Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München geeft 0-2 voorsprong volledig uit handen en verliest opnieuw

Laatste update:

Bayern München heeft zaterdagmiddag opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden in de Bundesliga. Der Rekordmeister kwam op bezoek bij FC Heidenheim op een 0-2 voorsprong, maar gaf het in de tweede helft helemaal weg: 3-2. Het gat van de ploeg van trainer Thomas Tuchel met koploper Bayer Leverkusen, dat de titel eigenlijk al niet meer kan ontgaan, is nu zestien punten. Heidenheim staat ondertussen knap tiende.

Bayern moest het nog altijd doen zonder de geblesseerde Manuel Neuer, waardoor Sven Ulreich onder de lat begon. Noussair Mazraoui ontbrak helemaal bij de selectie, terwijl Matthijs de Ligt op de bank startte.

Bayern domineerde het duel in de beginfase. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar van echt grote kansen was lange tijd geen sprake. De eerste serieuze mogelijkheid diende zich pas in de 38ste minuut aan, maar leverde wel meteen een doelpunt op.

Serge Gnabry vond door de lucht Harry Kane, die voor de goal klaarstond om de bal in de lange hoek binnen te tikken: 0-1. Even leek er sprake van buitenspel, maar na het bekijken van de beelden besloot de scheidsrechter toch om de treffer toe te kennen.

Vlak voor rust verdubbelde Bayern de score via Gnabry, die een perfecte voorzet van Alphonso Davies binnen kon koppen: 0-2. Er leek dus geen vuiltje aan de lucht voor der Rekordmeister.

Aan het begin van de tweede helft ging het in twee minuten tijd echter helemaal mis voor Bayern. In de vijftigste minuut werd Kevin Sessa diep gestuurd, en hij rondde feilloos af namens Heidenheim: 1-2. Iets meer dan een minuut later werd het 2-2: Tim Kleindienst gleed een perfecte voorzet van Jan-Niklas Beste binnen.

Bayern moest dus opnieuw beginnen. Het kreeg kansen op de 2-3, maar ook Heidenheim kon op voorsprong komen. Dat laatste gebeurde uiteindelijk in de 79ste minuut. Na een uitstekende aanval over rechts rondde Kleindienst af: 3-2. De comeback was compleet, en Heidenheim kon drie punten bijschrijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is te hopen voor Bayern dat ze tegen Arsenal niet gaan spelen met dit centrum, want dit valt me niet mee.

Bizar, volgende week dus kampioenswedstrijd voor Leverkusen!

Haha al doe Arsenal fans online die.meteen denken 5-0 te gaan winnen in CL

6 april 2024 om 17:36

De CL is het enige wat het seizoen van Bayern kan redden, kunnen alles sparen voor de wedstrijden gaat absoluut niet makkelijk worden voor Arsenal

6 april 2024 om 17:44

Hoe bizar het ook klinkt gezien de geschiedenis tussen beide ploegen, maar Arsenal is imo de favoriet. Bij Bayern loopt het voor geen meter, de kopjes gaan meteen omlaag bij een tegenslag en lijken ook geen respect uit te stralen naar Tuchel zijn gezag/gedrag, ze zijn die man zo beu als koude pap lijkt het.

6 april 2024 om 18:20

Tja Bayern in de CL moet je nooit onderschatten kijk even met wat voor selecties ze de CL finale haalden in 1999 en 2001.

6 april 2024 om 20:09

Ik werd nog belachelijk gemaakt toen ik zei dat Arsenal favoriet was in deze twee luik!Wilden die zelfde mensen zich AUB bij mij melden &/of ze nog steeds zelfde mening hebben??

6 april 2024 om 20:21

Arsenal is nog altijd geen favoriet... Leuk voetballende ploeg. Maar geen absolute top.

6 april 2024 om 21:41

Gelukkig is dit Bayern München wel de absolute top, dat scheelt dan weer

6 april 2024 om 23:23

Jij denkt dat de wedstrijd al gespeeld is dan? Er is geen verschil tussen nu en toen je dat zei bij de trekking. Kansloos om te denken dat je nu al zo kinderachtig je gram kan halen.

8 april 2024 om 15:25

Lol. Arsenal geen absolute top noemen?
Bayern blijft favoriet, maar als Arsenal geen absolute top is (zeker dit jaar), dan vraag ik mij af welk team dat dan wel is?

Dit is echt het meest genante Bayern dat ik ooit heb gezien. Er zit helemaal niets meer in van de ploeg die het was in 2020.

Tegen Arsenal gaat het gewoon een veeg partij worden zoals het eerder altijd was maar nu andersom.

Gooi die Tuchel er alsjeblieft uit en neem alle spelers mee die deze waardeloze instelling al seizoenen lang hebben.

Bayern heeft dit totaal aan zichzelf te danken dat het constant volhoudt aan middelmaat zoals Goretzka, Upamecano, Davies en Gnabry. Kimmich, Tel en Musiala zijn de enige die ik het nog verdienen om bij Bayern te voetballen.

6 april 2024 om 17:39

En ik het altijd maar idioot vinden om Ajax het Bayern van Nederland te noemen, maar het klopt dus wel...

6 april 2024 om 17:50

Ja opzich klopt het wel. Zo dramatische terugval als Ajax heeft Bayern niet maar het bestuur is al seizoenen lang chaotisch en dat werkt door op de spelers. Er zijn nu nieuwe directeuren en ik hoop dat dat wat meer stabiliteit zal brengen. Als coach zou ik Arne Slot eigenlijk best een goed idee vinden.

6 april 2024 om 18:11

Helemaal met je eens betreft Tuchel. Waarom wachten tot einde seizoen als dit de prestaties zijn die je aflegt

Bayern is echt geen schim van zichzelf nu Tuchel er zit, normaal moet je nooit te vroeg juichen wanneer de concurrentie ver boven Bayern staat, maar nu is het echt over en uit.

6 april 2024 om 17:37

Een Nagelsmann en een de Zerbi kunnen zoiets niet oplossen. Meer nog zelfs vóór Tuchel lukte het Nagelsmann nooit constant te presteren. Zelfs bij een terugkeer zijn de kansen op 2 finales (duitse cup en CL) nihil

6 april 2024 om 17:40

Jij maakt jezelf iedere week steeds belachelijker. Je bent je eigen koppigheid nooit de baas en zal nooit kunnen toegeven.

6 april 2024 om 17:49

hoezo de waarheid heeft ook wel rechten, niet waar? Ok Tuchel heeft gefaald, dat is nu heel duidelijk. Maar vorig seizoen vóór de aanstelling van Tuchel liep het evenmin goed. Het verspelen van de kloof van 10 punten voorsprong was de reden waarom Dortmund nog meedeed voor de titel.
Bayern coachen en managen vergt een enorme aanpak.
Kijk eerst naar jouw eigen clubje. Ik vind het grappig dat Dortmund dit seizoen spot naar Bayern terwijl deze club ook naast alle prijzen grijpt.
Sowieso kan ik al zeggen dat Simon Rolfes minstens 3 trappen hoger staat dan de vervelende bende rond Watzke.

6 april 2024 om 17:54

Het verspelen van die kloof gebeurde toch onder Tuchel?

6 april 2024 om 17:57

Neen, na 15 speeldagen had Bayern 9 punten voorsprong op Dortmund.
Na de nederlaag tegen Leverkusen op speeldag 25 1 punt achter Dortmund.

6 april 2024 om 18:27

Die intense haat naar Nagelsmann snap ik totaal niet bij jou Bbayern. Je doet nu net alsof de schuld bij hem ligt dat Bayern nu zo slecht presteert. Terwijl dit toch echt bij Thomas Tuchel, maar ook zeker bij het bestuur ligt met hun constante wissels.

Ik zou zeggen, blijf niet hangen in het verleden, je moet vooruit kijken.

6 april 2024 om 18:49

Dat heb ik zo nooit beweerd. Ik beweer enkel dat hij niet veel beter was en dat Bayern onder zijn leiding 2 seizoenen wisselvallig presteerde met onder andere heel veel draws.

6 april 2024 om 19:05

Haha altijd dat zielig toontje richting Watzke maar nooit de hand in eigen boezem als jullie worsten man belasting ontduikt. Alles wat Bayern is met de mantel der liefde bedekken. Jij bent voor mij een reden om dit forum steeds meer te mijden omdat er met jou 0,0 discussie mogelijk is.

6 april 2024 om 19:56

Een seizoen zonder prijzen zal een keer deugd doen zodat de nodige lessen worden getrokken.

6 april 2024 om 20:55

Na 15 speeldagen onder Nagelsmann was de voorsprong groter dan na 25 onder Tuchel, je bevestigd mijn punt

6 april 2024 om 21:10

Speeldag 25 was de laatste match olv Nagelsmann toen tegen Leverkusen. Speeldag 26 was eerste keer Tuchel toen tegen Dortmund.

Bayern heeft dringend nood aan een trainer die de verdediging leert te stabiliseren. Dat zal sowieso nooit lukken met een Nagelsmann of een de Zerbi. De problemen waren er al in het verleden bij Nagelsmann en zelfs bij Flick. Laatste kon dat compenseren met een perfecte aanval en veel gescoorde doelpunten.
Er is gebrek aan vertrouwen. De huidige trainerdiscussies en de aanslepende contractperikelen doen er weinig goeds aan

Sneu voor Kane. Dacht hij eindelijk eens kampioen te worden, zit hij bij het Ajax van Duitsland.
"Mathijs begon op de bank" is net te weinig info VZ. Bleef hij daar of viel hij in?

6 april 2024 om 17:58

Hij bleef daar.

6 april 2024 om 18:38

Kim en vooral Upamecano speelden ook een prima pot LoL. Alle kenners hier die dit duo zo geweldig vinden kunnen weer even terug in het hok.

6 april 2024 om 19:42

Heb dit al vaker gezegd dat ik niet onder de indruk ben van Upamecano. Fysiek sterk. Atletisch, maar kan gewoon niet voetballen.

Ik vind Bayern een prachtige club, de laatste jaren hebben we prachtig voetbal gezien en ze hebben echt wel kwaliteit in de selectie. De club is natuurlijk ook veel te groot voor de situatie waar ze nu inzitten. Daarom moet Tuchel vandaag nog worden ontslagen. Het heeft totaal geen zin om het seizoen met Tuchel af te maken. Het kan alleen maar pijnlijker worden. Waaronder een kansloze uitschakeling tegen Arsenal

6 april 2024 om 18:00

Sinds het vertrek van Flick ging het al goed achteruit. Er zijn gewoon te veel spanningen die er destijds al waren met Salihamidzic die toen al de trainerchaos had veroorzaakt. Zelfs Nagelsmann slaagde er niet in Bayern constant te laten presteren.

6 april 2024 om 18:18

Ik vind dat Salihamidzic veel te lang te veel macht heeft gehad bij Bayern en ook een aantal verkeerde keuzes geeft gemaakt. Flick had wat mij betreft langer mogen blijven. Toen Bayern de CL won stonden Boateng en Alaba centraal achterin. Flick wilde graag verder met Boateng en Alaba. Maar Boateng en Alaba vertrokken. En ja Alaba vroeg een extreem salaris maar Salihamidzic was wel heel standvastig en luisterde te weinig naar Flick. Zelfde verhaal met bepaalde aankopen. Ik kan me herinneren dat Flick Dest graag wilde hebben toen hij nog bij Ajax speelde, maar Salihamidzic vond hem te duur. Toen werd opeens Bouna Sarr gehaald zonder dat Flick ergens vanaf wist. Heeft verder geen minuut gevoetbald

Je hebt toch te doen met Kane 😂 normaal een zekerheid dat je prijzen wint bij Bayern behalve dit jaar dan en dan nog een grote kans dat je uit de cl ligt door nota bene Arsenal…

Verassende nederlaag van Bayern zeg! Wel heerlijk dat ze eens geen kampioen worden, maar een ander. Bayer Leverkusen, het is je gegund!

Je kan er alle theorieën op loslaten, trainer niet goed, middelmaat en weet ik wat allemaal niet meer. Het is nou eenmaal een feit dat voetbalprestaties hoogtes en laagtes kennen en alle niveaus daartussen. Bayern heeft een hoogte van een decennium gekend. Dan is het niet raar dat je op een gegeven moment niet meer goed bent. Dan ga je alles weer opbouwen en komen de lekken wel bovendrijven uiteindelijk. Ik geef het alle andere Duitse clubs te doen om de helft van wat Bayern gepresteerd heeft te benaderen.

Veel te makkelijk om nu te zeggen dat Arsenal wel even van Bayern wint of met grote cijfers gaat winnen etc.

De enige prijs waar Bayern nog kans op maakt is de CL. Die gaan natuurlijk volop gemotiveerd naar Londen. Dat wordt dus echt nog een hels karwei.

6 april 2024 om 18:21

Precies de enige Arsenal kenner met verstand op VZ ben jij hier.

6 april 2024 om 18:23

Nou dankjewel!

6 april 2024 om 20:14

Ik vond toen net na de loting Arsenal de favoriet. Omdat Arsenal in Engeland sws beste voetbal speelt & naar mijn mening zelfs van EU momenteel. Maar ik werd voor gek verklaard, omdat het Bayern is, & dat tegen Arsenal opnam die CL meestal toch laat afweten.
Maar weer is Bayern afgetroefd.
Maar goed, ik zal wel weer gek zijn 😂

6 april 2024 om 20:33

De wedstrijden zijn nog niet eens begonnen. Bayern verliest in de competitie, die allang gespeeld was, wat ook totaal losstaat van CL wedstrijden. We gaan het zien.

Whaha wat een farce zeg! Dalijk worden ze gewoon nog derde, dat zou toch een partij gênant zijn 😅Ps. Ze kunnen kampioen worden bij Dordmund! Wat een bizar scenario is er op komst! Bedankt bayern!

Bayern is hard op weg om het Ajax van Duitsland te worden.

6 april 2024 om 19:54

Agh zo is Feyenoord de afgelopen 40 jaar geweest! Maar je mag ook best een keertje lachen hoor 😉

Tja er komt wel een keihard einde aan de 11-jarige hegemonie van Bayern in Duitsland. 16 punten achter is echt heel veel. Maar ja Tuchel is gewoon dramatisch bij Bayern. Heb je zo'n selectie en dan presteer je er dit mee. Met Kane had het eigenlijk veel beter moeten zijn. Maar valt gewoon heel erg tegen. Tuchel had na deze wedstrijd gelijk al ontslagen moeten worden. Er komt helemaal niets meer van hem.

Tuchel is een verschrikkelijk overhypte trainer die wat succes heeft gekend in het verleden maar met weinig leuk voetbal. Nu valt hij al diverse malen flink door de mand. De malaise bij Bayern is voor een groot deel op zijn conto te schrijven.

Bayern is nu die pudding die helemaal in elkaar zakt! Ai ai dit is wel heel pijnlijk.

Tuchel is echt een schande voor een iconische topclub als Bayern. Die vent teert nog steeds op een gewonnen CL. Na een halve campagne welteverstaan. Na 11 jaar is het mooi geweest dacht Leverkusen, Bayern denkt daar blijkbaar hetzelfde over...

Tsja, misschien wel vervelend voor Arsenal dit. Gaat echt de volle focus nu op de CL potjes. Misschien kunnen de vedettes zich daar wel voor opladen?

Zie Bayern, zeker met de ervaring en het elftal dat ze hebben, alsnog als favoriet. Alleen verwacht ik niet dat het een Bayern - Arsenal zoals de laatste keer gaat worden (gelukkig). Arsenal is veel sterker, stabieler en defensief sterker geworden zeg!

Worden 2 hele spannend en leuke potjes...

Wel benieuwd hoe een Kimmich het vs een Martinelli met zijn snelheid gaat doen... Daar lijkt mij wel wat te halen. En bij Upamecano ofcourse, als die speelt. Die lijkt wel vaker last te hebben van wat kortsluiting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren