Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barça denkt aan deal van 85 miljoen met Liverpool

Laatste update:
/
Vanwege de teleurstellende reeks aan resultaten staat de positie van manager Neil Lennon bij Celtic op de tocht. Gordon Strachan, met een verleden als coach bij the Bhoys, is de voornaamste kandidaat om hem op te volgen op Celtic Park. (Herald & Times Sport)
/
Internazionale wil Olivier Giroud voor een halfjaar overnemen van Chelsea. Daarnaast denken de Italianen aan een optie tot koop voor de bankzitter, die door trainer Antonio Conte gezien wordt als ideale back-up voor Romelu Lukaku (Tuttosport)
/
Sadio Mané is wederom op de radar van Barcelona verschenen. Een eventuele verkoop van de vleugelaanvaller uit Senegal moet Liverpool minstens 85 miljoen euro opleveren. (Daily Express)
/
De prestaties van Aimar Sher blijven niet onopgemerkt in de rest van Europa. Het Zweedse wonderkind van Hammarby IF wordt gevolgd door onder meer Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg. (90 Min)
/
Niklas Moisander is bezig aan zijn laatste maanden bij Werder Bremen. De Finse centrumverdediger krijgt geen nieuw contract aangeboden omdat de Duitse club met ingang van volgend seizoen wil verjongen. (BILD)
/
Jack Wilshere is niet van plan om zijn loopbaan te vervolgen bij Rangers FC. De middenvelder zit zonder club na zijn vertrek bij West Ham United begin oktober, maar een overgang naar Schotland zit er niet in. (Scottish Sun)
Zie jij Sadio Mané Liverpool inruilen voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Barcelona geeft in de huidige financiële sitautie 85 miljoen uit. Dit gerucht kan gelijk naar het rijk der fabelen

30 november 2020 om 17:41

Mane is wsl 130mil waard maar goed de kranten moeten iets schrijven. En op zich lijkt het een hele goeie versterking.

30 november 2020 om 19:14

Deze mag in het rubriekje "roddel en achterklap", dit bestaat nog niet maar komt er waarschijnlijk binnenkort wel omdat dit de wandelgangen niet eens waard is omdat Barcelona nu eenmaal geen centen heeft om een dergelijke transfer te bekostigen.

De kans lijkt me groter dat Liverpool de sterren van Barcelona wegkoopt dan andersom.. Die kranten blijven maar doorgaan met onzin..

30 november 2020 om 18:19

Ze blijven me maar verbazen. Het ene gerucht gekker dan het andere.

Onzin! Mané is meer als welkom maar ik heb liever meneer Brait.. hij krijgt eindelijk genoeg minuten om zich te laten zien in plaats van vluggertjes!! De lange minuten die hij de afgelopen wedstrijden heeft gekregen heeft hij goed benut dus in mijn ogen verdiend deze jongeman meer kansen en minuten !!! Hij kan en heeft het in zich om een wereldtopper te worden aangezien zijn mentaliteit. Respect aan hem, bescheiden en zeer kalm. Dat belooft !

30 november 2020 om 17:25

Je beseft dat Martin Braithwaite over een halfjaar 30 is?

30 november 2020 om 20:52

Ik heb altijd al geleerd dat een leeftijd slechts maar een getal is .... je kan het ibrahimoch maar na vragen.. maar bij jou is het precies een koekje van eigen deeg!

30 november 2020 om 20:52

Ik heb altijd al geleerd dat een leeftijd slechts maar een getal is .... je kan het ibrahimoch maar na vragen.. maar bij jou is het precies een koekje van eigen deeg!

30 november 2020 om 21:14

Akkoord, sommige spelers zijn laatbloeiers. Zlatan is echter altijd een wereldtopper geweest. Maar om nu te stellen dat Braithwaite de potentie heeft om een wereldtopper te worden? 2 jaar geleden had ik nog nooit van de beste man gehoord... En over het koekje van eigen deeg. Fact: Ik ben niet Dwight Schrute. Edit: Om niet helemaal tegendraads te wezen, wil ik je wel meedelen dat ik het eens ben dat Braithwaite een uitstekende mentaliteit heeft en ik respect heb voor hem als persoon en als voetballer.

en wat zou de komst van Mane dan voor Fati betekenen? die speelt toch ook linksbuiten?

30 november 2020 om 17:35

Fati lijkt ook een toekomst als spits te hebben. In de jeugd speelde hij daar meestal, en Koeman heeft hem daar ook al eerder opgesteld (zoals tegen Real). Overigens lijkt me niet dat Liverpool Manã© voor slechts 85 miljoen zou verkopen

Mane is natuurlijk top, goed gezien Ronald Koeman toen jij hem binnenhaalde bij Southhampton, maar Barcelona heeft nu Ansufati. Een diepgaande middenvelder, dat is wat ze nodig hebben. Een type Neeskens. Bestaan die nog ?, type Neeskens.

Messi koos nog voor Mané voor beste speler van het jaar, zouden ze daarom geïnteresseerd zijn? Want je haalt niet alleen een topspeler maar ook geef je messi zijn zin en gaat ie dan ook beter spelen.

30 november 2020 om 17:43

met welk geld wil je dat halen dan als barca zijnde? je hebt net met je spelers een salarisverlaging afgesproken en dan ga je nu spelers voor 85 miljoen halen, lekker hoor. Dit is gewoon een onzinbericht.

Wat een onzinbericht zeg. Barcelona zit in een crisis, dus die zullen voorlopig geen grote bedragen uitgeven aan spelers en Liverpool zal Mane nooit voor 85 miljoen verkopen.

30 november 2020 om 18:37

Zit bij Barcelona het probleem niet vooral dat de salariskosten maar een bepaald percentage van de omzet mogen zijn? En aangezien de omzet enorm gekelderd is mogen ze op financieel gebied momenteel niets. Wanneer ze de salarissen kunnen drukken kunnen ze vlgs mij zo weer een lening afsluiten.

Waar haalt Barcelona 85 mil. vandaan en waarom denken ze dat het genoeg is voor Mané?

Ze hebben fati toch voor die positie? Ik zou zo snel mogelijk busquets en lenglet verkopen en met deze 85 miljoen erbij vol voor virgil van dijk gaan! Misschien omdat koeman trainer er is wil hij wel komen. Plus het lekkere weer natuurlijk. Als ze messi volgend jaar niet meer datexhorbitante salaris hoeven te betalen kan dit nog realistisch worden ook

Je hebt Messi(misschien na dit seizoen niet meer) Fati, Dembele en Griezmann vervolgens wil je Mane er bij hebben? Is wel gek naar mijn idee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren