Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bacuna blinkt uit bij Villa: ‘We hebben hem nog van alles moeten leren’

Laatste update:

Leandro Bacuna is dit seizoen niet langer verzekerd van een vaste basisplaats, maar mocht zaterdag weer eens opdraven bij Aston Villa. De 23-jarige Groninger was als rechtsachter goed voor twee assists tegen Sunderland en kan dan ook op de complimenten rekenen van Tim Sherwood.

/

“Ik dacht dat hij op het middenveld beter tot zijn recht zou komen, maar drie andere verdedigers voor de backpositie waren afwezig. Ik moest Bacuna bovendien nog van alles leren”, legt de manager uit in de Birmingham Mail. “Hij is namelijk geen speler die keurig op zijn positie blijft. We hebben met videomateriaal laten zien wat we van hem verwachten en hij speelt nu zoals we willen dat hij speelt.”

“Hij heeft het bovendien uitstekend naar zijn zin en zou voor de toekomst een erg goede rechtsback voor Aston Villa kunnen zijn”, besluit Sherwood, die sinds medio februari aan het roer staat bij de club uit Birmingham. Ron Vlaar is overigens nog geblesseerd.

Waar zou jij Leandro Bacuna opstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij gewoon zijn verdedigende taken ook uitvoert, dan is hij een prima RB. Fysiek sterk, snelheid en techniek. Alleen is hij van nature geen verdediger.

15 maart 2015 om 11:08

Hij was gisteren fenomenaal. Als, ik meen, Benteke de bal van 3 meter gewoon binnen schiet ipv over, heeft hij gewoon 3 assist. Als hij het niveau vast houd, is hij 2-3 klassen beter dan vRhijn, die wel opgenomen is bij de voorselectie.

15 maart 2015 om 11:15

Was dat niet Sinclair ipv Benteke?

15 maart 2015 om 11:18

Hij zal wel eerst een reeks goede wedstrijden moeten spelen. 1 goede wedstrijd zou geen rede mogen zijn voor een uitnodiging voor oranje.

15 maart 2015 om 11:22

Klopt! het was overigens sinclair die over schoot!

15 maart 2015 om 11:25

Heeft Bacuna ook in de CL Neymar en Cavani uit de wedstrijd gespeeld?

15 maart 2015 om 11:52

Ik vind van Rhijn als RB ook echt prima, is verdedigend gewoon erg sterk alleen heeft hij daardoor in aanvallend opzicht minder invloed.

Maar als Bacuna zich zo blijft ontwikkelen heb je gewoon 4 Rb's die in Oranje zouden passen (janmaat, vd Wiel, van Rhijn en Bacuna).

15 maart 2015 om 13:36

Volgens mij scoorde neymar toch een keer of 2 tegen ajax hoor

15 maart 2015 om 14:38

Inderdaad. NL elftal waardig.

15 maart 2015 om 22:55

En Karsdorp

Laat deze jongen lekker op het middenveld voetballen. Leuk als de eerste 2 backs afwezig zijn om dan een keer een wedstrijdje rechtsachter te spelen, maar deze jongen heeft meer in zijn mars.

15 maart 2015 om 11:21

Ik denk juist dat je hem er moet laten staan, heb een soort van philip lahm op de rechterflank. Hij heeft longen als een paard en kam die hele vleugel makkelijk bestrijken.

Hier in Groningen ook wel als back gespeeld, alleen was geen onverdeeld succes. Maar werd natuurlijk ook niet getraind om als back te spelen...

Zou hij met Vd Wiel en Janmaat kunnen gaan sparren op de RB-positie bij Oranje? Of te multifunctioneel als Emanuelson?

15 maart 2015 om 11:28

Te multifunctioneel denk ik. Al zou 5-3-2 wel kunnen met hem.

Ideale optie voor Guus in 5-3-2 systeem! Beter dan rhijn, Janmaat en verhaegh..

In een 5-3-2 zou hij ideaal zijn. Meer loopvermogen en fysiek (en we hebben met een Kuyt gezien dat dat enorm veel waard is in zo'n systeem, misschien nog wel meer dan techniek) dan een Van der Wiel, Janmaat, Van Rhijn of Verhaegh. Blijft zonde dat Hiddink dat systeem overboord heeft gegooid. Oranje heeft er gewoon absoluut het materiaal voor. Ook om het aanvallend en attractief te spelen.

Cilessen
De Vrij
Vlaar
Blind
Bacuna
Wijnaldum
Clasie
Willems
Sneijder
Robben
Huntelaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren