Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern komt met transfernieuws: ‘Hij is een zeer getalenteerde voetballer’

Laatste update:

Alex Timossi Andersson is speler van Bayern München. De zestienjarige rechtshalf blijft nog wel tot de zomer van 2019 bij zijn huidige club Helsingborg IF, zo maakt de regerend kampioen van Duitsland via de officiële kanalen bekend.

Timossi Andersson, international van Zweden Onder-16, speelde tot dusverre achttien wedstrijden in het eerste elftal van Helsingborg en daarin kwam hij tot twee doelpunten. “Alex is een zeer getalenteerde voetballer en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn weg hier zal weten te vinden”, aldus Hasan Salihamidzic.

“Tot hij bij ons is, zal hij bij zijn club Helsingborg verdere wedstrijdervaring opdoen en zich in zijn vertrouwde omgeving verder ontwikkelen”, besluit de sportief directeur. Het is niet bekend hoeveel Bayern heeft betaald voor Timossi Andersson.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk zo kan je talenten aan je binden en toch ervoor zorgen dat ze niet uit hun vertrouwde omgeving gehaald worden op te jonge leeftijd. Dit is nu zoals een Nederlandse club ook zou moeten handelen. Zo blijft de transfersom lager en zorg je ervoor dat de ontwikkeling niet onterecht stil blijft staan bij een speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren