Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ strikt jonge doelpuntenmachine: ‘Dit is een prachtige club’

Laatste update:

AZ heeft zich versterkt met Rasmus Wendt. De achttienjarige aanvaller is overgenomen van BK Häcken en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de rest van het seizoen, met een optie op nog twee jaar. Wendt sluit aan bij de beloften van trainer Michel Vonk.

In het afgelopen jaar was Wendt voor de Onder-19 van zijn werkgever uit Zweden goed voor 17 doelpunten en 21 wedstrijden. Op de website van zijn nieuwe werkgever spreekt hij van ‘een groot moment’: “AZ is een prachtige club, dus ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan. Ik ben al een week op stage geweest en deed mee in een vriendschappelijke wedstrijd. Dat ging goed. AZ is een familiaire en professionele club.”

“Ik kan hier werken met alleen maar specialisten. Het komende halfjaar focus ik mezelf op het aarden in Nederland. Hopelijk kan in dan in de toekomst de stap naar het eerste maken”, aldus Wendt. Hoofd jeugdopleiding Paul Brandenburg omschrijft Wendt als ‘een heel interessante speler’: “Zeker op fysiek gebied.”

“Hij is een jongen met snelheid en veel diepte in zijn spel. Daarnaast is hij technisch vaardig en kan hij goed tussen de linies spelen. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen. Naast dat hij op school intelligent is, hij zit in zijn laatste jaar van het gymnasium, komt hij ook heel goed uit de cognitieve testen. Er zit nog veel rek in zijn ontwikkeling.”

Denk jij dat Rasmus Wendt gaat doorbreken in AZ 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt als een speler met veel potentieel, maar ik dacht dat AZ met Boadu al een potentiële topper in huis had. Tevens heeft AZ Seuntjes, Johnsen en Friday, dus deze nieuwe jongen zal nog wel even bij de beloften spelen!

31 januari 2019 om 11:26

Friday is naar Twente.

31 januari 2019 om 11:27

Friday is nu naar Twente, Johnson in de wolken en Boadu in de lappenmand. Kan geen kwaad, hoewel hij dit jaar vooral minuten bij de beloftes zal moeten maken (vervanger van Druijff).

31 januari 2019 om 11:40

En daarbij is Seuntjens geen echte spits, maar eigenlijk een middenvelder

31 januari 2019 om 11:42

Dit soort kansjes kan je niet laten liggen, Het ziet er veelbelovend uit dus waarom niet. Friday gaat hem niet meer worden denk ik.

Contract voor 5 maanden spreekt in ieder geval enorm veel vertrouwen uit.

31 januari 2019 om 11:51

Ik vind het wel slim. Hij vervangt dit seizoen Druijf in jong az en mocht het bevallen, dan kan az hem 2 jaar extra binden. Er kan niet zoveel misgaan met zo’n deal.

31 januari 2019 om 12:45

Volgens mij vervangt hij Dekker , want het is meer een linksbuiten.

Iemand enig idee wat die cognitieve testen precies inhouden? Wat wordt er gemeten en hoe? Welke verbanden met het voetbalspelletje worden er gelegd en zijn er ook bewezen?

31 januari 2019 om 11:31

Volgens mij is dat een soort van intelligentietest, die zich vooral toespitst op punten die in het voetballen belangrijk zijn zoals inzicht en probleemoplossend vermogen. Er was een tijdje terug ooit een Docu op de NOS over de val van het NL voetbal. Daar zat dit toen in. Deden ze op de ipad.

Edit: moet ik er natuurlijk wel bij zeggen dat dit de trends zijn om die val weer te stoppen. Anders is het een vreemd verhaal .

Ik was al bang dat Max was begonnen aan z'n winterslaap, maar gelukkig is hier dan toch de broodnodige versterking centraal achterin. Oh, wacht...

AZ strikt jonge doelpuntenmachine. Dan denk je wow, om wie zal het gaan! Wie zal AZ gehaald hebben op de laatste dag van de transferwindow! Blijkt het een jongetje uit de A1 van BK Häcken te zijn. Sentationeel!

31 januari 2019 om 14:05

Had je iets anders verwacht? Tekst had wel anders geweest als het om Ronaldo was gegaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren