Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Atlético Madrid dreigt Jan Oblak kwijt te raken

Laatste update:
/
Juventus zal ieder bod van geïnteresseerde clubs op Matthijs de Ligt afwijzen. De verdediger heeft simpelweg niet de intentie om Turijn te verlaten en is vastbesloten om volgend seizoen landskampioen van Italië te worden met zijn ploeg. (Calciomercato)
/
Chelsea en Arsenal overwegen nog altijd een bod uit te brengen op Duván Zapata. De centrumspits van Atalanta is bij de Londense clubs in beeld als mogelijke vervanger van respectievelijk Timo Werner en Pierre-Emerick Aubameyang. (Diverse Engelse media)
/
Manchester United beschouwt Jan Oblak als zijn ideale nieuwe doelman. De Sloveen ligt bij Atlético Madrid vast tot medio 2022 en heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract van 120 miljoen euro. (ESPN)
/
José Gayà is een belangrijk doelwit voor Juventus komende zomer. De linksback van Valencia, die ook gevolgd wordt door Internazionale, Paris Saint-Germain en beide clubs uit Manchester, kan voor 33 miljoen euro vertrekken. (Diverse Spaanse media)
/
Nemanja Matic staat op het verlanglijstje van AS Roma. De controlerende middenvelder komt bij Manchester United niet al te veel aan spelen toe en kan bij AS Roma worden herenigd met José Mourinho. (Diverse Italiaanse media)
/
Valon Behrami overweegt op 36-jarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan te zetten. De Zwitserse middenvelder kan ook een seizoen bijtekenen bij Genoa, waarvoor hij sinds januari 2020 uitkomt. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Beste man speelt in de nr 1 competitie wat nou dromen van Premier league??

7 mei 2021 om 20:30

De PL is de PD toch al wel voorbij hoor!

7 mei 2021 om 20:50

dat is in de CL en EL niet te zien iig

7 mei 2021 om 21:00

Nu niet. Van de laatste 20 jaar 19 wel.

7 mei 2021 om 21:14

ok dat kan maar de PL vind ik sowieso een mooiere competitie. daar heb je clubs als City, United, Liverpool, Chelsea, Everton, Leicester, Arsenal en de Spurs bv. in Spanje vind ik het buiten Barca, Real en Atletico niet zo boeiend allemaal

7 mei 2021 om 21:57

Ja dat is jouw mening ik vind clubs als Sevilla, Valencia, Athletic en Villarreal tig keer mooier dan die commercie clubs uit de PL

7 mei 2021 om 22:28

alsof die Spaanse topclubs niet commercieel zijn. Real en Barca hebben volgens mij ook flinke schulden opgebouwd en doen ook aardig dure aankopen. Coutinho (150 miljoen), Griezmann (150 miljoen), Hazard (120 miljoen) om maar een paar voorbeelden te noemen

8 mei 2021 om 04:34

Jij zegt met andere woorden dat Spanje geen uitdagers heeft in de competitie dan alleen Barca Real en Atletico. Je noemt een Leicester een Everton een Spurs, maar Sevilla dan? Real Sociedad? At.bilbao? Villareal? Valencia? Of ga je nu weer over de ranglijst beginnen want Arsenal staat bepaald ook niet lekker.

8 mei 2021 om 10:56

Nee ik ga niet over de ranglijst beginnen maar ik vind die Engelse clubs gewoon aansprekende als ik naar de spelers kijk die ik daar zie lopen. Dat is een persoonlijke voorkeur. Er zijn waarschijnlijk ook mensen die liever die Spaanse clubs zien voetballen

7 mei 2021 om 20:52

Is het dan niet mogelijk om te dromen van de premier league? Alsof elke speler expliciet in de liga eeuwig wil blijven.

7 mei 2021 om 20:57

Wat je mening ook is over beide competities, het feit is wel gewoon dat de BPL op zijn minst competitiever en intenser is. Daarnaast genereert het meer kijkers. Blijft dus sowieso een droom voor veel voetballers. Weinig voetballers dromen van La Liga als favoriete competitie om ooit in te spelen (tenzij dat gewoon perfect bij hun kwaliteiten aansluit), dat is toch echt eerder de Bpl. Wat dan weer compenseert is dat de meeste voetballers dan weer dromen van Barca of Madrid als ultieme club om ooit te spelen, meer dan van Liverpool, United, City, Chelsea... Helaas voor Atleti kan het dus noch de absolute droomclub, noch de absolute droomcompetitie bieden. Bovendien snap ik ook wel dat Oblak na al die jaren toe is aan iets nieuws. United lijkt me voor de hand te liggen. Misschien durft Atleti het aan met De Gea die graag terug naar Spanje wil. Chelsea is eventueel ook aan optie al doet Mendy het voortreffelijk de laatste maanden. City acht ik onmogelijk. Oblak is gewoon ongetwijfeld beter dan Ederson maar het verschil in kwaliteit verantwoord geen uitgave van 60-90 miljoen. Zelfde geldt voor Liverpool.

7 mei 2021 om 21:57

Heerlijke mening die ik volledig deel met jou. Ik ben zelf jarenlang keeper geweest en kijk dan ook altijd met veel interesse naar andere keepers, en Oblak ik voor mij echt de absolute nummer 1. Echter betwijfel ik of hij in de BPL uit de voeten zou kunnen, de verdediging is daar doorgaans een stuk meer gatenkaas dan bij Atleti. Vind Oblak eerder een keeper voor de Serie A. Meer een lijn doelman. Desalniettemin laat ik me graag verrassen. Begrijp ook dat dit jaar het spel van Simeone en zijn team een stuk minder verdedigend is, en heb afgelopen jaar mede door corona minder voetbal gevolgd, heb nog steeds moeite met kijken naar een leeg stadion. Elk potje voelt als oefenprogramma voor mij.

7 mei 2021 om 21:13

Qua ranglijst wel nummer 1 competitie maar dat gaat niet meer lang duren voordat Engeland Spanje inhaalt. In de Premier League krijg je ook ontzettend veel geld. Zelfs degradatiekandidaten krijgen al 200m+ of zoiets. Tja daar kan geen competitie tegen aan boksen.

Je kan Memphis gratis krijgen. Chelsea moet de gok gewoon nemen. Giroud en Abraham gaan weg dus er moet sowieso iemand komen.

7 mei 2021 om 21:05

Er moet inderdaad een spits bij alleen zie ik Memphis meer voor de positie achter de spits. Echter heeft chelsea voor die twee posities genoeg spelers. Dacht zelf aan lukaku alleen gaat die een beste smak geld kosten. Weet niet of Chelsea dat moet willen.

8 mei 2021 om 03:55

Volgens mij was Memphis bezig een huis te kopen in de wijk waar Koeman en De Jong wonen.

7 mei 2021 om 20:36

Juist, het is soms al niet duidelijk wie we nú als 1e keeper hebben, laat staan dat Jan Oblak er nog bijkomt 😂

7 mei 2021 om 20:53

Ruildeal? De Gea komt van Athletico toch? Snap op zich ManU wel. Oblak is zo betrouwbaar en onomstreden, in mijn optiek stabieler dan De Gea, die ontegenzeglijk natuurlijk wel een topkeeper is. Maar denk dat je met Oblak overall beter uit bent.

7 mei 2021 om 20:59

Henderson is een prima doelman hoor, maar Oblak is de beste ter wereld. Met uitstek als je het mij vraagt. Daarnaast sluit ik het niet uit dat Atleti openstaat voor een terugkeer van De Gea.

7 mei 2021 om 21:03

Oblak echt by far de beste keeper van de wereld inderdaad.

7 mei 2021 om 22:54

By far nog zelfs, nu doe je Neuer toch echt tekort, imo de beste ter wereld. Dat je een ander beter vindt prima maar by far bwaa. Courtois en ter Stegen zijn ook niet slecht, overigens.

8 mei 2021 om 00:27

Neuer durft door zijn speelstijl wel eens flaters te begaan. Oblak zie ik nooit een fout maken. Courtois en ter stegen zijn voor mij nummer 3 en 4. Oblak vind ik echt onaantastbaar. Er is 1 team waar neuer beter zou zijn dan oblak imo en dat is city. Door hun speelstijl zouden zijn bijhorende flater hier en daar niet opwegen tegen wat hij extra brengt met zijn stijl. Bij elke andere club weegt dat extra’s van neuer imo dan weer niet op tegen de pure soberheid en betrouwbaarheid van oblak. Minder flashy allemaal dan een neuer of een ederson maar dat zal me worst wezen.

8 mei 2021 om 08:22

Oblak tegenover Ziyech gezien? Elke keeper maakt wel is fouten ook de beste. Of dat nu neuer of oblak is.

Ik moet zeggen dat ik Gaya de laatste tijd niet echt meer gevolgd heb. Maar het was altijd een goede back, We kunnen wel wat voetballende backs gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren