Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona wacht unieke wedstrijd; Real Madrid kan zich revancheren

Laatste update:

Barcelona en Real Madrid weten hun respectievelijke tegenstanders in de zestiende finales van het toernooi om de Copa del Rey. De club uit Catalonië speelt op 4, 5 of 6 januari een uitwedstrijd tegen Linares Deportivo. Real Madrid wacht een pikante tegenstander: CD Alcoyano, de club die in januari van dit jaar juist tegen de Koninklijke stuntte.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Barcelona, dat vorig seizoen de beker won door Athletic Club in de finale met 0-4 te verslaan, een officiële wedstrijd in Linares speelt. De derdeklasser, die over een stadion met tienduizend zitplaatsen beschikt, was een ronde eerder nog met 2-1 te sterk voor Deportivo Alavés. Linares Deportivo bezet momenteel een veertiende plaats op het derde niveau.

Real Madrid wacht opnieuw een beproeving in Alcoy, waar op 20 januari van dit jaar een beschamende 2-1 nederlaag werd geleden. De derdeklasser sloeg in de noodzakelijke verlenging toe en deed dat bovendien met een man minder. Ook Real Madrid speelt de bekerwedstrijd op 4,5 of 6 januari van komend jaar. Atlético Madrid werd gekoppeld aan Rayo Majadahonda.

Voor Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid staan tussen 12 en 16 januari ook de wedstrijden om de Spaanse Super Cup in Saudi-Arabië op het programma. Atlético speelt tegen Athletic, terwijl met Barcelona - Real Madrid een heuse Clásico op de rol staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Ok, wie verwacht dat Barcelona dit potje tegen Linares zal verliezen? Ik zie het zo maar gebeuren, eerlijk gezegd!

17 december 2021 om 14:00

Zou in ieder geval geen geld meer inzetten op Barcelona, ongeacht de tegenstander.

Het kan misschien wat bergop gaan wanneer Fati en Pedri terug zijn, maar ik verwacht niet teveel wonderen.

Zullen een aantal jaren denk ik lastig hebben.

17 december 2021 om 17:47

Inderdaad niet inzetten maar we tegen zetten .

17 december 2021 om 16:31

Snap wat je bedoelt maar dit gaat Barca met 2 vingers in de neus winnen..

Barca pakt de Copa🎉 (denk ik)

17 december 2021 om 13:57

Wanneer ze Real Madrid tegenkomen betwijfel ik of Barcelona dan verder stoot..

Maar goed we zullen zien.

17 december 2021 om 14:57

Of welke top 10 club in Spanje dan ook.

Tijd om te revancheren.

Hopelijk nemen ze het dit jaar wel serieus, het mag wel een keer voor Real Madrid om voor de treble te gaan. In de Champions League zijn we niet favoriet, ik acht Chelsea, City, Liverpool en Bayern en misschien PSG wel sterker.

Maar alles is mogelijk.

In Spanje moet men voor alle prijzen gaan. De selectie is breed genoeg en ze zitten in goede flow. De meeste aantal punten behaald in La liga op 10 jaar tijd. Zegt natuurlijk ook veel over onze concurrenten maar ook dat Real Madrid in lekker vorm is.

Toch altijd een leuke pot! De Copa del Rey is een leuke pot. Weet iemand wat het betekent, heb echt geen idee.
Ik verwacht toch op een waar spektakel. Succes Barca en Real fans!

Groeten, Prem_93

17 december 2021 om 14:04

@prem / Thanks. Jij ook succes met jouw club. Vroeger heette de Copa del Rey : Copa del Generalísimo. Ik denk dat je daar wel uit kan opmaken wat het betekent. Waarschijnlijk is het ooit begonnen als een toernooitje van Franco waarbij hij ook zelf aanwezig was. Voetbal was best wel politiek vroeger. Overigens in Spanje zeggen ze niet Copa del Rey maar noemen ze het gewoon La Copa.

17 december 2021 om 14:09

Hey Inside Madrid,
Thanks kerel. Heb het opgezocht. Troffee van de Koning haha.
Wist niet dat ze in Spanje zo Koningshuisgezind waren.

Zie het niet voor me dat Willem Alexander hier die troffee uit gaat delen.

17 december 2021 om 14:58

Het is toch ook de Koninklijke Nederlandse Voetbalorganisatie-beker?

17 december 2021 om 18:57

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond..Sorry voor het verbeteren 🙈

Het drukke schema dat je in december hebt in Engeland, dat hebben wij in Spanje nu in januari ieder jaar, en ik moet toch wel bekennen dat ik januari een heerlijke maand vind, mede hierdoor. Als Real Madrid op 5 jan door komt tegen Alcoyano spelen ze op 15 jan weer een CdR partij. Daarnaast is in januari ook de Supercopa de Espana, op 12 of 13 jan, en dat wordt hoe dan ook een Clasico meteen, al verwachrt ik dat Real met een B-elftal zal spelen. En dan zijn er ook nog 4 Laliga wedstrijden alsof het niets is. Vanaf 22 december gaat het Spaanse voetbal op een mini vakantie. Spanje is een katholiek-dominant land, en kerst betekent echt veel in Spanje.

17 december 2021 om 14:02

Kerst is niet heel anders dan bij ons. In grote delen van Spanje hebben is alleen kerstdag een vakantie. Alleen aan de Oostkust kennen ze een tweede kerstdag. Voor kinderen is de Driekoningen een groter feest dan het kerstfeest.

Eerste echte krachtmeting voor Barcelona.

17 december 2021 om 14:19

Makkelijk likes proberen te verdienen met deze reactie….

Tuurlijk is Barcelona momenteel in een zware crisis, maar deze crisis zag iedereen wel eens aankomen als Messi wegging of gestopt zou zijn. Gelukkig zijn er wel talenten die het iets beter maken voor de barca fans.

17 december 2021 om 14:31

Neem niet alles meteen serieus, en al helemaal geen comments op internet. Ik ben zelf een barca fan en dit heb ik met een knipoog gezegd.

17 december 2021 om 14:34

Waar staat die knipoog dan?

17 december 2021 om 14:38

offline knipoog

17 december 2021 om 17:44

Deze barca fangirls zijn wel zwaar irritant tegenwoordig. Je msg helemaal geen grapje meer maken over hun heilige club

Mooi moment voor Blanco, Miguel en evt Marvel om iets te tonen. Hopelijk durft Carlo een risico nemen met de Copa

17 december 2021 om 15:08

Je zou het wel hopen ja want in de eerste 2 genoemde talenten zie ik veel potentie en het is ook goed voor een club om "eigen" spelers in een elftal te hebben. Marvel vind ik niet genoeg potentie hebben en die kunnen ze beter verkopen, maar in zulke wedstrijden kan hij tenminste ook zijn transferwaarde omhoog krikken.

Hopelijk gaat Real ook de Spaanse beker een keer serieus nemen. Geen al te grote prijs maar schat in dat CL dit seizoen te hoog gegrepen is en dus de dubbel gewoon haalbaar.

We zijn het aan onze stand verplicht om elke competitie serieus te nemen, en dat hebben we vaak nagelaten met de CdR. Bovendien moeten we dit seizoen proberen te pakken wat we kunnen pakken voor het geval er links en rechts mogelijk wedstrijden / toernooien opgeschort, afgelast of stilgelegd zouden kunnen worden.

Wel toevallig dat real tegen het team moet spelen, wat vorig jaar real eruit heeft geknikkerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren