Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ bindt Taabouni: ‘Binnen drie jaar wil ik naar het eerste elftal’

Laatste update:

Mohamed Taabouni heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021 bij AZ. Het betreft de eerste verbintenis voor het talent uit de eigen jeugdopleiding. De zestienjarige middenvelder speelt sinds 2013 voor AZ en is uitgegroeid tot jeugdinternational. Ondanks zijn jonge leeftijd mag hij zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten zien bij Jong AZ.

Taabouni maakte vijf jaar geleden de overstap van de amateurs van Olympia Haarlem naar de club uit Alkmaar. Het afgelopen seizoen speelde hij bij AZ Onder-17. “Dit is echt fantastisch”, reageert Taabouni op de clubwebsite op zijn eerste contract. “Ik heb er lang voor gewerkt en het betaalt zich nu uit.”

Het talent is gebrand om het te maken bij AZ. “Dit is pas het begin, maar er komen mooie dingen aan. Ik heb heel veel vertrouwen van de club gekregen en ik hoefde niet lang na te denken om dit contract te tekenen”, klinkt het. “Binnen drie jaar wil ik naar het eerste elftal. Daar ga ik mijn best voor doen.”

Directeur voetbalzaken Max Huiberts is blij dat AZ Taabouni heeft weten vast te leggen. “Mo is een speler met enorm veel potentie”, aldus Huiberts. “We zijn dan ook ontzettend blij dat we hem aan ons hebben kunnen binden. Hij is pas zestien, maar heeft al meegespeeld bij Onder-19 en draait op dit moment de voorbereiding mee bij Jong AZ. Dat zegt veel over zijn ontwikkeling. Het is mooi dat we iemand die de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen nu kunnen belonen met een contract.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer groot talent, misschien wel het grootste na Boadu

Gaan ze bij Ajax niet blij om zijn. Is per seizoen vanaf O13 aantal keer benaderd maar steeds de boot afgehouden.

2 juli 2018 om 17:31

Tuurlijk wil Ajax zulke grote talenten als Taabouni hebben. Lijkt me vrij logisch, is een zeer groot talent namelijk. Echter begrijp ik heel erg goed dat hij niet naar Ajax gaat, qua aanvallende middenvelders heeft Ajax er ook een paar lopen bij o17 en o19, waardoor kans op speeltijd gewoon stukken kleiner is dan bij AZ.

2 juli 2018 om 20:18

Mee eens, niet voor niets dat Ajax laatste ultieme poging had gedaan hem op te pikken eerder dit jaar, samen met paar iets jongere talenten heel interessant. Heel benieuwd naar hem komend seizoen. Ait Ali Oulhaj van o13 van vorig seizoen naar o15 al komend seizoen eigenlijk? Scoorde belachelijk veel voor o13 en had eigenlijk al doorgeschoven kunnen worden naar mijn mening, liep ruim over de 1 op 1 qua goals.

AZ is goed bezig met de jeugd , las van de week dat het broertje van Koopmeiners nu ook bij de A-selectie zit schijnt ook een groot talent te zijn.

2 juli 2018 om 20:04

Peer Koopmeiners idd maar zal in jong AZ gaan spelen samen waarschijnlijk. Maar az heeft met Peer, Hoedemakers, wijndal, dekker, Reijnders, Rody de boer, Bergsma toch een goede jonge aanwas die vlak achter het eerste zitten

2 juli 2018 om 20:36

Vreemd dat die Peer Koopmeiners dan nog geen contract heeft.

Taabounie Mek. ik ken deze jongen niet. is het een groot talent?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren