Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang toont masker en moet vrezen: ‘Dan wordt het lastiger…’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang wordt mogelijk bestraft door Borussia Dortmund. De aanvaller juichte zaterdag opnieuw met het dragen van een masker, nadat hij al eens een Batman- en een Spiderman-masker had gedragen na een treffer. Het verschil is echter dat Aubameyang dit keer een gesponsord masker van Nike droeg.

De kledingsponsor van Dortmund is concurrent Puma en dat zit algemeen directeur Hans-Joachim Watzke dus niet lekker: “Als het gesponsord was, dan zullen we daar zeker nog eens over moeten praten. Dan wordt het een lastiger verhaal voor Aubameyang”, zei de directeur na afloop. “Het ergerlijke voor mij is ook dat hij er een gele kaart voor kreeg. Het is gewoon dom.”

De actie van Aubameyang werd ook door een hoop voetballiefhebbers niet gepruimd; hem werd arrogantie verweten. “Ik arrogant? Kom op jongens, dit is de manier waar op ik leef! Dit is mijn wereld. Ik ben als een kind dat ervan geniet om te voetballen”, reageerde de Gabonees via zijn eigen Twitter-account. De derby eindigde overigens in een 1-1 gelijkspel.

Denk jij dat Borussia Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang een straf zal opleggen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een hetze om niks zeg, so what dat er een swoosh op dat masker stond, die gasten voetballen toch ook niet allemaal op Puma's? Of wel? Dit is nog eens wat anders, al vond ik zijn Spider en Batman maskers wel vetter :D

2 april 2017 om 11:41

Tja het gaat er niet alleen om dat hij een gesponsord masker draagt maar ook dat hij er (weer) een onnodige gele kaart voor krijgt.

2 april 2017 om 12:06

Het is dan ook belachelijk dat hij hiervoor geel krijgt, totaal ridicuul.

2 april 2017 om 12:11

Daar valt over te discussiëren inderdaad. Het blijft alleen wel dom dat hij na i.i.g. 1 en ik dacht zelfs 2 keer geel voor eenzelfde actie dit blijft doen.

2 april 2017 om 12:23

Tja je weet wel dat je er geel voor krijgt, hetzelfde als je shirt uittrekken of in het publiek duiken.

Is dat ovedreven? Wellicht wel. Maar het is nu eenmaal zo, dus moet je het niet doen, het is een domme actie.

2 april 2017 om 12:46

Schalker

Zeer zeker, het kan echter ook een statement zijn dat hij wilt maken, al denk ik het niet.

2 april 2017 om 12:52

Bon Jovi

Dan zijn we het eens, het is misschien niet slim, maar dat je voor zoiets geel kan krijgen is nog vele malen dommer. Scheidsrechtersbonden moeten echt eens samenzitten en hun regels herzien, massaal. En die verspilde gele kaarten kunnen ze dan eindelijk eens uitdelen aan al degene die constant zeuren op elke beslissing die de arbitrage maakt.

2 april 2017 om 15:11

Ja. Ik begreep je verkeerd.

Je vraagt je af waarom men zo conservatief is en nooit in discussie gaat over dergelijke zaken. Die dinosaurussen bij de nationale en internationale voetbalverenigingen lijken nauwelijks geã¯nteresseerd in het voetbal, zolang hun bankrekening maar gespekt wordt.

2 april 2017 om 16:02

Inderdaad, het is van de zotte dat over zulke zaken nooit disscussie is, ze bestraffen liever spelers die het voetbal wat kleur geven op een positieve manier dan voetballers die de scheidsrechters continu ondermijnen en belagen. Het mag alleen geld opbrengen maar geen enkele moeite kosten, jammer.

2 april 2017 om 12:08

En wat als in het contract staat dat ze niks van Nike mogen dragen? Zou heel goed kunnen.

2 april 2017 om 12:45

Kan ja, dat maakt het allemaal al helemaal belachelijk.

2 april 2017 om 13:05

Mwa, hoezo dan? Heel normaal dat dit gebeurt, en logisch ook. Betalen er een godsvermogen voor.

2 april 2017 om 16:13

Nike zal hem wel compenseren voor dit. Net zoals Bavaria enorm veel media aandacht heeft gekregen omdat Fifa zo krampachtig reageerde op die jurkjes.

Ach ja, als het een sponsor-actie is, dan krijgt hij een boete wat niemand boeit en dan is het over. Zolang men maar niet een punt gaat maken van dat Twitter-moment. Kan me een moment herinneren dat Aubameyang enkel bekend stond om een Spider Man-masker.

Waar maken we ons altijd druk om? Geel is ook zwaar overtrokken, wie bedenkt dit.

"Ik ben niet arrogant, ik gedraag me gewoon als een kind en negeer verantwoordelijkheden." Euhm.......

2 april 2017 om 12:09

Moeite met lezen? Hij zegt dat hij geniet als een kind niet dat hij denkt als een kind.

2 april 2017 om 12:12

Nee, dat laat hij zien met zijn acties. Met zijn woorden laat hij zien niet veel nagedacht te hebben.

2 april 2017 om 12:20

Wat voor acties? Je mag tegenwoordig niks meer, een beetje lol hebben op het veld is niet meer mogelijk. Wat zijn mensen toch snel op hun teentjes getrapt.

2 april 2017 om 14:15

inderdaad, is toch juist leuk dat hij plezier heeft op het veld. Of moeten we allemaal naar die neppe voetballers kijken die het voor het geld doen?

2 april 2017 om 20:38

Ah, dus het was een geheel spontane actie. Hij was even vergeten dat er nog een masker van Nike in zijn onderbroek zat. En hij kreeg ook geen geld voor deze acties. Over nep gesproken....

Als je jezelf graag belachelijk wil maken en graag aandacht zoekt, doe maar. Wie kan je tegenhouden? Niemand. Maar er zullen altijd wel gevolgen zijn.

Wat zijn de arbiters een stel bobo's bij elkaar. Voetbal is entertainment en alles wordt nu uitgeband.
Oh jee, de contractvoorwaarden van de sponsor worden nu ook al niet meer nageleefd. So what?
Had Puma maar met zo iets moeten komen en niet de schuld geven aan de slimmeriken.

Welke idioot gaat al bij voorbaat bedenken wat voor idioots hij zal gaan uithalen om maar in de schijnwerpers te kunnen staan, mocht hij gaan scoren?
(zijn er inderdaad genoeg, maar normaal en nog spontaan?)

2 april 2017 om 13:27

Tja deze idioot kan met redelijk wat zekerheid bepalen of hij gaat scoren of niet. En deze idioot staat ook zonder zijn masker in de schijnwerpers. Hij levert, dus laat hem lekker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren