Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ en RKC Waalwijk sluiten deal over gewilde middenvelder

Laatste update:

RKC Waalwijk en AZ hebben een akkoord bereikt over de transfer van Tijjani Reijnders, zo melden beide clubs donderdag via de officiële kanalen. De middenvelder wordt door RKC voor een halfjaar op huurbasis overgenomen van de Alkmaarders. Reijnders sluit per direct aan bij de selectie en stapt maandag met zijn nieuwe teamgenoten in het vliegtuig richting Portugal.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van de 21-jarige middenvelder. "Hij is een talentvolle jongen en moet ons meer keuze op het middenveld gaan bieden. Tijjani kon kiezen uit meerdere Eredivisie-clubs, dus we zijn dan ook blij dat hij gekozen heeft om bij ons het seizoen af te maken", zo laat de sportbestuurder weten op de site van de hekkensluiter van de Eredivisie.

Reijnders kwam dit seizoen tot drie optredens in de Eredivisie. Daarnaast speelde de middenvelder zestien wedstrijden voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. In deze duels was hij driemaal trefzeker en wist hij vier assists af te leveren. Reijnders maakt mogelijk op zondag 19 januari zijn debuut voor RKC als de ploeg op bezoek gaat bij ADO Den Haag.

Een goede zet van RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zet van RKC maar van AZ snap ik het niet. Je staat er zo goed voor, met een smalle selectie. Dan lijkt het me dat je de gehele selectie bij elkaar wil houden.

2 januari 2020 om 17:26

Misschien haalt AZ ook nog wel een aantal versterkingen? Geen idee hoor. Hoop er wel op.

2 januari 2020 om 18:04

Noors talent en speler van het jaar Evjen is een paar maanden terug gekocht en sluit deze maand aan. Die zal concurreren op het middenveld en dus zakt Reijnders (die al niks speelde) een plekje in de pikorde. Prima tussenoplossing zo, want op 21-jarige leeftijd wordt het tijd om eredivisie-minuten te maken.

2 januari 2020 om 18:13

Evjen is een buitenspeler las ik. Ik denk dat er dan op het middelveld nog wel wat bij komt

2 januari 2020 om 18:52

Rechtsbuiten/rechtsmid volgensmij.

2 januari 2020 om 23:13

Kan ook op 10 spelen.

Eeuwig zonde dat deze jongen zo vroeg werd weggehaald bij ons.. had hem dan ook graag bij PEC gezien de komende seizoenshelft.

Enige linie waar RKC echt geen versterking nodig had haha, met Rienstra en Leemans zit je daar echt prima. Snap deze even niet

Hmm, zou dit betekenen dat er bij ons nog een middenvelder bijkomt? Ik vind namelijk de cm positie redelijk onderbezet. Naast Midstjo, Koopmeiners en Clasie heb je nu voor mijn gevoel alleen maar talentvolle CAMs lopen bij AZ. En ik vind Ouwejan op het middenveld niet echt wat eerlijk gezegd

2 januari 2020 om 17:25

Die Noorse middenvelder sluit toch aan?

2 januari 2020 om 17:32

Evjen is een buitenspeler dacht ik. Schijnt wel een prima speler te zijn

2 januari 2020 om 17:54

En Kenzo Goudmijn, geen centrale middenvelder of nog niet op niveau? Ken de jongen totaal niet maar kan me herinneren dat hij in het verleden als een potentieel goudmijntje werd gezien.

2 januari 2020 om 18:18

Kenzo Goudmijn is volgens mij ook meer aanvallend ingesteld. Kan ik fout hebben, maar volgens mij is centraal op het middenveld niet zijn standaard positie

Vervanger voor Spierings neem ik aan. Mogen niet klagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren