Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-keeper baalt en wil weg: ‘Deze situatie duurt al veel te lang’

Laatste update:

Yves De Winter verpietert op de bank bij AZ. De doelman keepte in het seizoen 2011/12 fantastisch bij De Graafschap, al kon hij niet voorkomen dat de Superboeren degradeerden naar de Jupiler League. De Winter kreeg een transfer naar AZ, maar daar kreeg hij nooit het vertrouwen. “Deze situatie duurt al veel te lang”, mokt de sluitpost.

/

De Winter is in het bezit van een aflopende verbintenis. Eigenlijk mocht hij afgelopen zomer al weg, maar toen dat niet lukte kreeg hij te horen dat hij zelfs gedegradeerd werd tot derde keeper. “Het wordt tijd dat ik ga spelen. Ik heb weinig eisen. België? Laat de clubs die interesse hebben maar bellen”, aldus De Winter tegen de Gazet van Antwerpen.

Bij AZ heeft hij altijd tweede viool gespeeld achter Esteban. “Bij mijn komst dachten ze dat hij snel zou vertrekken. Daarna zou ik overnemen, maar na drie jaar is Esteban hier nog steeds”, sipt De Winter.

Is Yves De Winter goed genoeg om eerste keeper te zijn in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 januari 2015 om 22:15

Zou een prima aankoop zijn voor heracles, heb hem meegemaakt als keeper bij de graafschap. Was echt een van de uitblinkers dat seizoen.

Miss wat ter vervanging van Pietje uit Arnhem

29 januari 2015 om 16:13

Die hebben Eloy Room al.

29 januari 2015 om 17:43

Ik denk ook dat hij bedoelt als tweede keeper. Al is de kans aanwezig dat Room gratis de deur uitloopt. Hoop nog altijd dat AZ hem haalt als vervanger van Esteban. Al acht ik die kans niet groot.

29 januari 2015 om 18:41

Ja want op de bank van Vitesse zitten word je blij

Nooit echt een eerlijke kans gehad. Maaaaaaaarrrr, als de coaches van AZ hem echt beter had gevonden als Esteban dan had hij ook wel zijn kans gekregen.

29 januari 2015 om 19:33

Hij speel in de Europa League thuis tegen Paok, daar was ik heen en toen stond hij beter te keepen als Esteban op dat moment. Vond het jammer dat hij niet nummer 1 werd van ons. Blijft een goeie keep

30 januari 2015 om 13:19

Tuurlijk, hij is ook om een reden gehaald. Maar zowel Advocaat als Verbeek en nu ook Van den Brom hebben gewoon meer vertrouwen in onze huis Costa Ricaan.

Hoop dat NAC hem komende zomer aantrekt, dan is zijn contract afgelopen en Ten Rouwelaar lijkt toch echt over zijn top heen, afgelopen zondag deed hij het dan wel weer aardig, maar wisselvalligheid tekent zijn seizoen toch wel.

29 januari 2015 om 19:27

Hoop t ook! Prima vervanger voor jelle.. waar de jaartjes gaan tellen

29 januari 2015 om 22:05

Ik heb Jelle eigenlijk nooit op zijn top gezien.
Ten Rouwelaar bewijst al jaren de onkunde bij Nac.
Bovendien ziet de technische leiding dat niet in.
Jammer voor NAC en voor De Winter.
Het blijft aanmodderen in Breda.

Kom maar terug, je bent van harte welkom.

29 januari 2015 om 21:02

Ja graag ! Graafschap boven alle ! Was een goede keeper voor ons ! 💪

29 januari 2015 om 22:16

Ja dat zou mooi zijn, die jurjus gun ik het van harte maar is toch nog onervaren en maakt beslissende fouten

Tsja, iemand moet ook 3e keeper zijn he.

Waarschijnlijk is hij minder dan Esteban en Rochet, dus dan is het gewoon logisch toch.
Ik denk dat elke 3e doelman er zo over denkt.

Tel daarbij op dat doelmannen die weten dat ze kwalitatief minder zijn dan de rest gewoon niet die stap omhoog moeten willen maken en gewoon op hun eigen niveau moeten blijven keepen.
Maarja...geld he, dat lokt toch, dan is die bankplek opeens belangerijker dan een basisplaats.

30 januari 2015 om 01:54

Hij is niet minder dan Esteban. Yves is gewoon een goede keeper die ik toch echt hoger inschat dan telgenkamp, Nie n huis, Van der Hart, ons Jelle, Marsman.

Hij keepte inderdaad echt top bij "ons" en baalde ook dat hij er voor koos weg te gaan.
Esteban vertrekt toch, is het niet handig voor hem nog even te wachten en eerste keeper van AZ wordt?
Of zal hij er vanuit gaan dat er een vervanger komt

29 januari 2015 om 16:28

Sergio Rochet is de vervanger van Esteban. Rochet heeft dit jaar al een paar wedstrijden gekeept en liet een hele goede indruk achter. De Winter kan het best zichzelf laten verhuren of helemaal vertekken bij AZ.

29 januari 2015 om 17:45

Het is helemaal geen uitgemaakte zaak dat Rochet de opvolger wordt van Esteban. Rochet heeft trouwens helemaal niet bijzonder gekeept. Twee grote fouten en geen goede redding verricht.

30 januari 2015 om 09:51

Lijkt me dat De Winter die wedstrijden anders wel had gespeeld? Dat jij Rochet nier goed vond is jouw mening. Vond hem vooral meer rust hebben en zekerheid uitstralen.

29 januari 2015 om 17:46

Ik vond De Winter in zijn jaar bij De Graafschap ook echt een van de betere keepers in de eredivisie. Ik zag in hem dan ook de opvolger van Esteban. Helaas is het er bij AZ nooit echt uitgekomen.

Lekker naar cambuur als vervanger van nienhuis! Misschien kunnen reijnen en rosheuvel even een goed woordje doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren