Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético sluit voor 25 miljoen euro akkoord over Copa América-ganger

Laatste update:

Atlético Madrid heeft donderdag bevestigd dat het zich na afloop van de strijd om de Copa América versterkt met Nicolás Gaitán. De 28-jarige Argentijn wordt overgenomen van Benfica, waar hij nog een driejarig contract had. Naar verluidt betaalt de verliezend Champions League-finalist een bedrag van 25 miljoen euro voor Gaitán.

/

De transfer van Gaitán naar het Estádio Vicente Calderón hing al langere tijd in de lucht. De aanvallende middenvelder liep na zijn laatste wedstrijd van het seizoen bij Benfica in tranen van het veld. “Ik wil niet zeggen waarheen, maar ik ben dicht bij een transfer. Ik denk dat dit mijn laatste wedstrijd was”, gaf Gaitán destijds aan. In de weken die volgden was het wachten op bevestiging vanuit Lissabon of Madrid: nu is daar dus het officiële bericht van de Portugezen.

Zodra de strijd om de Copa América ten einde is, reist Gaitán af naar Spanje om de laatste formaliteiten in orde te maken. Aansluitend tekent hij een meerjarig contract bij de club van Diego Simeone. Namens Benfica kwam de Argentijns international tot 252 wedstrijden en 41 doelpunten, sinds hij Boca Juniors verliet.

Is Nicolás Gaitán een topaankoop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk maakte deze jong de stap speelt al jaren te goed voor Benifica

16 juni 2016 om 18:48

Volg jij wel Benfica? Gaitan is een goeie speler maar te wisselvallig. Alleen de laatste half jaar is hij goed bezig.

16 juni 2016 om 22:45

Ach tegenwoordig denken mensen dat Fifa ratings allemaal waarheid zijn haha

Geweldige aankoop, daarnaast is 25 miljoen voor deze speler relatief weinig in deze tijd. Hoop dat ie gaat knallen bij Atletico!

16 juni 2016 om 18:49

Hij is wel 28 jaar he. Dus verklaart waarom die 25 miljoen kost ipv bijvoorbeeld 35-40. Goed bedrag vind ik.

16 juni 2016 om 18:55

Nou, dit is anders een zeer wisselvallige buitenspeler hoor. Zou niet zo snel 25 miljoen voor hem betalen...

16 juni 2016 om 20:20

Ja ik beoordeel eigenlijk alleen op basis van z'n leeftijd en het feit dat hij een tijd lang in de belangstelling stond van heel wat grote clubs. Mja, we zullen het zien.

Ik lees hier reacties over dat hij te wisselvallig zou zijn. Misschien zie ik hem te weinig spelen, maar van wat ik zag vind ik dit voor 25 miljoen een absolute topaankoop.

Eindelijk af van die eindeloze links met ManUtd.

Hoop dat hij niet al te veel in de weg gaat zitten voor de groei van carrasco

16 juni 2016 om 20:30

Hoop het ook niet inderdaad. Prachtige speler om naar te kijken, jammer dat hij dit seizoen weinig gescoord heeft. Gaitan of Carrasco kunnen ook aan de andere kant van de aanval spelen natuurlijk.

en Eduardo Salvio heeft zijn contract bij Benfica verlengd tot medio 2019

Aan de ene kant ben ik blij met deze transfer omdat ik hele goede verhalen over hem heb gehoord, aan de andere kant vraag ik me een beetje af wat we met hem moeten. We spelen 4-4-2 met meestal Saul en Koke op de zijkanten. Als we iets moeten creeëren komt meestal Carrasco erin waarvan ik denk dat hij iets beter is en meer potentie heeft. Misschien dat Simeone vaker 4-3-3 wil spelen, tegen kleine clubs speelden we meestal heel goed maar ontbrak het een beetje aan de actie voor de goal. Dat kan Gaitan wel brengen.

16 juni 2016 om 21:02

Hate to break it to you... Maar Carrasco is wel een enorm blind paard... Hij kan hard rennen en 3 vd 10 voorzetten komen prachtig bij medespelers terecht... Maar hij is verre weg van een topper. Carrasco gaat nog wel groeien maar zo'n gaitan is super handig in een wedstrijd waar het er echt om gaat. Dan weet je in ieder geval dat er goede passes voor komen en dat je de mogelijkheid hebt dat de spitsen het afronden zonder alles af te scheuren om een bal van Carrasco te halen

17 juni 2016 om 10:09

Carrasco zien spelen in de CL-finale? Was by far de beste speler in die wedstrijd en dat als invaller. Hij is alles behalve een blind paard, heeft een enorm loopvermogen (zoals je zelf aangeeft) en kan vlot zijn man passeren. Daarnaast heeft hij, in tegenstelling tot wat jij zegt, wel oog voor zijn medespelers. Maar ieder zijn mening natuurlijk.

Goed bezig met oog op de transferban... Vleugelspeler en een verdediger die op beide back posities kan spelen! Maar we missen nog een hele goede spits. Hoop dat er snel nieuws van Costa of Cavani komt

Goede aankoop van Atleti! Gaitan is een geweldige voetballer op z'n goeie dag, iemand waar Atletico zeker beter van kan worden. 25 miljoen is op de huidige markt een vrij normaal bedrag dat Gaitan zeker waard is.

Zeer goede versterking voor ons. Als we weer hoge ogen willen gooien in Europa, dan hebben dit soort spelers nodig voor roulatie. Nu hoop ik nog op een top spits (Cavani?) en misschien nog een verdediger erbij en we zijn er weer klaar voor!

Gaaf! Nu zal het grote probliek gaan genieten van deze heerlijke voetballer. Ben benieuwd!

Nou en of dit een top aankoop is. Zat al eigenlijk elk seizoen te wachten op een club die dit beest zou vastleggen. Raar eigenlijk talenten die jaren lang gekeerd worden waarvan je weet dat ze het geld waard zijn worden niet gekocht. Daar tegenover. Heb je elk seizoen floppers die worden gekocht voor bedragen waarvan je denkt dat is die niet waard.

Gaitan gaat gelukkig naar een club die oog heeft voor toppers die in een paar maanden de stap kunnen zetten naar de wereldtop. En dat voor een relatief zacht prijsje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren