Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona biedt speler zonder succes aan bij Galatasaray’

Laatste update:

Barcelona heeft tevergeefs geprobeerd Alex Song te slijten aan Galatasaray. Volgens Sport deed de Spaans kampioen een poging de 28-jarige middenvelder annex verdediger over te doen aan de Turken, maar bedankte Galatasaray vriendelijk voor het aanbod. De Süper Lig-club vindt Song te blessuregevoelig.

/

Barcelona haalde Song vier jaar geleden op bij Arsenal, maar na twee seizoenen raakte de club uitgekeken op de Kameroener. Hij werd twee seizoenen achtereen verhuurd aan West Ham United, dat geen behoefte had Song definitief aan te kopen. Omdat zijn contract in Camp Nou doorloopt en Barcelona geen plek voor hem heeft, zoekt de club een andere partij die hem definitief wil overnemen.

Galatasaray heeft echter geen behoefte aan de ex-international. Jan Olde Riekerink en consorten hebben aangegeven Song niet te zullen overnemen, dus moet Barcelona verder zoeken. De kans is klein dat de Catalanen nog een fors deel van de 25 miljoen euro terugzien die zij zelf in Song investeerden.

Galatasaray doet er goed aan Alex Song niet te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijk toch wel. Song was echt een beest bij Arsenal, zo goed! Een paar jaar later hoeft niemand hem meer...

5 juli 2016 om 21:14

Hij zal waarschijnlijk redelijk wat salaris vragen. Daarnaast is hij blessuregevoelig. Ik snap best dat teams die risico niet nemen.

5 juli 2016 om 21:22

Snap niet dat Westham United hem niet vastlegt.Het is een goede aankoop voor ze, en ze hebben het geld.

5 juli 2016 om 21:26

Song is echt slecht, miskoop van de eeuw. 25 miljoen voor iemand die laatste jaar bij Arsenal ook al slecht was.

5 juli 2016 om 21:23

Nou iedereen was een beetje verblind door zijn mooi passes etc maar hij liet verdedigend zoveel steken vallen terwijl als verdedigende middenvelder speelde. Iedere verkeerde paas van hem luide een counter van de tegenpartij in. Veel arsenal supporters waren hem dan ook liever kwijt dan rijk. Song heeft niet de kwaliteiten om als dmf te spelen in een 2 mans blok en is niet createif genoeg om de cm te spelen in een 2 mans blok. Hij speelt het beste als een box to box met geen enkele taken. Daarom rendeerde hij zo goed bij westham omdat hij een loper en verdediger naast zich had lopen en volledig vrij kan spelen.

On: ben heel blij dat ons bestuur slim handelt en niet zo'n dure en oude speler haalt. Mijn droomaankoop is Mattias Krannevitter van atletico. Lekker jong (relatief goedkoop) en ongeloofelijk veel potentie. Zolang de idiote geruchten over sneijder niet waar zijn(en hij dus blijft) we jonge spelers kopen ben ik tevreden

Barcelona bleek helaas te hoog gegrepen, waarschijnlijk zag men in hem sowieso nooit meer dan een multifunctionele stand-in. Zonde, want was bij Arsenal toch een prima speler, die liet zien veel in huis te hebben. Zijn blessuregevoeligheid zal inderdaad de voornaamste reden zijn dat clubs liever huren dan met miljoenen over de brug komen.. Hopelijk vindt hij een oplossing en kan hij weer ergens aan zijn vorm werken, toch altijd een leuke voetballer om te zien.

Volgens mij kweekt Arsenal alleen rotte appels. Het is toch ongeloofelijk hoeveel spelers daar blessurre gevoelig zijn. Vermealen, Song, Ramsey, Wilshere, Walcott en een tal anderen waar ik nu niet op kan komen. Arsenal is echt een club van nix

5 juli 2016 om 21:49

Daarom eindigde zo ook 2e afgelopen seizoen zeker?
ON: Was in zijn laatste jaar bij Arsenal redelijk goed maar ook niet geweldig ofzo hij leefde een beetje mee met het succes van toen en hij is achteraf ook een typisch voorbeeld van het rare koopbeleid in Barcelona.

6 juli 2016 om 14:19

2de? Heb je wel goed bekeken wie er dan op de 1ste plaats stond.
Kijk eens wie er 3de staat. Dan heb je Liverpool Chelsea en United die niet eens in de top 4 zitten. Arsenal betekend niks meer in de hedendaagse voetbal. Uit alle seizoen had dit het seizoen van Arsenal moeten zijn. Dus eigenlijk heb ik gewoon gelijk.

Was bij Arsenal al een speler die de nodige kritiek kreeg omdat hij zijn defensieve taken uit het oog verloor. Kon op dat niveau dat nog compenseren met zijn uitstekende passing en connectie met Robin van Persie, maar bij Barcelona was dat (aanvallende) niveau slechts een vereiste om überhaupt speelminuten te kunnen krijgen. Had duidelijk niet het niveau voor de club en wordt niet voor niets al meerdere seizoenen uitgeleend. Als je überhaupt nog een transfersom voor hem kan krijgen mag je al ontzettend blij zijn. Matige voetballer.

Het is elke keer hetzelfde liedje

25 miljoen klopt niet denk ik. Tenzij er achteraf nog bonussen werden betaald. Ik dacht dat het 19 miljoen was?
Denk dat Barca nu wel blij mag zijn als ze nog de helft kunnen krijgen.

6 juli 2016 om 01:00

19 miljoen pond denk ik? Was, in die tijd, ongeveer 25 miljoen euro

Gae kan hem wel gebruiken alleen het salaris lukt niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren