Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Babadi kiest definitief voor PSV; Feyenoord tast om bijzondere reden mis’

Laatste update:

Isaac Babadi blijft PSV trouw. Dat beweert althans het Feyenoord-fanmedium 1908.nl. Ondanks verwoede pogingen van Feyenoord heeft de achttienjarige middenvelder besloten om bij de Eindhovenaren te blijven.

Twee weken geleden zou Feyenoord, met de daarbij aanwezige hoofdtrainer Arne Slot, een concreet gesprek hebben gevoerd met de entourage van Babadi. Dat was een succesvol gesprek, zo schetst de fansite.

"De speler raakte tijdens het gesprek met Feyenoord overtuigd van de plannen en het financiële voorstel van de Rotterdammers, die daarin een beter plan aan te bieden hadden dan PSV zelf."

Maar door een 'persoonlijke keuze' vist Feyenoord toch achter het net. Opvallenderwijs heeft ook onzekerheid over de nabije toekomst van Slot invloed gehad op de beslissing van Babadi, zo schrijft althans het fanmedium.

"Om Babadi definitief over de streep te trekken om voor Feyenoord te kiezen, moesten de Rotterdammers idealiter min of meer een garantie geven dat Slot langer dan het huidige seizoen aanblijft bij Feyenoord: die garantie kon op dit moment niet volledig geboden worden", klinkt het.

Volgens 1908.nl wordt de verlenging van het contract van Babadi (tot medio 2028) nog voor de topper tussen Feyenoord en PSV aankomende zondag wereldkundig gemaakt. Het tekenmoment is langere tijd uitgesteld omdat de moeder van Babadi daarbij per se aanwezig wil zijn.

Donderdag schreef Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad al dat PSV zich verwonderde over de handelswijze van Feyenoord. Het contract van Babadi loopt eind juni af, waardoor de Nijmegenaar sinds 1 januari in gesprek mag met andere clubs.

Feyenoord doet officieel dus niets verkeerd, maar toch zou de Brabantse koploper zich verwonderen over de handelwijze van de regerend landskampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Onder druk van PSV medewerkers, enkele media en wat supporters heeft Babadi zijn keuze op de vertrouwde Eindhovense omgeving laten vallen." Hahaha wat is dit dan. Dat 1908 is toch af en toe ook maar een klein platformpje he 😅. Buiten dat ze de laatste tijd wel heel vaak namen brengen die dan opeens toch niet komen. Wat betreft Babadi: prima dat ie blijft, maar het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs. Van Babadi zelf niet, van zijn zaakwaarnemer niet, en van PSV ook niet. Maar goed, laat 'm zondag maar de winnende maken dan.

1 maart 2024 om 09:43

Ja die Rutger van 1908 is af en toe een beetje een klein mannetje. Kan in artikelen heel bijtend of vreemd reageren.

Buiten dat zit hij er tegenwoordig telkens naast en is zijn bron een beetje opgedroogd lijkt me.


Gefeliciteerd met het verlengen van Babadi, hopen dat dat de enige felicitaties blijven deze week😉.

1 maart 2024 om 09:59

Ben een beetje Rutger moe de laatste tijd.... Elke zogenaamde scoop klopt niet meer. Heb het idee dat ze bij Feyenoord ook heel moe zijn van hem en daarom hem continu de verkeerde kant op sturen

1 maart 2024 om 10:00

@Gluubster Ja, klopt, jammer ook. Begon met een leuk account maar toen het eenmaal goed liep werd hij ook heel snel onuitstaanbaar irritant haha.

1 maart 2024 om 10:13

Misschien klopt deze scoop dan ook niet en zien we Babadi alsnog in Feyenoord shirt volgend jaar

1 maart 2024 om 10:18

Dat gaan we ook wel zien denk ik, aangezien ze volgend jaar allemaal shirtje willen ruilen met hem 😉

1 maart 2024 om 10:27

Na een winstpartij is het ruilen van een shirtje geen probleem haha
Denk dat Babadi dan ook heel blij is met zijn shirtje van match winner Milambo

1 maart 2024 om 10:58

Ja dit kunnen we volgens mij beide nog wel een dag volhouden he? 😂 Ik zeg succes zondag!

1 maart 2024 om 11:07

Hahah zeker! Jij ook succes!

1 maart 2024 om 09:43

Denk dat zijn entourage Feyenoord gewoon heeft gebruikt voor een sterkere onderhandelingspositie met PSV. Heb het gevoel dat Babadi zelf helemaal niet wil vertrekken.

1 maart 2024 om 09:55

@Sitostick, dat denk ik niet. Feyenoord meldde zich zelf bij Babadi, dat is ook geen geheim. En dat PSV (veel) te laat begon met de gesprekken met Babadi is ook geen geheim. Dat ze daardoor niet heel happig waren snap ik dus wel. Maar zó lang was natuurlijk ook niet nodig.

1 maart 2024 om 09:57

In hoeverre het betrouwbaar is weet niemand, maar deze gozer van 1908 beweert ten stelligste dat Feijenoord hem een financieel betere aanbieding heeft gedaan dan PSV. Dat vind ik toch wel opvallend en zou ook speculatie omtrent de onderhandelingspositie (voor een groot deel) doen verdwijnen.

1 maart 2024 om 10:07

Dat Feyenoord zich bij hem heeft gemeld sluit niet uit wat ik zeg. Alleen dat het niet vooraf bedacht is.

1 maart 2024 om 10:16

Ik ben dit wel met Sito eens.
Ik ben ervan overtuigd dat de entourage dit heeft gebruikt om een betere positie te krijgen.
Uiteindelijk zal psv water bij de wijn gedaan hebben en Badadi ook een beetje.

Voor de speler beter om bij psv te blijven. Ik had hem graag gezien hoor bij Feyenoord maar gasten van deze leeftijd moeten gewoon vastigheid hebben en zich verder ontwikkelen.
Ik denk dat zijn entourage voor meerdere problemen gaat zorgen in de toekomst haha

1 maart 2024 om 10:15

Elfrink, woordvoerder van PSV. Een grap voor de journalistiek. In before PSVers die hem verdedigen en daarmee aantonen dat hij een slap aftreksel van een journalist is

1 maart 2024 om 10:19

Alhoewel Elferink soms te ver doorslaat in het fan zijn is dit wel echt een manke vergelijking

1 maart 2024 om 10:21

Ik vind rik altijd wel sterk overkomen. Beter dan Leon ten voorde, die ik veel te arrogant vind. Rik zit er vaak wel goed bij vergeleken met Rutger. Die lijkt soms zijn artikelen te verzinnen.

1 maart 2024 om 10:27

Heb het afgelopen week hier ook gezegd: een PSV watcher van het Eindhovens Dagblad verwijten dat hij niet helemaal objectief zou zijn is hetzelfde als AT5 en RTV Rijnmond verwijten dat ze wel heel erg voor Ajax en Feyenoord zijn. Buiten dat vind ik dat bij Rik dus echt heel erg meevallen. De reden dat hij genuanceerd is, is omdat hij afhankelijk is van de makkelijke scoopjes vanuit PSV. Daarom zal hij niet zo snel super kritisch zijn (al is hij dat in het verleden ook wel geweest op van Bommel en Cocu bijvoorbeeld). Dat maakt hem wellicht geen super sterke journalist, maar dat heeft niet zoveel met objectiviteit als gevolg van clubvoorkeur (hij komt nota bene uit Twente) te maken, maar gewoon met het feit dat hij liever de makkelijke scoopjes krijgt voor artikelen dan dat hij de extreme geheimen naar boven haalt. Juist zijn benaderbaarheid, nuance en werkethos maken hem een fijne PSV watcher voor supporters. Dat mensen van andere clubs liever zien dat hij PSV afkraakt snap ik, maar dat is nou eenmaal niet zijn stijl.

1 maart 2024 om 11:03

Hopelijk word hij binnenkort scheidsrechter!

1 maart 2024 om 10:08

Lijkt er op dat het Babadi toch echt om speelkansen gaat. Dat zie je niet vaak in soortgelijke situaties. Wanneer hij voor het geld had gekozen was hij gewoon naar het buitenland vertrokken. Of naar Rotterdam, als hij in Nederland had willen blijven.

1 maart 2024 om 10:16

@Saksenros65, deels wel. Maar dat verklaart nog niet waarom een eerder tekenmoment opeens werd afgeblazen door zijn zaakwaarnemer. En dat verklaart ook niet waarom er recent weer een financieel tegenvoorstel gedaan is. Ik bedoel: het perspectief kun je het snel over eens of oneens worden. Dat zie je wel of dat zie je niet. Het blijkt dus een gedeelte financieel te zijn en een gedeelte speeltijd.

1 maart 2024 om 10:54

Ik snap niet dat vz dit overneemt. Een nietszeggend supporters website

1 maart 2024 om 11:51

+/- 50 reacties en een stuk of 1.000 clicks en misschien wel 10.000 clicks.

Toch hetzelfde dat sinds dit jaar artikelen worden geschreven over de podcast van Kale en Kokkie. Alles voor de clicks.

1 maart 2024 om 10:55



Die Rutger is gewoon een heel naar en eng mannetje. Hoop dat zijn tijd wel voorbij is onderhand, heeft genoeg centen verdiend met het oeverloos uitmelken en updaten van artikelen. Klopt van geen kant meer van wat hij allemaal roept laatste maanden.



Jezus, dat artikel op 1908. Daar spat de frustratie echt vanaf zeg. En Rutger wil zichzelf graag een 'objectieve journalist' noemen. Hij zit in ieder geval qua taalgebruik en objectiviteit nog heel ver af van het niveau van een goede journalist.

"De speler raakte tijdens het gesprek met Feyenoord overtuigd van de plannen en het financiã«le voorstel van de Rotterdammers, die daarin een beter plan aan te bieden hadden dan PSV zelf."

"feyenoord is niet gebruikt door de entourage en de speler, die dankzij zijn eerdere transfervrije status sinds de jaarwisseling vrij was om te praten met welke club dan ook: Feyenoord is namelijk zã©lf in de markt gekomen voor de aanvallende middenvelder, waarna de partijen om tafel gingen."

"onder druk van PSV medewerkers, enkele media en wat supporters heeft Babadi zijn keuze op de vertrouwde Eindhovense omgeving laten vallen: hij blijft langer aan bij Psv."

1 maart 2024 om 12:43

Wat is die Rutger een klein mannetje zeg. Waar is de objectiviteit gebleven? Het zou VZ sieren deze onzinnige bron niet meer te gebruiken voor hun artikelen.

Waarom is dit 'opvallenderwijs'? De invloed van een trainer is in het moderne voetbal belangrijker dan ooit, een aantal jaar geleden kon je nog veel meer het verschil maken met technische kwaliteit, tegenwoordig wordt iedere competitie vrijwel alleen nog maar beslist door de tactische hand van de trainer.

Het verschil met of zonder Slot is enorm, en een sterk profiel als Slot vervangen is niet te doen, je gaat altijd inleveren. Dus als Babadi vind ik dit een volstrekt logische vraag; dan kan je beter kiezen voor PSV waar je weet wat je aan Bosz hebt die zeker nog wel een jaar blijft.

De positie van een trainer kan je als jonge speler echt maken en breken, uitstekende vraag van Babadi imo.

1 maart 2024 om 09:53

Helemaal gelijk. Een Slot interesseert het ook geen biet of hij komt of niet. Hij is toch weg.

1 maart 2024 om 12:45

Het is geschreven door een mannetje die teveel in zichzelf is gaan geloven en door zijn omgeving wijs is gemaakt een objectieve journalist te zijn. Totaal niet serieus te nemen dus.

Aardig tegen elkaar uitgespeeld. Heeft zijn zaakwaarnemer goed gedaan.

1 maart 2024 om 09:54

Als je dit bericht (net als alle anderen) wil geloven, dan wel ja

Dit zag echt helemaal niemand aankomen! Feyenoord en PSV hebben zich gewoon laten gebruiken door deze knul om het onderste uit de kan te krijgen.



Nog heel veel geluk en plezier bij PSV Isaac maar wat ik interessanter vind is het gerucht rondom Slot. Ik ga er (als Feyenoord fan vanuit) dat Feyenoord de beker wint tegen NEC en dan heeft Slot alles wel gewonnen wat hij met dit Feyenoord kan winnen. Het zou een mooi moment zijn om dan met een prijs uit elkaar te gaan maar dan ben ik heel nieuwsgierig wie er dan trainer gaat worden. Thomasson heeft net een nieuwe klus (zou mijn droom kandidaat zijn) en verder is er behalve Pascal Jansen niemand die ik zou kunnen bedenken die Slot zou kunnen vervangen.

1 maart 2024 om 10:07

Ik verwacht dat sipke hulshoff het over gaat nemen. Was hij niet gehaald om juist onder slot te werken om het stokje over te nemen? Dan zou eventueel van persie doorgeschoven kunnen worden naar het eerste of eventueel melvin boel van de 021.

1 maart 2024 om 10:15

Missschien Pusic wel.

1 maart 2024 om 10:30

Ik heb het gevoel eigenlijk totaal niet en heb het idee dat Slot "gewoon" gaat blijven. Belangrijkste reden was een persco van een paar weken terug waarin werd genoemd dat het CL geld van dit jaar nog niet is geïnvesteerd. Dat kan vanaf aankomende zomer. Inclusief het geld dat erbij komt. Slot lijkt mij dusdanig ambitieus dat hij dit ook zelf wil gaan oogsten. Hij wil op het hoogste niveau actief zijn en die mogelijkheid zal er ongetwijfeld zijn. Kijken of het lukt om te overwinteren. Daarnaast is er met Ten Hag een mooi voorbeeld dat het helemaal niet erg is om wat langer in Nederland te blijven en te presteren. Heeft ook niet voor niks zijn contract verlengd en is nog jong voor een trainer. De beste man kan nog jaren door en succesvol zijn met Feyenoord legt wel een goede basis voor je verdere carriere.

1 maart 2024 om 11:05

Hoewel ik dit een sterke, goed onderbouwde reactie vind, denk ik wel dat je 1 belangrijk punt vergeet. Momentum. Stel er komt een (sub)topper langs in de zomer heb je kans dat Slot wel op die trein springt. Dat is er immers geen die dagelijks langs komt. Dat was ook voor Ten Hag van toepassing denk ik.

Persoonlijk hoop ik ook nog op 1 seizoentje Slot. Mag het spel wel weer wat passievoller worden trouwens want het leek gister de eerste helft wel alsof Fey met een oefenpotje bezig was.

1 maart 2024 om 11:39

Tsja vorig jaar heeft hij Tottenham links laten liggen omdat hij ook wacht op een grotere vis. Als je kijkt hoe het dit seizoen gaat dan denk ik niet dat die grotere vis zomaar voorbij gaat komen. Slot is een carrieretrainer en gaat voor iets waar hij het meeste uit kan halen. Daar is niks mis mee, maar ik denk dat hij nog wel een successeizoen nodig heeft willen die grotere clubs dan Tottenham komen.

1 maart 2024 om 12:12

Denk dat Leverkusen langskomt als opvolger van Xabi Alonso. Zou mooie stap zijn lijkt me, ook al is de kans groot dat dat team flink leeggekocht gaat worden.

1 maart 2024 om 11:21

Lijkt me ook dat slot gaat, niet voor niks heeft hij vorig jaar even flink geflirt met Tottenham toen die interesse er was. Met een mogelijke beker heeft slot alles gewonnen wat er te winnen valt. Wordt wel een leuke situatie, Ajax en Feyenoord die allebei een trainer zoeken. Allebei ongeveer in dezelfde vijver gaan vissen, ik heb een voorgevoel dat een van de twee zeker met Pascal Jansen in zee gaat en dat de andere Pepijn lijnders voor de groep zet.

Net als andere berichten mbt dit onderwerp, neem ik ook dit met een korreltje zout. De enige feitelijkheid die er wat mij betreft bestaat is dat Babadi nog niet heeft verlengd bij psv en nog niet heeft getekend ergens anders. De rest is speculatie en paginavulling.

Dat PSV zich verwonderde over de handelswijze van Feyenoord verwondert mij dan weer.....

1 maart 2024 om 10:46

Tja dat ligt er aan welke werkwijze. Dat ze over contracten hebben lijkt mij niet dat ze het daar over hebben. Missxhien is er iets anders voorgevallen. Wie weet. Maar een club mag Babadi nu benaderen.

Zou mooi zijn, liet toch wel echt veel talent zien aan het begin van het seizoen. Hopen dat hij meer kansen krijgt als hij bijtekent en het door kan zetten.

1 maart 2024 om 11:51

Maar welke middenvelder wil je er dan uithalen ? Het zou voor hem het beste zijn dat Schouten vast naar de verdediging gaat waardoor er minder concurrenten op het middenveld zijn.

Als je het af laat hangen van Slot, dan zit je toch in hetzelfde spoor als met Bosz? Slot heeft vorig jaar Tottenham links laten liggen maar met het huidige seizoen in het achterhoofd denk ik toch niet dat er grotere vissen langs gaan komen. Aan de andere kant is Bosz een vergelijkbare broodtrainer (waar niks mis mee is) waar je op lange termijn niet op kan bouwen. Dat is gewoon onderdeel van het voetbal: je weet maar nooit hoe de selectie er volgend jaar uit gaat zien. Vreemd bericht.

Ik denk dat elke jeugdspeler blij zou moeten zijn om bij PSV, Ajax of Feyenoord door te kunnen breken. Het gaat er daarna vooral om hoe je een goed traject opstelt voor jezelf, om jezelf te ontwikkelen. In deze fase van je carrière zit het grote geld nog niet. Voor Babadi zou een jaartje Twente voor volgende seizoen een goede stap kunnen zijn, als de huidige middenvelders niet vertrekken. Zal zich daar snel in de basis kunnen spelen, en speelt Europese wedstrijden naar alle waarschijnlijkheid met aanvallend voetbal in de Eredivisie. Dan kan die als die 20 is enorm bijdragen aan PSV en ligt er misschien wel een mooie transfer in het verschiet naar het buitenland.

Ok. is dit nou echt een betrouwbaar bron? eerst maar even definitieve witte rook vanuit PSV dan geloof ik het echt.

Zo langzamerhand word ik een beetje moe van alle berichtgeving omtrent de volgende carrièrestap van Babadi. Reeds vele "bronnen" hebben aandacht besteed aan en eventueel (veelvuldig) gespeculeerd over deze "slepende" zaak. Het nieuwe contract van Babadi is verworden tot een soap van bijna epische proporties, bijna vergelijkbaar met de hype rond Brobbey, de overtrokken aandacht voor Henderson of de perikelen rond Ihattaren. Ik wacht verder wel gewoon de confirmatie van een door Babadi ondertekend contract af, bij PSV of een andere club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren