Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ presenteert nieuw thuisshirt rondom thuiswedstrijd tegen PSV

Laatste update:

De spelers van AZ dragen zondagmiddag tegen PSV het nieuwe thuisshirt voor volgend seizoen. Het tricot voor de voetbaljaargang 2019/20 werd zondag gepresenteerd via de officiële kanalen. De band met Alkmaar komt duidelijk naar voren in het AZ-shirt, want de burcht uit het stadswapen is goed zichtbaar. In de kraag is de vlag van de Noord-Hollandse stad verwerkt.

Voor AZ is het de laatste wedstrijd van dit seizoen op eigen veld. Woensdag volgt de seizoensafsluiter op bezoek bij Excelsior. Bij de nummer vier van de Eredivisie is Arne Slot met ingang van komend seizoen de technisch verantwoordelijke. De huidige assistent-trainer is de opvolger van John van den Brom, die een contract met FC Utrecht heeft ondertekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

lekker shirtje hoor. Ik vraag me af wanneer Feyenoord haar shirt gaat presenteren aangezien er al een aantal clubs van Adidas hun shirt hebben gepresenteerd

Smaken verschillen maar deze vind ik echt lelijk! Faal en die werkje erin, bah.

Prachtig shirt! Behoort imo zeker in Het rijtje met de mooiste az shirts.

Ik vind het niet verkeerd, maar ik vind dat AZ een Noord-Hollands karakter moet uitdragen in plaats van alleen een Alkmaars karakter.
Daarnaast, de naam is Alkmaar Zaanstreek, er had wel iets meer Zaans in gekund. Maar goed, waarschijnlijk koop ik het shirt alsnog

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren