transfersom van om en nabij 5 miljoen mag je in mijn ogen zeker een toptalent noemen. Als hij geen top is dan is de vraagprijs absurd.

Wat moet hij kosten? En komt hij wel aan spelen toe bij Bayern? Dan kun je beter naar psv gaan dan dat je bij bayern op de bank wegrot. Of mis ik hier iets?

27 januari 2024 om 15:22

als je artikel gelezen had had je geweten 4,2 miljoen met bonussen die kunnen oplopen tot 8 ton.
Dus 5 miljoen samen

Als een grote club als bayern hem wil, moet je meedoen in de strijd. Die verlies je waarschijnlijk als Bayern hem echt wil, maar je kan hem dan wel huren
Nadeel is dat je hem opleidt en waarde toevoegt dat niet van jouw zal zijn

28 januari 2024 om 12:25

Als Bayern hem krijgt zullen zij hem zelf verder opleiden (bij een zestienjarige heeft de afgevende club natuurlijk al veel qua opleiding gedaan). Dat is tenminste wat zij normaliter met de jeugdige talenten doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren