Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona moet vanavond afrekenen met beste Valencia aller tijden

Laatste update:

Valencia verloor dit seizoen nog geen enkel officieel duel: drie remises en tien zeges in dertien ontmoetingen. De enige misstappen in LaLiga waren op de tweede, derde en vierde speeldag: drie gelijkspelen op rij. Barcelona, dat vier punten meer heeft dan de Oost-Spanjaarden, won twaalf van de dertien LaLiga-duels; alleen Atlético Madrid (1-1) was opgewassen tegen de Catalanen. Opta blikt vooruit op de krachtmeting in Mestalla, zondagavond vanaf 20.45 uur.

O Valencia won slechts twee van de laatste twintig competitieduels met Barcelona: vijf remises, dertien nederlagen. Dat was bovendien beide keren in het Camp Nou: 2-3 in februari 2014 en 1-2 in april 2016.

O Valencia won voor eigen publiek niet één van de laatste tien thuisduels met Barcelona: vijf remises en vijf nederlagen. De laatste thuisoverwinning op de Catalanen in LaLiga dateert van februari 2007 onder Quique Sánchez Flores: 2-1.

O Valencia heeft acht opeenvolgende overwinningen in LaLiga geboekt, sinds de 1-1 bij stadsgenoot Levante op 16 september. Dat is de beste zegereeks van los Che ooit in competitieverband.

O Dertig punten uit de eerste twaalf competitieduels, op het allerhoogste niveau, is zelfs de beste prestatie in de clubgeschiedenis van Valencia.

O Het is de derde keer dat Barcelona elf van de eerste twaalf competitieduels in een seizoen wint. In 2012/13 (39 goals) en 2013/14 (34 goals) waren de Catalanen echter trefzekerder dan deze voetbaljaargang: 33 goals.

O De laatste keer dat Barcelona en Valencia respectievelijk eerste en tweede in LaLiga stonden voorafgaand aan een onderling competitieduel in Mestalla, dateert van 2011/12. Toentertijd eindigde de krachtmeting onbeslist: 2-2.

O Geen enkele andere club in LaLiga rondt beter af dan Valencia en Barcelona: respectievelijk 28.57% en 24.09%.

O Valencia-coach Marcelino heeft in zijn trainersloopbaan nog nooit een competitieduel van Barcelona gewonnen: drie remises en negen nederlagen in twaalf LaLiga-duels, met een doelsaldo van 8 goals voor en 28 goals tegen.

O Lionel Messi had een aandeel in 26 van de laatste 33 doelpunten van Barcelona tegen Valencia in competitieverband: 6 assists en 20 treffers.

O De teller van Santi Mina staat dit seizoen op vijf competitiegoals, na twaalf optredens. In zijn voorgaande 29 LaLiga-duels kwam hij niet verder dan 6 treffers. Mina is de enige speler van Valencia die meer dan één keer tegen Barcelona in competitieverband heeft gescoord: tweemaal.

Valencia - Barcelona eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gelijkspel van Valencia tegen Real in Bernabeu kan je nou niet echt een misstaap noemen toch?

23 november 2017 om 22:23

Jawel want het was punt verlies

23 november 2017 om 22:24

Als je het zo zegt niet nee, maar Real kennende heeft het altijd moeilijk met Valencia.

Sorry maar Barcelona voor het eerste keer gaat verlizen, want pique en mascherano doen niet mee.. ik hoop dat ze gaan winnen maar ik ben bang dat ze punten gaan verliezen...

24 november 2017 om 00:02

Mascherano heeft sinds 1 oktober 92 minuten meegedaan in Laliga...

Suarez gaat voor het eerst deze seizoen en hatrick scoren ,let maar op en Paulinho de vierde ,barca wint dus met 2:4

Beste Valencia aller tijden? Overdrijven is ook een vak! Valencia was rond 2010 ook gewoon heel erg goed. Natuurlijk doet Valencia het nu fantastisch, maar we moeten nu niet overdrijven en zeggen dat dit het beste Valencia ooit is. Het Valencia uit het verleden blijft naar mijn menig beter dan dit.

24 november 2017 om 12:24

Puur gebaseerd op statistieken, dus er kan degelijk gezegd worden dat dit de beste Valencia in hun clubgeschiedenis is.

24 november 2017 om 14:59

Ik geef je gelijk, maar dan ook weer niet. Beste Valencia aller tijden is idd niet die van vandaag, maar ook niet die van 2010.

Alle Valencia fans zullen denk ik naar hetzelfde seizoen wijzen; 2008-2009. De geweldige trio die een lust waren voor het oog; 2 Daviden en Mata.

24 november 2017 om 22:59

Ik vond het team met oa. Baraja, Medieta, Canizares, Albelda en Claudio Lopez ook erg goed. Toen kwamen ze ook in de CL-finale.

24 november 2017 om 23:40

Juist! Vanaf dat moment ben ik Valencia een mooie club gaan vinden. Wil nog eens naar Mestalla, wat een stadion!!!!

Valencia moet gewoon winnen zondag in eigen huis! Dan wordt het echt serieus weer een titelkandidaat voor het eerst sinds 2004.
Barcelona heeft weliswaar pas 1x gelijk gespeeld maar ik heb toch het idee dat ze niet echt in vorm zijn qua spel als we van ze kunnen verwachten, daarom is dit het moment om het met beide handen aan te pakken en te winnen van Barca.

24 november 2017 om 12:55

Dit Barça is leper, saaier zeker en vast, maar ze zijn toch moeilijk te kloppen momenteel! Ik verwacht een gelijkspel

Ik acht de kans groot dat Barcelona voor de 2de keer dit seizoen punten zal laten liggen met een gelijkspel. Barcelona heeft het bijna altijd moeilijk tegen Valencia. Al hoop ik toch op een nipte overwinning met 1-2, doelpunt van Messi en Suarez of Paulinho.

Ik hoop dat we een leuke wedstrijd te zien krijgen en dat beide ploegen met open vizier gaan strijden. Ook al is het nog maar november, dit kan al een mooie prestigeslag gaan worden. Hopelijk gedragen die Valencia-supporters zich een beetje ...

Heb heel de wedstrijd gekeken, stoppen met la liga, wat een pis tempo... Zijn er nu echt Barca fans die dit perse moeten zien?? Ongelofelijk gaat nergens over, succes met volgende week Hercules allicanta zit pietje Velthuizen daar nog

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren