Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ayoub gedraagt zich onprofessioneel en krijgt straf van Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord heeft onlangs een straf uitgedeeld aan Yassin Ayoub. De middenvelder zou zich allesbehalve professioneel hebben opgesteld, meldt het Algemeen Dagblad. Wat er precies is voorgevallen en welke straf Ayoub heeft gekregen, weet de krant niet te melden.

Ayoub behoorde onlangs niet tot de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II (1-1). De reden wil trainer Giovanni van Bronckhorst niet naar buiten brengen. “Omdat ik voor mijn spelers ook een beschermende factor wil zijn. Dat is hoe ik werk”, wordt de coach geciteerd door het dagblad. “Wat er intern gebeurt, is iets tussen mij en de spelers. Maar er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op.”

Ayoub is sinds zijn overstap van FC Utrecht naar Feyenoord geen basisspeler. Dit seizoen kwam hij in de Eredivisie niet verder dan 59 speelminuten in vijf wedstrijden. Van Bronckhorst sprak eerder al uitvoerig met de 24-jarige middenvelder. “En ik weet dat er dan soms veel kritiek is omdat spelers niet in actie komen", aldus Van Bronckhorst. “Maar het publiek weet niet altijd wat er gebeurt.”

De transfervrije aanwinst begint zondag in De Kuip tegen VVV-Venlo naar verwachting opnieuw op de bank. Van Bronckhorst beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Ridgeciano Haps ontbreekt met een blessure, terwijl Jeremiah St. Juste geschorst is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Ajax.

Yassin Ayoub verdient een vaste basisplaats bij Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker de kans geven op de plek van Vilhena. Die speelt toch als wen zoutzak de laatste tijd.

3 november 2018 om 08:32

Zo speelt die al jaren. In alles wat je nodig hebt op het middenveld komt Vilhena net te kort. Bij een club als Utrecht zou hij niet opvallen. Onbegrijpelijk dat Ayoub niet de voorkeur krijgt boven Vilhena.

3 november 2018 om 10:41

Het gat tussen een utrecht en Feyenoord is nog heel behoorlijk hoor. Iedereen loopt altijd te zeiken op vilhena, maar er lopen geen betere middenvelders rond buiten de middenvelders van Ajax en psv. Vorig jaar liep iedereen te zeuren om amrabat, dit jaar om ayoub. Amrabat heeft zich totaal niet bewezen afgelopen seizoen en ayoub overtuigd ook nog niet in de minuten die hij wel krijgt. Vorig jaar speelde notabene vilhena ook ayoub volledig uit de wedstrijd

3 november 2018 om 12:06

Dit zijn dus details die niemand wilt horen. Vilhena speelt niet top, maar de rest is ook niet geweldig. Ayoub op de plek van Vilhena lost niks op, Tapia idem. Dat zijn allebei geen middenvelders die aanvallende impulsen brengen, of de gaten dichtlopen zoals Vilhena doet. Tapia of Ayoub moeten spelen op de plek van Clasie, maar die komt nu eindelijk weer in vorm.

Vorig jaar was het Amrabat, dit jaar Ayoub die de verlosser is op plek van Vilhena, die niks goed kan doen in de ogen van het publiek, maar ondertussen we de enige is die standaard wordt opgeroepen voor het Nederlands Elftal..

3 november 2018 om 17:25

@henry; een wissel lost waarschijnlijk niet direct iets op... maar wat doet het binnen een selectie waarbij enkele spelers structureel mogen falen in de basiself... en de reserves geen kans krijgen?

Bullshit dit is sowieso anders gelopen ik kan me wel bedenken hoe ongeveer! Gio zegt toch altijd dat een speler niet fit is (deze ayoub is al heel de voorbereiding fif) en wss ik ayoub daarom boos geworden op gio en daarom speelt hij niet

3 november 2018 om 08:09

Ik zou ook boos worden als ik Ayoub was. Je bent transfervrij, tekent bij Feyenoord en blijft de bank maar verwarmen. Als je dan in mag vallen is het voor een 10 min max... Als! Maar goed, wij weten niet alles schijnt.

3 november 2018 om 08:16

Ayoub was bij Utrecht een voorbeeldprof net als Amrabat

alleen het was in te schatten dat ze bij Feyenoord niet zo maar in de basis zouden staan. Marokkaanse spelers hebben een bepaalde trots en dan is het lastig voor ze om genoegen te nemen met een reserverol. Dat zag je ook eerder bij Barazite en Labyad als het ff tegen zat, en nu ook met Tannane bij Utrecht

Coaches als Ten Hag en vroeger v Hanegem konden goed met dat soort jongens om gaan. GIO schijnbaar niet.

Wil niet zeggen dat GIO daardoor verkeerd zit, want regels zijn regels, maar wat tact en mensenkennis is als trainer nooit weg

3 november 2018 om 08:31

Ik vind dat zo'n onzin heh, altijd maar dat rekening houden met de eer en trots van die jongens.

Hij tekent zélf bij Feyenoord en hij weet ook dat de concurrentie groter is. Niet zeiken dus en voetballen. Je kunt ook ern gesprek aangaan met de trainer, vragen waarom je niet speelt rn daaraan werken.

Niet alles gaat vanzelf.

3 november 2018 om 08:35

Gio is een people manager, dus wat zou er dan voorgevallen moeten zijn blijft de vraag. Ayoub was bij UT idd voorbeeldige prof, goeie instelling van wat iedereen kon zien. Dan ga je dus naar jouw droomclub, mag je blijven trainen, op de bank zitten kijken hoe er geen dynamiek is merendeel vd wedstrijd(en), word boos omdat jij er weer niet in mag. 'Waarom ben je dan gehaald?' Een Marokkaan is met zn trots eerder boos en gaat ageren. Maar ik zou dat zelf ook hebben. Maar goed, we weten niet hoe of wat, we blijven gissen.

3 november 2018 om 08:38

Misschien is hij wel een gesprek aangegaan. Feit is dat het positie spel dramatisch is en er 3 middenvelders Toornstra ,Clasie en Vilhena heel vaak ondermaats presteren. Er waren genoeg momenten waarop Ayoub meer speeltijd verdiende. Het is November en het seizoen is al voorbij , er word 0,0 progressie geboekt maar Gio houd toch lekker vast aan dezelfde spelers en komt keer op keer met dezelfde kansloze wissels.

3 november 2018 om 09:26

Echt onzin over die trots en het eergevoel. Alsof niet Marokkaanse spelers geen trots en eergevoel hebben. Iedere prof wil spelen dus Marokkaanse profs ook. Wellicht dat zij het in tegenstelling tot anderen minder onder stoelen of banken schuiven als ze ontevreden zijn. Of de media legt er bij hen eerder het vergrootglas op. Er zijn ook zat Nederlandse spelers die klagen over gebrek aan kansen enz.

3 november 2018 om 09:47

Of niks zeggen en gewoonheid trainen

3 november 2018 om 09:48

Hard trainen bedoel ik*

Iedereen die hem vanuit zijn Utrecht tijd kent zal beamen dat Ayoub echt een ontzettend sympathieke jongen is. Jarenlang een echte modelprof geweest. Nu zit hij nog geen half jaar bij Giovanni en heeft ie straf. Zeer benieuwd wat er is voorgevallen.

3 november 2018 om 08:02

Ik ken Ayoub ook als een sympathieke kerel, maar net als iedereen zal hij ook andere kanten hebben. Bij FC Utrecht speelde hij altijd, nu zelden. Geen idee hoe Ayoub daar mee omgaat.

3 november 2018 om 10:24

De trainer stelt toch gewoon het beste team op? Deze jongen zal dus op de trainingen niet aantonen dat hij beter is

3 november 2018 om 14:09

Feelingood, het beste team is natuurlijk nog altijd subjectief, ook bij trainers.

3 november 2018 om 08:38

Sowieso maar afwachten of het waar is. Het AD riep ook dat St Juste een recordboete kreeg. Was volgens Gio onzin.

3 november 2018 om 08:47

geen kapitaalvernietiging, Ayoub is transfervrij gekomen , is jong en is geld waard want die jongen kan goed voetballen

Feyenoord moet zich gaan afvragen waarom veel spelers daar niet opgesteld worden of het niet redden want het verschil tussen de plekken 3 en 4 waar Feyenoord eindigde is niet groot in een Eredivisie met de plekken 4 en 5 waar bijvoorbeeld Utrecht eindigde met deze spelers die daar gewoon goed waren. En die hebben toch dezelfde tegenstanders in dezelfde competitie waarvan Utrecht 2 zwaardere, namelijk Feyenoord wat altijd boven ze eindigt en Feyenoord 2 mindere namelijk FC Utrecht wat altijd onder ze eindigt. Toornstra heeft het ook maar met moeite gered bij Feyenoord.

Terwijl spelers als Mertens en Strootman moeiteloos van Utrecht naar PSV gingen

Kuipvrees? of teweinig vertrouwen van trainer waardoor spelers aan zich zelf gaan twijfelen?

Het blijkt weleer dat voetballen bij Feyenoord toch iets anders is dan voetballen bij Utrecht. Vorig seizoen was het Amrabat die het niet redde nu blijkt het toch dat Ayoub moeite heeft om een basisplaats af te dwingen...

3 november 2018 om 08:48

tja je moet wel aan spelen toekomen dan en Feyenoord speelt tegen dezelfde tegenstanders met iets betere spelers zou je zeggen dus zou eerder makkelijker moeten zijn.

En Ayoub heeft ook Europees gespeeld met Utrecht, dus die ervaring is er ook

Ja als je hem nooit opstelt,logisch dat zon jongen de ziekte in heeft.De zoveelste die gehaald wordt en totaal wegzakt. Wanneer gaan de alarmlichten nou es branden. Ze komen bij Feyenoord en worden alleen maar slechter.Zou het misschien aan training liggen ??????

3 november 2018 om 08:08

Als Ayoub iedere training de pannen van het dak speelt wordt hij echt opgesteld. Waarschijnlijk maakt hij op de training geen onuitwisbare indruk. Harder je best doen en niet piepen..

3 november 2018 om 08:20

Ik heb het gevoel dat het meer ligt aan het soort spelers die Feyenoord momenteel aantrekt. Spelers als Amrabat, Ayoub en Sam hebben tot nu toe gewoon geen geweldige indruk achtergelaten. Wanneer ik Ayoub bij Jong Feyenoord of in de beker zie spelen, vind ik dat hij het nooit echt laat zien. Er wordt gewoon wat extra's verlangd van spelers die van de Nederlandse subtop naar een topclub gaan. Tegenstanders spelen nou eenmaal iets anders tegen Feyenoord dan tegen bijv. Heerenveen of Utrecht. Ik weet dus niet of Gio überhaupt het probleem is. Daarnaast kun je met een transfer vrije speler wel een gokje wagen. Vind het daarom ook geen gekke aankoop van van Geel.

3 november 2018 om 09:34

Maar dat extra's waar je het over hebt is er ook niet met Vilhena en Toornstra dus ik snap je punt niet helemaal.

3 november 2018 om 11:19

Hoe vaak heb je Ayoub daadwerkelijk zien spelen? Die jongen krijgt gewoon geen echte kans, om hem af te rekenen op een bekerpotje tegen Gemert vind ik zo'n onzin.

Ik denk dat je inmiddels de vraag moet stellen of deze trainer de spelersgroep nog wel in de hand heeft. Gio heeft namelijk wel heel veel boetes of vermanende gesprekken nodig dit seizoen. We hebben Boetius al gehad in augustus en in die periode hebben ze ook met Berghuis over zijn houding en rotschop tegen Trencin gesproken. Tel daar St Juste bij en nu weer Ayoub dan is dat best veel in nog geen 3 maanden.

3 november 2018 om 08:46

Kuyt wordt gemist in de kleedkamer lijkt me

3 november 2018 om 10:08

Buiten dat het bij Ayoub een beetje onverwacht is, heb ik ook het idee dat Feyenoord niet zo goed op de mentaliteit let bij de scouting. Het terughalen van Boëtius vind ik daarvan het beste voorbeeld, maar het is ook geen toeval dat het bij andere teams niet zo vaak voorkomt, denk ik.

Misschien is Ayoub wel niet zo sympathiek als velen denken. Bij Utrecht had hij geen weerstand, geen reden om te klagen. Nu gaat het bij Feyenoord niet volgens plan en komen er dit soort verhalen tevoorschijn. Kan me best voorstellen dat hij teleurgesteld is. Kwam me hoge verwachtingen. Desondanks moet hij zich net als de rest aan regels houden. De concurrentie is dodelijk. Hard blijven werken op trainingen.

3 november 2018 om 09:00

Er zijn natuurlijk genoeg momenten geweest waarop Ayoub speeltijd verdiende. Keer op keer houd Gio vast aan dezelfde spelers. Lekker Toornstra laten invallen die niks presteerd of postbode Vilhena lekker laten staan. Clasie die regelmatig staat te schutteren. Nee met zo een trainer zakt de moed wel in de schoenen.

3 november 2018 om 11:20

Helemaal mee eens. Waarom Toornstra de kans blijven geven met amper restwaarde en een jongen met potentie na een matige bekerpot afschrijven.

Als je week in week uit een Vilhena ziet aankloten en je merkt dat Gio z'n vaste klaverjasclub nooit en te nimmer wisselt dan zou zelfs de vriendelijkste persoon wel een keer uit z'n slof schieten ja

Wie beschermd Gio hier Ayoub of zichzelf.

Even de top-2 buiten beschouwing latend, is Feyenoord niet echt beter dan de subtop. Misschien een paar procentjes. En dat omdat Feyenoord ook best wel vaak gepusht wordt in thuiswedstrijden door de scheidsrechters. Uiteindelijk speelt Feyenoord tegen dezelfde tegenstanders als Utrecht in de competitie dus om nou te stellen dat het moeilijk is om bij Feyenoord te slagen, terwijl je in dezelfde competitie tegen dezelfde tegenstanders speelt is klinklare onzin. Ik zal het nog eens met hoofdletters schrijven Onzin. Daar liggen andere factoren aan te pas. Amrabat stelde het al. Het niveau en intensiteit van trainen was bij Utrecht hoger als bij Feyenoord. Daar werd hij beter gemaakt, bij Feyenoord niet. Het is niet voor niets dat hij z.s.m. wegwilde bij Feyenoord. Zet je dan te denken over Gio. Is hij nou een goede trainer of heeft hij geluk gehad met een excellente Kuyt, Jorgensen en nu Van Persie? Spelers die de overige spelers op sleeptouw kunnen nemen en het team beter kunnen laten presteren. You tell me?

Misschien moet Van Bronckhorst ook even naar zichzelf kijken. Geen speler wordt beter onder zijn leiding en na Ajax uit lekker de schuld alleen bij St. Juste neerleggen. Geen hand in eigen boezem vanwege de spelers opgefokt het veld insturen. Toornstra ontspringt dan de dans omdat de scheids coulant is, maar de overtreding is van dezelfde graad als die van St. Juste. En als een team niet draait, snap ik wel dat Ayoub hoopt op een kans. Natuurlijk weet je niet wat de oorzaak van het bestraffen van Ayoub is, maar zo langzamerhand begin ik ook te twijfelen aan de kwaliteiten van Van Bronckhorst....

Dit is toch een speler die met zijn kwaliteiten elke week moet spelen. Ik betwijfel of het een goede stap is geweest van beide kanten.

Ayoub is beter dan wat er momenteel op het middenveld rondloopt bij Feyenoord. Het is alweer november en die jongen heeft nog geen eerlijke kans gehad van Gio.

Gio is een rare gozer die spelers alleen maar slechter maakt ipv beter.

Dat is ook lekker dan, in de zomer stapt hij als grootste aankoop uit de helikopter. En dan speelt hij gewoon niets. Kan het best begrijpen als hij er meer van had verwacht.

Heb het idee dat de houdbaarheid van van Bronckhorst het einde nadert

Gelukkig was ie gratis, maar net als Amrabat, Vejonivic, St Juste, Haps, Toornstra, Tapia, Bascikolugu, Vormer en vele andere spelers zijn het er bij Feyenoord wel veel die niet presteren of de kans krijgen terwijl ze bij hun vorige clubs en vaak ook hun volgende clubs wel prima presteren

en verschil in de Eredivisie met een Feyenoord die de laatste jaren resp. 4e, 1e, 3e, 6e werd met clubs als FC Utrecht (6e, 4e, 6e, 11e)
Vitesse (5e, 5e, 9e, 4e)
AZ (3e, 6e, 4e, 3e) die ook nog allemaal Europees voetbal speelden of een Knvb beker finale speelden is ook niet mega groot in een competitie met dezelfde tegenstanders.

Natuurlijk kan iedere aanwinst geen succes zijn, bij Ajax en PSV zijn er ook spelers die het niet redden, maar bij Feyenoord zijn het er wel veel. En waarom kunnen spelers als Propper, Viergever, Angelino, Dumfries, Schone, van Ginkel, Willems, Ziyech het wel goed doen bij PSV of Ajax.

Pakt Feyenoord dan meer de mindere verkeerde spelers dan PSV of Ajax? (hoewel daar ook best wat namen mislukt zijn of niet gelukkig vanuit de eredivisie (sinkgraven, Ramselaar na 1 goed seizoen, Luckassen, Gudelje, vd Hoorn).

En Ajax komt er best veel goed tot zeer goed materiaal vanuit hun jeugd door, en dat zie je bij Feyenoord amper, en PSV ook minder.

Maar ik ga ook twijfelen aan Gio, die teert nog op dat ene kampioenschap, voor de rest is er nooit duidelijk een speelwijze van zijn hand te zien of dat hij spelers beter maakt, overigens net als Cocu, die kon met PSV kampioen worden omdat er maar 1 concurrent was (ajax) en dan is het 50-50% kans op een kampioenschap, en niet voor niets gaat ie bij Fenerbahe onderuit zoals De Boer dat in Engeland en Italie deed.

Zet GIO bij Vitesse of FC Utrecht of AZ, en geloof me die clubs gaan onder hem niet beter presteren.

Hoeveel is er destijds niet gezegd dat Anass Achahbar meer kansen moest krijgen in de spits van Feyenoord.waar speelt hij nu ? Of waar houd hij nu de bank warm ?met andere woorden achteraf praten is heel makkelijk.
Maar volgens mij stelt Gio een in zijn ogen beste elftal op.
want dat is ook in zijn eigen belang het beste .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren