Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern loopt met verrassende thuisnederlaag opnieuw averij op in titelrace

Laatste update:

Bayern München is zondagmiddag verrassend tegen een thuisnederlaag in de Bundesliga aangelopen. Werder Bremen bleek in de Allianz Arena met 0-1 te sterk dankzij een treffer van Mitchell Weiser: 0-1. Het gat met koploper Bayer Leverkusen blijft voor Bayern door de verliespartij zeven punten, al heeft der Rekordmeister wel een wedstrijd minder gespeeld.

Matthijs de Ligt kon bij Bayern weer eens rekenen op een basisplaats. Door de afwezigheid van Kim-min Jae (Azië Cup) en Noussair Mazraoui (Afrika Cup) had Thomas Tuchel weinig defensieve smaken om uit te kiezen.

Kersverse aanwinst Eric Dier, die overkwam van Tottenham Hotspur, zat wel voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De Engelsman moest toezien hoe De Ligt en Dayot Upamecano in het hart van de Beierse defensie de voorkeur kregen.

Werder Bremen had in de eerste helft de betere kansen. Zo waren Jens Stage en Weiser dicht bij de openingstreffer, maar in beide gevallen wist Manuel Neuer zich te onderscheiden met uitstekende reddingen.

Justin Njinmah dacht de bezoekers vervolgens alsnog van dichtbij op voorsprong te schieten, maar hij moest toezien hoe zijn treffer werd geannuleerd vanwege een overtreding die eerder in de aanval werd gemaakt.

Met een klein uur op de klok kwam Werder wel op voorsprong. Weiser dribbelde vanaf de rechterflank naar binnen en schoot hierna op schitterende wijze met links raak: 0-1.

Bayern ging in het restant van het duel op jacht naar de gelijkmaker. Leroy Sané en invaller Matthys Tel kregen serieuze kansen om de ploeg van Tuchel in ieder geval nog aan een punt te helpen. Mede dankzij doelman Michael Zetterer wist Werder echter verrassend met de volle buit uit de Allianz Arena te vertrekken.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij toch het einde van Tuchel of niet??

21 januari 2024 om 17:37

Want? Beste seizoenshelft in 10 jaar en CL probleemloos door. Het is dat Leverkusen ongekend seizoen kent.

21 januari 2024 om 17:45

Beste seizoenshelft in welk opzicht?

21 januari 2024 om 17:46

Het voetbal onder hem is niet om aan te gluren

21 januari 2024 om 18:05

Aantal punten, wat anders?

21 januari 2024 om 17:40

Laten we het hopen want onder Nagelsmann waren we sterker in druk zetten en meer aanvallend. Hier mag je echt niet van verliezen, echt jammer dat ze punten hebben laten liggen. Ik snap de reacties van mensen die hopen dat Leverkussen kampioen wordt maar als Bayern fan is dit toch zuur.

21 januari 2024 om 21:19

Toen was het nog slechter voetbal net na het wk in Qatar. Onder Nagelsmann was zelfs de defensie veel kwetsbaarder

Dit maakt de 2-3 van gisteren toch extra lekker zeg.

Het wordt het jaar van Leverkusen en volledig terecht ook, Alsonso heeft er een machine van gemaakt.

De dag dat de grote giganten punten laat liggen. Bayern, Real en PSV. Zal Liverpool dat dan ook doen?

21 januari 2024 om 18:19

Gelukkig pakt Real toch nog de 3 punten.

21 januari 2024 om 18:28

Door oa een achterlijke toegekende goal. Vini scoort met z'n arm.

21 januari 2024 om 19:04

Kortom een heerlijke overwinning.

Over de wedstrijd zelf niks te zeggen want heb 't niet gezien, maar ik zou het vooral heel leuk worden als de hegemonie van Bayern eens wordt doorbroken. En Leverkussen speelt ook gewoon echt goed voetbal. Dus goede nederlaag dan maar?

Gaat tuchel het seizoen afmaken? Ik hoop van wel want dan wordt bayern geen kampioen. Maar als bagern zijnde kun je hem er beter uitgooien. Wat vind @Heinazijn hiervan?

21 januari 2024 om 17:39

Dit lijkt me normaal gesproken toch een uitgemaakte zaak. Thuis verliezen en de titel verspelen, die wordt er vanavond al met pek en veren uit gegooid

Verrassende maar, zeer welkome nederlaag. Ik hoop dat Leverkussen kampioen wordt dit seizoen. Ze spelen al het hele seizoen mooi voetbal en tenslotte gun ik het Xabi Alonso het ook wel! Na zoveel jaren Bayern zou ik graag een ander Bundesliga club zien die kampioen wordt. Dortmund heeft vaak genoeg gechoket, ik hoop dat Leverkussen wel het hoofd koel kan houden en niet onder de druk zal bezwijken.

Dan ga je van Tottenham naar Bayern in de herfst van je loopbaan om eindelijk prijzen te winnen.Maak je het ene doelpunt naar het andere en dan sta je daar op de 2de plek op 7 punten achterstand,supercup verloren,uit de beker gekegeld.Je moet maar Harry Kane zijn nu.

Tuchel is op korte termijn altijd super. Op langere termijn faalt hij echt structureel. Het is af en toe echt triest wat hij met op papier de beste selectie laat zien. Met deze speler moet je met 2 vingers in de neus bovenaan staan.

21 januari 2024 om 18:07

Hoe dan als zelfs als ze alles hadden gewonnen had je niet heel veel voorgestaan op Leverkusen (4 punten).

21 januari 2024 om 18:32

"als"....maar ze hebben niet alles gewonnen en staan 7 punten achter

21 januari 2024 om 18:52

Ik regeer op iemand die beweert dat BAyern makkelijk kampioen moet worden terwijl Leverkusen alles wint nagenoeg.

De vloek van Harry Kane en kampioenschappen 🥴🥴?

Als bayern geen kampioen wordt wat zal kane wel niet denken... dat er echt een vloek op hem rust 😅

Het gaat met het Duitse nationale team al jaren niet meer goed en bij Bayern is het jaar na jaar minder makkelijk om kampioen te worden. Die twee dingen zijn gewoon volledig verbonden met elkaar. 3/4 is niet eens meer Duits. En dan zitten ze nog met een hoop eeuwige talenten. Goede spelers. Maar niet meer die absolute top.
Leverkusen speelt echt wel goed, maar ze staan daar omdat Bayern niet meer wedstrijd na wedstrijd wint. Vroeger was een reeks van 10 gewonnen wedstrijden vanzelfsprekend.
Stel dat dit zo blijft zou het toch echt jammer zijn voor Kane. Wat een goede spits, maar dan heel zijn leven bij de verkeerde ploeg op de verkeerde moment zitten..

21 januari 2024 om 18:53

Kan aan mij liggen hoor maar Bayern heeft 2x vaker in dr historie op meer punten gestaan dan nu, hoezo geen goed seizoen?

Het is nog een lang seizoen, maar Leverkusen mag wel gaan hopen op de titel. Bayer en Bayern zijn de enigen nog die strijden voor de titel. Hopelijk laten ze het niet liggen bij Leverkusen, afgelopen 2 wedstrijden ook al op het nippertje gewonnen.

10-02 Bayer-Bayern. Dat wordt een heel interessant potje zo!

Ik vind dat Bayern helemaal niet slecht speelt. Het spel onder Nagelsmann vond ik persoonlijk leuker om te zien. Maar Tuchel haalt wel meer punten. Ik vind de keuzes die hij maakt ook best logisch. Ik vind Guerreiro alleen geen centrale middenvelder. Het is een aanvallende linksback. maar ja daar staat Davies. en Laimer vind ik ook geen goede rechtsback. maar nu Mazraoui er niet is vind ik het geen slechte oplossing. Op zich doet hij geen gekke dingen en haalt hij veel punten maar toch zie ik het niet zitten in Tuchel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren