Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ spreekt vertrouwen uit na zeperd: ‘Dus ja, Van den Brom blijft’

Laatste update:

AZ leek op weg naar Europees voetbal, maar die vlieger ging niet op na een ongekende opleving van FC Utrecht. Nadat de Alkmaarders voor eigen publiek met 3-0 hadden gewonnen en de ticket naar de tweede voorronde van de Europa League hen eigenlijk niet meer kon ontgaan, ging het zondagmiddag in De Galgenwaard alsnog mis. De ploeg van John van den Brom ging met 3-0 onderuit en verloor na strafschoppen. Nadat eerder dit seizoen de bekerfinale al werd verloren van Vitesse (2-0), staat AZ nu ook met lege handen. Desondanks hoeft de trainer niet te vrezen.

Want als het aan directeur voetbalzaken Max Huiberts ligt, is Van den Brom ook volgend seizoen trainer van AZ. In februari verlengde de club het contract van de coach immers nog. “We hebben in februari gezegd dat we ook volgend seizoen met elkaar doorgaan. Dat is een bewuste keuze geweest. Door dit verloren duel gaan we echt niet ineens een andere koers varen”, aldus Huiberts tegen De Telegraaf. “Dus ja, Van den Brom blijft.”

De trainer nam zijn ploeg zondag niets kwalijk. "Ik kan de spelers niets verwijten”, liet hij weten in gesprek met de NOS. “We spelen vandaag onze 56ste wedstrijd van het seizoen. Als je dan dit nog kan brengen, kun je daar als coach enorm trots op zijn."

AZ is toe aan een nieuwe trainer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar. Iemand handhaven die blijft volharden in kneuzen als Dos Santos en Rienstra en de beste speler maanden op de bank zet. Iemand die bijna elke week tactisch wordt afgetroefd door de trainer van de tegenstander. Iemand die de poppetjes steevast op de verkeerde plaats zet en nauwelijks eigen jeugd durft te brengen. Iemand die keuzes maakt op gevoel in plaats van statistieken en prestaties. Moneyball? Laat me niet lachen. Top 3 aanvallen? Met deze treurwilg? Nooit. Huiberts moet zich kapot schamen. Max doet het nog slechter dan Stewart en dat is razend knap. Er zijn nog maar 2.000 seizoenkaarten verkocht en dat gaan er nu niet veel meer worden. Nog een jaar ellende.

29 mei 2017 om 07:38

Ooit wel eens nagedacht over het feit dat het spelersmateriaal gewoon minder is dan de jaren er voor? In hoeverre is Van den Brom dat aan te rekenen? Met deze selectie vijfde worden en de bekerfinale halen is gewoon naar behoren.

Sorry, maar de tijden met Altidore, Sigthorsson, Janssen en Berghuis zijn gewoon voorbij. Daar kan een Weghorst niet tegenop.

In 2016-2017 hebben zowel Utrecht als Vitesse een betere selectie dan AZ. Dat ze dan vijfde worden en de bekerfinale halen is gewoon prima. Net de pech dat ze de play-offs en de bekerfinale niet winnen. Maar als pakweg Overeem de pingel gewoon gemaakt had, dan hadden dingen er heel anders uit kunnen zien.

29 mei 2017 om 08:14

Het spelersmateriaal is wel minder maar dat verklaart niet dat je wedstrijd 55 zo fris als een hoentje staat te spelen en wedstrijd 56 ineens aan alle kanten overlopen wordt, zelf superslecht aan zoâ´n wedstrijd begint en in 90 minuten 0 schoten richting de achterlijn produceert terwijl Utrecht meer dan 30 doelpogingen onderneemt. Bepaald ook niet de eerste keer dat Vd Brom de ploeg niet goed weet voor te bereiden op zoâ´n wedstrijd. Dan weer die onbegrijpelijke keuze om Rienstra ineens weer in te zetten na twee maanden niet voetballen en de onervaren Hatzidiakos de eerste penalty te laten nemen. En dat soort vreemde beslissingen al het hele seizoen door. Van die 56 wedstrijden zijn er misschien 6 goed geweest. Het is gewoon niet meer aan te zien.

29 mei 2017 om 08:23

Weghorst deed het aan het begin wel redelijk, maar daar is nu ook niks maar van te zien. Ik denk dat je nu nog beter friday kan laten spelen.

29 mei 2017 om 09:04

Hell no. Gister in zien vallen? Heeft werkelijk helemaal niks goeds gedaan. Die vent is zo traag + ook niet gemotiveerd dan alsnog te rennen. Nee die moet weg deze zomer, is niveautje VC Volendam.

29 mei 2017 om 09:47

6e, Vitesse is 5e geworden 👍

29 mei 2017 om 10:49

AZ heeft gekregen wat het dit seizoen verdiende: helemaal niets. Stel je toch voor dat je de play-offs had gewonnen, dan had deze zwakke trainer nog aan de doelstellingen voldaan ook. De directie heeft ervoor gekozen om het stadion vervroegd terug te kopen in plaats van te zorgen voor kwaliteit op het veld. Daar zullen ze nu de gevolgen van merken want geen hond gaat nog kijken zolang Van den Brom ongestraft mag falen. Vriendjespolitiek, obligaat geleuter voor de camera na elke wanvertoning, denken dat je uit en thuis tegen Utrecht gewoon in dezelfde formatie kunt spelen. Wat een lachertje.

29 mei 2017 om 10:54

heb je de drie wedstrijden gezien 2 maal Groningen en Utrecht thuis.toen kon je zien dat er heel wat meer uit die zelfde selectie te halen is.

stop met het verleden er bij te halen dat is geweest,
in de tijd van Kist,nygaard,welzel , Pier Tol ,hovenkamp werden we kampioen het is grootte onzin omdat er bij te halen.kijk wat er nu loopt en dan is er haal wat meer mogelijk dan Brom eruit gehaald heeft.
dat wordt volgend jaar weer een verloren seizoen.

29 mei 2017 om 14:40

Ja en wie is er verantwoordelijk voor het spelersmateriaal? Juist, Huiberts en hiervoor Steward, wiens werk ook abominabel was. Gelukkig had de beste man nog een toevalstreffer als Janssen.

Tijden met die 4 spelers die jij noemt slaat nergens op, er zijn echt nog prima zulke spelers te vinden. De enige tijd die voorbij is, is de tijd met Brands (en Gerbrands), wat een enorm verlies is geweest voor Az.

Spelers die naar mijn mening tekort komen (en zijn aangekocht): Job van der Velden, Rienstra, Seuntjes (!!), Weghorst (veel te veel voor betaald) en Bel Hassani (prima speler, maar zorg wel dat er plek voor hem is en hem vertrouwen wordt gegeven). Dit allemaal in een kort tijdsbestek natuurlijk.

Daarentegen zijn spelers als Rens van Eijsden prima spelers, maar daar blijft het ook bij. Friday heb ik (waarschijnlijk onterecht) een beetje hoop voor. Svensson goede aankoop.

Schandalig van Van den Brom vind ik echter zijn opstellingen. Met als grootste voorbeeld Derrick. Luckassen heeft namelijk nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld centraal achterin. De beste man is gewoon veel en veel te langzaam om daar achterin te staan; hij reageert te sloom en heeft de draaicirkel van een vrachtwagen. Er zijn zoveel momenten dat je hem weer achterlijk ziet kijken, terwijl er weer een tegendoelpunt invliegt. Daarentegen kan hij een prima pot als defensieve middenvelder spelen, waar hij het middenveld van de tegenstander erg moeilijk kan maken. Indien Luckassen (gelukkig) op het middenveld speelt, speelt er zo'n pure middelmatige speler naast als rienstra of seuntjes. Nul creativiteit en het is ook niet bepaald zo dat deze mannen ervoor gaan zorgen dat je de nul houdt.

Daarnaast gaat Van den Brom nog ruzie maken met een van onze beste (ja de beste) spelers: Joris van Overeem. Fantastische speler die gewoon altijd moet spelen. Hij ziet dingen die de rest niet ziet.

En dan nog zo iets.. het keepersprobleem, vind het enorm zielig voor krul en ook wel lullig, dit had niemand verwacht natuurlijk. Maar kijk eens met je doppen naar de jeugd. Er gaat nu een keeper transfervrij weg die 100% zeker niet minder was geweest dan die droeftoeters die afgelopen jaren op doel hebben gestaan (esteban, coutinho viel dan nog wel mee, rochet en krul): Nick Olij. AZ denkt aan het einde van het seizoen: ja het gaat toch niet zo lekker, we hebben een nieuwe keeper nodig, kijk eens in je eigen jeugd gekken.

Op de vleugels.. ja Alireza is fantastisch vind ik. Dos Santos, Tanko en Garcia is om het even. Denk dat ze er allemaal wel kunnen komen, zolang ze maar vertrouwen krijgen.

Hii is trots op zijn ploeg omdat het al hun 56ste wedstrijd van het seizoen is. Ik denk dat Utrecht ook in de buurt komt van die 56. Dus als Utrecht (wat ik niet zeker weet) ook dicht bij die 56 wedstrijden komt dan is het niet alsof alleen zij een nadeel hebben.

29 mei 2017 om 07:41

AZ heeft 10 Europese duels meer dan Utrecht gespeeld + 2 bekerwedstrijden meer.

29 mei 2017 om 10:52

12 Europese duels. Maar dat verklaart hooguit het vele puntverlies in de competitie en niet de onnavolgbare keuzes van deze malloot.

29 mei 2017 om 17:01

Oh wist ik niet dacht dat het wel redelijk in de buurt kwam

"als je dan dit nog kan brengen, kun je daar als coach enorm trots op zijn.""

...serieus John? Heb je de wedstrijd wel gekeken? Alles wat fout kon gaan ging ook fout...

29 mei 2017 om 09:11

Die zin....echt alleen die zin zou al genoeg moeten zijn voor ontslag!!!! Dan snap je het dus echt niet als bestuur.

Bizar, maar Brom ontslaan betekend gezichtsverlies voor Huiberts dus hij kan niet echt anders. Drie nul voor beginnen aan de wedstrijd en na 110 minuten pas het eerste schot op het doel van de tegenstander lossen, vanaf minuut 1 tijdrekken en je eigen graf graven, zeventien thuiswedstrijden en slechts vier gewonnen... de lijst is eindeloos. Aardige vent maar deze man moet wegwezen.

29 mei 2017 om 09:46

Ligt dat dan aan de trainer of aan de slappe instelling van de spelers? Als je als spelers zijnde Utrecht 3 dagen geleden helemaal overklast, en 3 dagen later zelf helemaal zoek gespeeld word, ligt het niet aan de trainer. Dat kan gewoon niet. Was gewoon slappe hap. Luckassen, Haps, Weghorst geven altijd alles. Middenveld was zo slap, wat dit dramatische AZ betekende. Uiteindelijk verdiende Utrecht het ook. 4e geworden, 1 mindere wedstrijd afgelopen week. Maar de best off the rest!!

29 mei 2017 om 10:56

De complete voorhoede kan er niets van behoudens Jahanbaksh en Stengs. Speel dan met 2 spitsen en een extra verdediger als je weet dat Utrecht vol gas gaat geven. Maar nee hoor, dit tactische onbenul kiest gewoon voor dezelfde 11 spelers in dezelfde samenstelling. Dat snap je het gewoon echt niet. Dan mag zijn lievelingetje Rienstra ook nog invallen en binnen 1 minuut een rode kaart veroorzaken. De slapjanus.

29 mei 2017 om 16:22

Utrecht verdiende het zeker, AZ heeft dit jaar helemaal nergens recht op. Het is een combi van onbelans, gebrek aan kwaliteit en een trainer die zijn spelergroep niet kan motiveren en keer op keer onnavolgbare keuzes maakt. Maar eerlijk is eerlijk er is ook bedroevend ingekocht. Vijfentwintig miljoen verdiend vorig jaar en dan met Weghorst (voor maar liefst 1,5 miljoen!) en Fred Friday op de proppen komen. Lachwekkend....
Dan een TD die met een denigrerend lulverhaal naar de suporters aankomt dat mensen in Alkmaar niet ieder jaar een prijs moeten/kunnen verwachten. In Alkmaar verwacht niemand dat we even een aanval doen op de top drie, en zeker niet ieder jaar een prijs, maar waar AZ altijd voor stond was fris en aanvallend voetbal. Dat is waar de schoen wringt, de mensen op de tribune zijn het werkelijk spuug en spuugzat dat ze twee wekelijks naar deze huidige puinbak aanmoeten kijken. Als dan na die ellende waar we gister naar hebben zitten te kijken de trainer ook nog even voor de camera komt verkondigen dat hij trots is op dit zootje, en de bal naar zijn mening toevallig drie keer verkeerd viel voor AZ waardoor Utrecht heeft gewonnen dan ben je werkelijk niet goed bij je hoofd. Negentig minuten voetbal en geen schot op doel.....

Ik heb niet verlengd voor volgend jaar. En dat gaat ook zeker niet meer gebeuren na het lezen van dit nieuws. Ik heb me zo geã¯rriteerd aan dit seizoen, ongelofelijk in de maling genomen zijn wij als supporters. Elke thuiswedstrijd ongeveer gelijk spelen. Het gat met de nummer 4 is zo groot dat het gat naar NEC dat gedegradeerd is net zo groot is. Kortom; met wat pech (of geluk) hadden we met de instelling van dit zooitje ongeregeld nacompetitie moeten spelen. Let wel; dit AZ is in potentie verreweg de nummer 4 van Nederland. Als je dan dit presteert dan kan er maar 1 conclusie zijn; hij er uit of ik (en hopelijk velen met mij) er uit. Wat minder spelen prima, maar geen inzet, geen beleving, geen creativiteit, geen jeugd, geen tactiek.....er zijn 2 schuldigen: van den Brom en Huiberts (die heeft verlengd en daarna ging het bergafwaarts omdat de spelers wel klaar zijn met John)

29 mei 2017 om 09:44

Vooral niet verlengen inderdaad als je 5e bent geworden met AZ en je het een k*tjaar vond. Wauw.
Ik zit ook al jaren naar k*t met peren te kijken in de Grolsch Veste met enige tijd geleden die dooie Barneveldse kippenboer van een Schreuder die zo ongeveer iedere wedstrijd puur angst uitstraalde.
Een tip van mij naar jou: ga lekker wel naar het stadion, drink een biertje of 2 en zie het puur als een uitje met streekgenoten.

29 mei 2017 om 11:03

Dat is leuk en aardig maar bij jullie clubs is de cultuur waarschijnlijk anders. Bij AZ moet je betalen, klappen en verder je muil houden. Vorige zomer louter dramatische aankopen terwijl je net 30 miljoen hebt gevangen voor Janssen en Henriksen. Zogenaamd de top 3 willen uitdagen maar onder leiding van een beperkt houdbare onbenul alleen maar wanvertoningen op de mat leggen. Vergeet niet: de ticketprijzen bij AZ behoren tot de duurste van de hele Eredivisie en voor dat geld moet je spektakel bieden. Niemand bij AZ verwacht elk jaar een prijs of serieuze concurrentie met de top. Voetbal zoals in de jaren '00 is voldoende, ook als we daarmee 8e worden. Alkmaarders zijn kritisch en geven hun geld dan liever uit aan zinnige dingen.

29 mei 2017 om 11:31

Onder Schreuder hebben wij hetzelfde meegemaakt, prima spelersmateriaal maar een bescheten coach (in geval van Schreuder) die er veel te weinig uit haalt (net zoals Vd Brom).

Enige punt dat ik wil maken is dat ik het echt te makkelijk vind om als supporter nu de handdoek in de ring te gooien omdat je 'slechts' 5e wordt. Je onvrede uiten kan altijd, scheld een keer lekker of doe iets anders, maar je seizoenskaart de prullenbak in gooien omdat je even niet zo'n leuke coach hebt (waar je toch vijfde mee wordt) vind ik overtrokken. Maar inderdaad: Alkmaarders zullen wel kritischer zijn en naar de voetbal gaan zal wel niet zinnig genoeg zijn voor ze.

29 mei 2017 om 12:24

Betalen , klappen en je muil houden.....pfff wat een dodo ben jij. Ik kom er ook al jaren maar merk daar niets van. Nee het was niet super dit jaar, maar toch wel de bekerfinale en playoffs finale gehaald. En ook europees nog door. Je kan natuurlijk ook fan worden van Groningen, Heerenveen of een team die nog lager staat. Dan heb je het pas zwaar. Ik ben jarenlang fan van Haarlem geweest. Dan weet je pas wat lijden is. Een jaartje slecht voetbal en toch nog meerdere finales...poeh poeh wat heb je het slecht als AZ supporter...

29 mei 2017 om 12:35

@twenteov Je maakt een paar keer een opmerking in de trant van dat we ontevreden zijn omdat we 'slechts' 5e zijn geëindigd. Naast dat we 6e zijn geëindigd, heeft dit niets te maken met de ontevredenheid.

Zoals Antigua ook al aangeeft mogen we best 8ste worden, als het gras maar wordt opgevreten. We zitten echter naar dramatisch voetbal te kijken, en we hebben met een dosis mazzel veel te veel punten dan verdiend.

29 mei 2017 om 12:52

als ik een biertje wil drinken ga ik naar de kroeg.
ik ga naar voetballen om voetbal te zien.

29 mei 2017 om 12:52

Bekerfinale.....alleen maar amateursclubs gehad......wat een prestatie.
PO finale; hele jaar niks presteren en alleen tegen Groningen leuk spelen. Is dat een prestatie,...voor de Po's moest je bij de top 9 horen, en dat was al moeilijk genoeg.

Ik kwam vroeger ook regelmatig bij Haarlem, maar dat was juist leuk, die club had niks te besteden maar in haar onmacht deed het wat het kon. Dat is juist leuk, zo ben ik ook bij AZ gekomen.

Als supporter van AZ zou je moeten weten wat er speelt op de tribunes, en dat is een stuk meer dan wat jij nu aangeeft, jij bagatelliseert een stuk onvermogen.

Als mede Haarlemmer had ik het beter gevonden om volgend seizoen Dennis Haar naar voren te schuiven...maar nee, die laten ze gaan

Waar er vorig jaar rond deze tijd al bijna 8000 seizoenskaarten waren verkocht, ligt dit aantal nu op 2000. Het aanhouden van vd Brom maakt AZ letterlijk kapot.

29 mei 2017 om 09:45

Heb je ook een bron voor de aantallen die je roept?

29 mei 2017 om 10:30

Dat was RTV NH

29 mei 2017 om 11:53

Dat was volgens mij een vergelijking met Nac, daar zijn er al 8000 verkocht. Er is (volgens mij) niks gezegd over de aantallen bij AZ op deze dag vorig jaar.

2000 is wel diep triest natuurlijk. We zaten afgelopen seizoen rond de 10.000. Gaan er nog zat bijkomen die toch verlengen maar het stadion zal nog leger zijn dan vorig jaar, wat toch ook iets zegt over onze aanhang. In 2009 was er nog een wachtlijst van duizenden mensen en was het helemaal uitverkocht. We moeten blij zijn dat onze club nog bestaat maar we zijn verwend.

29 mei 2017 om 12:58

AZ maakt zichzelf kapot met het huidige beleid. Huiberts laat v/d Brom zitten omdat het zijn beslissing was om te verlengen...probleem is dat de selectie v/debrom niet wil op wat jongelingen na. Jeugd loopt weg omdat ze toch geen kans krijgen. Ze verhuizen naar Zaandam...er zit daar nauwelijks een AZ supporter, allemaal Ajacieden. Beslissingen vallen gewoon heel slecht.

Ik ben 1 van de afgevallen AZ supporters, ze zoeken maar een ander. Huiberts moet wat gaan doen anders gaan ze snel afglijden, en als ras Az'er vind ik dat niet te verdragen omdat er zoveel potentie in AZ zit maar er gewoon niks uitkomt. Ze spelen met sensoren op hun rug zodat ze alles kunnen meten....maar blijkbaar zijn statistieken belangrijker dan als team opereren.

29 mei 2017 om 13:17

Dan nodig ik je toch is uit om een keer naar het complex te komen als Jong AZ speelt. Het is er dan namelijk behoorlijk druk.

29 mei 2017 om 14:06

Ben ik onlangs voor het eerst geweest. Ja er zal best 3% van de gehele Zaanstreek AZ aanhanger zijn maar in bijvoorbeeld Haarlem ligt dat percentage nog hoger. Ik snap de link natuurlijk maar het zijn allemaal rand zaken, voorlopig zie ik niks op het veld van het eerste elftal en al helemaal niet op de bank of eretribune.

Ik snap de kritiek van de AZ fans ook niet zo. Ze hebben veel wedstrijden gespeeld, zijn zesde geworden, hebben het in Europe redelijk gedaan, hebben de bekerfinale verloren en zijn EL op penalty's misgelopen. Is dat voor AZ slecht? Verder heb ik John van der Brom hoog zitten. Ik hoopte eigenlijk dat AZ hem zou ontslaan, zodat volgend jaar een stukje lager eindigen.

29 mei 2017 om 09:48

Dat komt omdat je wekelijks niet de wedstrijden kijkt. 4 van de 17 thuiswedstrijden maar gewonnen. Alle goede wedstrijden zijn op éã©n hand te tellen (Heracles-thuis, Zenit-thuis, Utrecht-thuis playoffs en vooruit de eerste helft tegen Ajax-thuis).

Zolang de resultaten goed zijn heb ik geen moeite met matig voetbal, maar de resultaten blijven nu ook achterwege. Van den Brom is tactisch dramatisch, wisselt slecht en stelt verkeerde spelers op. Hij kan de spelers blijkbaar niet meer motiveren want inzet is er zelden met gisteren als dieptepunt. Van Overeem was in de winterstop door hem bijna vertrokken!

Ja de bekerfinale, leuk, maar kijk (met alle respect) naar de loting. Lienden-uit, Emmen-thuis, ASWH-thuis, Heerenveen-thuis en Cambuur-thuis (zoiets). Dan mag je de finale ook wel halen. Zelfde verhaal voor de Europese campagne, Ierse amateurs en koekenbakkers uit Israel en dan met maar 2 gewonnen wedstrijden nog doorgaan ook. Zodra er een echte tegenstander uit de koker kwam (lees Lyon) werden we vernederd.

Zijn eerste seizoen werd AZ 3e, vorig seizoen 4e en nu 6e met twee verloren finales. Ik heb niet het idee dat deze man de boel kan omkeren. Op de belangrijke momenten staan we er niet meer. Alleen AZ kan zo een 3-0 voorsprong weggeven.

29 mei 2017 om 11:07

Laten supporters van andere clubs zich eerst eens verdiepen in AZ voordat ze hier Van den Brom en Huiberts verdedigen. Jullie hebben niet elke seconde hoeven te zien dit jaar en weten niet wat er speelt binnen de club. Ik ga ook niet roepen dat Streppel of Faber moeten blijven omdat ze het zo goed doen.

29 mei 2017 om 12:54

haal hem dan lekker naar jou club.
dan zijn wij van hem af.

30 mei 2017 om 12:50

Ik stel voor Ronnie Alflen of Jürgen Streppel naar AZ en John van den Brom als opvolger van Erik ten Hag als deze ooit vertrekt.

"als je dan dit nog kan brengen, kun je daar als coach enorm trots op zijn.""

wat hebben ze gisteren dan gebracht John??
ik weet niet wat je gezien hebt, maar ze hebben hooguit 120 minuten lang achter een bal aangelopen, maar om dat nou zo op te hemelen....

Veel buitenstaanders roepen dat AZ supporters niet moeten klagen. Maar eigenlijk hebben ze alle reden hiertoe. De directie van AZ heeft - voorafgaand aan het seizoen- geroepen een aanval te willen doen op de traditionele top 3.

De feiten zijn echter zeer zorgelijk:
- AZ eindigt als 6e met minder punten dan vorig jaar. En op grote afstand van plek 4.
- AZ speelt beschamend in het bekertoernooi en in Europa. Gunstige lotingen zorgen ervoor dat AZ ver komt.
- In thuiswedstrijden geeft AZ niet thuis.
- Ongelukkige aankopen en een schizofreen selectiebeleid
- Een trainer die zijn spelers moeilijk lijkt te kunnen motiveren en tactisch (continu) overklast wordt door concurrenten.

Supporters klagen steen en been. Natuurlijk kan je verliezen van Utrecht. Maar als je met een 3-0 voorsprong de wedstrijd ingaat, dan moet je gewoon uitstralen: dit gaat ons niet gebeuren. Lamme schapen zijn het. Inclusief de directie en de trainer!

29 mei 2017 om 12:27

En jij dacht vooraf dat dit ging lukken met deze aankopen? Dan heb je dus zelf ook geen verstand van voetbal en is het de pot verwijt de ketel.

29 mei 2017 om 12:59

Maar wie koopt die spelers...en wie stelt ze op....

29 mei 2017 om 13:55

Welke spits moet je dan opstellen. Beide kunnen het niveau niet aan. Een goede linksbuiten is er niet en het middenveld is slappe hap. Maak daar maar een winnend team van...

29 mei 2017 om 14:09

Helemaal mee eens! Echter, vergeet niet dat Huiberts en v/d Brom verantwoordelijk zijn voor de aankopen. Dus daar schort het aan. Huiberts kan prima spelers verkopen, wellicht een inkoper naast hem stallen die verstand heeft. Beter een gerichte aankoop dan een Weghorst (iedereen wist zijn kwaliteiten en zijn beperkingen, die gaat niet beter worden). Friday wisten buitenstanders niet maar die komt ook veel te kort, en dat had je ook gewoon in Noorwegen kunnen zien.

Maar ik ben blij dat je zo positief bent, ik kan het even niet meer helaas.

29 mei 2017 om 15:35

Tja beetje jammer dat je in de glorietijd van Haarlem, AZ supporter wordt. Het lijkt erop dat je voornamelijk kijkt naar sucessen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren