Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona laat middenvelder opnieuw elders ervaring opdoen’

Laatste update:

Rafael Alcântara do Nascimento, kortweg Rafinha, gaat Barcelona verlaten. SPORT meldt dat de club uit Catalonië de middenvelder gaat verhuren aan Real Betis. In het vorige voetbaljaar werd Rafinha uitgeleend aan Internazionale.

Internazionale had de optie om de 25-jarige Braziliaan na zijn huurperiode voor een bedrag van 35 miljoen euro, plus 3 miljoen aan bonussen, over te nemen. Doordat de club in de knoei zat met de Financial Fair Play-reglementen bleven de onderhandelingen zich voortslepen en uiteindelijk kon er geen akkoord worden bereikt.

“Rafinha blijft waarschijnlijk bij Barcelona”, vertelde voormalig technisch directeur en Ariedo Braida in augustus in gesprek met Radio Sportiva. “Hij is een jongen met geweldige voetbalkwaliteiten, hij kan een wedstrijd met een enkele aanraking van de bal beslissen. Dat kan hij hier doen, maar ook ergens anders.”

De technische leiding lijkt er nu alsnog voor te hebben gekozen om Rafinha te verhuren. De linkspoot, die ook over een Spaans paspoort beschikt, speelde tot dusverre tachtig wedstrijden voor Barcelona. Daarin kwam hij tot elf doelpunten en acht assists. Zijn contract in het Camp Nou loopt nog tot medio 2020 door.

Een geschikte club voor Rafinha?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En alweer verhuren, verkoop hem nou of gebruik hem. Dit is zo zonde, ik vond hem redelijk goed spelen in de voorbereiding.
Heb hem liever dan denis suarez.

22 augustus 2018 om 22:46

Zul je zien dat ze vervolgens Rabiot gaan halen.

Constant dat verhuren bij Barca.. kom op en hak knopen door!

Die gaat volgend jaar weg voor een schijntje denk ik, als hij nog maar een éénjarig contract heeft. Wel zonde, talent had die zeker.

Denis suarez weg en rafinha houden.bende sukkels dat bestuur!!!

22 augustus 2018 om 18:50

Denk dat er te weinig interesse is voor Suarez.

Dat zou echt jammer zijn. Speelde een geweldige voorbereiding en heeft meermaals aangetoond over veel talent te beschikken. Heeft pech gehad met zware blessures op ongelukkige momenten (als hij net goed in vorm kwam en minuten kreeg) maar kan denk ik echt van meerwaarde zijn. Had verwacht dat Barcelona hem wel een kans zou geven (heb hem liever op de bank als 'creatieve' invaller op het middenveld naast breker Vidal en controleur Arthur dan bijvoorbeeld een Denis die veel meer balverlies lijdt en minder goed in het team speelt). Of anders in elk geval verkopen, maar niet alweer verhuren. Ik denk dat Barcelona Denis echter niet weet te verkopen waardoor Rafinha dan maar weg moet. Erg jammer.

Rafinha is door deze huurdeal zo goed als verkocht. Betis moet zn volledig loon betalen + 1,5m huur. Daar staat een aankoopoptie van 25m tegenover. Dus eigenlijk is Rafinha verkocht voor 26,5m want Betis kon hem nu nog niet betalen, ze hopen het budget bijeen te krijgen tegen volgend seizoen.

22 augustus 2018 om 19:59

Zou je dit geen vreemde club voor hem vinden? Is toch een stap terug van Barcelona en ook van Inter. Ik denk oprecht dat hij bij een Inter, Dortmund of Lyon ook geweldig zou passen en dat zijn toch clubs met meer aanzien. Echter wil Rafinha wellicht in Spanje blijven? Prijzen winnen zit er zo in elk geval denk ik niet in en CL voetbal ook niet. Toch een vreemde carrierestap op zijn leeftijd, zeker na zo'n voorseizoen. Bovendien versterkt Barcelona zo een competitiegenoot, ook niet echt handig.

Wat is er toch met Betis aan de hand. Willen ze concurreren met de top 3. Wat een team hebben die als Rafinha ook nog komt.

Rafinha was in de voorbereiding absoluut de beste speler hij liet zich echt zien en maakte duidelijk dat hij (mits fit) van waarde kan zijn voor de ploeg het zou jammer zijn als hij weer woord verhuurt verkoop hem dan eventueel met terugkoopclausule

Barcelona gaat dit jaar de CL niet winnen ziet het er naar uit. Met deze trage trainer en geen 1 topspeler gehaald

Rafinha had een zeer sterke voorbereiding, maar juist toen het een offcieiele wedstrijd betrof tegen Sevilla was hij zwaar ondermaats. Ik blijf hopen dat zowel hij als Denis Suarez zullen slagen bij Barcelona wat mij echt niet onmogelijk lijkt. Ook Sergi Roberto brak pas laat echt door.

Ik had hem graag bij ons inter willen zien spelen , ik snap niet dat inter na de mislukte transfer van vidal gwn niet rafinha heeft aangekocht , kende een uitstekende uitleenbeurd bij inter en had het serie a voetbal onder de knie , spijtig ..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren