Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona laat verdediger transfervrij vertrekken: 'Zaterdag is de keuring'

Laatste update:
/

In navolging van Sandro Ramirez zal ook Martin Montoya een transfervrije status van Barcelona verkrijgen. De verdediger zal zaterdagochtend het trainingskamp van de Spaanse topclub in Engeland verlaten, om een medische keuring in Valencia te ondergaan, zo heeft bestuurder Albert Soler laten weten.

"Hij wist dat hij niet in de plannen van de technische staf voor komend seizoen voorkwam en zal zijn loopbaan bij Valencia voortzetten. Hij vertrekt zaterdagochtend. Diezelfde dag zal hij in Valencia een medische keuring ondergaan", zo liet Soler aan diverse Spaanse media weten. Montoya, 25 jaar, en Valencia kwamen in een eerder stadium al een contract voor vier seizoenen overeen.

/

Barcelona verhuurde Montoya afgelopen seizoen aan Internazionale en Real Betis, maar dat was geen onverdeeld succes. Om het vertrek van de rechtsback te vergemakkelijken is Barcelona akkoord gegaan met de ontbinding van de contractuele overeenkomst, ondanks een doorlopend contract tot medio 2018. Sandro kreeg eerder ook al een transfervrije status van de Catalanen. De aanvaller verbond zich vervolgens aan Málaga.

Valencia haalt Montoya als vervanger van Antonio Barragán, die naar het Middlesbrough van Aitor Karanka is vertrokken. De Oost-Spaanse club zou ook in de markt zijn voor Cristian Tello van Barcelona. De aanvaller ligt echter beter in de markt dan Montoya en moet enkele miljoenen opbrengen. Fiorentina, de club waar Tello afgelopen seizoen aan werd verhuurd, wilde de optie tot koop van zeven miljoen euro niet lichten. De Serie A-club heeft echter nog altijd belangstelling voor de buitenspeler, die nog tot medio 2018 op de loonlijst van Barcelona staat.

Het moment dat de spelers van FC Barcelona beseffen dat ze ... bubbelvoetbal gaan spelen! Héérlijke actie-beelden! 󾌴 󾌴 󾌴 󾌴

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 29 juli 2016

Een wijze beslissing van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona is toch wel erg mild in het verkopen van spelers, ik lees de laatste tijd vaak dat contracten worden ontbonden. Neem daarnaast ook nog het voorbeeld van Adriano en je kan eigenlijk alleen maar zeggen dat ze toch wel veel geld verspillen.

30 juli 2016 om 00:51

haha goede conclusie. Dit soort spelers zijn ingecalculeerde verliesjes. Vergelijk het maar met aankopen zoals Zlatan of Henry. Daar liggen ze nog wel even wakker van. Dit boeit ze volgens mij vrij weinig.

30 juli 2016 om 01:07

Het zijn toch overbodige spelers die ze niks toevoegen of ze willen van af (song, sandro, adriano montoya. spelers als arda of vidal zullen ze veel geld voor vragen.

30 juli 2016 om 02:06

Vaak wel, maar ook een toptalent als Halilovic laten ze voor 5 miljoen gaan. Daar hadden ze een stuk meer aan kunnen verdienen.

30 juli 2016 om 03:18

Ze hebben een optie tot terug kopen. Vandaar dat het een laag bedrag is.

30 juli 2016 om 03:39

Ok dat wist ik niet. Thx

30 juli 2016 om 16:31

Dat is wel zo, maar ze rekenen ook met zijn loon.

Als hij niet verkocht geraakt dan zitten ze weer enkele maanden (tot minstens Januari) of langer met zijn loon. Dus laten ze hem gewoon liever nu gaan.

Ben erg benieuwd wie er daar rechtsback gaat spelen. Die is op messi na het sterkst geweest in al die tijden barcelona! Die mag het tijdens el clasico met ronny uit gaan vechten

30 juli 2016 om 01:04

Idd, de duels Ronaldo-Alves waren toch veelal heerlijk om te zien. Ronaldo had aan Alves echt een goeie back die hem constant tegenhield, en dat was ook zichtbaar te zien. Degene die nu op rechts komt te staan bij Barca zijn sowieso minder dan Alves. Momenteel.

30 juli 2016 om 02:24

Ik weet niet of er ooit nog zo een goede rechtsback als Alves zal komen. Had Ronaldo jaren lang in zn broekzak.

30 juli 2016 om 03:11

Ronaldo heeft anders flink kunnen scoren in die broekzak. Moest wel een kapotte zijn.

30 juli 2016 om 04:19

Beide bovenstaande opmerkingen slaan nergens op.
Onzin dat Dani Alves, Ronaldo in zijn broekzak had.
Onzin dat Ronaldo het makkelijk had in de classico's. Hij heeft er een paar keer goed in gepresteerd, maar grotendeels speelde hij geen doorslaggevende rol.

Daarnaast vind ik het persoonlijk raar dat insane het over "ronney" heeft. Ik denk dan aan ronnie/ronaldinho, die hier niets mee te maken heeft. (Of ligt dat aan mij dat ik die bijnaam voor ronaldo nog niet heb gehoord)

30 juli 2016 om 08:24

Insane is een beetje verliefd op 'ronny' en alleen hij mag dat zeggen...

30 juli 2016 om 08:32

Verliefd? Hahah youtube maar ff de laatste el clasico, daarom noemen we hem ronny! Een bijnaam die de beste man in Engeland heeft gekregen

30 juli 2016 om 14:56

@macereal
Weet je hoeveel doelpunten casilias heeft geincasseerd van Messi.

Dure contracten vreten ook geld - Montoya begrijp ik wel, zn waarde is van 15 naar 3m gezakt - en voor Tello heb je naast Valencia en Fiorentina ook nog Southampton dus die moet wel voor een serieus bedrag gaan. Denk dat de Gomez transfer er voor iets tussen zit dat Montoya transfervrij naar Valencia mag... Ook zou Valencia Samper willen hebben, dit zou geen goede zaak zijn voor Barca

Dit zou toch een goede rechtsback zijn voor Ajax ???

* jullie hoeven niet te zeiken dat wij (Ajacieden) weer een speler in verband brengen met Ajax

30 juli 2016 om 01:08

Ajax? Daar speelt Tete al

30 juli 2016 om 12:09

Als 2de rechtsback

30 juli 2016 om 02:05

Jij snapt er weinig van vent! En dat zeg ik als ajaxcied

30 juli 2016 om 07:12

Ajacied, jij bent dus geen echte.

Ben benieuwd hoe Valencia komend seizoen gaat draaien.. vorig seizoen hebben ze wel een erg matig seizoen gedraaid

Recordzomer voor Barca op de transfermarkt en het is nog niet klaar.. Er is nog de back-up kwestie voor Msn, de laatste geruchten gaan er om dat Roberto Fernandez in Brazilië contact heeft gemaakt met de agent van Jonathan Calleri (arg) van Sao Paulo... Roberto zou niet overtuigd geraakt zijn van Barbosa's looneisen prijs/kwaliteit..dan het duo Vermaelen-Mathieu, Douglas,... (arda lijkt te blijven en oogt idd al heel wat fitter op training)

Snap echt niet veel van het (vooral verkoop) beleid van Barca.
Verkopen naar mijn idee altijd spelers voor veel te weinig en de laatste tijd ook veel matige inkopen (turan, Mathieu, Vermalen).

30 juli 2016 om 11:49

onderschat de invloed van de transferban hier niet (bij Barca kwam die echt als een verrassing) dus moesten ze ineens hals overkop defensieve zorgen oplossen (een CV en een back-up voor Alves) en hebben dan noodgedwongen Mathieu - Vermaelen - Douglas gehaald... aan te hoge prijzen en salarissen. Ook hebben ze een aantal spelers een te dure contractverlenging moeten toestaan daardoor. En Arda was een goede transfer maar ook door de ban mocht ie een half jaar niet spelen en dat heeft duidelijke zn gevolgen gehad op de fysieke paraatheid van Turan... Een fitte Arda was een toptransfer geweest. Het vuurwerk dat we nu op de transfermarkt zien maar ook de liquidatie van bepaalde spelers aan te goedkope voorwaarden is ook deels nog een gevolg hiervan, men is bezig de schade op te ruimen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren