Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bask van 65 miljoen euro moet Leroy Sané opvolgen

Laatste update:
/
Real Madrid wil middenvelder Brahim Díaz in januari verkopen. De Koninklijke wil op deze manier geld vrijmaken voor het aantrekken van nieuwe spelers. (Diverse Spaanse media)
/
Mario Mandzukic is bereid om vanaf januari 160 duizend euro per week bij Manchester United te gaan verdienen. De spits van Juventus ziet af zijn exorbitante wensen en een avontuur in Qatar. (The Sun)
/
Mikel Oyarzabal blijft de ideale kandidaat voor Manchester City om een zomers vertrek van Leroy Sané op te vangen. Real Sociedad verlangt echter de hoofdprijs van 65 miljoen euro voor de buitenspeler. (Marca)
/
Liverpool is een van de clubs die volgend jaar zomer gaat proberen om Jadon Sancho aan te trekken. Borussia Dortmund is bereid om de Engels international voor de absolute hoofdprijs van de hand te doen. (The Sun)
/
De kans is groot dat Samu Castillejo in januari AC Milan tijdelijk inruilt voor een club uit LaLiga. Celta de Vigo, Valencia en voormalig werkgever Villarreal hebben interesse in de komst van de buitenspeler. (Marca)
/
Marek Hamsik wikt en weegt een rentree in Europa. De spelmaker van Dalian Yifang voelt er veel voor om zijn Chinese werkgever in januari, als hij elf maanden in dienst is, te verlaten. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat Mario Mandzukic in januari bij Manchester United tekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel apart, hoe enorm veel talent het Baskenland produceert. Spelers als Odriozola, Monreal, Martinez, Laporte, Llorente, Azpiliqueta, Williams, Kepa, Herrera, Zubeldia, Illaramendi, Yuri, en importspelers zoals Bravo en Griezmann. Je kan daar een serieus goed nationaal team mee bouwen.

23 oktober 2019 om 01:25

Aduriz???

23 oktober 2019 om 01:26

Valt wel mee toch? Azpi, Kepa, Laporte en Griezzman zijn toppers, de rest in nog geen honderd jaar.

23 oktober 2019 om 03:23

llorente zou veel teams ook gewoon heel blij maken.
denk dat een team als manu nu echt wel zo een speler kan gebruiken

23 oktober 2019 om 17:39

Ik zeg niet dat het allemaal wereldtoppers zijn, maar al die spelers hebben wel degelijk een toegevoegde waarde bij de grote clubs.

23 oktober 2019 om 08:07

Baskenland heeft dan ook een nationaal team, spelen 1 a 2 wedstrijden in het jaar. Beetje vergelijkbaar met het Catalaans elftal.

Had al zo'n voorgevoel voor dit bericht, Brahim is net terug van een blessure, mag op z'n minst een kans krijgen in de laatste half uur van een wedstrijd waar we tegen kleine teams in La Liga spelen en ook laten spelen in de Copa zou mooi zijn voor hem.

hmm...een opvolger voor Sane...geweldige speler, maar hij is het hele jaar geblesseerd en toch zaten gisteren Jesus, Silva en Silva rustig op de bank. Eerst maar een centrale verdediger halen die echt tot de top behoort. Stones en Otamendi doen dat niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren