Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barça en Real hengelen naar dezelfde speler van United

Laatste update:
/
Liverpool bereidt een bod voor van 35 miljoen euro op Yves Bissouma. De middenvelder is bezig aan een sterk seizoen bij Brighton and Hove Albion en staat ook op het lijstje van Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur. (SportsMole)
/
Net als vorig jaar is Timo Werner opnieuw op de radar verschenen bij Atlético Madrid. De spits worstelt bij Chelsea met zijn vorm en kan in Madrid een aanvalstrio vormen met Luis Suárez en Antoine Griezmann. (The Sun)
/
Barcelona en Real Madrid gaan in januari een poging wagen om Edinson Cavani weg te plukken bij Manchester United. De Uruguayaan is sinds de komst van Cristiano Ronaldo gedaald in de pikorde en kent een moeizame seizoensstart. (El Nacional)
/
West Ham United en Sampdoria hopen zich in de winter te versterken met Luca Pellegrini. De verdediger komt bij Juventus niet voor in de plannen van Massimiliano Allegri en mag verhuurd worden. (Todofichajes)
/
Voor Alexandre Lacazette ligt mogelijk een toekomst in de Serie A in het verschiet. De spits van Arsenal wordt nauwlettend in de gaten gehouden door AC Milan, dat hem komende zomer graag transfervrij inlijft. (Calciomercato)
/
Arsenal hoopt zich op zijn beurt te versterken met Raheem Sterling. De aanvaller kwam met Manchester City nog niet tot een nieuw contract en moet in Noord-Londen herenigd worden met Mikel Arteta. (the Daily Star)
Waar moet Edinson Cavani naartoe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



why though? barca heeft met aguero, memphis en luuk de jong als voldoende type aanvallers voor elke type spel. fati, dembele, coutihno zijn er ook nog. je gaat een oude spelers (een beest wel, maar op zijn retour) naar barca halen. houd het lekker op jeugd en focus je op de verdediging.

5 oktober 2021 om 15:13

Cavani is op zijn leeftijd 100x beter dan Luuk de Jong en 10x fitter dan Aguero. Barca zou van geluk mogen spreken mochten ze Cavani binnen halen.. is direct de beste spits daar.

5 oktober 2021 om 18:26

Ze leren maar niet van hun fouten.

Arsenal wil voor DCL of Watkins gaan, dat zijn berichten die mij wel goed in de oren klinken en ik dus liever in de wandelgangen voorbij zie komen. Niet dat we een dikbetaalde vedette willen halen die bij City uit de gratie aan het raken is.

5 oktober 2021 om 14:34

Wie is DCL? Van een Olie Watkins word ik trouwens ook niet vrolijk. Leuke speler bij Aston Villa maar ik zie die niet Arsenal meteen beter maken. Er mogen ook nog spelers bijkomen die ons direct sterker maken en niet enkel spelers ‘ op de groei’.

5 oktober 2021 om 14:38

Dominic Calvert Lewin. Is Toney geen versterking voor Arsenal? Doet het volgens mij prima in de PL en heeft ook al een open sollicitatie gedaan naar Arsenal.

5 oktober 2021 om 14:38

Calvert Lewin van Everton. Tja, ik zou ook liever Isak bij ons zien, maar denk niet dat we die kunnen halen, maar als hij zelf wil komen en wij willen de som neerleggen mag die morgen nog aansluiten.

5 oktober 2021 om 14:39

Dotan, Toney is ook zeker een optie, lijkt zijn goede vorm van de Championship gewoon door te trekken. DCL en Watkins zijn ook fan van Arsenal dus dan weet je dat die jongens alles voor de club zullen geven als ze komen.

5 oktober 2021 om 14:40

zou Isak zoveel duurder zijn dan DCL? DCL is Brits (home grown) en everton zal een van de sterspelers echt niet zomaar laten gaan. lijkt mij dat Isak eerder haalbaar is.

5 oktober 2021 om 14:48

reserve-coach, dan mag ie van mij morgen komen Ik denk trouwens dat je een goed punt hebt, de marktwaardes liggen ook niet ver uit elkaar maar die van DCL wel hoger dan Isak. Ik denk wel dat het plafond van Isak hoger ligt, is ook wat jonger.

5 oktober 2021 om 14:45

Beide spelers wordt je niet echt heel blij van. Jammer dat Arsenal niet iets eerder ging voor Isak. Dat gaat echt een geweldenaar worden.

5 oktober 2021 om 14:50

Van Ramsdale en Tomiyasu werd ik ook niet direct blij, maar nu wel.

5 oktober 2021 om 15:02

Dat is lekker optimistisch. Beide doen het nu aardig maar dat is op basis van een paar wedstrijden. Tomiyasu speelde goed tegen spurs maar was tegen Brighton erg beroerd en aan alle kanten voorbij gelopen. Eerst maar afwachten en hun beoordelen aan het eind van het seizoen. Ook al doen zij het geweldig is dat geen garantie op succes van andere spelers.

5 oktober 2021 om 15:10

Oke, welke realistische naam zou jij opperen dan? Want dit is wel de pool waar we nu in moeten vissen. Edouard had ook een goede geweest, maar is ook niet gehaald, maar zit wel in dezelfde bracket als Watkins en DCL wat mij betreft.

5 oktober 2021 om 15:24

Zoals ik net al zei was ik 100% voor isak gegaan. Of dat nu afgelopen zomer was of de zomer ervoor. Nu zal die vast niet meer haalbaar zijn.

5 oktober 2021 om 15:35

Ja die had ik ook graag zien komen, maar als Isak nu niet meer haalbaar is wie zou je dan willen zien?

Met lege flessenstatie geld kom je er niet Barcelona...🤔 je heb nu al geen spelers die scoort wat al een berg geld heeft gekost, nog een er bij, Barcelona wordt steeds armer/ paniekerig, geen geld en toch willen blijven leven boven stand, dit Barcelona is niet meer de top team die het was , laten ze maar eerst beginnende met het op ruimen van een grote berg afval.

Met Cavani zou je er als Barca zijnde gewoon echt nog goeie zaken hebben gedaan. Scoort overal en altijd. Aguero en hij hadden elkaar goed kunnen afwisselen in de spits afhankelijk van vorm/blessures/schorsingen.

5 oktober 2021 om 15:15

Valt weinig af te wisselen voor Cavani dan. Aguero is al 10 jaar lang ong 90% van elk seizoen geblesseerd. Zodra hij straks terug is kun je er vergif op innemen dat hij binnen een paar weken weer uitvalt. Was ooit een topspits, maar door zn leeftijd en vele blessures is het niet veel meer nu. Cavani daarentegen is nog steeds een beest met de werklust van een paard.

5 oktober 2021 om 16:09

Ja ook goed, Cavani is sowieso voor dit Barca een toegevoegde waarde. Ook in de lucht sterk .

5 oktober 2021 om 18:07

Absoluut!

Sterling naar arsenal?! Is alsof je david neres of antony opeens bij groningen gaat ballen haha

5 oktober 2021 om 14:52

Hahaha inderdaad! Of Xhaka bij Ajax ofzo. 😂

5 oktober 2021 om 17:15

xhaka is een geweldige speler mits je hem goed gebruikt. zie afgelopen ek bijvoorbeeld. was de baas tegen het middenveld van les bleus

5 oktober 2021 om 15:20

Ja want Groningen is ook echt te vergelijken met Arsenal.. je speelt nog steeds voor een club met geweldige historie, enorm veel fans wereldwijd en de faciliteiten van een topclub. Bj City is hij momenteel maar een wissel..

5 oktober 2021 om 15:28

Dat je je laat verleiden om erop te reageren, laat gaan joh. Dit is ook nog eens een gefrustreerde Barca-supporter, bij ons gaat het nog beter dan daar

5 oktober 2021 om 17:14

ja er zitten wel veel fans maar kwa sfeer is het heel weinig hoor. je kan echt een speld horen vallen vaak bij de grote clubs uit londen

5 oktober 2021 om 15:26

Of alsof Cavani van United naar Barca gaat ;-)

Sterling naar Arsenal? Ik dacht dat ze daar al een exclusief abonnement hebben op de afdankertjes van Chelsea. Hoewel dit wel een klasse beter zou zijn dan spelers als Luiz en Willian, blijft Sterling toch ook wel een beetje een net-niet speler. Los daarvan zie ik hem sowieso niet snel naar Arsenal gaan, maar goed, vandaar ook wandelgangen.

5 oktober 2021 om 15:10

Een net-niet wereldtop ja en dat zou voor het huidige Arsenal toch een geweldige versterking zijn. Maar ik zie hem ook niet echt gaan nee

5 oktober 2021 om 15:24

Net niet speler. Sterling heeft in ieder geval meer meer laten zien dan overschatte Grealish die nog nooit meer dan 10 doelpunten heeft gemaakt in de PL in een seizoen..hoe is een speler die fundamenteel is geweest voor 3 PL titels nou weer een net niet speler? Sterling schoort er in 19/20 nog 20 doelpunten binnen in de PL. Hoeveel buitenspelers doen dat? Bij 11 goals betrokken in 9 CL wedstrijden dat seizoen.. In 18/19 was hij ook fantastisch. Alleen vorig seizoen was het wat minder maar nog steeds gewoon prima..

5 oktober 2021 om 20:12

@tilburg013: Een net-niet-speler is waarschijnlijk om wat te overdrijven. Zoals je zelf zegt, die statistieken van de seizoen die je opnoemt zijn meer dan goed. Maar wereldtop vind ik hem ook niet hoor. En langs een kant mag je dat toch wel verwachten voor een speler van City, met bijhorend salaris..

Arteta en sterling herenigd? Hebben zij eerder samen gewerkt?

5 oktober 2021 om 17:44

Arteta is 3 jaar assistent geweest van Pep bij City.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren