Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético maakt komst Argentijns talent Salvio wereldkundig

Laatste update:

Eduardo Salvio staat de komende jaren bij Atlético Madrid onder contract. De negentienjarige aanvallende middenvelder, die ook in de aanval uit de voeten kan, heeft zich tot medio 2015 aan Los Colchoneros verbonden, zo meldt de Spaanse topclub via de officiële kanalen. Met de overgang van de Argentijn is naar verluidt een bedrag van 8,5 miljoen euro gemoeid.

/

Salvio maakte op 24 augustus 2008 zijn debuut in de hoofdmacht van Lanús en speelde sindsdien 35 competitiewedstrijden. Daarin maakte de Zuid-Amerikaan negen doelpunten. Op 21 mei 2009 speelde Salvio tegen Panama (3-1) zijn eerste en enige interland. Lanús heeft met Gabriel Hauche reeds een vervanger in huis gehaald. De tevens enkelvoudig international komt over van Argentinos Juniors.

Met Salvio heeft Atlético haar tweede tussentijdse versterking binnen. Eerder maakte middenvelder Tiago Mendes van Juventus de overstap op huurbasis naar het Estadio Vicente Calderón De ploeg van Quique Sánchez Flores kan de versterkingen goed gebruiken. Atlético staat op een elfde plaats in de Primera División.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schijnt een zeer goed talent te zijn!

hele goeie aankoop

zeer groot talent

goeie rechsbuiten

Ben benieuwd. Ga de wedstrijden van Atletico zeker in de gaten houden!

Nou hopen dat hij net zo succesvol word bij Atletico als Aguero!
Ben benieuwd hoe hij het er vanaf gaat brengen ..

Hoorde al een tijdje goeie dingen over deze jongen, hij heeft in elk geval een mooie club uitgekozen om poot aan de grond te krijgen in Europa...

staat toch bekend als een groot talent ben benieuwd of die dit ook kan waarmaken! Hopelijk zorgt hij voor de ommekeer bij atletico

In Football Manager 2010 is hij één van grootste talenten uit het spel. Aangezien ik de database van Football Manager zeer betrouwbaar vind, denk ik dat dit een hele grote speler gaat worden. Ben benieuwd hoe lang het duurt totdat hij een basisplaats heeft bemachtigd. Ik blijf hem volgen.

Groot talent. Snelle, wendbare aanvaller. Ik wens hem alle succes bij Atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren