Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-keeper gaat na verliezen concurrentiestrijd op zoek naar andere club

Laatste update:

AZ opent de competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De uitploeg heeft een prima voorbereiding achter de rug en op spits Aron Jóhannsson na is iedereen fit. Muamer Tankovic krijgt door de afwezigheid van de Amerikaan een kans in de spits. Bij AZ zal keeper Yves De Winter binnenkort vertrekken.

/

De Winter deed het in het seizoen 2011/12 uitstekend bij De Graafschap, dat destijds nog in de Eredivisie speelde. De Belg verdiende een transfer naar AZ, maar eerste keeper werd hij niet in Alkmaar. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloor hij opnieuw de concurrentiestrijd van Esteban.

“Vervolgens heeft Yves aangegeven dat hij het niet ziet zitten om nog een jaar op de bank te zitten. Dat begrijpen we”, zegt AZ-trainer Marco van Basten. Tegen Heracles Almelo rekent Van Basten op ‘een hectische wedstrijd’. “We zullen een tegenstander treffen die zal vechten, hun trainer kennende.”

Yves De Winter is goed genoeg voor de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, want ik blijf hem constanter vinden dan die clown op doel. Hij zat er vorig jaar bij de winterstop toch aardig dicht tegen aan, maar advocaat durfde het gewoon niet aan om Esteban wissel te zetten.

8 augustus 2014 om 16:49

Overdrijven is ook een vak. Men heeft de winter amper zien spelen en denken nu al te concluderen dat hij beter is.

Jij weet het dus beter dan Verbeek, Advocaat en van Basten.

Esteban is voor eredivisie begrippen gewoon een goede keeper. Hij speelde seizoen onder Verbeek ook een bijna foutloze seizoen. Op de lijn is het de beste keeper in de eredivisie. Bij hoge ballen en corner is hij soms te roekeloos.

Als je Esteban rustig kunt maken dan is het een betere keeper dan de Winter. Rochet maakt op mij ook een goede indruk en Nick Olij is een keeper voor de toekomst.

Ik zou bij vertrek de Winter geen keeper halen.

8 augustus 2014 om 17:07

U bent Vermeer vergeten? Esteban is voor de eredivisie een leuke keeper maar op geen enkel gebied de beste.. en gezien zijn ontwikkeling gaat hij dat ook niet 1,2,3 worden.

8 augustus 2014 om 16:53

tja, als je 3 trainers op rij de concurrentiestrijd verliest is het inderdaad tijd om verder te kijken

Jammer dat Esteban weer eerste keeper is bij AZ. Vind hem echt een matige doelman. Ik weet niet goed of de Winter beter is. Ondanks dat hij al enige tijd bij AZ speelt heb ik hem nooit echt goed kunnen beoordelen ivm zijn weinige optredens.

Ik hoop dat het vertrek van de Winter de weg vrij maakt voor een nieuwe goede keeper bij AZ. Ik zou als technische staf van AZ proberen om Kenneth Vermeer weg te halen bij Ajax. Zou een perfecte oplossing voor beide partijen zijn.

8 augustus 2014 om 16:47

Az hoeft helemaal geen keeper te kopen. Az heeft namelijk afgelopen zomer Rochet gehaald (Talentvolle Uruguaanse keeper) en ze hebben uit eigen jeugd Nick Olij.

Deze 2 jongens zullen op den duur een mogelijk vertrek van Esteban opvangen.

9 augustus 2014 om 00:22

Denk niet dat Vermeer wat zou toevoegen bij AZ, nog los van de sentimenten.

Ik zeg De Graafschap haal de Winter, goeie keeper kan het eredivisie niveau wel aan.

8 augustus 2014 om 17:40

De winter is veels te goed voor de graafschap, moet een leuke eredivisie club zoeken, zoals dordrecht ofzo

8 augustus 2014 om 17:48

De Winter zal ook wel te duur zijn, al lijkt het me een geweldige versterking. Laat ze eerst maar eens een betere spits dan Vermeij aantrekken..

Hoe zit het met Hobie Verhulst? Vroeger zat hij zelfs nog een team hoger bij het Nederlands Elftal. Doen er niet veel na..

8 augustus 2014 om 16:57

Vertrokken dacht ik, Olij wordt meer van verwacht net als Rochet die is gehaald.

8 augustus 2014 om 17:15

Vertrokken naar MVV

8 augustus 2014 om 17:16

Verhulst is de nieuwe keeper van MVV.

Ik ken hem niet goed genoeg om dit te kunnen beoordelen. Zie hem niet snel bij een eredivisie club een andere keeper vervangen.
Off: weet iemand hoe lang en ernstig johansson geblesseerd is?

8 augustus 2014 om 17:16

Hij is geopereerd. Hij is weer op de club en kan heel langzaam de training gaan oppakken. Waarschijnlijk met een klein maandje weer wedstrijdfit.

8 augustus 2014 om 17:40

Jo bedankt Mark!

Zo goed is die Esteban toch niet? Eerder dramatisch.. Maarja, 3 verschillende trainers(niet de minste!) verkiezen hem boven Winter. Dan kan je idd beter vertrekken

Als De Winter een jaar in de Jupiler League zou willen spelen, zou ik hem dolgraag weer bij De Graafschap zien.
Echt een ontzettende rust voor de verdediging voor ons.

Ik hoop erop.

8 augustus 2014 om 17:29

Totaal onhaalbaar. De Graafschap heeft al geen budget meer en deze speler verdient bij AZ meer dan hij bij De Graafschap op Eredivisieniveau verdiende.

Wel een goede keeper. Zou bij elke club onder top 3 niet misstaan, ook niet bij AZ. Maarja, die maken een andere keuze.

Tsja, als je Esteban (die vorig jaar 20 blunders maakte) niet kunt verdrijven dan kun je 2 conclusies trekken: ofwel Verbeek, Advocaat en Van Basten zijn allemaal blind, ofwel je kan er zelf werkelijk niets van. Ik durf niet te kiezen...

Ik had hem wel bij Dordt willen zien. Want van Kurto ben ik namelijk niet echt overtuigd. Ik kan het mishebben, maar de Winter lijkt me toch echt beter. Speelde erg goed in z'n tijd bij de Graafschap en heeft dat helaas niet kunnen laten zien bij AZ. Esteban is net wat beter en met het nieuwe talent wat er aankomt daalt hij in de pikorde. Misschien wat voor Excelsior of Pec, wanneer Boer vertrekt.

Weet iemand of de blessure van Johansson ernstig is? Hoe lang eruit?

9 augustus 2014 om 00:26

Antwoord staat hier vlak boven, was er al voor je deze vraag stelde.

Dewinter zou bij ons RKC direct in de basis staan nu.
En dan ook meteen weer kampioen Juup worden.
RKC is nu bezig met W. De Ruyter. Maar dat is het niet.
De club krijgt wat opleidingsvergoeding voor Thomas Vermaelen, wellicht helpt dat 8nze armlastige club...

@basreus het zegt niet zo veel als je telkens een team hoger zit echt doorbreken bij AZ is lastig

Esteban is een redelijke doelman. Blijft alleen veel te wisselvallig. Hij heeft geen rust en is niet echt betrouwbaar als het om meevoetballen aankomt. Op de lijn is het daarintegen een prima goalie. Ook met hoge ballen heeft hij normaal gesproken weinig moeite. Als hij gaat leren van zijn fouten kan hij nog heel belangrijk worden voor AZ. Gertjanverbeek Dick Advocaat en Macro Van Basten kozen allemaal voor hem, dat zijn geen koekebakkers.

9 augustus 2014 om 00:27

Esteban heeft vorig seizoen voor zijn doen zwak gedraaid, zou wel eens kunnen komen door zijn priveproblemen. Als hij dat weer op de rit heeft krijgt AZ weer een hele goede keeper aan hem.

Als de slechtste keeper van de eredivisie mag blijven staan dan is er toch iets anders aan de hand bij Az. Deze man heeft Az verleden jaar minimaal 15 tot 20 punten gekost en kan er echt helemaal niets van. Hopelijk maakt hij morgen fout op fout zodat ze gaan inzien dat de Winter op doel hoort.

9 augustus 2014 om 00:31

Waarom zou er iets anders aan de hand zijn, en wat dan? drie achtereenvolgende trainers kiezen hem als onbetwiste nummer 1 op doel. Ik zou niet voor mijn rekening durven nemen dat hij er helemaal niets van kan.

9 augustus 2014 om 09:21

Denk dat ze hem kwijt willen en daarom opstellen om zo nog iets te vangen. Anders begrijp ik r ook niets van want deze gozer is echt zo verschrikkelijk slecht. Nogmaals het zou het beste voor Az zijn als hij vanavond blunder op blunder maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren