Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli blinkt uit bij terugkeer: ‘Maar je kon zien dat hij nog niet top is’

Laatste update:

Mario Balotelli heeft zijn rentree bij AC Milan opgeluisterd met een doelpunt en een assist. De aanvaller opende donderdag de score in de met 2-3 gewonnen oefenwedstrijd tegen Mantova en bereidde de treffer van Andrea Poli voor. Bovendien versierde hij een strafschop die werd benut door Luiz Adriano.

/

“Je kon zien dat Balotelli nog niet in topvorm is. Hij moet zich verbeteren, zoals alle anderen. Want anders speel je niet”, zei trainer Sinisa Mihajlovic na afloop, die duidelijk ontevreden was over het spel van zijn ploeg. “Als we denken dat we wel even winnen omdat we toevallig Milan heten, dan bereiken we niets.”

“De tweede keus speelde vandaag en je kon zien waarom ze de tweede keus zijn. Als ze zo door blijven gaan, zullen ze nooit spelen”, aldus Mihajlovic. Milan staat na twee speelronden met drie punten op de twaalfde plaats en gaat volgende week zondag ‘op bezoek’ bij Internazionale.


Denk jij dat Mario Balotelli het dit seizoen goed gaat doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed begin Mario! Nu doorzetten.

3 september 2015 om 21:36

opvallend dat ie zelf die pingel niet nam als hij niet enorm ging zeiken om hem te mogen nemen zou ook nieuw/positief zijn

3 september 2015 om 21:50

Ik zal het nog mooier maken: hij heeft hem inderdaad gegund aan Luiz Adriano!

3 september 2015 om 22:54

Echt he, betekend dit dat hij eindelijk heeft ingezien dat dit zijn laatste kans is? Normaal zou hij hem toch zelf nemen, niet dat dat erg is want zelf schiet hij ze ook bijna altijd raak.

3 september 2015 om 23:14

Idd. Balotelli is dé penaltyspecialist en ook zijn vrije trappen zijn vrij aardig.

3 september 2015 om 23:51

Hij schiet altijd raak. Tot nu toe niet gemist

4 september 2015 om 00:04

Ja wel tegen napoli.

3 september 2015 om 22:42

Hij is een geweldige en ook leuke speler als hij zoch gedraagt zials nu! Hoop zo voor hem dat het goed met hem komt.

Ga zo door ballo, nu effe aan je houding werken en dan komt het goed.

Harde maar duidelijke woorden van de treiner. Onbegrijpelijk dat de reserve milan spelers met zon inzet speelde. In zon wedstrijd moet je je juist laten zien

Is....? Was die dat ooit? Ohhh jah...ooit es 2 goaltjes in 1/2 finale. Ach, gaat even goed en dan komt zn ware aard weer boven. Kun je de klok op zetten...

4 september 2015 om 00:09

Zand in je kut? Ik gun het balo van harte!! En 2 goaltjes in een halve finale? Volgens mij waren dat niet zo maar 2 goaltjes maar schoot hij zijn land eigenhandig en op gruwelijk wijze naar de finale.

Balotelli was betrokken bij elke Milan goal en kans. In de 2de helft starte hij achter de spitsen en daar deed hij het ook goed. De laatste minuten leek hij een beetje moe, maar hij was duidelijk de Motm. Abate, Alex, Montolivo, Poli, Nocerino, Cerci en wie vergeet ik nog allemaal waren echt waardeloos. Zeer teleurstellend. Luiz Adriano, Bonaventura & Donnarumma deden het ook goed.

Blijft een goeie spits, compleet en heeft alles in petto. Enkel moet hij de juiste manager treffen die hem weet te behandelen. Heeft enkel met Mourinho een goeie gehad maar toen was ie nog erg jong, speelde niet veel en was hij in z'n eigen wereldje. Sinds dien is er veel verandert maar velen hebben een bepaalde beeld bij hem terwijl ze hem niet eens volgen.

Speelde niet goed bij Liverpool maar heel Liverpool was matig. Blijft een verkeerde keuze om naar Liverpool te gaan, smet in z'n carriere.

3 september 2015 om 22:47

Uhu, absoluut. Het lag altijd aan de coach, nooit aan Balotelli zelf

3 september 2015 om 23:01

Het ligt maar net hoe de coach er tegen over staat. De ene ziet in balotelli een top spits en steekt ze handen in het vuur voor m, en de andere geeft het na 4 wedstrijden op. Het is gewoon een jongen die het volle vertrouwen moet krijgen van zijn coach.

4 september 2015 om 08:05

Tuurlijk, Mourinho, Allegri, Mancini... Allemaal flutcoaches die geen idee hebben hoe het voetbal werkt, nooit wat gewonnen hebben en geen vertrouwen in Balotelli hebben... Je kan hem eigenlijk beschouwen als een slachtoffer, alleen maar tegenslag gekend in zijn carrière.

Nee serieus man, meen je dat echt? Rodgers is Balotelli maaaaaanden blijven verdedigen, terwijl de rest van Engeland hem al lang (en terecht) opgegeven had. Mancini heeft hem nota bene zelf naar Manchester City gehaald van bij Inter. Vertrouwen is niet het probleem. Mario is het probleem.

Bravo, Balo! Zijn eerste stap is een goede stap. Nu hopen dat hij deze goede stappen zal doorzetten en uiteindelijk met deze stappen zal kunnen rennen.

Miha heeft hier 100% gelijk! Het is absurd dat je tegen een club uit de derde divisie 2-3 speelt. Dat soort teams hoor je gewoon van de mat te spelen. Maar ik ben blij dat Miha er zo kort op zit, want hij is de ideale trainer die de discipline en mentaliteit erin kan krijgen bij onze spelers.

4 september 2015 om 10:13

Weet jij hoe Bacca er voor staat bij Milan ? Kan hij uitkijken naar een basisplaats of zal de coach eerder de voorkeur geven aan Balotelli en Adriano ?

4 september 2015 om 10:43

Voor zover ik het heb gezien speelt Bacca best aardig in Milan, heeft zich snel aangepast en heeft bovendien al een goede connectie met Adriano.

Aangezien Balotelli vandaag ook een tijdje achter de spitsen speelde kan het wel dat we ze binnenkort alledrie op het veld zien, zou een dodelijk trio kunnen worden! Anders zie ik Balo wel in de basis komen ten koste van Bacca. Zijn beide de meer beweeglijke spelers die het spel maken, waar Adriano meer een afmaker is. Kan nog een leuke concurrentiestrijd worden.

4 september 2015 om 11:43

Het is nog te vroeg om te oordelen over Bacca, want het seizoen is pas onderweg, maar wat ik tot nu toe heb gezien maakt me wel positief gezind. Bacca heeft tot nu toe gewoon een basisplaats, samen met Luiz Adriano. Mihajlovic prefereert namelijk een 4-3-1-2 opstelling. Hij laat mooie dingen zien: de vuur en passie is terug te zien in zijn spel. Daarnaast heeft hij 1 goal in twee wedstrijden gescoord. Wat me wel opgevallen is, is dat Bacca en Luiz Adriano elkaar heel goed aanvullen en zo een gouden koppel voor Milan kunnen worden. Het is natuurlijk allemaal nog afwachten. Balo begint in principe als derde spits, maar het zou zomaar kunnen dat hij een basisplek verovert in de basiself. Als spits, of anders als 10, waar hij gisterenavond een goede indruk heeft achter gelaten.

4 september 2015 om 19:16

Bedankt , doet me plezier om dit te lezen. Wat mis ik Bacca in Brugge.
Bacca en Adriano zijn dan ook twee type spitsen die elkaar goed aanvullen.
Een snelle diepgaande spits die kan zwerven rond een statische spits.

Kan niet wachten op de wedstrijd tussen Inter en Milan , ook al denk ik dat Inter aan het langste eind zal trekken.
Ze hebben gewoon meer kwaliteit en met Jovetic ook eindelijk een spits die de kansen kan afmaken.

Kom op man, tegen AC Mantova. Ga nou niet doen alsof ze tegen Inter hebben gespeeld. Dit is gewoon een slechte uitslag zelfs met een b team

3 september 2015 om 22:45

Ja serieus, waar gaat dit over? Uitblinken tegen Mantova in een oefenwedstrijd en de fanboys steken hem meteen weer pluimen in zijn reet. Dit gaat echt nog nergens over.

3 september 2015 om 23:04

Zelf in zon wedstrijd moet je goed spelen jullie denken wel ach joh het is maar een achilles ofzo maar ook van die teams moet je winnen.

3 september 2015 om 23:11

0-3 was gewoon een goede uitslag geweest en ja balotelli is een aanvaller alsofvhij er wat aan kan doen.. Als AANvAller heeft hij prima gepresteerd

4 september 2015 om 11:33

Neemt niet weg dat zijn eerste goal van grote klasse was!

Aansprekende tegenstander ook, Mario moet ook in de serie A laten zien want dit zegt nog niks.

Hopen dat mr.bee geld gaat uitgeven hij heeft beloofd 150miljoen

Soriano 10miljoen plus nocerino
Witsel 25 miljoen
Hummels 35 miljoen
Hamsik 40 miljoen



4 september 2015 om 08:43

Dan Heb jij nog geld over. kan je nog topper mee halen. verkoop wat spelers kan je nog meer geld vrij maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren