Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern bereikt akkoord met Newcastle en heeft Kieran Trippier binnen’

Laatste update:

Bayern München en Newcastle United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Kieran Trippier, zo meldt Sport Bild dinsdagmiddag. De Engelsman wil dolgraag een transfer maken en had al een mondeling akkoord bereikt met der Rekordmeister.

Dat de clubs een akkoord zouden gaan bereiken, was al niet ondenkbaar. Het is al langer bekend dat Newcastle United geld nodig heeft omdat de club moet voldoen aan de FIFA Financial Fair Play-reglementen.

Trippier ligt tot medio 2025 vast in Newcastle en vertegenwoordigt volgens het gerenommeerde Transfermarkt een waarde van elf miljoen euro. Bayern en Newcastle hebben een akkoord bereikt tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Eerder toonde der Rekordmeister interesse in Nordi Mukiele. Volgens L’Équipe was Bayern met Paris Saint-Germain in gesprek over een ruildeal waar ook Joshua Kimmich in werd betrokken.
Toen die gesprekken bekoeld raakte, verlegde Bayern zijn focus naar Trippier. De 33-jarige rechtspoot is goede vrienden met Harry Kane en Eric Dier. De drie Engelsmannen speelden al samen bij Tottenham Hotspur en kunnen worden herenigd in Beieren.

Trippier kwam dit seizoen in totaal negentien Premier League-duels in actie. Hij was daarin al goed voor maar liefst zeven assists. Een doelpunt wist hij nog niet te maken.

Trippier kwam in januari van 2022 voor veertien miljoen euro van Atlético Madrid. Naast Atlético en Newcastle kwam hij eerder uit voor Barnsley FC, Manchester City en dus Tottenham, waar hij vier seizoenen lang onder contract stond.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Pff vermoeiend transferbeleid zeg. Geen idee wat het niveau is van deze Trippier, maar wederom een oude speler met wss een mega PL salaris. Vermoeiend

20 januari 2024 om 16:45

Valt opzich wel mee toch? Muller, Musiala, Kimmich, Neuer, en Sane stonden tegen Hoffenheim in de basis. En wanneer Gnabry fit is, dan speelt hij ook. Selectie bestaat uit 14 buitenlanders, waarbij de selectie uit 26 spelers bestaat. Waarbij Choupo-moting eigenlijk niet echt een buitenlander is, want die is gewoon geboren en getogen in Hamburg.

Lekker eerder al Dier gehaald als buddy… geef die gozer een cursus duits. Of die selectie van Bayern een cursus Engels.

Is de aanvoerder van Newcastle en de allereerste grote aankoop van Newcastle. Newcastle heeft dit seizoen de pech dat er een stuk of 7 jongens geblesseerd zijn en dat tonali geschorst is. Denk niet dat ze zullen meewerken aan een transfer. Ze hebben juist zelf versterkingen nodig mbt al die blessures

23 januari 2024 om 15:09

Het is inderdaad de leider van dit Newcastle en, opna de laatste weken, altijd sterk gepresteerd. Een aderlating voor Newcastle en versterking voor Bayern.

Ik begreep eerst ook niet waarom Newcastle hem zou laten gaan. Ongeacht FFP problemen moet je je captain behouden.
Maar in de Engelse media is er een verhaal gaande over een incident in een hotel met Newcastle spelers..

Kan me niet voorstellen dan Newcastle hem laat gaan

23 januari 2024 om 16:42

Er is al een akkoord. Maar is idd wel verrassend om je captain in januari te laten vertrekken. Zag er laatst tegen city niet goed uit, werd constant gepasseerd door Doku en is verdedigend wel wat minder vind ik.

Een Engels international van 33 jaar halen die overduidelijk op z’n retour is. Wat een slechte aankoop en beleid. Nooit aan dit soort spelers beginnen.

20 januari 2024 om 17:11

Trippier is nog altijd een erg goede speler hoor, maar inderdaad- dit is een vreemde move van Bayern. Ze zijn een beetje verloren wat betreft hun aankoopbeleid momenteel

20 januari 2024 om 17:15

Kan het mij niet voorstellen dat een Engels international van 33 iets toe kan voegen. Ben overigens wel benieuwd om te lezen met welk vervoersmiddel hij München gaat verkennen.

23 januari 2024 om 15:05

Trippier valt alleen verdedigend heel erg door de mand dit seizoen bij Newcastle. Dat is wel een dingetje hoor. Je merkt bij zijn leeftijd echt wel dat hij het zwaar krijgt om vooral zijn verdedigende taken te doen.

Ik zag eerder een meme voorbij komen, waar Kane met enkele ploeggenoten van Bayern stond en een beetje verward opkijkt richting de camera. Onderschrift: "Fuck me, is that Eric Dier?" Zo'n gevoel krijg ik van deze transfer ook. Zijn ze gewoon buddies voor Kane aan het halen? Een hoog Bruno Silva-gehalte, deze transfer.

Ik vind dit geen slechte transfer. Bayern fans waren best enthousiast toen de club interesse had in de Kyle Walker die toch ook al op leeftijd is. Trippier vind ik een speler die echt wel iets kunt toevoegen. Zeker als back up. Bayern heeft jaren het gestuntel van Pavard moeten aanzien en met Trippier ga je er echt op vooruit

Geen vertrouwen in Mazraoui? Ze zijn wel
Erg bezig met Mukiele en nu Tripier

20 januari 2024 om 18:24

Mazraoui is nog geblesseerd en een echte back up hebben ze niet. Laimer heeft er een paar keer gestaan maar dat is eigenlijk een middenvelder . Maar verwacht niet dat Newcastle hun aanvoeder laten gaan zo midden in het seizoen. Al helemaal niet met al die blessures

Bayern is wel een andere koers aan het varen. Ik weet dat veel mensen altijd miemelen als ze Duitse spelers van Duitse clubs kopen, maar dat beleid heeft ze toch een hoop gebracht. Een transfer als deze... Naja hij kan vast nog wel een seizoen mee, maar wat moet je ermee.

Tsja. Hij staat er bijna altijd en is, zeker aanvallend, ijzersterk.
Qua vrije trappen en corners ook uitstekend.

Voor de korte termijn een absolute topper voor Bayern. Trippier en Mazraoui als opties is toch top! En dat voor 15 miljoen maximaal!

Trippier toch wel een leuke carrière gehad zo. Je ziet het niet heel vaak dat Engelse spelers in zowel Duitsland, Spanje als Engeland hebben gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren