Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern maakt einde aan geruchtenstroom en komt met contractnieuws

Laatste update:

Diego Contento blijft nog jaren aan Bayern München verbonden. De Zuid-Duitse club maakte dinsdagmiddag via zijn officiële kanalen bekend dat de 22-jarige verdediger een nieuwe verbintenis heeft ondertekend, tot de zomer van 2016.

Het oorspronkelijke contract van Contento, die Italiaans roots heeft, liep volgend jaar zomer af. De afgelopen weken waren er veel geruchten over belangstelling van Napoli, de club uit de stad waar zijn familie woonachtig is. De jeugdinternational van Duitsland is naar voormalig Napoli-ster Diego Maradona vernoemd.

Contento doorliep de jeugdopleiding van Bayern en werd twee jaar geleden aan de A-selectie toegevoegd. In totaal speelde de linkerverdediger 47 officiële duels voor der Rekordmeister, waarmee hij in 2010 de dubbel won.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb ooit ergens gelezen/gehoord dat Contento een 'bastaard' van Maradonna is. Weet iemand daar meer van? Of dat klopt, of totale onzin is?

19 juni 2012 om 13:39

nee dat was diego armando maradona junior. die heeft nog in de serie c gespeeld.

19 juni 2012 om 14:10

ok, thanks! Dan heb ik me daarin vergist.

Goed nieuws en meteen een zorg minder.. Voor Bayern is het belangrijk dat die verdedigende posities goed bezet blijven.

Contento heeft veel potentie en deed het in die wedstrijden die hij tot nu toe speelde altijd goed.

Maargoed met Alaba heeft hij wel een behoorlijke concurent voor zich die zich ook stormachtig ontwikkeld.. En ook nog eens 3 jaar jonger is..

Maar dit is wel een goede zet van Bayern..

Tja, inmiddels voorbij gestreefd door Alaba, ook wel veel zeggend. Dat terwijl het niet eens Alaba's eigenlijke positie is. Maar goed, die jongen zal zich daar goed voelen, anders was hij wel op de interesse van Napoli ingegaan. Hopen voor hem dat Alaba na verloop van tijd zijn positie op het middenveld weer ik kan nemen en dat Contento, mits hij stappen heeft gemaakt, op de LB gaat spelen.

Deze jongen kan er helemaal niks van. Niveau van Bayern onwaardig maar ja misschien mag die aansluiten bij het 2e elftal.

19 juni 2012 om 20:37

Op basis waarvan baseer je dat? Als hij er niks van kon speelde hij niet bij Bayern en speelde hij niet de finale van de CL want Heynckes had ook Lahm LB kunnen zetten.

Dit is goed nieuws!

Diego Contento is 'n goede linksback. Maar hij speelt bijna nooit, want hij heeft pech dat David Alaba het op linksback zo goed doet.

Maar het is wel fijn om 'n linksback als Contento achter de hand te hebben.

Goeie back maar reeds gepasseerd door Alaba. Blijft een talent en met hem en Alaba heeft Bayern 2 goeie linksbacks die elk goed genoeg zijn om in de basis te mogen staan.

Bayern is goed bezig, nu nog het contract met Alaba verlengen tot 2016 en Martinez binnenhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren