Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München stuurt PSV-doelwit op huurbasis naar Schalke

Laatste update:

Pierre-Emile Höjbjerg maakt het seizoen op huurbasis af bij Schalke 04, zo hebben de club uit Gelsenkirchen en Bayern München vrijdag bekendgemaakt. De twintigjarige middenvelder leek naar Bayer Leverkusen te gaan, maar heeft dus gekozen voor een avontuur bij de club van Klaas-Jan Huntelaar.

/

De zevenvoudig international van Denemarken hoeft alleen nog medisch gekeurd te worden en er zal geen koopoptie in de huurovereenkomst worden opgenomen. “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik wil meer ervaring opdoen om later weer voor Bayern te spelen”, zegt hij op de officiële website van de club waarbij hij nog drie jaar onder contract staat.

“Dit is voor alle partijen een goede oplossing. Höjbjerg heeft nog altijd een grote toekomst bij Bayern, maar heeft meer praktijkervaring nodig en die kan hij bij Schalke vergaren”, zegt sportief directeur Matthias Sammer. PSV informeerde volgens De Telegraaf ook naar Höjbjerg, maar ving dus bot.

Een geschikte club voor Pierre-Emile Höjbjerg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch schandalig dat een club als Schalke een speler huurt van Bayern... Bevestigd maar weer dat er in Duitsland maar een club is en die steekt er met drie dubbele kop en schouders bovenuit (qua geld/marketing/sponsoring etc)

28 augustus 2015 om 16:26

Hoezo? Er zit geen optie tot koop bij, dus Bayern wil hem niet laten gaan, maar wel minuten laten maken. Als hij bij S04 op de bank mag en wat minuten mag maken, ipv meedoen met het 2e van Bayern, is dat voor alle partijen toch winst?

28 augustus 2015 om 16:29

Kroos was in het verleden ook verhuurd aan Leverkusen en dat werkte ook prima. Bayern durft geen risico te nemen door dit soort jongens op te stellen. Minuten maken bij Schalke dan maar.

Zo'n talentvolle speler is natuurlijk altijd welkom voor op het middenveld, maar ik had liever gehad dat ze een verdediger hadden gehaald na het wegvallen van Nastasic. Nu plannen ze waarschijnlijk met Neustädter in de centrale verdediging, maar daar word je ook niet vrolijk van. Tegen de mindere teams is dat wel een oplossing, maar in de topwedstrijden komt hij op die positie tekort. Höwedes en Matip kunnen in dit drukke seizoen niet alles spelen dus dat wil ook zeggen dat Schalke vertrouwen heeft in Ayhan en Friedrich. Vooral Friedrich heeft tot nu toe op mij wel een stabiele indruk gemaakt als centrale verdediger. Ayhan is misschien beter als Cvm.

28 augustus 2015 om 16:53

Ik vind het een goede jongen maar vraag me af waarom we hem halen. We hebben Geis, Goretzka, Neustädter, Höger en Multhaup voor deze positie. Dan kunnen Matip, Aogoen Ayhan er ook spelen als het moet. Tenzij er nog iemand gaat vertrekken of voor rechts op het middenveld is gepland is Höjbjerg niet nodig.
In de Duitse pers schreef men overigens dat men hem niet aan Leverkusen wilde verhuren omdat Leverkusen destijds Vidal niet aan Bayern wilde verkopen.

28 augustus 2015 om 17:01

Lijkt me sterk. Want Emre Can was toendertijd over gestapt naar leverkusen, ook een zeer groot talent. Lijkt me dus onzin om de schuld bij de transfer van Vidal te leggen.

28 augustus 2015 om 17:02

Ja, ik vind het ook niet de meest handige transfer, ze hadden misschien beter Dante kunnen proberen.

28 augustus 2015 om 17:17

Het is inderdaad niet de meest logische speler om te halen. Uiteindelijk hadden ze beter voor een ervaren middenvelder (of nog beter: een verdediger) kunnen gaan, met al die jonge talenten die op het middenveld rondlopen. Dat was eerst ook de bedoeling lijkt mij, gezien o.a. de interesse voor Inler.
Normaal gesproken zal Höjbjerg niet veel aan spelen toekomen omdat Schalke hun eigen talenten wil laten ontwikkelen en dan ga je geen speler van een (soort van) concurrent de voorkeur geven. Dat had Bayern ook kunnen weten en ze hadden hem in mijn ogen beter naar een club in het rijtje Augsburg, Bremen, enz. kunnen sturen, waar hij wel een echte toegevoegde waarde zou zijn.

28 augustus 2015 om 17:22

Ze hadden hem al verhuurt aan Augsburg, en daar heeft hij laten zien dat hij een topspeler is. Nu mag hojbjerg het een niveau hoger laten zien bij Schalke, vrij logische stap toch.

28 augustus 2015 om 17:46

@ Gnst

Sterker nog: Rummenigge deed destijds de hilarische uitspraak (citaat): "einen Spieler wie Vidal werden wir bei Bayern niemals unter Vertrag nehmen."

28 augustus 2015 om 18:10

Ik weet dat hij vorig seizoen is verhuurd aan Augsburg waar hij het prima deed. Mijn punt was meer dat hij bij dat soort clubs veel meer speeltijd krijgt dan bij Schalke waarschijnlijk en dat is net de reden waarom Bayern hem verhuurt lijkt mij toch. Het heeft voor die jongen geen zin om bij Schalke ook voor het merendeel op de bank te zitten. Maargoed we zullen zien, misschien zit ik er wel naast.

28 augustus 2015 om 19:13

@ Webo

Hoe bedoel je Bayern had moeten weten dat hij bij andere clubs meer speeltijd krijgt?

Hij stond op die "huurlijst" (als je het zo kan noemen) en ik denk dat geïnteresseerde clubs dan gewoon naar hem informeren en hem juist willen huren. Hoe jij dat hier zo neer zet lijkt het erop dat Schalke hem helemaal niet wou, maar dat Bayern hem daar toch op een of andere manier heeft gedropt.

Verder wordt er bij zo'n huurdeal (net als bij een transfer) ook het een en ander besproken met de speler zelf. Ik denk dat Schalke hem juist het beste te bieden had qua speelminuten e.d. en dat hij daarom ook akkoord is gegaan met die huur.

Ik kan er ook compleet naast zitten, maar het lijkt me sterk dat een club een speler verhuurd aan een club die hem niet wil/nodig heeft.

Jammer, had gehoopt dat Hojbjerg naar leverkusen zou gaan. CL ervaring op doen en ze hadden hem daar ook echt nodig. Verder sla ik leverkusen ook wel hoger aan dan Schalke.

Tja vidal he. Maar zal hij wel genoeg speeltijd krijgen op het middenveld bij schalke. Zover ik weet beschikken zij aardog wat spelers!

Zal de positie vn Neustadter invullen op cvm en roman naar cv ipv Nastastic. Had toch liever een cv gezien.

Als die de Buyne transfer klaar is, misschien horen we vanavond hier meer over, zal Wolfsburg met de overname van Draxler naar buiten komen.

28 augustus 2015 om 18:30

Waarom zou Draxler naar Wolfsburg willen? Waarom zou Schalke hem aan Wolfsburg verkopen? Waarom zou Wolfsburg de prijs betalen die Schalke wil hebben?

Ik geloof maar heel weinig van deze transfer. Ik zie hem binnen Duitsland alleen naar Bayern vertrekken. Maar Julian heeft een lijstje met clubs waar hij eventueel naartoe zou willen afgegeven bij Schalke en ik vermoed dat Wolfsburg daar niet op staat.

28 augustus 2015 om 19:05

Juventus schijnt nu nog maar 2 miljoen van de vraagprijs af te zitten. Vanavond zoul er misschien duidelijkheid komen. Draxler zou ook aangegeven hebben dat hij naar Juve wil vertrekken. Ik zie hem niet zo snel van Schalke naar Wolfsburg gaan, Maar Ik kan het mis hebben.

28 augustus 2015 om 19:51

@ Szepan

Ik weet niet waarom die naar Wolfsburg zal gaan, maar ik ben zeker niet de enige met deze aanname. De prijs voor hem kan Wolfsburg makkelijk betalen.

Ik vind het eigenlijk triest dat die geen vertrouwen in de ontwikkeling van Schalke heeft.

28 augustus 2015 om 20:14

Heel eenvoudig toch ! Schalke wil 30 miljoen en Wolfsburg kan dat betalen !!! Whats the problem !?? Dat Wolfsburg nou niet de History , publiek en uitstraling heeft doet er nu even niet aan toe . Maar goed , Draxler hoort bij Schalke te spelen

28 augustus 2015 om 20:17

Heldt heeft aangegeven, live bij Sky, dat een bod van 30 miljoen hooguit voor een 'müdes Lächeln' zou zorgen. Ga er maar vanuit dat Wolfsburg meer zou moeten betalen dan Juve. De laatste serieuze geruchten verbinden Wolfsburf met Didavi en Kostic. Dat is veel realistischer.

De prijs van 30 miljoen is nooit door Schalke bevestigd, dat is enkel door de pers geroepen. Wolfsburg is voor een speler van Schalke geen vooruitgang. Draxler wil ooit naar de PL, dat is zijn droom. Als hij nu naar Wolfsburg zou vertrekken dan zou dat betekenen dat zijn volgende stap voor misschien wel 60 a 70 miljoen zou moeten zijn. De kans dat een club dan dit bedrag betaald is heel een stuk kleiner dan het bedrag dat Schalke zou vragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren