Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany

Laatste update:

Bayern München heeft na een lange zoektocht eindelijk de nieuwe trainer voor het komende seizoen binnen. De 38-jarige Vincent Kompany wordt via een afkoopsom van 12 miljoen euro overgenomen van Burnley FC, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De Belg tekent een contract tot 2027.

Bayern kende afgelopen seizoen een teleurstellende jaargang. Voor het eerst sinds 2012 liep de Duitse grootmacht het landskampioenschap mis, in november werd een bekerdebacle geleden tegen derdedivisionist FC Saarbrücken en in de Champions League was Real Madrid een maatje te groot (4-3 over twee wedstrijden).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mede door het teleurstellende seizoen liet Thomas Tuchel in februari al weten aan het eind van het seizoen de Duitse recordkampioen te verlaten. Wat volgde was een lange reeks afwijzingen van trainers.

Onder meer stunttrainer Xabi Alonso, voormalig oefenmeester Julian Nagelsmann en Oostenrijk-bondscoach Ralf Rangnick hebben bedankt voor de trainerspost in Zuid-Duitsland. Uit wanhoop probeerde de club zelfs de vertrekkende Tuchel te overtuigen van een langer dienstverband, maar ook dat mocht niet baten.

Vervolgens kwam Bayern uit bij Kompany. Op 20 mei lieten transferexperts Romano en Fabian Plettenberg van Sky Deutschland voor het eerst de interesse van die Roten in de voormalig centrumverdediger van onder meer Manchester City doorschemeren.

Toen bleek dat Kompany welwillend tegenover een overstap naar Bayern stond, kwam de transfer in een stroomversnelling. De recordkampioen moest vervolgens alleen nog Burnley overtuigen om de trainer te laten gaan. Daarvoor moest Bayern nog wel in de buidel tasten voor een bedrag van 12 miljoen, als afkoopsom.

Kompany kwam als speler uit voor toenmalig Bundesliga-club Hamburger SV. In de twee jaar dat hij actief was in het Volksparkstadion leerde de Belg vloeiend Duits, een grote pré voor de clubleiding van Bayern. Kompany neemt ook zijn staf mee, waar bijvoorbeeld voormalig voetballer Craig Bellamy toebehoort.

Na zijn actieve voetbalcarrière, die Kompany langs RSC Anderlecht, HSV, Manchester City en wederom Anderlecht leidde, begon hij aldaar ook zijn trainerscarrière in 2020. Na twee jaar in Brussel verbond Kompany zich in 2022 aan het net gedegradeerde Burnley. Die club had onder voormalig trainer Sean Dyche het stempel gekregen van een verdedigende, stugge ploeg.

Met Kompany veranderde dat aanzicht compleet. Burnley promoveerde direct en deed dat met oogstrelend voetbal en een puntenaantal van 101. De Premier League bleek dit jaar echter een vrij kansloze opgave, daar de oefenmeester op de negentiende plek eindigde en afdaalde naar de Championship.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gigantische gok van Bayern. Hij moet een nieuw team gaan bouwen. Had daar toch een meer ervaren naam voor genomen. Wens hem verder wel alle success. Maar weet niet of dit nu zo'n goede keuze is van Bayern.

25 mei 2024 om 14:18

Ach hij kan het nooit slechter doen dan die mafklapper die er nu zat, dus dat scheelt alvast.

25 mei 2024 om 14:55

Goedkope reactie. Ze hebben dit seizoen meer punten behaald dan vorig seizoen, alleen was Leverkusen gewoon niet te stoppen. En ze hebben ook nog eens de halve finale van de Champions League gehaald. Deze trainer die met Burnley is gedegradeerd met 24 punten zal het heus niet beter doen.

25 mei 2024 om 15:03

Vorig seizoen was sinds de komst van Tuchel dus ook gewoon zwaar matig. Alleen maar kampioen geworden omdat Dortmund het op de laatste dag weg gaf.

25 mei 2024 om 15:08

Kompany heeft anders uitstekend gepresteerd het seizoen ervoor en met expansive voetbal een punten record bereikt in de Championship.
Men verwijt hem van het spelen van hetzelfde voetbal in de PL en misschien zouden ze het hebben overleefd met een pragmatische stijl.
Maar ik kan het wel waarderen dat hij het probeerde op zijn manier en dat is Bayern ook opgevallen. Misschien zien mensen het als koppig of beschermen van zijn imago; ik vind het iig sterk overkomen.

Alsnog een risico om hem aan te stellen uiteraard. Maar met zijn carrière en intelligentie zie ik het wel goed komen. Meeste Pep disciples doen het prima.

25 mei 2024 om 15:08

Mee eens, maar onder Nagelsmann stonden ze ook 2e totdat Tuchel kwam. Er wordt echt net gedaan alsof Tuchel de enige schuldige is bij Bayern. En een trainer die gedegradeerd is met Burnley moet nu zeker even Bayern gaan redden... Hele rare keuze.

25 mei 2024 om 15:08

Halve finale Champions League is gewoon prima en de beste prestatie van de laatste 4 jaar. En tja en op het laatst lieten ze het lopen en anders was je op +80 punten uitgekomen. Normaliter wordt je dan altijd kampioen in Duitsland.

25 mei 2024 om 15:10

Baby Mourinho, ja heel leuk in de Championship. Is dat dan het niveau wat Bayern moet nastreven? Uiteindelijk is Burnley gewoon met 24 punten gedegradeerd door zijn tactische onkunde en omdat hij zo eigenwijs is.

25 mei 2024 om 15:20

Hij is vooral gedegradeerd door een gebrek aan kwaliteit in de selectie. Iets waar alle promovendi mee zaten dit jaar in de PL.

25 mei 2024 om 15:24

Allez Paris - het laat wel zien dat hij een cultuur of speelwijze in korte tijd kan omgooien bij een club.

25 mei 2024 om 15:30

Lierse, ik vind dat Burnley echt wel meer kwaliteit heeft dan Luton, en toch zijn ze zelfs onder Luton geëindigd. Je moet toch iets bewijzen voordat je trainer van Bayern wordt. Je kan niet degraderen, zeggen dat het niet jouw schuld is en dan gewoon bij een club als Bayern aan de slag gaan... Sturing is met Vitesse gedegradeerd, ook niet volledig zijn schuld, moeten we hem dan maar trainer van Bayern maken?

25 mei 2024 om 15:44

Blijkbaar kan je dat dus wel gewoon dus dat is niet echt een sterk punt. Verder is het inderdaad een zeer opvallende aanstelling, en ik begrijp de vraagtekens.

Echter is het zo duidelijk als iets dat 98% van de mensen die er zich heel grote vraagtekens bij zetten alleen dit seizoen wat gevolgd hebben en de voorgeschiedenis bij Anderlecht en Burnley zelf ook niet. Kompany heeft bewezen voor een bepaald type voetbal te staan en zijn team dat type voetbal te kunnen laten spelen. Daarnaast heeft er ook duidelijk een evolutie gezeten in de trainer Kompany.

29 mei 2024 om 19:15

@Allez Paris
Sturing naar Bayern zou ik hem wel gunnen als je kijkt hoe vaak zo'n man in een zwalkend elftal is gestapt. Verder eens met je verhaal, ik vind de keuze voor Kompany ook opmerkelijk.

25 mei 2024 om 14:28

Ook benieuwd hoeveel Belgen hij mee gaat nemen, bij Burnley liepen er plots ook een paar rond.

25 mei 2024 om 14:34

Why ?
Dat doen toch alle trainers.
Ze nemen bekende mee.

Moeten we deze vraag nu bij elke nieuwe trainer transfer krijgen?

25 mei 2024 om 14:41

Nee, maar als het om Belgen gaat lijkt het me wel relevant. Hoeveel Belgen zijn er die op trainersgebied iets bovengemiddeld gepresteerd hebben?

Kompany die Belgen meeneemt zou totaal ongeloofwaardig zijn.

25 mei 2024 om 15:03

Al Dakhil, Delcroix, Manuel en Tresor gehaald als Belgen en Foster die destijds in België speelde.

25 mei 2024 om 15:12

Dus wanneer er nog geen bijzonder goed trackrecord is onder vorige managers van jouw nationaliteit is het ongeloofwaardig om spelers van jouw nationaliteit mee te nemen, anders is het prima? Wat een rationalisering.

25 mei 2024 om 15:36

Rationaliseren? Redenering?

Maar goed, het is wel vreemd om mensen mee te nemen die nog nooit wat bewezen heeft.

25 mei 2024 om 15:37

Real8madrid

Heb je het tegen mij of Kuna_mila?

25 mei 2024 om 15:39

Er volgen 2 Belgen, zijnde Floribert Ngalula en Bram Geers. Nieuwe vaste assistent wordt René Maric. Laatste volgde met Kompany trainerscursus en was afgelopen seizoen de coach van U19 bij Bayern München

25 mei 2024 om 15:25

Wat moet Kane denken, hij verlaat engeland om makkelijke prijzen te winnen, wint hij in zijn eerste seizoen bij bayern die al jaren achterelkaar de prijzen binnenharkt, helemaal niks, om vervolgens een manager uit engeland te krijgen die net gedegradeerd is. Pijnlijk haha

26 mei 2024 om 12:21

Ja heel pijnlijk voor hem. Misschien kan die overstappen naar Arsenal

25 mei 2024 om 18:13

Geweldige keuze van Bayern, trainer met ervaring en vooral gezien zijn leeftijd een ervaring rijker. Goede keus om eens geen witte man aan het roer te zetten. Ik ben blij en hoop dat topclubs het in gaan zien dat kleur niet uitmaakt maar ervaring en vooral drive te hebben. Echt interessant ben hartstikke benieuwd hoe hij dit gaat doen.

29 mei 2024 om 17:32

Gewoon een idiote keuze ben benieuwd hoe lang t huwelijk duurt. Sluit niet uit dat Kompany ooit een goede trainer zal worden maar zelfs bij een top club in Nederland zou het een vreemde move zijn.

29 mei 2024 om 17:38

toch niet gekker dan een Van Bommel, Van Bronckhorst of Ten Hag?

29 mei 2024 om 18:58

Nou van Bommel en Bronkhorst zou ik idd net zo gek vinden. Vind ten Hag ook niet niveau Bayern maar daar doe je m wel tekort.

29 mei 2024 om 19:25

voor een topclub in NL bedoel ik

30 mei 2024 om 09:13

Der Untergang

Verrassende keuze maar goed ze hadden ook niet echt veel keuze als ze door meerdere trainers zijn afgewezen. Ben benieuwd wat Kompany gaat brengen maar heb het gevoel dat dit heel goed kan gaan zoals Xabi Alonso bij Leverkusen of het echt een gigantische flop gaat worden. Enorme risico wel voor een club als Bayern door ook een transfersom van 12 miljoen te betalen. Want afgelopen jaren heeft Bayern wel heel veel geld verloren door het aanstellen van trainers. Hopelijk voor ze dat het niet dezelfde kant op gaat als Juventus een paar jaar geleden.

25 mei 2024 om 15:00

Wellicht moet er echt eens nagedacht worden om meer mensen in het professionele trainers vak toe te laten. Het is zo moeilijk als niet oud-prof om trainer te worden terwijl het echt niet zo kan zijn dat er geen goede trainers rondlopen zonder prof carrière. De keuzes voor goede trainers zijn nu te beperkt voor clubs, zeker topclubs. Hopen voor Bayern dat het een succes wordt maar het is natuurlijk wel een gevalletje gebrek aan beter tot noch toe

12m voor de trainer van Burnley? Trainers beginnen ook steeds meer waard te worden..

25 mei 2024 om 14:23

Klopt helemaal. Valt mij ook op de laatste jaren. Ook qua wat ze verdienen. Weet niet meer wie, maar laatst las ik dat er trainer die niet de absolute top traint, gewoon 12-13 mil pakte. Echt ongekend. Vroeger kostte een trainer Max 2 mil en stond het op de loonlijst voor het zelfde bedrag.

25 mei 2024 om 14:28

Bayern heeft 40+ miljoen uitgegeven aan hun laatste trainers met Nagelsmann, Tuchel (ontslag) en nu Kompany. Toch wel veel geld inderdaad voor alleen maar coaches.

25 mei 2024 om 15:17

Wie weet een kwestie van tijd voor we ook transferwindows voor trainers gaan zien?

25 mei 2024 om 16:09

Vind het niet raar als je pl clubs ieder jaar 150 miljoen aan miskopen ziet doen. Een trainer is toch vrij belangrijk voor je succes. 12 miljoen is niets voor clubs met geld.

25 mei 2024 om 21:20

Ze dachten misschien dat hij nog voetbalde 😜

Sorry maar zelfs de nieuwe trainer van ajax is beter dan vincent kompany!!! Dit wordt lachen in het nieuwe seizoen

25 mei 2024 om 14:29

Op basis van?

25 mei 2024 om 14:47

Kuddegedrag......

25 mei 2024 om 14:42

Dat kun je toch niet zeggen?

25 mei 2024 om 14:46

Lol, Kompa is 3e geworden in België met 5/6 tieners in zijn ploeg, de volgende coach werd 11de het seizoen erop.
Dan kampioen in championship, met aardig voetbal bovendien.
Wat heeft ravioli al bewezen?

25 mei 2024 om 15:33

In de Belgische competitie nog wel, toe maar... Farioli is 5e geëindigd met Nice terwijl ze vorig seizoen 9e eindigde, met de minste tegengoals van alle clubs in de Ligue 1.

25 mei 2024 om 16:01

En zelfs hier moeten mensen ajsx benoemen.
Op basis van wat is hij beter?

25 mei 2024 om 23:19

Bij grote clubs kun je met gemak ook een blinde neerzetten.
Als grote club zit je bomvol met zoveel talentvolle goede spelers dat die het meestal zelf ook wel kunnen oplossen.
Die "blinde" is er alleen voor om alles dezelfde kant op te houden.

Jawadde zouden ze zeggen bij ons, eindelijk nog is een Belg als coach bij de absolute top. Nu Hans Vanaken meenemen dat zou een heerlijk duo zijn samen met Kane.

25 mei 2024 om 14:22

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Blijf het toch vreemd vinden dat er werkelijk niemand wilt instappen bij Bayern, die toch redelijk bekend staat om de goede en rustige organisatie (muv dat gedoe met Nagelsmann dan).
Ik volg Burnley niet, maar iemand die kan vertellen of Kompany echt een potentiele toptrainer is die dit Bayern kan leiden naar titels?

25 mei 2024 om 14:38

(Ik ben Burnley fan). Kompany's stijl lijkt veel op die van Guardiola, dus met dit team zal hij (natuurlijk) meestrijden om de Bundesliga titel. Ik zie hem echter niet de CL winnen, omdat hij geen plan B heeft. Hij lijkt tactisch zeer inflexibel. Hij komt ook als koppig en wat naïef over. Kompany heeft enkel een plan A. Ook verschuilde hij zich bij elke tegenslag achter "the project", terwijl hij die bij ons na 2 jaar al laat stoppen, terwijl hij het telkens over een "vijfjarig plan" had. Ik heb dus gemixte gevoelens over zijn capaciteiten.

25 mei 2024 om 15:19

Hij heeft met Anderlecht ook al gewoon een bekerfinale gehaald. Nu zijn bekerfinales in België natuurlijk niet te vergelijken met CL-finales, maar hij kan het dus wel gewoon in bekercompetities.

25 mei 2024 om 15:41

Belangrijk zal de invloed van René Maric zijn. Hij wordt zijn nieuwe assistent. Die moet wel tactisch ijzersterk zijn.

25 mei 2024 om 19:31

Dat komt omdat bij Bayern veel hoge heren inmenging willen met de richting speelstijl en spelers wat gehaald worden.
Daar krijgt te trainer vrij weinig speelruimte.
En de trainers tegenwoordig willen wel hun eigen plan hebben.

Had even op het ontslag van Ten Hag gewacht. Vincent komternie!

25 mei 2024 om 14:37

Heeft ETH het dit seizoen werkelijk beter gedaan dan Kompany dan?
Die ETH fans hier zijn totaaaaal niet objectief, die man faalt hopeloos hard met de duurste selectie van de competitie

Ik vind dit een vreemde keuze. Denk ook dat ploegen als Dortmund Leverkusen en Leipzig de overmacht van Bayern de afgelopen jaren in de buliga kunnen doorbreken. Dit jaar was het al minder, volgens seizoen zie ik Kompany niet opeens wonderen verrichten. Man heeft 1 seizoen goed gepresteerd met Burnley in de Championship. Verder waren zijn prestaties als coach toch niet zo denderend?

Denk dat het magere jaren gaan worden voor Bayern. Is niet perse erg, want gebeurt bij iedere club wel eens. Maar de manier hoe het nu gaat is toch pijnlijk. Aan de andere kant, misschien pakt dit wel goed ik zeg ook maar wat.

25 mei 2024 om 15:49

Kompany is niet de enige trainer daar. Hij zal bijkomende hulp krijgen van René Maric.

Hehe de saga is eindelijk voorbij. 1e seizoen bij Burnley was fantastisch, het 2e seizoen verschrikkelijk. Het leek was alsof Kompany trainer was van Kompany FC ipv Burnley. Naja, iig een goede transfersom voor hem ontvangen en hopelijk krijgen we een flexibelere trainer, die ook niet de hele club gaat besturen van trainerschap tot transfers. Kompany, het ga je goed.

25 mei 2024 om 15:39

Espada - dat heeft hij ook zelf afgedwongen. Burnley was niet een favoriet om de Championship te winnen toendertijd en hij deed het met prachtig voetbal.
Hij wilde dat ook doortrekken naar PL en misschien zouden ze met een meer behouden stijl het wel overleefd hebben. Maar dat geld ook voor zijn huidige stijl - arbitrale dwalingen, blunder van keeper en in de laatste 8 wedstrijden moesten op basis van spel meer punten gepakt moeten hebben.
Maar de Burnley bestuur was ook wel op de hoogte dat er een dikke kans op degradatie was. En waren paraat om hem aan te houden om nogmaals te promoveren naar PL.

25 mei 2024 om 15:58

Oh daar heb je grotendeels een punt hoor. Het leek soms echter wel alsof hij aanvallender speelde in de PL dan in het Championship. Zo waren er wel meer aparte beslissingen. Waarom startte hij überhaupt met Trafford ipv Muric (die veel beter in zijn systeem past), waarom kocht Kompany geen linksback, waarom haalde hij überhaupt zijn Championship team zo overhoop? Hij maakte wat aparte keuzes afgelopen jaar. De voorzitter had inderdaad 100% vertrouwen in VK, maar om met 100 punten te promoveren, 100 miljoen uit te geven, en kansloos te degraderen, laat toch wel een nare nasmaak achter.

25 mei 2024 om 16:19

BabyMourinho je gaat ervan uit dat leden hier Burnley dit jaar hebben zien spelen. Alle uitspraken zijn op basis van scoreboard journalistiek.
Zoals het vorige seizoen Burnley wel vaak mee zat, zat het dit seizoen bij vlagen flink tegen. Er zijn wedstrijden geweest waar Burnley zeker punten had moeten pakken.
Ik heb hulde voor de aanpak van Kompany, die toont geloof in zijn eigen aanpak en speelstyle. Dat heeft hem ook een transfer naar BM opgeleverd, maar de VZ leden weten het allemaal beter op basis van de ranglijst.

25 mei 2024 om 16:21

Ik denk ook wel dat hetgeen hij verlangde van zijn spelers soms teveel gevraagd was, waardoor er ook zoveel individuele fouten maken. Of het dan gek of geniaal is die dingen te blijven vragen ligt in het midden vind ik.

Echter is dat wel net wat je moet doen bij een topteam als Bayern vind ik zelf. Dus ik snap wel waarom Bayern hem als 8e optie ziet. Ik vind het bijvoorbeeld zeker geen slechtere optie dan Ragnick.

25 mei 2024 om 16:35

@le_prof: Ik ben Burnley fan en heb dus helaas alle wedstrijden dit seizoen gezien. Zoals ik al zei, een prachtig 1e seizoen, een verschrikkelijk 2e jaar (zelfs de laagste win in onze geschiedenis). Kompany heeft het slim gedaan door aan zijn principes vast te houden om zo een mooie transfer te kunnen maken, maar als Burnley zijnde hebben wij hier niets aan gehad, want we zijn weer kansloos terug bij af. Dat Burnley niet meer punten haalde ligt inderdaad deels aan vreemde arbitrale beslissingen, maar ook doordat Kompany heel weinig goede in-game beslissingen maakte. Ook wat Lierse1997 hierboven zegt, ik had ook het gevoel dat hij dingen probeerde te doen met spelers die niet het niveau ervoor hadden. Als hij zijn periode bij Bayern een succes wil maken, moet hij echt nog stappen zetten, maar hij is ook nog jong natuurlijk.

25 mei 2024 om 16:52

Ik denk dat het probleem was dat hij wat onderschat had wat het niveauverschil was. De dingen die hij vroeg konden die jongens wel in de champioship, maar niet tegen veel betere spelers in de PL.

Zoals gezegd is dat natuurlijk niet echt een probleem dat hij bij Bayern gaat meemaken.

Dortmund. Gefeliciteerd met het kampioenschap van 2024-2025..

Vreemde zet dit, Had niet verwacht dat dit daadwerkelijk zou gebeuren. Leek me meer een gerucht, Ik ben benieuwd hoe die het zal doen.

Ben benieuwd hoe deze samenwerking gaat worden. Eens geen gelouterde trainer, hoop dat het goed uitpakt.

Toch wel een verrassende keuze , zeker als je kijkt in welke trainers Bayern eerder interesse had.
Ik laat me verrassen

Sorry hoor, maar wat een enorme mismatch. Ze zijn daar wel erg wanhopig in Munchen.

Wat moet je met Vincent Kompany, serieus!?
Wat een comedy show zeg. De man heeft nog niks gepresteerd!

Heb nooit begrepen wat ze in Kompany zien als trainer en als zelfs Bayern aanklopt dan kan die waarschijnlijk wel wat.

Maar heb sterk het vermoeden dat je hem een aantal jaar moet behouden om wat neer te zetten, hij zal geen succestrainer zijn die meteen kampioen gaat worden.
Bayern neemt dus bewust gas terug.

25 mei 2024 om 15:51

Hij werkt voor het eerst samen met René Maric die zijn nieuwe assistent wordt. Een combi van aanvallend voetbal vanuit balbezit en sterke tactiek.

25 mei 2024 om 16:05

Kan me niet schelen met wie die werkt. Al heeft die Ancelotti als mentor. De keuze voor Kompany is gas terug nemen. “We zien wel waar we komen” stragie.

De Duitsers zijn vaker voor België gegaan op momenten dat je het niet verwacht. Veel succes Kompany!

29 mei 2024 om 17:42

Haha, nice one

Waarom eigenlijk geen Xavi proberen?

Als je tegenwoordig een beginnende trainer bent en je bent een groot voetballer geweest dan weet je ondanks je prestaties als trainer dat je bij een topclub komt te werken...
Hij(Kompany) is dan met Burnley gepromoveerd vanuit de Championsship maar heeft er dit jaar toch bar weinig van gemaakt.
Ik zie ook nergens iets van een kenmerk waar je aan kunt zien dit is de hand van Kompany.

Ik gun Kompany het beste maar denk dat volgend seizoen wederom iemand anders dan Bayern kampioen wordt.

25 mei 2024 om 20:36

Ik heb zijn hand wel gezien. In periodes van wedstrijden echt goed voetbal gespeeld maar nalaten om zichzelf te belonen. Zal ook wel te maken hebben met de kwaliteit in de selectie.
Maar beste voorbeeld is uiteraard de 5-0 tegen Sheffield United.

Zoals ze in het Engels zeggen: Shit floats.

Schiet mij maar lek.... Kompany heeft niets toegevoegd bij zijn vorige werkgevers/clubs. Kan Bayern dan tegenwoordig echt niet meer beter krijgen? Ik vraag me soms ook echt af of ze wel toegang tot media (internet, krant, etc.) hebben in Duitsland (lees Mislintat terug naar Dortmund en Kompany naar Bayern)

Harry Kane en Sean Dyche kijken met betraande ogen naar deze aanstelling.

Heeft 'ie wel het Bayern DNA en kent Marco van Basten hem? Anders hebben ze bij Bayern straks echt de poppen aan het dansen. Want dit pikken Sneijder, Vaart en Basten echt niet natuurlijk.

On; Wel een hele interessant keus. Bij Burnley was het niet best, maar ik heb ergens wel een zwak voor Kompany.

Ik denk dat het voor de Ligt wel een perfecte match is, met Kompany als trainer.

29 mei 2024 om 19:27

Waarom speciaal voor De Ligt wel, en niet voor de andere 3 centrumverdedigers?

Oei, als dat maar goed gaat. Ben benieuwd hoe hij met de druk in Duitsland en de media daar omgaat. Hij heeft natuurlijk op hoog niveau gevoetbald maar dat is absoluut geen garantie als trainer zijnde. Bij burnley was het allemaal wel ok maar Bayern is andere koek. Een van de grootste clubs ter wereld waar het al enkele jaren flink rommelt. Vind dit van twee kanten geen goede keuze. Gun hem het beste maar denk dat het voor de winter al klaar is met hem. Bayern heeft behoefte aan een kalme door de wol geverfde trainer gelijk ancelotti. Niet aan een jonkie dat nog geen trainers ervaring heeft anders dan Burnley.

Mooie kans voor de concurrentie om meister te worden. Hoop dat BVB eindelijk de titel pakt.

gedegradeerd met Burney en dan klopt vervolgens een top club uit Duitsland aan bij burney om de trainer op te halen en dan nog 12 miljoen voor willen betalen wie begrijpt die haha

29 mei 2024 om 21:35

Xabi Alonso degradeerde met Real Sociedad B en Klopp met Mainz destijds. Ik ben vooral benieuwd naar de rol van René Maric.

30 mei 2024 om 10:48

Frank Rijkaard is ook een mooi voorbeeld. Degradeerde bij Sparta en deed geweldig bij Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren