Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli keert danzkij Gattuso mogelijk terug in een Europese topcompetitie

Laatste update:

Mario Balotelli keert mogelijk terug in een Europese topcompetitie. Verschillende Italiaanse en Spaanse media schrijven dat Valencia-trainer Gennaro Gattuso contact heeft opgenomen met de 31-jarige spits. Balotelli maakte afgelopen voetbaljaargang indruk bij het nietige Adana Demirspor, waardoor hij op de radar van verschillende clubs is verschenen.

Landgenoot Gattuso is bij Valencia op zoek naar scorend vermogen en zou naar verluidt contact hebben opgenomen met Balotelli. De Zwitserse tak van Sky Sports schrijft echter dat de veelbesproken spits Gattuso nul op het rekest heeft gegeven en op weg is naar FC Sion. Een Zwitserse overstap lijkt op het moment ook logischer, aangezien Valencia met Hugo Duro, Maxi Gómez en Marcos Andre al over drie spitsen beschikt.

Afgelopen maand werd Balotelli door Turkse media eveneens in verband gebracht met een binnenlandse transfer naar Galatasaray. Hij trok zijn ingestorte voetballoopbaan afgelopen jaargang uit het slop bij Adana Demirspor. De kleurrijke Italiaan stuwde zijn Turkse werkgever met liefst 18 goals en 4 assists in 31 officiële optredens naar een seizoen van glansrijke handhaving op het hoogste niveau. Balotelli ging op de laatste speeldag van de competitie ouderwets de wereld over met een krankzinnig doelpunt, opgebouwd uit zeven scharen en een afronding achter zijn standbeen langs.

Met zijn goals bracht Balotelli Adana afgelopen seizoen naar een relatief uitmuntende negende eindnotering in de competitie.De spits tekende tot liefst medio 2024 bij Adana en ligt dus nog langdurig vast, maar zou voor een bedrag van vier miljoen euro weg mogen. Eerder kwam hij uit voor Internazionale, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Brescia, Olympique Marseille en Monza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk echt dat hij bij Valencia veel goals erin gaat knallen. Hij is volwassen geworden maar nog steeds niet volwassen zoals de meeste mensen helaas, jammer dat hij zich nooit kan gedragen en in zijn eigen wereld leeft anders was hij op dit moment een topspits.

FC Sion.. dan kan beter Huntelaar hem nu toch direct opbellen (misschien nummer vragen aan Sneijder) en voor 2 jaar vastleggen voor Ajax. Schiet er in de Eredivisie ook gewoon net zoals in Turkije tussen de 15 en 20 in.

15 juli 2022 om 13:56

Hahaha moet je niet willen joh. Zo n Balo is leuk voor in turkse competitie waar die fratsen kan uithalen, maar als je serieus wilt spelen in de cl moet je hier niet aan beginnen

15 juli 2022 om 14:05

Zie ik ook wel zitten eerlijk gezegd haha!

Af en toe een samenvatting gezien van Adana en daar maakte hij toch wel een paar leuke goals.
Geen idee hoe hele wedstrijden hem af gaan maar het is wel een echte spits.

Denk alleen niet dat hij het leuk vind als hij ook af en toe op de bank beland haha.

15 juli 2022 om 14:46

Hou op joh. Wat moet je in vredesnaam met zo'n clown/onruststoker in de Champions League? Ajax zou zich daar als serieuze club met een goede naam echt belachelijk mee maken. Hoe goed hij soms(!) ook kan zijn

15 juli 2022 om 14:47

Fc sion was jarenlang cupfighter in Zwitserland. Onder andere oud club van gabri ogararu en good old dingsdag. Nog een leuk shirt van liggen met handtekeningen van hele selectie. Overigens is gattuso daar ook speler geweest. Kan niet wachten om een shirtje van sion met Balo erop te gaan halen😅.

On: balo wilt gewoon lekker rustig aan doen en een beetje klote met de bal. Zie het alsof wij op een 3e of 4e elftal gaan voetballen omdat je geen zin meer hebt om steevast 2x per week te trainen en de verplichting te hebben.

15 juli 2022 om 15:00

Ajax en Balo ? Lijkt me niet dat een club als Ajax zo'n onruststoker erbij neemt van 31 jaar oud, heb je na die schandalen van Overmars en Bogarde nog een persoon erbij die niet goed kan nadenken..

Ik gun het Balotelli wel. Toch een beetje een cultfiguur en als hij het op zijn heupen heeft een geweldige voetballer

15 juli 2022 om 14:05

Cultfiguur vind ik eerder Michiel Kramer. Iemand die dartpijltjes op kinderen gooit en vuurwerk afsteekt in z’n badkamer vind ik eerder een idioot. Kan inderdaad wel fantastisch voetballen

15 juli 2022 om 14:32

En ik vind dat een cultfiguur ook een beetje moet kunnen voetballen. Dat kan Kramer niet, blijft dus alleen z'n gedrag over. En als we zo rekenen, ken ik een hele hoop cultfiguren. Ze voetballen wel niet, maar goed.

Hij speelt al in een topcompetitie 😉

15 juli 2022 om 20:08

Hahahaha nee bro, gewoon niet.

Ik heb er vertrouwen in dit jaar, Gattuso zorgt voor een hele andere mentaliteit binnen de groep en als die Balotelli daarin mee kan krijgen zie ik hem graag komen!

Marlio Balotelli, het eeuwige wonderkind ook eigenlijk. Heb nog een shirtje van hem liggen nadat die naar Man City ging met nummer 45 in dat Umbro shirt, nostalgie als ik erover praat. Had zo gehoopt dat toen die naar Liverpool ging echt zou knallen maar helaas. Als die voor FC Sion gaat kiezen lopen de Nederlandse topclubs toch te slapen zou je zeggen.

15 juli 2022 om 14:34

Of de Nederlandse topclubs besluiten verstandig te zijn en niet de zoveelste club te worden die zich aan Balotelli brandt. Laat hem maar lekker ballen op het niveau waar hij kan uitblinken, want de stap omhoog pakt nooit goed bij hem uit.

15 juli 2022 om 14:48

Salarissen liggen in Zwitserland natuurlijk beduidend beter 😉 constantin voorzitten van sion zit er heel warmpjes bij




Zou zomaar eens de spits kunnen worden die Valencia nodig heeft. Ik zou in ieder geval blij zijn met deze overstap, want ik krijg nooit genoeg van Super Mario zien voetballen. Helaas is dat de laatste jaren haast onmogelijk geworden met de 'journeyman' pad die hij heeft bewandelt bij de mindere goden. Ik weet zeker dat La Liga Balotelli goed zal doen.

Wie weet kan hij Super Mario nog 2 jaartjes aan de praat krijgen. Wanneer hij naar Valencia vertrekt zie ik deze gozer in ieder geval weer een paar keer per jaar voetballen, dat is al heel wat .

OF: @VZ jullie hebben het verkeerde logo gebruikt. Dat is Adanaspor's logo. Hij speelt bij Adana Demirspor.

ON: Hoop dat hij blijft in de turkse league. Dan kan ik in ieder geval soms prachtige goals van hem zien. Als hij gaat, wens ik hem veel succes.

Valencia zou een mooie club voor hem kunnen zijn. Wil hem nog wel een keer zien schitteren in la liga

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren