Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atalanta-aanwinst zegt ‘sorry’ voor platwalsen van twee auto’s met tank

Laatste update:

De afgelopen dagen ging een bijzondere foto van een tank van Atalanta in Italië de hele wereld over. Te zien was hoe supporters van de Serie A-club een blauwe en rode auto’s plat walsten; de blauwe auto stond voor het vijandelijke Brescia en de rode voor een andere rivaal, AS Roma. Op de tank stond ook een voetballer van Atalanta, die nu spijt heeft.

Giulio Migliaccio verruilde Palermo deze zomer voor i Orobici en had niet op tijd door wat er precies gebeurde, zegt hij nu. “Ik was ongewild een hoofdrolspeler in het geheel”, stelt hij in een officiële verklaring. “Er heerste een feeststemming onder de grote schare fans, waar ook vrouwen en kinderen deel van uitmaakten. Ik werd uitgenodigd om op de tank te klimmen die al jaren rondrijdt tijdens het Festa della Dea, een parade waarbij de spelers en trainers de mensen groeten.”

“Ik had echt niet kunnen bedenken dat we twee auto’s van het autokerkhof zouden gaan platwalsen. Dat had ik pas door toen we er overheen reden”, aldus Migliaccio. “Ik stond boven aan de achterkant van de tank en zag niet dat de twee auto’s symbolen droegen van andere clubs. Het spijt me dan ook zeer. In mijn niet zo korte carrière als profvoetballer heb ik de waarden van sportiviteit altijd gedragen. In bijna 500 duels heb ik pas één keer rood gehad, dat waren twee gele kaarten”, zegt de 32-jarige Italiaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn jullie wel goed in jullie hoofd om dit te doen? Zo een club moet gelijk failliet gaan!

18 juli 2013 om 18:39

Jongen doe normaal en lees de tekst goed, het is een traditie en de auto's in kwestie komen van het autokerkhof.

18 juli 2013 om 18:46

Oh mijn god leest niemand nog de tekst voor ze reageren? Ze misdragen zich niet, het is een traditie waarin met een tank van de club twee auto's worden platgereden met de kleuren van de vijandige clubs, hier is niets misdragen aan het is het traditioneel benadrukken van de rivaliteit tussen Atalanta en Brescia en Roma.

18 juli 2013 om 18:43

Is failliet gaan een straf om een club op te leggen? Beetje rare uitspraak zakenman

Hie ris niks verkeerds mee alleen horen bij dit soort gebeuren geen spelers daar bied hij zijn excuses voor en terecht.

Maar van de fans zelf vind ik dit wel een leuke actie ze hebben geen tank gestolen of auto's gestolen geen mensen lastig gevallen gewoon een hele leuke actie.

Titel van het artikel zegt wel iets heel anders dan het eigenlijke artikel.
2 auto's die op een autokerkhof kapot worden gereden, ik zie het probleem niet echt, zolang er geen geweld bij komt kijken.

18 juli 2013 om 19:06

Ja, dat moet wel. Anders had jij het artikel niet gelezen

dit is een ludieke actie zonder geweld, het wordt anders wanneer je als speler een voetbalfan van de tegenstander knock-out slaat..jeffrey de visscher..

Haha, toch wel weer lachen met die tank elk jaar. Is zo'n beetje het enige leuke aan die club, voor de rest vind ik Atalanta maar een trieste bedoening voor een Serie A club. En die rivaliteit met ons is we behoorlijk eenzijdig, wij hebben wel wat beters aan ons hoofd.

Ik moest er echt om lachen toen ik het hoorde. Altijd is er wel iets bij de serie a clubs. Leuk dat atalanta zoiets doet. Alleen moeten ze wel uitkijken ;p

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren