Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Babadi zorgt voor spanningen: ‘PSV verwondert zich over handelwijze Feyenoord’

Laatste update:

PSV ligt nog altijd op poleposition voor de handtekening van Isaac Babadi, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De Eindhovenaren hopen dat het achttienjarige talent zich al voor de kraker tegen Feyenoord van aanstaande zondag langer aan de club gaat binden. Ondertussen stoort PSV zich wel aan de handelwijze van Feyenoord, daar de Rotterdammers in aanloop naar de topwedstrijd hebben gepoogd Babadi te verleiden om naar De Kuip te komen.

Het contract van Babadi loopt eind juni af, waardoor de Nijmegenaar sinds 1 januari in gesprek mag met andere clubs. Feyenoord doet officieel dus niets verkeerd, maar toch zou de Brabantse koploper zich verwonderen over de handelwijze van de regerend landskampioen. Uit de berichtgeving van Elfrink blijkt vooral dat toenaderingspogingen richting Babadi in de week van PSV - Feyenoord bij de thuisploeg in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Verder schrijft Elfrink in zijn update een aantal praktische details. “Bronnen rond de familie van Babadi melden dat zijn moeder per se bij een eventueel tekenmoment moet zijn en dat zij nog terug moet keren vanuit een ander land. Ze geven ook aan dat de oudere broer van Babadi, Samuel, heeft gezegd dat de keuze op PSV gaat vallen, maar dat nog zaken afgewikkeld moeten worden.”

Samuel Babadi, de vertegenwoordiger van Isaac, wil niet bevestigen dat de keuze op PSV gaat vallen. Wel heeft Elfrink een aantal quotes kunnen vangen die duiden op goed nieuws. “Dat gesprek was positief. De rest volgt daarna. Het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen. De insteek is een contract tot medio 2028", aldus Samuel Babadi tegenover het Eindhovens Dagblad.

Volgens Elfrink overlegt PSV tot aan de Raad van Commissarissen toe over de situatie van Babadi, die de club lang heeft laten wachten. Ook nu vraagt zijn entourage de Eindhovenaren om geduld. Duidelijk is dat Babadi in de afgelopen maanden heeft gesproken met Feyenoord-trainer Arne Slot. “De Rotterdammers willen ver gaan voor hem, zo werd eerder al duidelijk. Formeel lag er geen aanbieding, maar er zijn bedragen genoemd die ook aan PSV zijn voorgehouden.”

De journalist schrijft dat vanuit de clubleiding niemand wil reageren op de huidige situatie en de gesprekken van deze week. PSV zou niet willen praten over contracten of onderhandelingen zolang er niets is getekend. “De club meende al eerder een mondeling akkoord met de broer van Babadi te hebben, maar dat bleek te voorbarig. Die fout wil PSV niet opnieuw maken.”

Babadi stond afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle (1-7 winst) voor het eerst sinds 19 augustus weer eens in de basis bij PSV, nadat hij het seizoen stormachtig was begonnen. Mede door de zeer forse concurrentiestrijd op de 10-positie zakte Babadi ver weg in de pikorde onder trainer Peter Bosz. Het volgende duel van PSV is extra pikant, daar de Eindhovenaren het zondag in het Philips Stadion opnemen tegen Feyenoord, dat naar zijn pijpen danst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit mag toch gewoon? Speler is transfervrij van de zomer?! Of zie ik dat verkeerd.

29 februari 2024 om 10:58

Volgens mij ook inderdaad, is alleen voor zo'n wedstrijd misschien niet zo netjes.

29 februari 2024 om 11:03

Dat zie je wel vaker bij Feyenoord en Ajax. Vorig hadden we dit bij Twente met zerrouki en werd Brenet ook nog gelinked de week voor de wedstrijd. Over het algemeen niet zo chique, maar je moet er ook geen probleem van maken. Zeker als de speler toestemming heeft of die vrijheid al heeft.

29 februari 2024 om 11:04

Onzin.. Normaal gesproken misschien. Maar met transfervrije spelers moet je snel handelen. Als Feyenoord geen contact legt tekent ie morgen bij Lille, Ajax, Atalanta of weet ik veel waar en ben je gewoon te laat.
Was een ander verhaal geweest als hij gewoon nog onder contract stond en Feyenoord vlak voor de wedstrijd gaat bieden op hem oid.

29 februari 2024 om 11:06

Niet waar Oenieboy dat hele Zerrouki verhaal was al veel langer aan de gang. Feyenoord doet hier niks verkeerd net als met Zerrouki.

29 februari 2024 om 11:13

Denk dat je niet alleen naar de clubs moet wijzen maar ook naar lekkende zaakwaarnemers. Die spelen dat handig uit natuurlijk. Als er rook is, zal bovendien elke “journalist” ernaar vragen bij speler en entourage, en de clubs. Verslaggever: zaakwaarnemer klopt het dat Feyenoord interesse heeft? Verslaggever: Feyenoord is Babadi een interessante speler voor jullie? Verslaggever: psv wat vindt u dat Feyenoord aan uw talenten trekt. Tja

29 februari 2024 om 11:15

Wat een hoop gejammer van PSV, volgens mij handelt PSV idem dito alleen staan zij nu aan de andere kant. De jongen is binnenkort transfervrij, mag praten met andere clubs en andere clubs mogen hem benaderen. Ben benieuwd hoe PSV de volgende keer ermee omgaat wanneer zij de club zijn die toenadering zoekt bij een speler van een directe concurrent, schijnheilig en dat geldt trouwens voor alle topclubs.

29 februari 2024 om 11:16

Grote verschil met Zerrouki is dat hij niet transfervrij was. Als zijn contract over een half jaar verloopt moet je er snel bij zijn, anders tekent hij voor een ander.

Even los daarvan, is het niet zo dat spelers onder een bepaalde leeftijd niet benaderd mogen worden met een aflopend contract. Zo ja, weet iemand de leeftijdsgrens daarvan?

Dacht ik namelijk een keer gelezen te hebben, maar verbeter mij als ik fout zit s.v.p.

29 februari 2024 om 11:20

Zover ik heb begrepen uit de vorige artikelen over Babadi wil PSV voor de wedstrijd tegen PSV duidelijkheid over een contractverlening Dan is het niet raar dat Feyenoord en eventuele andere clubs deze speler benaderen.

29 februari 2024 om 11:23

Feyenoord heeft 2 weken geleden al gesproken met babadi. Dit zit dan al vast wat langer in de planning, dus vlak voor de wedstrijd valt allemaal wel mee

29 februari 2024 om 11:33

Dus Feyenoord moet het risico maar lopen dat Psv hem alsnog 500.000 meer biedt,puur omdat het niet zo netjes is om 2 weken voor een onderlinge wedstrijd de speler een aanbieding te doen?

29 februari 2024 om 12:01

@oenieboy,
Zerrouki waren ze al maanden voor de wedstrijd van Twente mee bezig. Is echt helemaal geen goed voorbeeld.

29 februari 2024 om 12:21

Dit was altijd 21 (of 23) jaar als ik mij niet vergis. Maar het zou best kunnen dat deze regel is aangepast

29 februari 2024 om 12:25

@ticer

Als je snel moet handelen waarom wacht je dan tot midden februari als je al vanaf 1 januari mag praten. Hier klopt jouw verhaal niet helemaal.

29 februari 2024 om 12:25

Volgens mij begon het rond de wedstrijd ruim voor de winterstop. Tijdens de pot in de winterstop werd het absolute toppunt (of dieptepunt) bereikt. Daarom mijn inziens wel een correct voorbeeld. Andere voorbeelden zijn Brenet, Theo Janssen, Ziyech, Tadic, Chadli etc (Ajax meldde zich dan). Voornamelijk wanneer clubs wat hoger staan, zie je de berichtgeving voor wedstrijden ontploffen. Of het altijd waar is, is een tweede.

29 februari 2024 om 13:38

@superfarners. Je weet toch nooit wanneer de scouting/staf van Feyenoord de knoop heeft door gehakt. Als je deze speler haalt heeft dat ook weer gevolgen voor je jeugdspeler die anders kon doorstromen. Of misschien hadden ze een andere speler op het oog en heeft die afgezegd. Of ze hebben al wel geinformeerd in januari. We weten het niet. Maar als Feyenoord vind dat het nu moet schakelen met de speler dan hebben ze daar alle recht toe.

29 februari 2024 om 14:46

Oenieboy, de onderhandelingen over Zerrouki hebben bijna een hele WK-cyclus geduurd, dus nogal logisch dat een wedstrijd tegen Twente ook in die periode viel. Ook hier snap ik PSV niet hoor; ze hebben zelf een ultimatum op de wedstrijddag gesteld, dus nogal logisch dat Feyenoord in de aanloop daar naartoe nog contact met Babadi zoekt.

29 februari 2024 om 18:15

Ach dat is altijd toch al geweest beetje de boel opjutten. Van mij mag hij weg hoor. Hij heeft alles door lopen bij psv lekker genoten van alle leer processen . En dan komt een moment dat je een mooie contract kan tekenen. Laat je de club in spanning of verlaten. Dat noem ik slappe houding.

1 maart 2024 om 20:35

Psv moet gewoon een aantal feijenoord spelers met een doorlopend contract even een megs salarisaanbieding doen. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

29 februari 2024 om 11:01

Ja precies. Die Psv supporter die zichzelf journalist noemt, probeert hier een rel te creëren. Heeft een aflopend contract en staat zondag waarschijnlijk niet eens in de basis.

29 februari 2024 om 11:07

Deze PSV supporter die gewoon journalist is, is over het algemeen weinig mis mee. Verder brengt hij alleen berichtgeving van binnen de club naar buiten, dit is niet een column waarin hij zijn eigen mening ventileert.

29 februari 2024 om 11:36

Tukkertje als je zijn berichten leest weet je dat hij dat dunne lijntje maar wankel bewandelt. Hij is erg betrokken en nauwelijks objectief, op zich helemaal niet erg voor een lokaal krantje of X, maar niet te ontkennen. Zo’n man is waarschijnlijk van kinds af fan en vindt het heel gaaf daar rond te lopen.Snap dat ergens wel. We hoeven alleen niet te doen of het journalistiek in pure vorm is. Wellicht toen hij nog over financiën schreef.

29 februari 2024 om 12:59

Jongens als jullie je storen aan Rik Elfrink is er ook nog de optie om niet zijn stukken of tweets te lezen. Er zijn genoeg clubwatchers van jullie eigen club. Ik ben wel blij met een clubwatcher als Rik en ik ben denk ik ook meer zijn doelgroep dan jullie

29 februari 2024 om 13:09

Ik snap alleen niet zo goed waarom mensen zich daar over verwonderen. Het ED is gewoon AT5 of RTV Rijnmond van Eindhoven he, wat dacht men dan? 😅 Dit is een beetje alsof we gaan constateren dat Dennis van Eersel niet objectief is over Feyenoord... Buiten dat vind ik het ED vergeleken met die media juist veel objectiever. En dat Rik Elfrink van kinds af aan fan zou zijn van PSV lijkt me vrij sterk, aangezien de beste man uit de buurt van Enschede komt.

29 februari 2024 om 15:02

Dennis van Eersel is wel iemand van nuance, dat ontbreekt er een beetje bij bij Rik Elfrink

29 februari 2024 om 11:18

Psv heeft de laatste 3 jaar al blijkbaar 14 jeugdspelers weggehaald bij feyenoord las ik net. Als ze dan hier echt zo probleem in zien zou dat wel erg zielig zijn, maar best kans dat hier gewoon beetje sensatie word gecreëerd die allemaal wel meevalt

29 februari 2024 om 11:23

Precies. Lekker laten doen. Kan Feyenoord tenminste ook niet meer zeuren

29 februari 2024 om 11:54

Waar zie jij Feyenoord zeuren?

29 februari 2024 om 12:03

Dit mag zeker, geen probleem. Wat mij wel verrast dat Feijenoord blijkbaar meer salaris wil bieden dan PSV. Tel daarbij op de tekenbonus die ze moeten betalen en Feijenoord haalt een hele dure speler naar binnen.

Ik vind het opmerkelijk dat Feijenoord wel bereid is verder te gaan dan PSV.

29 februari 2024 om 12:52

Waarschijnlijk wil PSV niet verder gaan omdat de verhoudingen in de kleedkamer anders op zijn kop worden gegooid.

29 februari 2024 om 13:39

Ja snap ook niet zo goed wat hier vreemd aan is. Zo lang hij niet getekend heeft bij PSV staat het Feyenoord vrij om het te blijven proberen. Zeker gezien de bipolaire houding van zijn zaakwaarnemers kan ik me goed voorstellen dat ze denken dat er best eens wat te halen valt. Niks bijzonders dus. Zou PSV andersom vermoedelijk ook doen.

Dit kwam vorige week al naar buiten? Wat een gezeur om niks, Feyenoord en Babadi zijn allebei vrij om met elkaar te spreken een half jaar voordat zijn contract afloopt.

29 februari 2024 om 12:18

Precies. Dit was al langer bekend!

Achja. Het standaard gestook voor een topwedstrijd, van zowel de clubs als vanuit de media. Dit hoeven we niet al te serieus te nemen, deze jongen tekent binnenkort lekker een nieuw contract in Eindhoven als je het mij vraagt.

Onderhand standaard toch dit riedeltje? Blijft niet netjes, maar ik kijk er niet meer van op.

Tijd dat we gewoon zeggen: Babadi, ga lekker naar Feyenoord. Dit is in alles nog een jeugdspeler. Er is potentie, maar komop zeg. Doei doei!

29 februari 2024 om 11:16

Ik zie hem het liefst gewoon tekenen tot 2028 en dan volgend jaar verhuren aan een eredivisionist. Zit genoeg potentie in, maar tegenwoordig schrijven we iemand al bijna af als talent wanneer hij op zijn 18e/19e weinig minuten maakt

29 februari 2024 om 11:45

vandaag nog afleveren op Valkenoord, graag bij PSV spelen en anders wegwezen, het is maar een mannetje die nog heel veel moet leren was zichtbaar vorige week tegen PEC Zwolle

29 februari 2024 om 15:04

Varkenoord bedoel je?

Goh verrassend..... Feyenoord wilde Veerman, Psv haalt hem.... Guus Til speelde bij Feyenoord, psv haalt hem.... nu probeert Feyenoord wat te doen en meteen gezeur? Mooi man

29 februari 2024 om 11:03

Joh Feyenoorders zeuren al jaren dat PSV zogenaamd al Feyenoord haar targets weg probeert te kapen maar de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet. Stelletje hypocrieten

29 februari 2024 om 11:07

Och wat wordt er veel gezeurd door Feyenoorders inderdaad. PSV’ers moeten niet zo zeiken, PSV vist over het algemeen toch in andere wateren dan Feyenoord.

29 februari 2024 om 11:09

Uh volgens jouw beredenatie is PSV in dit verhaal dan toch de pot? PSV zeurt, wij niet.

29 februari 2024 om 11:15

Bijzonder, dat Psv'ers niet zo moeten zeiken. Dat doe ik ook niet. Ik constateer dat het bijzonder hypocriet is aangezien er een enorme lading Feyenoorders is die constant loopt te zaniken hierover. Succes met ontkennen daarvan.

Als jullie denken Babadi binnen te kunnen hengelen om eindelijk over het Wijnaldum syndroom heen te komen, be my guest en veel plezier.

29 februari 2024 om 12:00

Heb jij Feyenoord er over zien zeuren in de media, zoals PSV nu doet?

29 februari 2024 om 12:06

Wat jij en Migi niet lijken te begrijpen is dat ik praat over Feyenoorders, niet over het bestuur van Feyenoord.

29 februari 2024 om 12:50

Noem wat voorbeelden dan van spelers waar Feyenoorders over zeuren. Alsof Feyenoord persé een speler van PSV moet binnenhalen om over Wijnaldum heen te komen. Dat is allang vergeven en vergeten als ik voor de meeste Feyenoorders mag praten.

29 februari 2024 om 13:29

FR-Berend, wat denk je van Dumfries, of Veerman? Of de interesse in Zerrouki van PSV, of de interesse van Feyenoord in Boscagli destijds? Constant dat gejank dat PSV in de vijver van Feyenoord zou vissen, om moe van te worden.

Als jij niet hebt gezien dat er een enorme hoeveelheid van dat geklaag rond heeft gezongen op Voetbalzone het laatste jaar ben je of blind, of onwetend.

29 februari 2024 om 13:37

@woenselaar,
Interesse voor Boscagli is me totaal onbekend en ik heb daar nog nooit een Feyenoorder over gehoord. Zeker niet omdat Feyenoord toen het geld niet had en toen Boscagli beter werd wij ondertussen Hancko hadden.

Dumfries, hoor jij daar echt nog mensen over? Of heb je ze zelfs ooit gehoord?volgens mij vooral analisten die het hadden over het feit dat Dumfries in de achtertuin bij Sparta rondliep.

Veerman was niet betaalbaar, maar vond vrijwel geen enkele Feyenoorder een probleem omdat we Kokcu hadden.

Ik denk vooral dat je een eigen werkelijkheid aan het creeeren bent.

29 februari 2024 om 14:04

"feyenoord ziet in Dumfries ideale opvolger van Nieuwkoop" (voetbal International, 16 juni 2018)

"feyenoord lijkt strijd om Dumfries te verliezen van Psv" (RTV Rijnmond, 18 juli 2018)

"van Geel bevestigt interesse in Dumfries: 'hij staat op ons lijstje'" (voetbal International, 13 augustus 2018)

Wellicht is mijn geheugen in mijn eigen werkelijkheid beter dan dat van jou. Ik kan me namelijk heel goed herinneren dat er in gevallen zoals, bijvoorbeeld Dumfries, enorm veel geklaag overheerste van Feyenoorders dat PSV niet creatief kon scouten en alleen maar lijstjes van Feyenoord gebruikte.

Kijk, je mag je oogkleppen wat mij betreft op houden. Maar het gros van Voetbalzone is niet blind voor de waarheid dat dat gejank vanuit een deel van de Feyenoord aanhang al lang rond zingt.

29 februari 2024 om 14:18

Dat Feyenoord interesse had geloof ik best, maar volgens mij hoor je daar verder helemaal niemand over. Ik heb nooit gehoord dat een Feyenorder klaagt over het feit dat Dumfries PSV boven Feyenoord verkoos.

Ik denk dat je dit voor jezelf groter maakt dan dat het is.




29 februari 2024 om 14:39

Wellicht moet je eens stoppen met denken voor mij, dat ik iets voor mezelf aan het creã«ren ben of groter aan het maken ben.

Ik plaatste de initiã«le opmerking heel bewust omdat er zowel dit seizoen als voorgaande seizoenen een groot aantal opmerkingen geplaatst werden waarin insiniuaties gedaan werden dat PSV bewust Feyenoord targets zou benaderen.

Zelfs de initiã«le comment van Partyboi bevestigd dat dat sentiment heerst.

29 februari 2024 om 14:43

Kan het niet zo zijn dan? Waarom is het meteen gezeur of gejank?
En waarom is het volgens jou vervelend als dit geïnsinueerd wordt?

29 februari 2024 om 14:56

Ik vind het gezeur of gejank omdat het totaal niets uit maakt en over en weer gebeurd. Triviale bullshit waar ik ironisch genoeg nu zelf ook in verzeild raak ondanks dat ik het juist onzinnig vind.

29 februari 2024 om 16:17

Nou je windt je inderdaad wel heel erg op voor iets waar jij links en rechts een paar comments over hebt gelezen. Boeien dat er een paar verdwaalde Feyenoord fans op een forum roepen dat PSV de scouting van Feyenoord gebruikt voor haar aankopen, daar klopt natuurlijk helemaal niks van. Zoals ik al zei vissen ze over het algemeen ook niet in dezelfde vijver, Dat PSV toen met Wijnaldum aan de haal is gegaan daar hoor je bijna niemand meer over hoor in Rotterdam.

29 februari 2024 om 16:36

Het begon bij een constatering die ik vervolgens tegenover twee van jullie kon verdedigen, FR-berend. Als je dat combineert met een rustige middag krijg je al gauw een hele hoop reacties. Opwinden zou ik het niet noemen, eerder bezigheidstherapie. Ik denk wel degelijk dat er steeds meer in dezelfde vijver gevist wordt trouwens, maar dat terzijde.

Ik ben blij dat jullie het zien als een paar verdwaalde Feyenoord fans. In mijn beleving zijn dat er wat meer maar goed om te zien dat jullie wel realistisch naar deze situatie kijken.

29 februari 2024 om 11:55

Beetje emotionele reactie en niet te vergelijken. Veerman speelde bij Heerenveen en kon gewoon gekocht worden door elke club. Til was van Moskou en werd gehuurd aan Feyenoord. Ik zeg niet dat wat Feyenoord nu doet niet mag, maar je vergelijking klopt in de verste verte niet.

Een speler mag zelf nog bepalen waar hij naar toe gaat als hij transfer vrij is.

Als je er als PSV zo aan stoort vanwege de ‘ruis’ richting zondag is het ook hypocriet m dit naar buiten te brengen op de dag van halve finale beker die Feyenoord speelt, toch?

s Talentvolle jongen dus vlug erbij zijn

29 februari 2024 om 11:04

Kwam Babadi niet uit Nijmegen?

Feyenoord heeft alleen gevraagd wat die jongen wil. Feyenoord of PSV? Mag toch.

29 februari 2024 om 11:24

Mag zeker, maar bedragen noemen zonder concrete aanbiedingen te doen wetende dat die vervolgens bij het bestuur van PSV gelegd worden is op zijn minst niet chique.

29 februari 2024 om 12:04

Net alsof jij nog nooit een voorstel van een ander bedrijf hebt gebruikt om je eigen werk te attenderen op het feit dat je wel wil blijven maar meer kan verdienen?

29 februari 2024 om 12:19

Ik pretendeer ook zeker niet dat ik chique ben, Adro. Het is wat anders als de concurrent van mijn bedrijf werknemers gouden bergen beloven zonder dit daadwerkelijk hard te maken in de vorm van een aanbieding.

29 februari 2024 om 12:20

Dit gebeurd wel vaker in het bedrijfsleven. Ik snap niet dat mensen zo moeilijk doen.

Dit bericht had net zo goed vorige week geplaatst kunnen worden toen was het al duidelijk.

Naar mijn mening gebruikt Babadi Feyenoord om het gewenste contract bij PSV te krijgen.

29 februari 2024 om 13:38

'dit gebeurd wel vaker' is natuurlijk niet de graadmeter of iets oké is, of wel Henkie? Ik heb geen boter op mijn hoofd. Natuurlijk gebeurd dit vaker. Het is alleen verre van chique. Als je echt geïnteresseerd bent, leg je een aanbieding neer.

29 februari 2024 om 14:10



Feyenoord heeft vorige week een aftastend gesprek( eenmalig) gehad melde 1908 vorige week. ik weet niet in hoeverre je dan al gelijk een aanbod bij hem neer gooit.

Dus in zoverre is het moeilijk om in te schatten of dit wel of niet chique is. En is iets Chique vinden ook niet interpretatie?

Aangezien iedereen eigen normen en waarden heeft.

Heb vooral het idee dat dit gebruikt word door kamp Babadi om PSV meer te laten betalen en door Rik Elferink om de spanningen op te voeren. zoals journalisten dat wel vaker doen.

Wel bijzonder dat er over hem zoveel geschreven is. hij heeft alles nog te bewijze en vind hoe hij zich presenteert tegen over zijn jeugdclub veelzeggend.

29 februari 2024 om 14:49

Het is gewoon keiharde business, dus ik snap het ergens ook wel. Dat je al dan niet bewust toch wat extra druk op de concurrent zet daardoor is een gunstig neveneffect voor Feyenoord.

Ik volg je idee overigens wel hoor. Zijn zaakwaarnemer is gewoon aan het shoppen voor de beste deal terwijl die jongen zelf het liefste blijft.

29 februari 2024 om 15:09

Dat is absoluut niet nadelig.

Denk ook dat hij het liefst blijft bij zijn club. Wat ik ergens ook het mooist zou vinden. Een terugbetaling aan de club die het in jou heeft zien zitten en je deze kans bied.

Alleen die zaakwaarnemers zien vaak alleen het snelle geld i.p.v. het grotere plaatje.

Hahah maar andersom mag het natuurlijk wel.. Hypocriet weer. Speler is van de zomer transfervrij en bekijkt zijn opties. Niks mis mee

Jongen word alweer 19 over een goede maand,

Ik zie hem nooit voetballen, maar vraag me af hoe groot talent je bent, als je op deze leeftijd nog geen 300 minuten in het eerste van psv hebt gemaakt.

29 februari 2024 om 12:31

Als je hem niet hebt zien voetballen is het raar om te oordelen over zijn talent.

29 februari 2024 om 13:12

@tvl11,

Waar zie je me oordelen ?

29 februari 2024 om 12:38

Ik denk dat het voetballend een groot talent is. Voor mijn gevoel moet het allemaal nog zakelijker worden en meer doelgericht.

Over minuten gesproken: hoeveel minuten heeft Frenkie voordat hij 20 werd in de ED gespeeld ? Volgens mij zijn dat er nog minder dan 200. Volgens mij is hij toch nog behoorlijk terecht gekomen.

29 februari 2024 om 13:16

@superfarmers,

Maar hij zat dan ook niet al vanaf de jeugd bij een topclub.

Kwam bij Ajax, even korte tijd om te wennen aan het systeem, en miste daarna nog vrij weinig wedstrijden.

29 februari 2024 om 13:59

Maar het was wel het grootste talent dat bij Ajax rond liep. Hoeveel tijd had Frenkie nodig ?

Babadi heeft het probleem dat het middenveld met Veerman, Schouten, Saibari en daarnaast nog eens Til en Tillman bijzonder goed bezet is. Voor de 10 positie heeft hij 3 concurrenten waarbij Saibari verder is dan dat hij is en Til een ideale speler voor het systeem van PSV is.

29 februari 2024 om 12:44

Wanneer moet iemand dan de doorbraak maken? Op zijn 13e verjaardag? Dan is die namelijk ook over een goede 72 maanden 19. Zo ongelofelijk Hollands weer dat je met je 18e al een onbetwiste basisspeler moet zijn bij een van de traditionele top 3 teams. Slaat werkelijk helemaal nergens op.

29 februari 2024 om 13:14

@psv.vvv,lfc,

Zit nogal een verschil tussen onbetwiste basisspeler of minder dan 300 minuten in 12 wedstrijden. Komt op nog geen 25 minuten per wedstrijd dat hij speelt.

Mij lijkt als je echt zo'n groot talent bent, dat je af en toe (tegen de kleintjes) wel een basisplaats of meer minuten krijgt.

Nu is het een beetje gissen waarover PSV zich zou verwonderen. Inmiddels is Babadi gewoon vrij om te onderhandelen en is PSV geen partij tussen de gesprekken van Feyenoord en Babadi. Als hij daadwerkelijk gewoon voor PSV kiest heeft hij het spel goed gespeeld en is het toch allemaal prima.

is niet netjes maar boeien. Dit gebeurd altijd wel. en volgens mij was Feyenoord al langer bezig met hem, dus waar maakt men zich druk over. Hoop iig dat hij bij PSV blijft. Heeft voldoende potentie om de komende jaren als basiskracht te voetballen bij PSV. Hopen dat zijn netwerk dan helpend zal zijn en hem niet bezig laten houden met randzaken.

Als ik kijk naar mijn club, zijn de spelers waarbij de onderhandelingen zo lang duurden, allemaal vertrokken. Dus ik zou me nog niet rijk rekenen als ik Psv was.

Dit hele drama belooft weinig goeds voor de toekomst…. Krijg er weer een beetje een Ihattaren (etc etc) gevoel bij….

Feyenoord doet in deze niks verkeerd, staan vrij om het gesprek met babadi aan te gaan. Ik moet wel zeggen dat ik als psv'er babadi moe ben. Ik ben volgens mij ook een van de weinige die denkt dat Babadi echt niet bij gaat tekenen, en PSV aan het lijntje houdt. Maar ik laat me graag verrassen, en hoop gezien de potentie dat die snel tekent. Maar vaak voorspeld het niet veel goeds voor de toekomst met dit soort spelers

Er is niks verwonderlijks aan.

Elke speler op de hele wereld waarvan het contract binnen 6 maanden afloopt staat vrij om met welke club dan ook te praten.

Dus geen idee waar je je als PSV zijnde aan verwonderd.

RvPstrikerNL zegt dat Babadi een goede speler voor Feyenoord zou zijn.

RvPstrikerNL wil niet bevestigen dat hij vindt dat Babadi een goede speler voor Feyenoord zou zijn.

29 februari 2024 om 11:40

Babadi is voor Feyenoord en PSV een groot talent.
Of het een goede speler is zal de toekomst moeten uitwijzen

Bij Feijenoord gaat het altijd sneaky. Ze moeten wel. Wie niet sterk is moet slim zijn. Maar het is wel een beetje onder de gordel. Andersom zou de wereld te klein zijn geweest

29 februari 2024 om 13:08

Welk gedeelte precies?

29 februari 2024 om 15:11

Wat is sneaky? Wat nog meer? Waar bedoel je op? Geef eens een goed concreet voorbeeld... ik ben benieuwd

Wat? PSV zat een maand geleden nog op het vinkentouw voor Slory en voerde ook gesprekken met zijn management. Daarnaast heeft PSV sinds 2020 maar liefst 14 jeugdspelers bij Feyenoord weggekaapt, dus ik snap dit niet zo.

Naast het feit dat er helemaal niet deze week is gesproken maar afgelopen maand is er maar één medium die olie op het vuur gooit momenteel en dat is het ED zelf.

Wel lekker dat je zo’n journalist als spreekbuis kan gebruiken als club zijnde.

29 februari 2024 om 12:02

Naast die 14 jeugdspelers probeerde Psv het ook met van persie en berghuis.

29 februari 2024 om 12:18

En Koeman, Vanenburg en Rijkaard van Ajax niet te vergeten.

29 februari 2024 om 12:56

En voor de 2de wereldoorlog probeerde PSV ook nog met spelers van Feyenoord en Ajax te praten. Want nu we toch flink teruggaan in de tijd moeten we dit ook maar meenemen

We kunnen er lange en slopende discussies over gaan voeren, maar we hebben het hier over een speler die zich nog moet bewijzen en nu al moeilijk doet over een contractaanbieding van PSV. Zaakwaarnemers die teveel willen verdienen en een voetballer, die al naast zijn schoenen gaat lopen terwijl hij nog geen volwaardig eredivisieseizoen heeft gespeeld. Welkom in de wereld van anno 2024. Misschien ben ik dan een ouwe lul, maar als je er geel realistisch naar kijkt is de voetbal wereld zo kapot als het maar kan.

Handelswijze geeft spanningen... Eerst 10 jaar de gelegenheid hebben om er uit te komen en dan klagen over 'de merkwaardige' handelswijze van Feijenoord. Maar PSV wilde toch deze week uitsluitsel? Hoe vreemd is het dan dat het nu spannend wordt? Maar laten we ook duidelijk zijn, als je op je 18e al dit soort fratsen hebt dan zouden beide teams waarschijnlijk beter af zijn als Babadi lekker ergens anders naar toe gaat!

Lekker bijtekenen kerel en zondag de winnende maken

"het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen."

Die broer van hem maakt zichzelf ook belangrijker dan hij is. Uiteindelijk moet Isaac Babadi zelf beslissen bij welke club hij speelt. Komt op mij als een zwak mannetje over als hij zijn carriere (niet die van zijn broer) zo laat bepalen door zijn familie.

Hoeft van mij ook niet bij te tekenen. Alleen had ik hem als PSV zijnde al in September bij Jong PSV op de tribune gezet.

Hoezeer ik het nog wel begrijp dat een club als Feyenoord dit buitenkansje wil aangrijpen te meer omdat ze geen groot budget hebben voor exceptionele talenten maar vind over het algemeen dat je tot de spelers 21 jaar zijn je daar vanaf moet blijven en zeker het moment waarop het nu weer gebeurd is idd niet echt heel netjes maar goed net als Ajax het niet zo nou neemt met principes en normen en waarden heeft Feyenoord dat de laatste jaren ook niet zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren