Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München verkoopt en heeft terugkoopclausule van acht miljoen euro

Laatste update:

Bayern München laat talent Sinan Kurt vertrekken naar Hertha BSC. De negentienjarige vleugelspeler tekent in de hoofdstad van Duitsland een verbintenis tot medio 2019. Beide partijen doen geen meldingen over de hoogte van het transferbedrag, maar volgens BILD gaat het om een geldsom die kan oplopen tot twee miljoen euro.

/

Volgens het dagblad heeft Bayern München ook een terugkoopclausule bedongen. De clausule geldt voor de zomer van 2018: als der Rekordmeister hem dan terug wil hebben, moet er acht miljoen euro betaald worden. “Sinan is een jonge en zeer getalenteerde aanvaller, iemand met prachtige mogelijkheden. Wij geloven dat hij met zijn potentieel een absolute versterking is voor Hertha BSC”, laat sportief directeur Michael Preetz optekenen op de clubwebsite. Kurt zelf heeft goede gesprekken gevoerd met Preetz en trainer Pál Dárdai.

“Hertha is een uitstekende ploeg. Ik zocht een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden”, laat de jongeling weten. Kurt speelde bij Bayern München een wedstrijd in de Bundesliga, uitgerekend tegen Hertha BSC. Kurt, zoon van een Turkse vader en een Duitse moeder, speelde in de jeugdploegen van Borussia Mönchengladbach en Bayern München..

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Veel te vroeg de stap gemaakt naar Bayern. Is wel een talent, hopelijk krijgt hij speeltijd bij Hertha. Betekent dit ook een afscheid van Roy Beerens?

Ik zit net het stukje van te lezen in de kicker (soort Duitse vi). Hij krijgt de tijd, en, zal zeker wel een meerwaarde worden. Ik denk echter wel volgend seizoen pas. Ik vind dat Hertha goed beleid voert. Krijg langzaamaan toch wat meer aantrekkingskracht voor dit soort talentvolle spelers! Knap hoor, kan ook niet anders in zo'n prachtige stad.

niet te geloven dat bayern hem laat gaan blonk in de jeugd altijd uit.

7 januari 2016 om 16:31

8 miljoen is niets voor Bayern, mocht die het goed doen kunnen ze hem zo terug halen. Heel slim juist, kan nu minuten maken.

Hopelijk kiest hij voor Turkije. Dan zou hij op termijn het gat in de aanval kunnen opvullen waar we als land al jaren last van hebben!

Werd toch altijd gezien als een heel groot talent. Werd toen ook groot uitgemeten toen hij naar Bayern Munchen vertrok. Bij Hertha zal hij in ieder geval meer speeltijd krijgen. De constructies met de terugkoop clausules zijn eigenlijk een verhuurperiode 2.0.

Mooi , hij moet nu aan spelen komen zodat hij hopelijk goed word voor de nationale ploeg. Hopelijk kiest hij dan voor turkije...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren